Каски


Изчерпан
-20%
 КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREY

КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREY

Изчерпан

КАСКА ЗА СКУТЕР MT STREET SCOPE GLOSS GREYХАРАКТЕРИСТИКИ:Черупката на каската е изработена от инжектирана термопластична смолаЕдин размер на черупкатаВътрешен EPS - с много добра плътност, проектиран за по-добро поглъщане на удараЛесно сваляем визьор с покритие против надраскванеВътрешна система за ..

11920лв. 149лв.

-15%
 Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAY

XS Наличен S Наличен M Наличен

Отваряема каска M-SRS STRING V.22 BLACK/GRAYКаската предлага 2 външни черупки и 2 EPS за по-голяма безопасност и перфектно приляганеКорубата е произведена от ABSМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлажданеМатово покритиеИздръжлива многоцветна графикаКомфортна подплата която абс..

30515лв. 359лв.

Изчерпан
-30%
Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSS

Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSS

Изчерпан

Kаска AIROH VALOR AKUNA YELLOW GLOSSКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлаг..

20580лв. 294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR ARMY MATT

Kаска AIROH VALOR ARMY MATT

XS Наличен L Наличен

Kаска AIROH VALOR ARMY MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..

20580лв. 294лв.

Изчерпан
НОВО
Kаска AIROH VALOR BLACK MATT

Kаска AIROH VALOR BLACK MATT

Изчерпан

Kаска AIROH VALOR BLACK MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

240лв.

Изчерпан
-30%
Kаска AIROH VALOR CRAFT MATT

Kаска AIROH VALOR CRAFT MATT

Изчерпан

Kаска AIROH VALOR CRAFT MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновр..

20580лв. 294лв.

-30%
Kаска AIROH VALOR RIBS MATT

Kаска AIROH VALOR RIBS MATT

L Изпраща до 48 часа

Kаска AIROH VALOR RIBS MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага едновре..

20580лв. 294лв.

Изчерпан
-30%
Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSS

Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSS

Изчерпан

Kаска AIROH VALOR WHITE GLOSSКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага еднов..

19180лв. 274лв.

Изчерпан
-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE GLOSS

KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE GLOSS

Изчерпан

KАСКА AIROH VALOR WINGS BLUE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага е..

20580лв. 294лв.

Изчерпан
-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATT

Изчерпан

KАСКА AIROH VALOR WINGS ORANGE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..

21630лв. 309лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATT

XL Наличен

KАСКА AIROH VALOR WINGS WHITE MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага ..

21630лв. 309лв.

-30%
KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT

KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATT

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

KАСКА AIROH VALOR WINGS YELLOW MATTКаската разполага с революционна,вентилационна система с 8 зони,които гарантират максимална проветривост.Моделът VALOR се предлага в нови разнообразни цветове,с който може да допълните своята визия.Усъвършенстваният и агресивен,спортен дизайн на каската Ви предлага..

21630лв. 309лв.

Kаска PREMIER DEVIL CARBON

XS Изпраща до 48 часа S Наличен M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Kаска PREMIER  DEVIL CARBONЧерупка:- два размера на черупката - от XS до M и от L до 2XL.- разпределен в различни плътности, за да разпръсне енергията.- Външен слой - съчетание между CARBON AND ARAMID FIBER + EPOXY RESIN, за да направи обвивката еластична лека и устойчива.- Големи регулируеми в..

1025лв.

Kаска PREMIER DEVIL CARBON BM MATT

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Kаска PREMIER  DEVIL CARBON BM MATTЧерупка:- два размера на черупката - от XS до M и от L до 2XL.- разпределен в различни плътности, за да разпръсне енергията.- Външен слой - съчетание между CARBON AND ARAMID FIBER + EPOXY RESIN, за да направи обвивката еластична лека и устойчива.- Големи регул..

1025лв.

Kаска PREMIER DEVIL CARBON ST 2

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Kаска PREMIER  DEVIL CARBON ST 2Черупка:- два размера на черупката - от XS до M и от L до 2XL.- разпределен в различни плътности, за да разпръсне енергията.- Външен слой - съчетание между CARBON AND ARAMID FIBER + EPOXY RESIN, за да направи обвивката еластична лека и устойчива.- Големи регулиру..

1059лв.

Kаска за скутер AIROH HELIOS METALLIC ROSE

S Изпраща до 48 часа

Kаска за скутер AIROH  HELIOS METALLIC ROSEСъс новият си модел HELIOS,от AIROH предлагат висококачествена скутер каска,без компромис по отношение на сигурността и комфорта.Тя се предлага в три различниразмера на външната ,,черупка,, за да пасне идеално.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработена от HPC(високоефе..

249лв.

-20%
MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUE

MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUE

M Наличен

MT KRE+ CARBON KRAKER B7 GLOSS PEARL BLUEЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертифик..

87920лв. 1099лв.

