Стойки телефон


Стойка за телефон OPTI v1

Наличен

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Универсален за огледало или напречна греда от Ø 9 до 18 мм.Напълно регулируем, позволява използването на смартфона вертикално и хоризонтално.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фикси..

85лв.

QUAD LOCK 360

Наличен в наш магазин

..

20лв.

QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа..

21лв.

QUAD LOCK 360 Flexible Adhesive Base

Наличен в наш магазин

..

35лв.

QUAD LOCK 360 Head

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK 360 Head..

45лв.

QUAD LOCK 360 Head - MAG™ Head

Наличен в наш магазин

..

20лв.

QUAD LOCK 360 двойно въртящо се рамо - малка версия

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK 360 двойно въртящо се рамо - малка версия Двойните въртящи се рамена могат да се въртят на 360 градуса x 180 градуса. Двете сферични глави в двата края също предлагат движение на 180 градуса и 360 градуса за по-големи възможности за ъгъл.дължина 51мм..

39лв.

QUAD LOCK PRO Bike Out Front Mount

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK PRO Bike Out Front MountСИГУРЕН МОНТАЖИ двете стойки се доставят с нашата патентована двустепенна ключалка, която ви позволява да карате с увереност, знаейки, че вашият смартфон ще остане сигурен на вашия велосипед, независимо от терена.БЪРЗО ЗАКАЧВАНЕ / ОТКАЧВАНЕПросто завъртете и заключе..

119лв.

QUAD LOCK Статив/Селфи стик

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK Статив/Селфи стикСигурен монтажИзползвайки нашето патентовано двустепенно заключване, вашият телефон е сигурно прикрепен в портретна или пейзажна ориентация, което ви позволява да се съсредоточите върху получаването на перфектния кадър.Лек и преносимСтативът/стикът за селфи се сгъва до ком..

108лв.

USB Charger QUAD LOCK Motorcycle

Наличен в наш магазин

USB Charger QUAD LOCK MotorcycleПоддържайте телефона си зареден, докато карате, с USB зарядното устройство за мотоциклети Quad Lock.ЛЕСЕН МОНТАЖИнтегрирайте безпроблемно USB зарядното устройство за мотоциклети с всеки монтаж Quad Lock Moto (на кормилото, огледалото или вилката) или 1" адаптер за топ..

59лв.

USB зарядно QUAD LOCK

Наличен в наш магазин

USB зарядно QUAD LOCKВодоустойчивият адаптер Quad Lock® 12V към USB Smart Adaptor се предлага с всичко необходимо за захранване на вашата безжична зарядна глава Quad Lock®, устойчива на атмосферни влияния, от мотоциклет, лодка или каравана.МНОЖЕСТВО СЪСТОЯНИЯ НА ПРЕВКЛЮЧВАНЕЛесно превключвайте интел..

69лв.

Изчерпан

USB зарядно QUAD LOCK Dual USB Charger 12V

Изчерпан

USB зарядно QUAD LOCK Dual USB Charger 12VБързо адаптивно зареждане - 36 ватаLED индикатор за захранване12V вход18 вата мощност/порт или 36 вата обща мощностЗарядно устройство QC 3.02 USB порта за зареждане на няколко устройстваСъвместим с всеки USB кабел за зарежданеВход: 12-24VИзход: 3.6-6.5V/3A |..

0лв.

НОВО Автомобилен магнитен държач за телефон с безжично зареждане и залепваща стойка OPTILINE Mag Wireless Stick

Автомобилен магнитен държач за телефон с безжично зареждане и залепваща стойка OPTILINE Mag Wireless Stick

Наличен в наш магазин

Автомобилен магнитен държач за телефон с безжично зареждане и залепваща стойка OPTILINE Mag Wireless Stick15W макс. Вход тип C. Супер здрава конструкция, напълно регулируема. не е съвместимо с не-гладки или твърде порести повърхности15 магнита, предназначени да държат телефона сигурно на място, без ..

60лв.

НОВО Автомобилен магнитен държач за телефон със залепваща стойка OPTILINE Mag Pro Stick

Автомобилен магнитен държач за телефон със залепваща стойка OPTILINE Mag Pro Stick

Наличен в наш магазин

Автомобилен магнитен държач за телефон със залепваща стойка OPTILINE Mag Pro StickРегулируема глава за оптимален ъгъл на гледане не е подходящо за негладки или твърде порести повърхности. Съвместимост: универсална34 магнита, предназначени да държат телефона сигурно на място, без да пречат на неговат..

44лв.

НОВО Автомобилна стойка за вентилационен отвор OPTILINE Mag Pro Airvent

Автомобилна стойка за вентилационен отвор OPTILINE Mag Pro Airvent

Наличен в наш магазин

Автомобилна стойка за вентилационен отвор OPTILINE Mag Pro AirventУниверсалнаСпецифични калъфи MagCase от линията Optiline.34 магнита, предназначени да държат телефона сигурно на място, без да пречат на неговата функционалност. Не е универсален за всички вентилационни отвори..

