Стойки телефон


Стойка за телефон OPTI v1

Наличен

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Универсален за огледало или напречна греда от Ø 9 до 18 мм.Напълно регулируем, позволява използването на смартфона вертикално и хоризонтално.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фикси..

85лв.

НОВО QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа

QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа..

21лв.

НОВО QUAD LOCK 360 Head

QUAD LOCK 360 Head

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK 360 Head..

45лв.

QUAD LOCK Phone Ring

Изпращаме до 48 часа

QUAD LOCK Phone RingСъвместим с всички куфари Quad Lock и универсален адаптерТърсите по-сигурно държане на телефона си или гледане със свободни ръце, докато гледате Netflix в самолета? Пръстенът/стойката за телефон Quad Lock е идеалният аксесоар за вашия калъф Quad Lock или универсален адаптер.Прост..

39лв.

USB Charger QUAD LOCK Motorcycle

Изпращаме до 48 часа

USB Charger QUAD LOCK MotorcycleПоддържайте телефона си зареден, докато карате, с USB зарядното устройство за мотоциклети Quad Lock.ЛЕСЕН МОНТАЖИнтегрирайте безпроблемно USB зарядното устройство за мотоциклети с всеки монтаж Quad Lock Moto (на кормилото, огледалото или вилката) или 1" адаптер за топ..

59лв.

USB зарядно QUAD LOCK

Наличен в наш магазин

USB зарядно QUAD LOCKВодоустойчивият адаптер Quad Lock® 12V към USB Smart Adaptor се предлага с всичко необходимо за захранване на вашата безжична зарядна глава Quad Lock®, устойчива на атмосферни влияния, от мотоциклет, лодка или каравана.МНОЖЕСТВО СЪСТОЯНИЯ НА ПРЕВКЛЮЧВАНЕЛесно превключвайте интел..

69лв.

НОВО USB зарядно QUAD LOCK Dual USB Charger 12V

USB зарядно QUAD LOCK Dual USB Charger 12V

Наличен в наш магазин

USB зарядно QUAD LOCK Dual USB Charger 12VБързо адаптивно зареждане - 36 ватаLED индикатор за захранване12V вход18 вата мощност/порт или 36 вата обща мощностЗарядно устройство QC 3.02 USB порта за зареждане на няколко устройстваСъвместим с всеки USB кабел за зарежданеВход: 12-24VИзход: 3.6-6.5V/3A |..

39лв.

Адаптер Interphone USB+Type C с DIN connector

Наличен в наш магазин

Адаптер Interphone USB+Type C с DIN connectorDIN адаптер с USB и Type-C вход12 V адаптер за DIN конектор с USB и Type-C входове.Благодарение на USB и USB Type-C входовете е възможно да зареждате две електронни устройства едновременно.Снабден със защитна капачка, той е практичен и безжичен.Тяло изцял..

59лв.

НОВО Адаптер за стойка QUAD LOCK

Адаптер за стойка QUAD LOCK

Наличен в наш магазин

Адаптер за стойка QUAD LOCK Подходящ за стойки за кормило, кормилна щанга и огледало Quad Lock, адаптерът за коляно на мотоциклет Quad Lock може да се интегрира между стойката и главата на индекса, за да осигури допълнителна височина и още едно ниво на регулиране при настройване на ъгъла на гле..

20лв.

Адаптер за телефон OPTI-UNIVERSAL 90426

Наличен в наш магазин

Адаптер за телефон OPTI-UNIVERSAL Нова модулна система за с DUO-LOCK фиксиранеOPTI-LINE се състои от:Различни видове фиксиранеВсички калъфи са водоустойчиви, ултраустойчиви и позволяват използването на сензорен екран. Персонализираните калъфи позволяват използването и на задната камера.Модулнат..

16лв.

Адаптер за телефон QUAD LOCK MAG Universal

Наличен в наш магазин

Адаптер за телефон QUAD LOCK MAG UniversalУниверсалният адаптер на Quad Lock® може да се прикрепя директно към смартфони, калъфи и повечето плоски метални или пластмасови повърхности и е съвместим с всички стойки Quad Lock®.СИГУРЕН МОНТАЖПатентованата двустепенна ключалка позволява бързо и лесно зак..

39лв.

Безжично зарядно QUAD LOCK Head

Наличен в наш магазин

Безжично зарядно QUAD LOCK Head** Необходим източник на захранване **Съвместим с всички стойки за мотоциклети Quad Lock® и водоустойчивия адаптер Quad Lock® 12V към USB Smart Adaptor.ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕЛесно използвайте GPS навигацията, без да изтощавате батерията на смартфона си. Главите ..

156лв.

Вибрационен демпфер QUAD LOCK

Наличен в наш магазин

Вибрационен демпфер QUAD LOCK Нивото на вибрации от някои мотоциклети може да повлияе на стабилизацията на изображението на новите смартфони. Заглушителят на вибрациите Quad Lock гарантира, че можете уверено да монтирате смартфона си на всеки мотоциклет.ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА НА ВАШИЯ СМАРТФОНСъвм..

35лв.

