Акумулатори

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

-10%
 Акумулатор Unibat 8 Ah, 12 V - CBTX9-BS

Акумулатор Unibat 8 Ah, 12 V - CBTX9-BS

Наличен в наш магазин

Unibat 8 Ah, 12 V - CBTX9-BSНЕобслужваемAGM-технологиякапацитет: 8 Ahпусков ток: 120 A (EN)напрежение: 12Vразположение на полюсите: ляв +/L+размери: L-152mm/W-91mm/H-105тегло: 3,5 кггаранция: 6 (шест) месецапредназначение: мотори и скутери, ATV и бъгитa..

6750лв. 75лв.

-10%
Акумулатор Unibat 12 Ah, 12 V - CBTX14-BS

Акумулатор Unibat 12 Ah, 12 V - CBTX14-BS

Наличен в наш магазин

Unibat 12 Ah, 12 V - CBTX14-BSНЕобслужваемAGM-технологиякапацитет: 12 Ahпусков ток: 200 A (EN)напрежение: 12Vразположение на полюсите: ляв +/L+размери: L-152mm/W-91mm/H-147тегло: 4,2 кггаранция: 6 (шест) месецапредназначение: мотори и скутери, ATV и бъгитa..

10350лв. 115лв.

-10%
Акумулатор Unibat 14 Ah, 12 V - CB14L-A2

Акумулатор Unibat 14 Ah, 12 V - CB14L-A2

Наличен в наш магазин

Акумулатор Unibat 14 Ah, 12 V - CB14L-A2Мотоциклетен акумулатор 14 Ah, 12VОбслужваемПусков ток 190 А по ENРазмери в mm (LxWxH): 134x91x166R+..

10350лв. 115лв.

-10%
Акумулатор Unibat 3 Ah, 12 V - CBTX4L-BS

Акумулатор Unibat 3 Ah, 12 V - CBTX4L-BS

Наличен в наш магазин

Unibat 3 Ah, 12 V - CBTX4L-BSНЕобслужваемкапацитет: 3 Ahпусков ток: 50 A (EN)напрежение: 12 Vразположение на полюсите: десен +размери: 114x70x86 mmтегло: 1.78 kgпредназначение: мотори и скутери..

3420лв. 38лв.

-10%
Акумулатор Unibat 4 Ah, 12 V - CB4L-B

Акумулатор Unibat 4 Ah, 12 V - CB4L-B

Наличен в наш магазин

Unibat 4 Ah, 12 V - CB4L-B2Обслужваемкапацитет: 4Ahпусков ток: 56 А (EN)напрежение; 12Vразположение на полюсите: десен +размери: 120x70x93mmтегло: 1.60 кгпредназначение: мотори, скутери ATV и бъгита..

36лв. 40лв.

-10%
Акумулатор Unibat 9 Ah, 12 V - CB9-B

Акумулатор Unibat 9 Ah, 12 V - CB9-B

Наличен в наш магазин

Unibat 9 Ah, 12 V - CB9-BОбслужваемкапацитет: 9 Ahпусков ток: 130 A (EN)напрежение: 12Vразположение на полюсите: ляв +размери: 136x77x139 mmтегло: 3.00 kgпредназначение: мотори и скутери, ATV и бъгитa..

6480лв. 72лв.

Мото акумулатор VARTA 12V - YB4L-B VARTA FUN

Наличен в наш магазин

Мото акумулатор VARTA 12V - YB4L-B VARTA FUNТип акумулатор: Стартов / с киселинаВид- Обслужваем> Включена е и киселина в пакета> Лесно зареждане и манипулиране - не се изисква презарежданепреди началната киселинна фаза> Голямо разнообразие от размери на на мото батериитеХарактеристики:Напре..

59лв.

Мото акумулатор VARTA 12V - YB9-B VARTA FUN

Наличен в наш магазин

Мото акумулатор VARTA 12V - YB9-B VARTA FUNТип акумулатор: Стартов / с киселинаВид- Обслужваем> Включена е и киселинена в пакета> Лесно зареждане и манипулиране - не се изисква презарежданепреди началната киселинна фаза> Голямо разнообразие от размери на на мото батериитеХарактеристики:Напр..

86лв.

Мото акумулатор VARTA 12V - YTX12-BS VARTA FUN

Изпращаме до 48 часа

Мото акумулатор VARTA 12V - YTX12-BS VARTA FUNВид - НеобслужваемиТип- Стартов > Удължен живот> Идеален за студено време и изключително устойчив на вибрации> Идеален за сезонна употреба - ниско саморазреждане>Включена е и киселинена в пакета> Без необходимост от поддръжка (необслу..

114лв.

