Стойки телефон


Адаптер Interphone USB+Type C с DIN connector

Изпращаме до 48 часа

Адаптер Interphone USB+Type C с DIN connectorDIN адаптер с USB и Type-C вход12 V адаптер за DIN конектор с USB и Type-C входове.Благодарение на USB и USB Type-C входовете е възможно да зареждате две електронни устройства едновременно.Снабден със защитна капачка, той е практичен и безжичен.Тяло изцял..

59лв.

-15%
Адаптер за телефон OPTI-UNIVERSAL 90426
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Адаптер за телефон OPTI-UNIVERSAL 90426

Наличен в наш магазин

Адаптер за телефон OPTI-UNIVERSAL Нова модулна система за с DUO-LOCK фиксиранеOPTI-LINE се състои от:Различни видове фиксиранеВсички калъфи са водоустойчиви, ултраустойчиви и позволяват използването на сензорен екран. Персонализираните калъфи позволяват използването и на задната камера.Модулнат..

1360лв. 16лв.

Водоустойчива стойка за навигация/GPS SHAD 3.5" SG50H

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за навигация/GPS SHAD 3.5" SG50HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за навигации. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив на удар..

69лв.

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 3,8" X0SG20H

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 3,8" X0SG20HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за смартфони. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив н..

89лв.

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 4,3" X0SG10H

Наличен в наш магазин

Водоустойчива стойка за телефон SHAD 4,3" X0SG10HМотоциклетна универсална водоустойчива стойка за смартфони. Идеален аксесоар за мотористи, които се наслаждават на дълги пътувания или просто обикалят града.Вашият смартфон е защитен в изключително здрав и практичен калъф, който е устойчив на уда..

89лв.

-20%
Втърда кутия TELEPASS 90451
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Втърда кутия TELEPASS 90451

Наличен в наш магазин

Втърда кутия TELEPASS 90451Устойчива на  дъжд.Гумиран ръб за осигуряване на устойчивост на дъжд.Специфични за фиксиране на линии OPTI..

2320лв. 29лв.

Двоен адаптер Interphone USB12V до 4.2А с DIN connector

Наличен в наш магазин

Двоен адаптер Interphone USB12V до 4.2А с DIN connector2V адаптер с DIN конектор, двоен USB вход, който ви позволява да зареждате две електронни устройства с USB кабел за зареждане.Зарядното има защитна капачка, която предпазва USB входовете.Също така има двоен алуминиев USB порт (максимум 4,2 A) и ..

69лв.

-15%
Зарядно устойчиво Usb-Fix Trek2 Ultra Fast Charge - 5400 mA - 12/24V 38827
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Зарядно устойчиво Usb-Fix Trek2 Ultra Fast Charge - 5400 mA - 12/24V 38827

Наличен в наш магазин

Зарядно устойчиво Usb-Fix Trek2 Ultra Fast Charge - 5400 mA - 12/24V 38827Позволява да зареждате устройството си дори при лоши метеорологични условия.Напълно водоустойчив благодарение на ултразвуково уплътняване и защитна мембрана на USB портовете.Гумен адаптер против надраскване, който може да бъде..

4080лв. 48лв.

Мото стойка RAM-MOUNTS Tough-Claw RAP-B-400-A-GOP1U за екшън камери

Наличен в наш магазин

Мото стойка RAM-MOUNTS Tough-Claw RAP-B-400-A-GOP1U с малка скоба и универсален адаптер за екшън камери, Размер ВАдаптерът за екшън камера включва 1 "RAM каучукова топка с размер B и е съвместим с GoPro® и повечето други марки; прикрепя се към долната страна на камеритеМалка версия, предназначена за..

159лв.

-15%
Мото стойка за екшън камера OPTI 90455
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Мото стойка за екшън камера OPTI 90455

Наличен в наш магазин

Мото стойка за екшън камера OPTI 90455Съвместима с повечето медели екшън камери..

17лв. 20лв.

Мото стойка за телефон Interphone диаметър до 30 мм и телефон до 6,5"

Наличен в наш магазин

Мото стойка за телефон диаметър до 30 мм и телефон до 6,5"Универсалните държачи позволяват на вашия смартфон да бъде инсталиран на кормилото на вашия мотоциклет, като същевременно предлага широка съвместимост с устройства с различни размери.Водоустойчив ципСъвместимост: телефони с екрани до 6.5''IPX..