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 11

Наличен в наш магазин

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 11СИГУРЕН МОНТАЖРазполага с патентована двустепенна ключалка, която е бърза и лесна за закрепване/отстраняване, но достатъчно сигурна, за да вдига до 80 кг. Всичко е в техниката, а не в силата. ЗАЩИТЕН/УСТОЙЧИВ НА УДАРИНикога не бихме предложили да хвърлите с..

49лв.

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 11 Pro

Наличен в наш магазин

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 11 ProСИГУРЕН МОНТАЖРазполага с патентована двустепенна ключалка, която е бърза и лесна за закрепване/отстраняване, но достатъчно сигурна, за да вдига до 80 кг. Всичко е в техниката, а не в силата. ЗАЩИТЕН/УСТОЙЧИВ НА УДАРИНикога не бихме предложили да хвърли..

49лв.

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 11 Pro Max

Наличен в наш магазин

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 11 Pro MaxСИГУРЕН МОНТАЖРазполага с патентована двустепенна ключалка, която е бърза и лесна за закрепване/отстраняване, но достатъчно сигурна, за да вдига до 80 кг. Всичко е в техниката, а не в силата. ЗАЩИТЕН/УСТОЙЧИВ НА УДАРИНикога не бихме предложили да хв..

49лв.

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 12 Mini

Наличен в наш магазин

Водоустойчив калъф QUAD LOCK iPhone 12 MiniСИГУРЕН МОНТАЖРазполага с патентована двустепенна ключалка, която е бърза и лесна за закрепване/отстраняване, но достатъчно сигурна, за да вдига до 80 кг. Всичко е в техниката, а не в силата. ЗАЩИТЕН/УСТОЙЧИВ НА УДАРИНикога не бихме предложили да хвърл..

49лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага голямо разнообразие от стойки за телефон за вашия мотоциклет

Стойките за мобилен телефон са изключително важни мото аксесоари, чиято основна функция е да випомогнат да закрепите стабилно телефона или GPS устройството си върхукормилото на мотора, за да можете да комуникирате и пътувате безопасно.

Какво представляват стойките за телефони?

Най-общо казано, тези мото аксесоари представляват вид държачи, които се закрепват закормилото на мотора. Когато тръгнете на път, просто поставяте телефона си настойката и можете без никакви проблеми да комуникиратес приятелите си, да слушате музика или да включите навигацията на телефона си,за да стигнете до точката, към която сте се отправили.

Стойките за телефони се изработватот висококачествени материали, имат силиконови вложки, които следватизвивките на телефона и обикновено се предлагат с водоустойчиви и удароустойчиви калъфи и монтажни скоби за лесенмонтаж и демонтаж. Всички качествени стойки за телефони позволяват сензорните екрани на телефоните дабъдат използвани без никакъв проблем, без значение от атмосферните условия, а 360 градусовото регулиране позволяваекрана на телефона да бъде регулиран по най-удобния за моториста начин.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние също като вас се радваме на свободата, която ни даваездата на моторите и знаем колко по-лесно е, когато можем просто да поставимтелефона си на стойката, да включим навигацията и да потеглим на път, без да сепритесняваме, че ще объркаме посоката или ще пропуснем някоя отбивка. Тъй катосме от една порода, сме се постарали да предлагамевъзможно най-широката гама от стойки за телефони, които се произвеждат всветовен мащаб.

Предлагаме толкова голямо разнообразие от стойки зателефони, защото искаме вие, нашите клиенти да можете да откриете точно тазистойка или система за монтаж, която не само ще отговаря на размерите на мобилното ви устройство, но и която ще стои стилно върху мотора ви.

Сигурни сме, че ако влезете на страниците на магазина ни, щеоткриете стойката за телефон, за която отдавна си мечтаете. Защото от Линсън Мото предлагаме не само разнообразнимодели, цветове и размери на стойки за телефон, но и всички наши продукти са сдоказан произход и са от топ марки като SHADи LAMPA - брандове, които не правят никакви компромиси с качеството насвоите продукти.Често задавани въпроси 

Какви видове мото стойки за телефон и GPS се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим разнообразие от мото стойки за телефон и GPS. В тази категория ще откриете изключително широка гама от модели и марки твърди калъфи и кутии за телефон, адаптери, стойки за телефони, мото стойки за камери, системи за монтаж и много други. 

На какви марки и защо?

Мото стойките за телефон и GPS, които в нашия магазин предлагаме са с изключително високо качество и от реномирани и много търсени марки.

Като например :

  • BARRACUDA
  • LAMPA
  • SHAD
  • RAM MOUNTHS и други

На какви цени варират?

Артикулите, които ще откриете в категория “Мото стойки” са на цени, вариращи от 16 до 243 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от мото магазина ни стойки за телефони и GPS се извършва в зависимост от статуса на поръчката. 

При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, мото артикулите се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.

От магазин за мото продукти LinsonMoto предлагаме опция “Преглед” при доставката мото стойките за телефони. А ако стойността на покупката надхвърли 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените мото стойки за телефон и GPS до 30 дни след доставката. За да замените или върнете покупката, стойката не трябва да бъдат използвана, а опаковката ѝ - нарушена. 

Задължително условие е и да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ, с който да докажете, че покупката е извършена от нашия магазин.