Стойки телефон


Tвърд калъф Opti-case за смартфон iPhone XR - 90422

Наличен в наш магазин

Tвърд калъф Opti-case за смартфон iPhone XR - 90422Не възпрепятства функцията на страничните бутониМоже да се използва задна камераВодоустойчив с изход за включване на презареждащ кабел.Преден прозрачен протектор на екрана, който не влияе на сензорните функции.Включена предпазна лента...

49лв.

Tвърд калъф Opti-case за смартфон iPhone XS Max - 90427

Наличен в наш магазин

Tвърд калъф Opti-case за смартфон iPhone XS Max - 90427Не възпрепятства функцията на страничните бутониМоже да се използва задна камераВодоустойчив с изход за включване на презареждащ кабел.Преден прозрачен протектор на екрана, който не влияе на сензорните функции.Включена предпазна лента...

49лв.

Адаптор за телефон OPTI-UNIVERSAL 90426

Наличен в наш магазин

Адаптор за телефон OPTI-UNIVERSAL Нова модулна система за с DUO-LOCK фиксиранеOPTI-LINE се състои от:Различни видове фиксиранеВсички калъфи са водоустойчиви, ултраустойчиви и позволяват използването на сензорен екран. Персонализираните калъфи позволяват използването и на задната камера.Модулнат..

16лв.

Водоустойчива стойка за навигация/GPS SHAD 3.5" SG50H

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за навигация/GPS SHAD 3.5" SG50HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за навигации. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив на удар..

69лв.

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 3,8" X0SG20H

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 3,8" X0SG20HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за смартфони. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив н..

89лв.

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 3,8" X0SG20M

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 3,8" X0SG20MМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за смартфони. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив н..

89лв.

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 4,3" X0SG10H

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 4,3" X0SG10HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за смартфони. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив на уда..

89лв.

Очакваме доставка

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 6" X0SG61H

Очакваме доставка

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 6" X0SG61HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за смартфони. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив на удари..

89лв.

Втърда кутия TELEPASS 90451

Наличен в наш магазин

Втърда кутия TELEPASS 90451Устойчива на  дъжд.Гумиран ръб за осигуряване на устойчивост на дъжд.Специфични за фиксиране на линии OPTI..

26лв.

Магнитна стойка за телефон MAGNETO 90424

Наличен в наш магазин

Стойка за телефон MAGNETO 90424Водоустойчив, подходящ за смартфони и навигационни системи.Покритие на прозорците със сензорен екран.Затваряне с цип и отвор за захранващия кабел...

39лв.

Мото стойка за екшън камера OPTI 90455

Наличен в наш магазин

Мото стойка за екшън камера OPTI 90455Съвместима с повечето медели екшън камери..

19лв.

Очакваме доставка

Мото стойка за телефон RAM-MOUNTS X-GRID RAM-B-149Z-UN7U

Очакваме доставка

Мото стойка за телефон RAM-MOUNTS X-GRID RAM-B-149Z-UN7UАко търсите компактен държач с нетрадиционна форма за телефона си, току-що сте го намерили. RAM X-Grip ™ е перфектното допълнение за вашият мотор. Стойката за телефон на X-Grip ™ е съвместима с преносими устройства със или без калъфи (напр. Сма..

149лв.

Очакваме доставка

Мото стойка за телефон RAM-MOUNTS X-GRID RAM-SB-187-UN7

Очакваме доставка

Мото стойка за телефон RAM-MOUNTS X-GRID RAM-SB-187-UN7Ако търсите компактен държач с нетрадиционна форма за телефона си, току-що сте го намерили. RAM X-Grip ™ е перфектното допълнение за вашият мотор. Стойката за телефон на X-Grip ™ е съвместима с преносими устройства със или без калъфи (напр. Смар..

109лв.

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560

Наличен в наш магазин

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Универсален за огледало или напречна греда от Ø 9 до 18 мм.Напълно регулируем, позволява използването на смартфона вертикално и хоризонтално.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фиксиране..

39лв.

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar Orbit 90561

Наличен в наш магазин

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar Orbit 90561Напълно регулируемо удължително рамо с двоен захват постигане на най-доброто позициониране и видимост.Универсален за огледало или напречна греда от Ø 9 до 18 мм.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фиксиране..

59лв.

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Pole 90562

Наличен в наш магазин

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Pole 90562Универсален за огледало.Напълно регулируем, позволява използването на смартфона вертикално и хоризонтално.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фиксиране..

29лв.

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Pole Orbit 90563

Наличен в наш магазин

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Pole Orbit 90563Напълно регулируемо удължително рамо с двоен захват постигане на най-доброто позициониране и видимост.Универсален за огледало.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фиксиране..

49лв.

Система за монтаж OPTI-FIX Ø15-17,2mm 90457

Наличен в наш магазин

Система за монтаж OPTI-FIX 90457Напълно регулируем: позволява използването на аксесоарите вертикално и хоризонтално. Идеален за спортни мотоциклети.Подходящ за отвор от Ø15 до 17,2mmСпецифични за OPTI линейни принадлежности..

39лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага голямо разнообразие от стойки за телефон за вашия мотоциклет

Стойките за мобилен телефон са изключително важни мото аксесоари, чиято основна функция е да ви помогнат да закрепите стабилно телефона или GPS устройството си върху кормилото на мотора, за да можете да комуникирате и пътувате безопасно.

Какво представляват стойките за телефони?

Най-общо казано, тези мото аксесоари представляват вид държачи, които се закрепват за кормилото на мотора. Когато тръгнете на път, просто поставяте телефона си на стойката и можете без никакви проблеми да комуникирате с приятелите си, да слушате музика или да включите навигацията на телефона си, за да стигнете до точката, към която сте се отправили.

Стойките за телефони се изработват от висококачествени материали, имат силиконови вложки, които следват извивките на телефона и обикновено се предлагат с водоустойчиви и удароустойчиви калъфи и монтажни скоби за лесен монтаж и демонтаж. Всички качествени стойки за телефони позволяват сензорните екрани на телефоните да бъдат използвани без никакъв проблем, без значение от атмосферните условия, а 360 градусовото регулиране позволява екрана на телефона да бъде регулиран по най-удобния за моториста начин.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние също като вас се радваме на свободата, която ни дава ездата на моторите и знаем колко по-лесно е, когато можем просто да поставим телефона си на стойката, да включим навигацията и да потеглим на път, без да се притесняваме, че ще объркаме посоката или ще пропуснем някоя отбивка. Тъй като сме от една порода, сме се постарали да предлагаме възможно най-широката гама от стойки за телефони, които се произвеждат в световен мащаб.

Предлагаме толкова голямо разнообразие от стойки за телефони, защото искаме вие, нашите клиенти да можете да откриете точно тази стойка или система за монтаж, която не само ще отговаря на размерите на мобилното ви устройство, но и която ще стои стилно върху мотора ви.

Сигурни сме, че ако влезете на страниците на магазина ни, ще откриете стойката за телефон, за която отдавна си мечтаете. Защото от Линсън Мото предлагаме не само разнообразни модели, цветове и размери на стойки за телефон, но и всички наши продукти са с доказан произход и са от топ марки като SHAD и LAMPA - брандове, които не правят никакви компромиси с качеството на своите продукти.