Стойки телефон


Адаптери за навигация SW-MOTECH ADAPTER GARMIN ZUMO

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за навигация SW-MOTECH ADAPTER GARMIN ZUMOКомплект адаптери за монтиране на мотоциклетни GPS устройства Garmin zumo 340/345/350/390/395/395/590/595/660 на ударопоглъщащите GPS стойки QUICK-LOCK и Nonshock от SW-MOTECHЗа Garmin zumo 340/345/350/390/395/395/590/595/660 на GPS монтажи QUICK-LO..

16лв.

Кит стойка за GoPro SW-MOTECH GOPRO CAM KIT

Изпращаме до 48 часа

Кит стойка за GoPro SW-MOTECH GOPRO CAM KIT..

98лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT DL 650 ABS 14-16

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT DL 650 ABS 14-16За да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтиране:..

128лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT KLE 650 15

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT KLE 650 15За да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтиране: Специ..

128лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT KLZ 1000 ABS

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT KLZ 1000 ABSЗа да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтиране: Спе..

128лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT NORDEN 901 ABS 20-23

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT NORDEN 901 ABS 20-23За да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтир..

128лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT R 1200 GS ABS 18-19

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT R 1200 GS ABS 18-19За да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтира..

118лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT TIGER 800 14

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT TIGER 800 14За да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтиране: Спе..

128лв.

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT Z 900 RS ABS 23

Изпращаме до 48 часа

Стойка за навигация SW-MOTECH COCKPIT GPS MOUNT Z 900 RS ABS 23За да се постигне оптимално позициониране, прахово боядисана стоманена плоча осигурява стабилно закрепване на GPS стойката към оригиналните точки за закрепване в кабината.Умело позициониране, потискане на вибрациите и лесно демонтиране: ..

118лв.

Стойка за телефон OPTI v1

Наличен

Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Система за монтаж LAMPA Titan Opti Bar 90560Универсален за огледало или напречна греда от Ø 9 до 18 мм.Напълно регулируем, позволява използването на смартфона вертикално и хоризонтално.Специфични за OPTI LINE серията от LAMPADuo Lock система за бързо фикси..

85лв.

QUAD LOCK 360

Наличен в наш магазин

..

20лв.

QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа

Наличен в наш магазин

QUAD LOCK 360 2 Holes Правоъгълна основа..

21лв.

QUAD LOCK 360 Action Camera Head

Наличен в наш магазин

..

39лв.

НОВО QUAD LOCK 360 Bar Clamp Base V2 - Small

QUAD LOCK 360 Bar Clamp Base V2 - Small

Наличен в наш магазин

BAR CLAMP - SMALLВклюва втулки за тръби с размер 10mm (3/8"), 12mm (1/2"), 14mm (9/16") and 16mm (5/8")..

35лв.

QUAD LOCK 360 Flexible Adhesive Base

Наличен в наш магазин

..

35лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага голямо разнообразие от стойки за телефон за вашия мотоциклет

Стойките за мобилен телефон са изключително важни мото аксесоари, чиято основна функция е да випомогнат да закрепите стабилно телефона или GPS устройството си върхукормилото на мотора, за да можете да комуникирате и пътувате безопасно.

Какво представляват стойките за телефони?

Най-общо казано, тези мото аксесоари представляват вид държачи, които се закрепват закормилото на мотора. Когато тръгнете на път, просто поставяте телефона си настойката и можете без никакви проблеми да комуникиратес приятелите си, да слушате музика или да включите навигацията на телефона си,за да стигнете до точката, към която сте се отправили.

Стойките за телефони се изработватот висококачествени материали, имат силиконови вложки, които следватизвивките на телефона и обикновено се предлагат с водоустойчиви и удароустойчиви калъфи и монтажни скоби за лесенмонтаж и демонтаж. Всички качествени стойки за телефони позволяват сензорните екрани на телефоните дабъдат използвани без никакъв проблем, без значение от атмосферните условия, а 360 градусовото регулиране позволяваекрана на телефона да бъде регулиран по най-удобния за моториста начин.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние също като вас се радваме на свободата, която ни даваездата на моторите и знаем колко по-лесно е, когато можем просто да поставимтелефона си на стойката, да включим навигацията и да потеглим на път, без да сепритесняваме, че ще объркаме посоката или ще пропуснем някоя отбивка. Тъй катосме от една порода, сме се постарали да предлагамевъзможно най-широката гама от стойки за телефони, които се произвеждат всветовен мащаб.

Предлагаме толкова голямо разнообразие от стойки зателефони, защото искаме вие, нашите клиенти да можете да откриете точно тазистойка или система за монтаж, която не само ще отговаря на размерите на мобилното ви устройство, но и която ще стои стилно върху мотора ви.

Сигурни сме, че ако влезете на страниците на магазина ни, щеоткриете стойката за телефон, за която отдавна си мечтаете. Защото от Линсън Мото предлагаме не само разнообразнимодели, цветове и размери на стойки за телефон, но и всички наши продукти са сдоказан произход и са от топ марки като SHADи LAMPA - брандове, които не правят никакви компромиси с качеството насвоите продукти.Често задавани въпроси 

Какви видове мото стойки за телефон и GPS се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим разнообразие от мото стойки за телефон и GPS. В тази категория ще откриете изключително широка гама от модели и марки твърди калъфи и кутии за телефон, адаптери, стойки за телефони, мото стойки за камери, системи за монтаж и много други. 

На какви марки и защо?

Мото стойките за телефон и GPS, които в нашия магазин предлагаме са с изключително високо качество и от реномирани и много търсени марки.

Като например :

  • BARRACUDA
  • LAMPA
  • SHAD
  • RAM MOUNTHS и други

На какви цени варират?

Артикулите, които ще откриете в категория “Мото стойки” са на цени, вариращи от 16 до 243 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от мото магазина ни стойки за телефони и GPS се извършва в зависимост от статуса на поръчката. 

При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, мото артикулите се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.

От магазин за мото продукти LinsonMoto предлагаме опция “Преглед” при доставката мото стойките за телефони. А ако стойността на покупката надхвърли 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените мото стойки за телефон и GPS до 30 дни след доставката. За да замените или върнете покупката, стойката не трябва да бъдат използвана, а опаковката ѝ - нарушена. 

Задължително условие е и да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ, с който да докажете, че покупката е извършена от нашия магазин.