Маслени Филтри

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

Маслен филтър HIFLO HF204

Наличен в наш магазин

Маслен филтър HIFLO HF204Маслените филтри за мотоциклети  на Hiflofiltro са първите и единствени в света одобрени от  TÜV .Създадени с помощта на най-добрите материали, всички маслени филтри Hiflofiltro отговарятили надвишават нивата на производителност на оригиналните включени в оборудван..

13лв.

Маслен Филтър HIFLO HF204RC

Наличен в наш магазин

Маслен Филтър HIFLO HF204RCМаслените филтри за мотоциклети  на Hiflofiltro са първите и единствени в света одобрени от  TÜV .Създадени с помощта на най-добрите материали, всички маслени филтри Hiflofiltro отговарятили надвишават нивата на производителност на оригиналните включени в оборудв..

16лв.

Маслен филтър HIFLO HF303

Наличен в наш магазин

Маслен филтър HIFLO HF303Маслените филтри за мотоциклети  на Hiflofiltro са първите и единствени в света одобрени от  TÜV .Създадени с помощта на най-добрите материали, всички маслени филтри Hiflofiltro отговарятили надвишават нивата на производителност на оригиналните включени в оборудван..

13лв.

Маслен филтър HIFLO HF303RC

Наличен в наш магазин

Маслен филтър HIFLO HF303RCМаслените филтри за мотоциклети  на Hiflofiltro са първите и единствени в света одобрени от  TÜV .Създадени с помощта на най-добрите материали, всички маслени филтри Hiflofiltro отговарятили надвишават нивата на производителност на оригиналните включени в оборудв..

16лв.

-14%
Маслен филтър K&N KN204

Маслен филтър K&N KN204

Наличен в наш магазин

Маслен филтър K&N KN204K&N Powersports маслени филтри съдържат модерен синтетичен филтърен материал, предназначен да осигури изключителни дебити ипостоянен поток на масло към вашия двигател. Устойчивата конструкция и навити нишки помагат да се осигури дълготрайност и стабилен монтаж на ..

25лв. 29лв.

-17%
Маслен филтър K&N KN303

Маслен филтър K&N KN303

Наличен в наш магазин

K&N маслен филтър KN-303K&N Powersports маслени филтри съдържат модерен синтетичен филтърен материал, предназначен да осигури изключителни дебити ипостоянен поток на масло към вашия двигател. Устойчивата конструкция и навити нишки помагат да се осигури дълготрайност и стабилен монтаж на..

25лв. 30лв.

Горивен филтър Polisport 6 mm (1 un)

Наличен в наш магазин

Горивен филтър Polisport 6 mm (1 un)Универсален горивен филтър за маркуч за гориво. Прозрачен пластмасов корпус;Устойчив при експлоатация;..

290лв.

Горивен филтър Polisport 7 mm (1 un)

Наличен в наш магазин

Горивен филтър Polisport 7 mm (1 un)Универсален горивен филтър за маркуч за гориво.Прозрачен пластмасов корпус;Устойчив при експлоатация;..

290лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR111

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR111Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори след хиляди..

11лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR112

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR112Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

10лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR116

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR116Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

12лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR117

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR117Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

11лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR131

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR131Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

8лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR132

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR132Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

9лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR133

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR133Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

1450лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR136

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR136Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

8лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR137

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR137Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

8лв.

Маслен мото филтър TROFEO TR138

Наличен в наш магазин

Маслен мото филтър TROFEO TR138Trofeo маслени филтърИзграден в съответствие с най-взискателните разпоредби, наложени от производителите на превозни средства, благодарение на своята филтрираща система, масленият филтър TROFEO гарантира поддържането на работата на смазочните материали дори с..

14лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте разнообразието от качествени маслени филтри за мотори, които предлага нашият онлайн магазин за мото екипировка LINSONMOTO.

Моторът ви се нуждае от смяна на масления филтър? Дошли сте на точното място! ЛинсънМото може да ви предложи богатасортимент от маслени филтри от популярни марки на много приятни цени!

