Мотокрос/Ендуро Екипировка


Вътрешен чорап за мотокрос ботуши ALPINESTARS TECH 10 VENTED

40.5 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44.5 Изпраща до 48 часа 48 Изпраща до 48 часа 49.5 Изпраща до 48 часа

Вътрешен чорап за мотокрос ботуши ALPINESTARS TECH 10 VENTED..

355лв.

Детска мотокрос ризница ADRENALINE DEFENDER PPE BLACK

L Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни

Детска мотокрос ризница ADRENALINE DEFENDER PPE BLACKВерсията SHELL OFF-ROAD е разработена въз основа на опита и обратната връзка, получена от потребителите на предишния модел. Преработените елементи включват обширен защитен панел на гърба с ивица от твърди панели по линията на гръбнака и по-дълбоки..

142лв.

Ендуро жилетка THOR WARM UP VEST GRAY/BLACK

52 Изпраща до 48 часа 54 Изпраща до 48 часа 48 Изпраща до 48 часа 56 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа 58 Изпраща до 48 часа

Ендуро жилетка THOR WARM UP VEST GRAY/BLACKНовата серия на Thor Warm Up е предназначена за студените дни на пистата или трасето, като конструкцията от In-Motion текстил ще запази мобилността и атлетичната форма и същевременно ще ви предпази от студа.In-Motion текстил, който няма да ограничи движения..

165лв.

Ендуро жилетка THOR WARM UP VEST NAVY/WHITE

52 Изпраща до 48 часа 54 Изпраща до 48 часа 48 Изпраща до 48 часа 56 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа

Ендуро жилетка THOR WARM UP VEST NAVY/WHITEНовата серия на Thor Warm Up е предназначена за студените дни на пистата или трасето, като конструкцията от In-Motion текстил ще запази мобилността и атлетичната форма и същевременно ще ви предпази от студа.In-Motion текстил, който няма да ограничи движения..

165лв.

Ендуро жилетка THOR WARM UP VEST RED/BLACK

52 Наличен 54 Наличен 48 Изпраща до 48 часа 56 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа 58 Изпраща до 48 часа

Ендуро жилетка THOR WARM UP VEST RED/BLACKНовата серия на Thor Warm Up е предназначена за студените дни на пистата или трасето, като конструкцията от In-Motion текстил ще запази мобилността и атлетичната форма и същевременно ще ви предпази от студа.In-Motion текстил, който няма да ограничи движеният..

165лв.

НОВО Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO BLACK

Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO BLACK

52 Изпраща до 48 часа

Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO BLACK От Leatt обръщат изключително внимание в детайли на комфорта на състезателя и пускат една изцяло различна от предлаганото до момента на пазара линия екипировка.Предназначено за офроуд, яке Enduro 5.5 е изработено от издръжливи, водоустойчиви материали, които са..

580лв.

НОВО Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO BLUE

Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO BLUE

54 Изпраща до 48 часа

Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO BLACK От Leatt обръщат изключително внимание в детайли на комфорта на състезателя и пускат една изцяло различна от предлаганото до момента на пазара линия екипировка.Предназначено за офроуд, яке Enduro 5.5 е изработено от издръжливи, водоустойчиви материали, които са..

620лв.

НОВО Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO ORANGE

Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO ORANGE

52 Изпраща до 48 часа

Ендуро яке LEATT 5.5 ENDURO ORANGEОт Leatt обръщат изключително внимание в детайли на комфорта на състезателя и пускат една изцяло различна от предлаганото до момента на пазара линия екипировка.Предназначено за офроуд, яке Enduro 5.5 е изработено от издръжливи, водоустойчиви материали, които са с по..

620лв.

Ендуро яке THOR TERRAIN ARMY/CHARCOAL 23'

54 Изпраща до 48 часа 56 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа 58 Изпраща до 48 часа 52 Изпраща до 48 часа

Ендуро яке THOR TERRAIN ARMY/CHARCOAL 23'Rip-stop, материал устойчив на износване на ръкавите и раменете.Три джоба с голям обем.Стратегически разположени вентилационни отвори за максимален комфорт.Материята Dura-motion осигурява гъвкавост и здравина.Подлепени ципове.DWR покритие и Hipora мембрана за..

295лв.

Ендуро яке THOR TERRAIN BLACK CHARCOAL 23'

54 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа 52 Наличен

Ендуро яке THOR TERRAIN BLACK CHARCOAL 23'Rip-stop, материал устойчив на износване на ръкавите и раменете.Три джоба с голям обем.Стратегически разположени вентилационни отвори за максимален комфорт.Материята Dura-motion осигурява гъвкавост и здравина.Подлепени ципове.DWR покритие и Hipora мембрана з..

295лв.