43лв.

НОВО Автомобилна стойка за вентилационен отвор OPTILINE Mag Wireless Airvent

Автомобилна стойка за вентилационен отвор OPTILINE Mag Wireless Airvent

Наличен в наш магазин

Автомобилна стойка за вентилационен отвор OPTILINE Mag Wireless AirventМагнитен държач за телефон за вентилационен отвор с безжично зареждане15W макс. Вход тип C. Съвместимост: универсална 15 магнита, предназначени да държат телефона сигурно на място, без да пречат на неговата функционалност.Не е ун..

61лв.

Автомобилна стойка за вентилационен отвор QUAD LOCK MAG CAR VENT

Наличен в наш магазин

Автомобилна стойка за вентилационен отвор QUAD LOCK MAG CAR VENTСИГУРЕН МОНТАЖУмният дизайн на куката здраво закрепва държача към различни вентилационни отвори на автомобила, като същевременно ви позволява да използвате функцията за отваряне и затваряне.Моля, обърнете внимание: Монтажът за вентилаци..

85лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага голямо разнообразие от стойки за телефон за вашия мотоциклет

Стойките за мобилен телефон са изключително важни мото аксесоари, чиято основна функция е да випомогнат да закрепите стабилно телефона или GPS устройството си върхукормилото на мотора, за да можете да комуникирате и пътувате безопасно.

Какво представляват стойките за телефони?

Най-общо казано, тези мото аксесоари представляват вид държачи, които се закрепват закормилото на мотора. Когато тръгнете на път, просто поставяте телефона си настойката и можете без никакви проблеми да комуникиратес приятелите си, да слушате музика или да включите навигацията на телефона си,за да стигнете до точката, към която сте се отправили.

Стойките за телефони се изработватот висококачествени материали, имат силиконови вложки, които следватизвивките на телефона и обикновено се предлагат с водоустойчиви и удароустойчиви калъфи и монтажни скоби за лесенмонтаж и демонтаж. Всички качествени стойки за телефони позволяват сензорните екрани на телефоните дабъдат използвани без никакъв проблем, без значение от атмосферните условия, а 360 градусовото регулиране позволяваекрана на телефона да бъде регулиран по най-удобния за моториста начин.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние също като вас се радваме на свободата, която ни даваездата на моторите и знаем колко по-лесно е, когато можем просто да поставимтелефона си на стойката, да включим навигацията и да потеглим на път, без да сепритесняваме, че ще объркаме посоката или ще пропуснем някоя отбивка. Тъй катосме от една порода, сме се постарали да предлагамевъзможно най-широката гама от стойки за телефони, които се произвеждат всветовен мащаб.

Предлагаме толкова голямо разнообразие от стойки зателефони, защото искаме вие, нашите клиенти да можете да откриете точно тазистойка или система за монтаж, която не само ще отговаря на размерите на мобилното ви устройство, но и която ще стои стилно върху мотора ви.

Сигурни сме, че ако влезете на страниците на магазина ни, щеоткриете стойката за телефон, за която отдавна си мечтаете. Защото от Линсън Мото предлагаме не само разнообразнимодели, цветове и размери на стойки за телефон, но и всички наши продукти са сдоказан произход и са от топ марки като SHADи LAMPA - брандове, които не правят никакви компромиси с качеството насвоите продукти.Често задавани въпроси 

Какви видове мото стойки за телефон и GPS се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим разнообразие от мото стойки за телефон и GPS. В тази категория ще откриете изключително широка гама от модели и марки твърди калъфи и кутии за телефон, адаптери, стойки за телефони, мото стойки за камери, системи за монтаж и много други. 

На какви марки и защо?

Мото стойките за телефон и GPS, които в нашия магазин предлагаме са с изключително високо качество и от реномирани и много търсени марки.

Като например :

  • BARRACUDA
  • LAMPA
  • SHAD
  • RAM MOUNTHS и други

На какви цени варират?

Артикулите, които ще откриете в категория “Мото стойки” са на цени, вариращи от 16 до 243 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от мото магазина ни стойки за телефони и GPS се извършва в зависимост от статуса на поръчката. 

При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, мото артикулите се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.

От магазин за мото продукти LinsonMoto предлагаме опция “Преглед” при доставката мото стойките за телефони. А ако стойността на покупката надхвърли 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените мото стойки за телефон и GPS до 30 дни след доставката. За да замените или върнете покупката, стойката не трябва да бъдат използвана, а опаковката ѝ - нарушена. 

Задължително условие е и да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ, с който да докажете, че покупката е извършена от нашия магазин.