Очила MTB/ВЕЛО


Вело очила BOBSTER FREEWHL WHITE/BLACK

Изпращаме до 48 часа

Очила BOBSTER FREEWHL WHITE/BLACKРамка TR-90Неплъзгащ се дизайн на рамкатаУстойчиви на счупване поликарбонатни лещиПокритие против надраскванеПлака с отвори за вентилация100% UV защитаВключена микрофибърна торбичка за съхранение, която служи и за почистване         ..

179лв.

НОВО Детски мотокрос очила 100% STRATA2 BLUE CLEAR

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 BLUE CLEAR

Наличен в наш магазин

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 BLUE CLEARОт горските пътеки до трасето, втората генерация на очилата Strata2 предлага качество и удобство за всеки тип каранеПодобрено поле на видимост и по-добро прилягане към лицетоТри пинчета за закрепване на флипериУлтра дебела двупластова мемори пяна попиваща..

65лв.

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 ORANGE CLEAR

Наличен в наш магазин

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 ORAANGE CLEAR От горските пътеки до трасето, втората генерация на очилата Strata2 предлага качество и удобство за всеки тип каранеПодобрено поле на видимост и по-добро прилягане към лицетоТри пинчета за закрепване на флипериУлтра дебела двупластова мемори пяна..

65лв.

НОВО Детски мотокрос очила 100% STRATA2 RED CLEAR

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 RED CLEAR

Наличен в наш магазин

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 RED CLEARОт горските пътеки до трасето, втората генерация на очилата Strata2 предлага качество и удобство за всеки тип каранеПодобрено поле на видимост и по-добро прилягане към лицетоТри пинчета за закрепване на флипериУлтра дебела двупластова мемори пяна попиваща ..

65лв.

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 YELLOW-CLEAR

Наличен в наш магазин

Детски мотокрос очила 100% STRATA2 YELLOW- CLEARОт горските пътеки до трасето, втората генерация на очилата Strata2 предлага качество и удобство за всеки тип каранеПодобрено поле на видимост и по-добро прилягане към лицетоТри пинчета за закрепване на флипериУлтра дебела двупластова мемори пяна попив..

65лв.

Детски мотокрос очила FMF PowerBomb Rocket Black Clear

Изпращаме до 48 часа

Детски мотокрос очила PowerBomb Rocket Black ClearОтстраняемият предпазител на носа отклонява клонитеПоликарбонатна леща с покритие против замъгляване за ясно вижданеТрислойна влагоулавяща пяна за лице попива потта45-милиметровата ултраширока каишка със силиконово покритие осигурява сигурно приляган..

83лв.

Детски мотокрос очила FMF PowerBomb Rocket Blue Clear

Наличен в наш магазин

Детски мотокрос очила PowerBomb Rocket Blue ClearОтстраняемият предпазител на носа отклонява клонитеПоликарбонатна леща с покритие против замъгляване за ясно вижданеТрислойна влагоулавяща пяна за лице попива потта45-милиметровата ултраширока каишка със силиконово покритие осигурява сигурно прилягане..

83лв.

Детски мотокрос очила FMF PowerBomb Rocket Orange Clear

Изпращаме до 48 часа

Детски мотокрос очила PowerBomb Rocket Orange ClearОтстраняемият предпазител на носа отклонява клонитеПоликарбонатна леща с покритие против замъгляване за ясно вижданеТрислойна влагоулавяща пяна за лице попива потта45-милиметровата ултраширока каишка със силиконово покритие осигурява сигурно приляга..

83лв.

Детски мотокрос очила FMF PowerBomb Spark Clear

Изпращаме до 48 часа

Детски мотокрос очила PowerBomb Spark Отстраняемият предпазител на носа отклонява клонитеПоликарбонатна леща с покритие против замъгляване за ясно вижданеТрислойна влагоулавяща пяна за лице попива потта45-милиметровата ултраширока каишка със силиконово покритие осигурява сигурно прилягане9 точк..

83лв.

Детски мотокрос очила FMF PowerCore Core Black Clear

Изпращаме до 48 часа

   Детски мотокрос очила PowerCore Core BLACK CLEARПоликарбонатна леща с покритие против замъгляване за ясно вижданеДвуслойна пяна за лице регулира потта40 мм широка каишка със силиконово покритие държи очилата на мястото им9 точки за задържане закрепват лещата в рамката..

64лв.

Детски мотокрос очила FMF Youth PowerCore Flame RED CLEAR

Изпращаме до 48 часа

     Детски мотокрос Youth PowerCore Flame RED CLEARПоликарбонатна леща с покритие против замъгляване за ясно вижданеДвуслойна пяна за лице регулира потта40 мм широка каишка със силиконово покритие държи очилата на мястото им9 точки за задържане закрепват лещата в рамкатаПоддържа трой..

64лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Очила за MTB/маунтин байк

Висококачествените очила са съществен и много важен елемент от екипировката на всеки маунт байк или шосеен колоездач. 

Те предпазват очите на колоездача от ярката слънчева светлина и вредните UV лъчи, осигуряват му добра видимост и не на последно място защитават очите от летящи отломки, насекоми, кал, клони от дървета и други.

Критерии, важни при избора на МТВ/ВЕЛО очила за колоездене

Предназначение

Преди да започнете търсенето е добре да сте наясно за какъв стил колоездене ще използвате очилата. 

Така например, ако сте шосеен колоездач, подходящи за вас са вело очила с рамка, която не обхваща цялото стъкло, докато ако сте маунтин байк колоездач са по-подходящи компактни МТВ очила с по-дебела рамка около стъклата. 

Ако пък практикувате дисциплини като ендуро, спускане или свободен стил, тогава доста добър избор са маските, които се закрепват с ластик върху каската (крос очила).

Материали

Материалите, от които се произвеждат рамките за очилата за колоездене са много. На пазара можете да откриете очила с рамки от поликарбонат, въглеродни влакна, така и очила с рамки от пластмаса. 

За да направите правилния избор на материал е добре отново да се съобразите със стила на колоездене, който практикувате.

Лещи

Изборът на правилните лещи е един от най-важните критерии при избор на МТВ/ВЕЛО очила. В търговската мрежа се предлагат очила с различни цветови нюанси и характеристики на лещите, като най-често купуваните са с жълт или розов нюанс, поляризираните и фотохромните лещи.

Модел

Изборът на подходящ модел МТВ/ВЕЛО очила зависи както от стила на колоездене, така и от формата на лицето. Затова е добре да отидете на място в магазина и да изпробвате няколко модела колоездачни очила или крос маски.

За да разберете дали очилата са подходящи за вас, сложете каската и очилата и раздвижете главата си наляво - надясно и напред - назад. Обърнете внимание на контактните точки, за да сте сигурни, че очилата не ви причиняват дискомфорт в областта зад ушите и не ви падат от носа.

Аксесоари

Не е задължително, но е добре, ако модела колоездачни очила, на който се спрете да се предлага с някой допълнителни аксесоари като калъф, сменяеми лещи, подложки за нос и други.

Ако търсите подходящите вело очила за шосейно или маунт байк колоездене, от Линсън Мото можем да ви помогнем да направите правилния избор.

Защо да се спрете на онлайн магазин Линсън Мото?

За нас е важно да можем да предложим на своите клиенти възможно най-голямото разнообразие от вело и маунт байк очила от висок клас и на достъпни цени.

В нашия магазин всеки, който обича колоезденето и го практикува редовно може да открие не само висококачествени очила, но и обувки, ръкавици, панталони, джърси, вело каски, шорти и много други аксесоари за колоездене.

Доверявайки се на онлайн магазин Линсън Мото, ние можем да ви предложим широка гама от модели, цветове МТВ/ВЕЛО очила и мотокрос/крос маски от водещи марки на прилични цени.

Често задавани въпроси

Какви МТВ/ВЕЛО очила се предлагат?

На страниците на нашия магазин - Линсън Мото ще откриете широк спектър от очила за различни стилове на колоездене - ежедневно, шосейно, състезателно и планинско. 

На какви марки и защо?

Ние знаем колко е важно очилата, които предлагаме са с високо качество, безопасни и удобни, затова предлагаме маунт байк и вело очила единствено от водещи марки, които не правят компромиси с качеството.

 При нас ще откриете очила от производители като:

  • O’NEAL
  • THOR
  • 100%
  • FMF и много други

На какви цени варират?

Предлаганите от магазин Линсън Мото очила за колоездене са в ценови диапазон от 20 до 300 лв. 

Как и за колко време се доставят?

Закупените от нашия магазин вело очила се доставят в съответствие статуса, който е посочен в описанието на артикула.

Ако продуктът е със статус: “Наличен с нашия магазин”, доставката е в рамките на 24 часа.

Ако се със статус: “Изпращаме до 48 часа”, то доставката е в рамките на посочения срок.

Мога ли да върна артикул и как?

Вело очилата могат да бъдат върнати или заменени в срок до 30 дни. За целта е необходимо да се попълни формуляр за връщане, целостта на опаковката да не е нарушена и да се представи документ, който да доказва, че вело артикула е закупен от магазин Линсън Мото.