За нас

Вие ни познавате като фирма www.linsonmoto.bg, но юридическото ни название е ЕТ“ Любомир Личков “създадена през 1991 година, през 2010 година сменя своята основна дейност с продажба на мото екипировка, но да не ви отегчаваме с юридически подробности бихме искали да разкажем как дойде идеята за създаването на нашият магазин.


През 2009 година си закупихме първият мотор, при търсенето на мото екипировка за него установихме, че в България няма голям избор на екипировка втора употреба, поразтърсихме се в чужбина и проучихме как стоят нещата с доставките и цените, видях ме че можем да превърнем хобито си в работа и да съчетаем двете неща и така започна всичко.

 

Първоначалната ни идея беше да направим онлайн магазин за мото екипировка и да предлагаме на своите клиенти екипировка която да осигурява едновременно сигурност, защита и комфорт при шофиране, и също така да бъде на достъпни цени.

 В самото начало разполагахме с малко налична стока, но с времето асортимента и търсенето  който имахме се увеличаваха и трябваше да предприемем следващата крачка. 


При мото екипировката има голяма разлика в размерите на различните марки и модели, интересът на клиентите да ни посещават на място беше голям и решихме освен онлайн магазин www.linsonmoto.bg да отворим и физически магазин.


Първото ни магазинче беше скромно, но  в него работехме млад и амбициозен екип. С много труд и желание, наличният асортимент на каски екипи, якета, панталони и аксесоари за мотори се увеличи.

С времето започнахме да внасяме различни марки за мото екипировка и непрекъснато обогатявахме своята продуктова гама.

Не след дълго малкото магазинче ни омаля и се наложи да потърсим по-голям магазин, за да можем да изложим цялата продуктова гама която имаме.  


И ето ни тук в нашият магазин стараещи се да се развиваме и за напред, да предлагаме все повече нови артикули на нашите клиенти.


Ние сме дистрибутор на марките – NITRO; GMAC; AKITO; SHAD;  EKSELSIOR; BLACK BIKE; WULFSPORT;  EXUSTAR;  LAMPA; O’NEAL; A-PRO; RЕNNER; za linson moto 1za linson moto 2za linson moto 3za linson moto 4za linson moto 5za linson moto 6za linson moto 7za linson moto 8

Също така предлагаме: 


-   Масла и спрейове за вериги на марките-MOTUL; BARDALH; CASTROL, REPSOL; TRW;

-   Акумулатори -  UNIBAT; BOSCH 

-   Термо бельо и маски за лице на българският производител BARS

-   Свещи- NGK; 

-   Маслени и въздушни филтри - K&N; HIFLO; CHAMPION; KNECHT; 

-   Мото екипировка – Нова и втора употреба екипировка (каски, якета, мото екипи, боти, ботуши, панталони, ръкавици, мото протектори) на водещи марки в бранша.

-   Мотокрос екипировка – каски, бричове, крос фланелки, крос очила, протектори, ботуши, крос екипи  на марките -  O’NEAL; WULFSPORT.


Мото аксесоари:


-   чанти, раници, дисаги, куфари на марките – SHAD; KOJI; LAMPA 

-   мигачи, краш тапи, балансьори, стойки за номера, лепенки и стикери на марките -   LAMPA;  RANNER; ONEDESIGN; 

-   визьори за марките – SHOEI;  AGV; NITRO; TAKACHI; SHARK; GMAC; HJC; KBC; MT; 

-   Мото сигурност – заключващи вериги и катинари на марките - LAMPA


Бърза доставка с куриерска фирма Еконт, с опция за преглед и тест (преди да платиш)


Ние можем да Ви предложим :


-   Изкупуване на вашата стара мото екипировка

-   Бартери за вашата стара мото екипировка

-   Консигнация – Възможност да оставите при нас за продажба Вашата ненужна мото екипировка