Мотокрос/Ендуро Екипировка

Ако ви влече мотокроса (ендуро) и искате да си вземете екипировка за мотор на супер изгодна цена, то ви предлагаме да посетите нашия онлайн магазин за мото екипировка LinsonMoto.

Занимавате се с мотокрос или сега правите първите си опити в този екстремен спорт и се нуждаете от подходящата екипировка?

Без значение дали сте опитен или начинаещ в този спорт, ние, от Линсън Мото можем да ви предложим мотокрос екипировката, от която се нуждаете, за да се състезавате комфортно и в пълна безопасност.

Ние можем да ви предложим както пълна мото екипировка, така и отделни нейни елементи. При нас ще откриете голямо разнообразие от модели, размери и цветове на мото каски, бричове, мото екипи, мотокрос ботуши, очила, ръкавици, фланелки/блузи, термобельо, протектори, колани от популярни марки като ARENALINE, BARS, DAINESE, AIRON, ALPINESTARS, WULFSPORT, VIPER, SHARK, O’NEAL, EKSELSIOR, NITRO и други.

Каските за мотокрос, с които разполагаме и които предлагаме са с удължена брадичка за по-добра защита на челюстта, оборудвани са с козирка и са изработени от висококачествени материали. За още по-голям комфорт и удобство можем да ви предложим подходящи за каската очила.

Бричовете, блузите, мото екипите и якетата, които от Линсън Мото предлагаме са съобразени със спецификата на мотокроса и ще ви осигурят изключително добра защита по време на езда по неравните терени и състезателните писти.

Ботушите и ръкавиците са предназначени специално за практикуване на мотокрос, а моделите, цветовете и размерите, в които ще ги откриете при нас ще задоволят и най-взискателните сред вас.

За да отговорим за желанията на всички свои клиенти, които се занимават с мотокрос, ние непрестанно обогатяваме мотокрос екипировката, която предлагаме.

Гарантираме, че всички каски, екипи, облекла, ботуши, ръкавици и защита, които предлагаме са с много високо качество, изработени са от висококачествени материали и могат да ви осигурят необходимия комфорт и защита.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние разбираме нуждата на всички любители на високите скорости от качествена, маркова и добра защита мото екипировка. Затова се стремим да можем да ви предложим възможно най-качествената, стилна и с висока защита мотокрос екипировка на достъпни цени.

При нас ще откриете не само подходящото мотокрос оборудване за себе си, но екипировка за вашето дете и вашата половинка.

Посетете Линсън Мото и ние ви гарантираме, че ще откриете точно това, от което се нуждаете вие или вашите близки, за да практикуваме мотокрос!