30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
30 ДНИ право на
връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Безплатна доставка над 149.00лв

Безплатна
доставка над

Х
Безплатна
доставка над
Безплатна доставка над 149.00лв

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Покупки на изплащане

Покупки на
изплащане

Х
Покупки на
изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Изпращане до
24 часа

Х
Изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

10 причини да отидем на писта

OT LINSON MOTO

Мислите си, че мотоциклетните писти са само за хора, които карат състезателни мотори, затова винаги, когато приятели ви поканят на track day любезно, но твърдо отказвате да се присъедините към тях. 


10 причини да отидем на писта

Снимка:unsplash.com


Е, трябва да ви кажем, че губите ужасно много. Защото пистите не само за хора, които обичат високите скорости, а за всички мотористи, без значение от пол, възраст, опит или стил на езда. 

За да ви го докажем, събрахме кратък списък с причини, поради които е добре поне веднъж да отидете на писта.

10 причини да отидете на мото писта



Научавате нови техники на езда

Какъвто и опит да имате в карането на мотоциклет, винаги има по нещичко, което ви се иска да подобрите. Може би ви се иска да подобрите техниката си на спиране, умението да се накланяте уверено и виртуозно при завоите или си мечтаете да се научите да правите някой супер сложен трик с мотора? 

Е, на пистата можете без притеснение да се впуснете в упражнения, с които да подобрите техниките си на каране.

Карате с по-малко разсейване и с повече контрол 

На пистата няма да се притеснявате от другите участници, тъй като всички са с вашия опит и възможности. Освен това не трябва постоянно да следите за скоростта си, дали отнякъде няма да “изскочи” някой пешеходец и не мислите за трафика по улиците. 

Просто яхвате мотора и се наслаждавате на изживяването си напълно. А що се отнася до контрола, то със сигурност ще усетите, че управлявате железния си кон по-уверено и се справяте много по-добре с контрола му.

Запознавате се с други ездачи във вашата общност

Без значение дали от години сте моторист или тепърва започвате да трупате опит, запознанствата с хора, които “говорят вашия език” и горят с вашата страст винаги си е страхотен плюс. Никога не са излишни няколко нови запознанства, които на по-късен етап да превърнете в истински приятелства, нали?

Носите страхотно мотоциклетно облекло

Нека си признаем, в мото екипировката за писта ще изглеждате много, ама много добре. Нима не ви се иска поне веднъж да сте облечени в кожен мото гащеризон или в мото яке и панталони, които се сдвояват? 

Наистина, кожените екипи са доста скъпички, но ако не можете да си позволите да отделите толкова средства, винаги можете да се оборудвате и с мото екип втора употреба на доста сносна цена. А може да попитате и дали пистата, на която искате да карате позволяват езда с текстилни костюми (някой от пистите го разрешават).

Можете да опознаете възможностите на вашия мотор

Няма друго по-безопасно място, на което да изпитате възможностите на двуколесната си машина. На пистата без проблем можете да тествате границите на мотоциклета си. 

Без да ви разсейват опасностите по пътя, без ограничения в скоростта и без каквото и друго да ви пречи можете да опознаете мотора и да разберете кои са силните и слабите му страни.

10 причини да отидем на писта

Снимка:unsplash.com

Получавате обратна връзка от колеги мотористи

Може да си мислите, че влизате в завоя отлично или че спирате супер добре, но истината да не е точно такава. На пистата имате възможност да получите съвети от колеги мотористи, които наблюдават ездата ви отстрани и могат по-добре да преценят как се справите и да ви помогнат да усъвършенствате техниките си.

Отърсвате се от целия натрупан стрес от натоварения делник

На пистата всички притеснения и тревоги напълно изчезват и остават само вие, мотора и трасето пред вас. Само няколко обиколки са ви нужни, за да се отърсите от всичко и да се заредите с хубави емоции и високи нива на адреналин. 

Отивате, за да се научите на нещо ново и да се забавлявате, а не да се състезавате

На пистата няма победители и победени и не е нужно да се доказвате на никой друг, освен на себе си. Да, винаги ще има някой по-бърз и по-добър от вас, но какво от това?  

Насочете ума си към нещо по-градивно и обръщайте внимание на това, което ви казват инструкторите. И ако завършите деня като малко по-добър ездач, отколкото когато сте започнали, тогава вие сте победител, без значение колко хора са ви задминали.

Научавате, че смирението е нещо хубаво

Чувствали ли сте се понякога супер уверени и малко самодоволни, докато яздите с приятелите си по улиците на града? Предполагаме. Но често се случва точно тази свръхувереност да е една от причините на злополуките на пътя.

Е, на пистата както казахме винаги има някой по-бърз, по-добър и по-самоуверен от вас и бързо ще научите колко опитни сте всъщност. А това ще ви позволи следващият път, в който карате извън пистата да сте малко по-внимателни и да се съобразявате с останалите участници в пътното движение.

10 причини да отидем на писта

Снимка:unsplash.com

Превръщате се в по-отговорен, по-добър и по-безопасен ездач

Докато сте на пистата, вероятно ще откриете, че вие и вашият мотоциклет сте способни на много повече, отколкото сте си представяли. Това ще ви даде увереност да спирате по-бързо, да се накланяте при завоите по-ниско и най-вече да реагирате бързо и адекватно, ако попаднете в извънредна ситуация на пътя. 

И в крайна сметка ще се превърнете в по-добър и безопасен моторист.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за коментар