79лв.

Мото стойка за телефон RAM-MOUNTS X-GRID RAM-B-149Z-UN7U

Изпращаме до 48 часа

Мото стойка за телефон RAM-MOUNTS X-GRID RAM-B-149Z-UN7UАко търсите компактен държач с нетрадиционна форма за телефона си, току-що сте го намерили. RAM X-Grip ™ е перфектното допълнение за вашият мотор. Стойката за телефон на X-Grip ™ е съвместима с преносими устройства със или без калъфи (напр. Сма..

127лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага голямо разнообразие от стойки за телефон за вашия мотоциклет

Стойките за мобилен телефон са изключително важни мото аксесоари, чиято основна функция е да випомогнат да закрепите стабилно телефона или GPS устройството си върхукормилото на мотора, за да можете да комуникирате и пътувате безопасно.

Какво представляват стойките за телефони?

Най-общо казано, тези мото аксесоари представляват вид държачи, които се закрепват закормилото на мотора. Когато тръгнете на път, просто поставяте телефона си настойката и можете без никакви проблеми да комуникиратес приятелите си, да слушате музика или да включите навигацията на телефона си,за да стигнете до точката, към която сте се отправили.

Стойките за телефони се изработватот висококачествени материали, имат силиконови вложки, които следватизвивките на телефона и обикновено се предлагат с водоустойчиви и удароустойчиви калъфи и монтажни скоби за лесенмонтаж и демонтаж. Всички качествени стойки за телефони позволяват сензорните екрани на телефоните дабъдат използвани без никакъв проблем, без значение от атмосферните условия, а 360 градусовото регулиране позволяваекрана на телефона да бъде регулиран по най-удобния за моториста начин.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние също като вас се радваме на свободата, която ни даваездата на моторите и знаем колко по-лесно е, когато можем просто да поставимтелефона си на стойката, да включим навигацията и да потеглим на път, без да сепритесняваме, че ще объркаме посоката или ще пропуснем някоя отбивка. Тъй катосме от една порода, сме се постарали да предлагамевъзможно най-широката гама от стойки за телефони, които се произвеждат всветовен мащаб.

Предлагаме толкова голямо разнообразие от стойки зателефони, защото искаме вие, нашите клиенти да можете да откриете точно тазистойка или система за монтаж, която не само ще отговаря на размерите на мобилното ви устройство, но и която ще стои стилно върху мотора ви.

Сигурни сме, че ако влезете на страниците на магазина ни, щеоткриете стойката за телефон, за която отдавна си мечтаете. Защото от Линсън Мото предлагаме не само разнообразнимодели, цветове и размери на стойки за телефон, но и всички наши продукти са сдоказан произход и са от топ марки като SHADи LAMPA - брандове, които не правят никакви компромиси с качеството насвоите продукти.Често задавани въпроси 

Какви видове мото стойки за телефон и GPS се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим разнообразие от мото стойки за телефон и GPS. В тази категория ще откриете изключително широка гама от модели и марки твърди калъфи и кутии за телефон, адаптери, стойки за телефони, мото стойки за камери, системи за монтаж и много други. 

На какви марки и защо?

Мото стойките за телефон и GPS, които в нашия магазин предлагаме са с изключително високо качество и от реномирани и много търсени марки.

Като например :

  • BARRACUDA
  • LAMPA
  • SHAD
  • RAM MOUNTHS и други

На какви цени варират?

Артикулите, които ще откриете в категория “Мото стойки” са на цени, вариращи от 16 до 243 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от мото магазина ни стойки за телефони и GPS се извършва в зависимост от статуса на поръчката. 

При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, мото артикулите се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.

От магазин за мото продукти LinsonMoto предлагаме опция “Преглед” при доставката мото стойките за телефони. А ако стойността на покупката надхвърли 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените мото стойки за телефон и GPS до 30 дни след доставката. За да замените или върнете покупката, стойката не трябва да бъдат използвана, а опаковката ѝ - нарушена. 

Задължително условие е и да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ, с който да докажете, че покупката е извършена от нашия магазин.