Какво е предназначението на маслените филтри за мотор?

Маслените филтри играят много важна роля за ефективната работа на мотоциклетниядвигател. Основното предназначение на тези филтри е да премахват ефективно замърсителите, които попадат в моторното масло.Тези частици могат да се образуват с течение на времето в резултат на износванена частите на двигателя или поради проникване на масло в горивото.

Видоветемаслени филтри,които към момента се използват са основно два

     вътрешен

      външен

Като дизайн, маслените филтри се състоят от филтриращ елемент и рамка. Филтриращиятелемент се произвежда по специална технология, при която се обработва смес от синтетични, целулозни материали истъклени влакна. Целта на този начин на обработка на филтриращите материалие да увеличи ефективността на масленитефилтри още повече.

За придаване на силаи твърдост, филтриращият материал се импрегнира със специален химиченразтвор, който предотвратява деформирането на елемента и придава механичнаякост на масления филтър.

Маслените филтри, колкото и качествени да са, са консумативи като такъв имат определен експлоатационенживот, след което трябва да бъдат подменяни.Обикновено производителите препоръчват смяната на филтрите да бъде извършвана едновременно със смяната на маслото.

Ако вашият мотор има нужда от нови маслени филтри, ние от Линсън Мото можем да ви предложим многоголямо разнообразие от филтри от световноизвестни марки като CHAMPION, K&N, HIFLO и други. Филтрите,които предлагаме са сертифицирани по TÜVи са подходящи за всички класове мотори,скутери и ATV.

Защо да закупите маслени филтри от Линсън Мото?

Ние сме вашият магазин, защото работим единствено с популярни марки, които са се доказаликато производители на части,консумативи, облекла и аксесоари за мотори. Не правим никакви компромиси скачеството на предлаганите мото продукти и се стремим непрестанно даувеличаваме асортимента си.

Маслените филтри, които можем да ви предложим носят маркитеCHAMPION, K&N, HIFLO, което само по себе си означава високо качество и дълготрайност на продуктите. Освен масленифилтри, ние можем да ви предложим подходящитевъздушни филтри и масло за вашия мотор.


Често задавани въпроси 

Какви видове маслени филтри за мотоциклети се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим голямо разнообразие от стандартни и спортни маслени филтри за мотори от водещи марки на добри цени.

На какви марки и защо?

За нас е важно да можем да задоволим изискванията на всички наши клиенти, затова предлагаме маслени филтри с доказано качество и от популярни производители.

Филтрите, които ще откриете в нашия мото магазин са от брандове като:

  • CHAMPION
  • HIFLO
  • K&N
  • POLISPORT
  • TROFEO и много други

На какви цени варират?

Цените, на които можете да откриете маслени филтри за вашия тип мотоциклет варират от 2 до 31 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

При покупка на маслени филтри, ние ги доставяме в зависимост от статуса на конкретната поръчка:

  • При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, маслените филтри се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • При статус на поръчката: “Изпращане до 48 часа”, артикулите се доставят в рамките на 48 часа.
  • При статус на поръчката: “Изпращане до 10 дни” филтрите се доставят в рамките на посочените срокове.
  • При статус: “По поръчка” или “Очаквана доставка” доставката се извършва в срокове, които се уточняват между наш служител и клиента, направил поръчката. 

При покупка на маслени филтри от LinsonMoto всеки наш клиент може да се възползва от опцията преглед при доставката. А ако стойността на поръчката е над 149 лв артикулът се доставя безплатно. 

Мога ли да върна артикул и как?

Маслените филтри могат да бъдат върнати или заменени в срок от 30 дни. За да бъдат приети от магазина, опаковката не трябва да бъде нарушена, а филтрите - използвани. Необходимо е да се попълни и формуляр за връщане и да се приложи платежен документ за извършена покупка от нашия мото магазин.