Ендуро яке THOR WARM UP JACKET BLACK/WHITE

52 Изпраща до 48 часа 54 Изпраща до 48 часа 48 Изпраща до 48 часа 56 Наличен 50 Изпраща до 48 часа 58 Изпраща до 48 часа

Ендуро яке THOR WARM UP JACKET BLACK/WHITEНовата серия на Thor Warm Up е предназначена за студените дни на пистата или трасето, като конструкцията от In-Motion текстил ще запази мобилността и атлетичната форма и същевременно ще ви предпази от студа.In-Motion текстил, който няма да ограничи движеният..

205лв.

Мото блуза Muc-Off Long Sleeve

M Наличен L Наличен XL Наличен

Мото блуза Muc-Off Long SleeveНовата мото блуза Muc-Off Moto Mesh Jersey с неангажиращ дизайн е чудесена за всеки спортен гардероб.Изработено от дишащ 100% памук airmesh, горнището с дълъг ръкав е удобно и леко, като ви държи топли за по-хладните дни. Той е идеален за носене самостоятелно или под лю..

10990лв.

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN GREEN/NAVY

32 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа 28 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN GREEN/NAVYКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива.Панели от тъкан Micro Rip-stop за по-голям комфорт.Олекотена и проветрива мрежа с вложки от разтегливи панели.Подсилени с кожа панели на вътрешната част на краката.Затваряне с тресчотка и..

296лв.

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN MAGNESIUM/ORANGE

32 Наличен 40 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа 28 Изпраща до 48 часа 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN MAGN/ORG ..

296лв.

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN NAVY/WHITE

32 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа 28 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN NAVY/WHITEКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива.Панели от тъкан Micro Rip-stop за по-голям комфорт.Олекотена и проветрива мрежа с вложки от разтегливи панели.Подсилени с кожа панели на вътрешната част на краката.Затваряне с тресчотка и..

296лв.

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN RED/BLACK

32 Наличен 40 Изпраща до 48 часа 34 Наличен 28 Изпраща до 48 часа 36 Наличен 30 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа

Мотокрос брич ALPINESTARS RAC-HOEN RD/BLK ..

296лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако ви влече мотокроса (ендуро) и искате да си вземете екипировка за мотор на супер изгодна цена, то ви предлагаме да посетите нашия онлайн магазин за мото екипировка LinsonMoto.

Занимавате се с мотокрос или сега правите първите си опити в този екстремен спорт и се нуждаете от подходящата екипировка?

Без значение дали сте опитен или начинаещ в този спорт, ние, от Линсън Мото можем да ви предложим мотокрос екипировката, от която се нуждаете, за да се състезавате комфортно и в пълна безопасност.

Ние можем да ви предложим както пълна мото екипировка, така и отделни нейни елементи. При нас ще откриете голямо разнообразие от модели, размери и цветове на мото каски, бричове, мото екипи, мотокрос ботуши, очила, ръкавици, фланелки/блузи, термобельо, протектори, колани от популярни марки като ARENALINE, BARS, DAINESE, AIRON, ALPINESTARS, WULFSPORT, VIPER, SHARK, O’NEAL, EKSELSIOR, NITRO и други.

Каските за мотокрос, с които разполагаме и които предлагаме са с удължена брадичка за по-добра защита на челюстта, оборудвани са с козирка и са изработени от висококачествени материали. За още по-голям комфорт и удобство можем да ви предложим подходящи за каската очила.

Бричовете, блузите, мото екипите и якетата, които от Линсън Мото предлагаме са съобразени със спецификата на мотокроса и ще ви осигурят изключително добра защита по време на езда по неравните терени и състезателните писти.

Ботушите и ръкавиците са предназначени специално за практикуване на мотокрос, а моделите, цветовете и размерите, в които ще ги откриете при нас ще задоволят и най-взискателните сред вас.

За да отговорим за желанията на всички свои клиенти, които се занимават с мотокрос, ние непрестанно обогатяваме мотокрос екипировката, която предлагаме.

Гарантираме, че всички каски, екипи, облекла, ботуши, ръкавици и защита, които предлагаме са с много високо качество, изработени са от висококачествени материали и могат да ви осигурят необходимия комфорт и защита.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние разбираме нуждата на всички любители на високите скорости от качествена, маркова и добра защита мото екипировка. Затова се стремим да можем да ви предложим възможно най-качествената, стилна и с висока защита мотокрос екипировка на достъпни цени.

При нас ще откриете не само подходящото мотокрос оборудване за себе си, но екипировка за вашето дете и вашата половинка.

Посетете Линсън Мото и ние ви гарантираме, че ще откриете точно това, от което се нуждаете вие или вашите близки, за да практикуваме мотокрос!