MT KRE+ CARBON PROJECTILE D2 GLOSS GREY

L Наличен XL Наличен

MT KRE+ CARBON PROJECTILE GLOSS GREYЧерупка:- Изработена е от карбон: Карбонът е висококачествен материал, използван в състезания като MotoGP или SBK, който осигурява оптимална твърдост и същевременно е изключително лек.- Размер: 3 размера на външната черупкa- Сертифицирана с най-новия сертификат на..

1099лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Търсите каска за мотор (мотоциклет) на подходяща цена от топ производители: APRO, AGV, GMAC, NITRO, O'NEAL, WULFSPORT, в LINSONMOTO ги има.

Каската е най-важната част от екипировката на моториста, а основната функция, която изпълнява е да осигурява безопасността на ездача по време на пътуване. Всяка година тъкмо каските спасяват хиляди животи, затова е важно да се подхожда много внимателно при избора им.

Според установените световни стандарти за безопасност основните видове са: Full Face, Open Face, мотокрос каски, модулна (отваряща се) каска, Halffacehelmet.

Full Face

Този вид каска покрива цялата глава, лицето и долната челюст на ездача. Оборудвана е с визьор и редица допълнителни екстри. Full facе каската е най-популярният вид каска за мотор, която се използва не само от професионалисти, но и от любителите на моторните спортове, без значение от класа на мотоциклета, който яздят.

Open Face

Този вид мотоциклетна каска покрива ¾ от челото и задната част на главата, ушите и врата. Лицето и челюстта са открити. Open Face обикновено са оборудвани с по-широки визьори, които да предпазват откритите части. За разлика от каските Full Face, отворените каски не са толкова аеродинамични, но пък имат предимството, че не се налага да се свалят, ако ви се прииска да пийнете или хапнете нещо набързо.

Мотокрос каски

Мотокрос шлемовете са предназначени основно за офроуд. Може да каже, че това са специализирани каски, които се отличават с по-голям предпазител на брадичката и удължена долна част, която улеснява дишането на ездача. Този вид каски могат да бъдат оборудвани с визьор, а могат да се използват и с очила.

Модулни каски

Този вид каски се наричат още „отварящи се”, „трансформиращи се” или „flip up”. Модулните каски се отличават от останалите видове по това, че съчетават Full Face и Open Face. Челюстта и визьора могат да се вдигат нагоре, за да осигурят по-голям комфорт на моториста. Недостатъкът на модулните каски е по-голямото им тегло.

Halffacehelmet

Въпреки, че са много ефектни, този вид каски не осигуряват голяма защита, тъй като покриват само горната част на главата, слепоочията и челото. Обикновено към подобни модели се ориентират собственици на ретро модели мотори.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ниезнаем, колко важни са не само модела и външния вид на каската, но и нейнотокачество. Затова сме се постарали да подберем и да ви предложим каски от топпроизводители, които не правят никакъв компромис с качеството на своите продукти. При нас ще откриете каски от маркитеAIROH, ARAI, NITRO, A - PRO, O’NEAL,SHARK, SHOEL и много други.Често задавани въпроси

Какви видове каски за мотор се предлагат?

В нашия магазин ще откриете широка гама от модели, марки и размери Full Face, каски за скутер, отварящи се каски за мотор и мотокрос каски. Всички видове каски, които предлагаме са със сертификат за безопасност и качество.

На какви марки и защо?

От LinsonMoto знаем колко са важни мото каските за безопасността на мотористите. Това е и основната причина, поради която в нашия магазин предлагаме единствено каски от водещи производители, които не правят компромис с качеството.

При нас ще откриете висококачествени каски за мотор от доказали се брандове като: 

 • AGV
 • A - PRO
 • ARAI
 • ALPINESTARS
 • NITRO
 • AIRON
 • DAINESE
 • O’NEAIL
 • SHARK
 • SHOEI
 • SIMPSON и много други

На какви цени варират?

Моделите Full Face, отварящи се, мотокрос и каски за скутери, които предлагаме са на цени, вариращи от 29 до 2569 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

При покупка на каски за мотор от LinsonMoto, ние ги доставяме закупения артикул според статуса на поръчката:

 • Ако артикулът е със статус: “Наличен”, доставката се извършва 24 часа след получаване на потвърждение на поръчката. 
 • Ако е със статус: “Изпращане до 48 часа”, доставката е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако е със статус “Изпращане до 3, 5 или 10 дни”, доставката се извършва според установените срокове. 
 • Ако е със статус: “По поръчка” служител на магазина се свързва с клиента, за да се уточнят сроковете, в които доставката може да бъде направена.

Всички мото каски, закупени от нашия магазин се доставят с опция преглед, а при покупка на стойност над 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Закупен от нашия магазин артикул може да бъде върнат или заменен в срок от 30 дни. При връщането е необходимо артикулът да не е бил използван и опаковката му да не е нарушена. 

Трябва да бъде попълнен формуляр за връщане и да се представи фактура или касова бележка, удостоверяваща покупката.