Мото акумулатор VARTA 12V - YTX14-BS VARTA FUN

Наличен в наш магазин

Мото акумулатор VARTA 12V - YTX14-BS VARTA FUNВид - НеобслужваемиТип- Стартов > Удължен живот> Идеален за студено време и изключително устойчив на вибрации> Идеален за сезонна употреба - ниско саморазреждане> Включена е и киселинена в пакета> Без необходимост от поддръжка (необсл..

131лв.

Мото акумулатор VARTA 12V - YTX9-BS VARTA FUN

Изпращаме до 48 часа

Мото акумулатор VARTA 12V - YTX9-BS VARTA FUNВид - НеобслужваемиТип- Стартов > Удължен живот> Идеален за студено време и изключително устойчив на вибрации> Идеален за сезонна употреба - ниско саморазреждане>  Включена е и киселинена в пакета> Без необходимост от поддръжка (н..

101лв.

Мото акумулатор VARTA 12V - 53030 VARTA FUN

Изпращаме до 48 часа

 Мото акумулатор VARTA 12V - 53030 VARTA FUNТип акумулатор: Стартов / с киселинаВид- Обслужваем> Включена е и киселинена в пакета> Лесно зареждане и манипулиране - не се изисква презарежданепреди началната киселинна фаза> Голямо разнообразие от размери на на мото батериитеХарактеристик..

213лв.

Мото акумулатор YUASA 12V - YB10L-A2 YUASA

Изпращаме до 5 дни

 Мото акумулатор YUASA 12V - YB10L-A2 YUASAТип акумулатор: Стартов / с киселинаВид- Обслужваем> Сухо зареден, без електролит. ЕЛЕКТРОЛИТА НЕ Е ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА!> Лесно зареждане и манипулиране - не се изисква презарежданепреди началната киселинна фаза> Голямо разнообразие от размери на..

146лв.

Мото акумулатор YUASA 12V - YB16AL-A2 YUASA

Изпращаме до 5 дни

 Мото акумулатор YUASA 12V - YB16AL-A2 YUASAТип акумулатор: Стартов / с киселинаВид- Обслужваем> Сухо зареден, без електролит. ЕЛЕКТРОЛИТА НЕ Е ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА!> Лесно зареждане и манипулиране - не се изисква презарежданепреди началната киселинна фаза> Голямо разнообразие от размери н..

220лв.

Мото акумулатор YUASA 12V - YB16B-A YUASA

Изпращаме до 5 дни

 Мото акумулатор YUASA 12V - YB16B-A YUASAТип акумулатор: Стартов / с киселинаВид- Обслужваем> Сухо зареден, без електролит. ЕЛЕКТРОЛИТА НЕ Е ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА!> Лесно зареждане и манипулиране - не се изисква презарежданепреди началната киселинна фаза> Голямо разнообразие от размери на ..

246лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако си търсите нов акумулатор, който да удовлетворява вашите изисквания, разгледайте моделите в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Ако търсите нов акумулатор, който напълно да удовлетворява изискванията ви за капацитет, качество и цена, разгледайте моделите, предлагани в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Защо акумулаторите са толкова важни елементи за ефективната работа на мотоциклета?

Тези консумативи играят ключова роля за стартирането на двигателя не само на мотора, но и на всички видове превозни средства. Акумулаторите за мотоциклети захранват електронното оборудване на вашия мотор като освобождават мощна енергия за кратко, за да можете да запалите мотоциклета и да потеглите на път. 

Ако батерията е изтощена и не може да “подаде” необходимото количество енергия, двигателят няма да може да запали. А това означава, че колкото и да опитвате да стартирате, мотоциклета  ще си остане в гаража. 

Затова грижата и добрата поддръжка на акумулаторите за мотоциклети  е изключително важна за всеки собственик на мотор.

Акумулаторна батерия - основни критерии при избора

Преди да започнете търсенето на акумулатор за мотор е добре да вземете под внимание фактори като - начина, по който възнамерявате да използвате мотоциклета, метеорологичните условия, при които най-често ще го карате и други.

За да изберете правилния и подходящ акумулатор 6V за мотор или  акумулаторна батерия за мотор 12V е важно да се съобразите с няколко неща. 

Те са следните :

 • Размери на батерията - Проверете размерите на акумулатора за мотоциклети, с който сте в момента или свободното място, с което разполагате. Размерите на батерията трябва да съответстват на свободното място в мотора, тъй като ако не са точни новият акумулатор може да не се побере.

 • Капацитет - Капацитетът на мотоциклетните акумулатори се измерва в ампер - часове и обикновено се движи в диапазона от 2,3 до 30 Ah. Когато избирате с какъв капацитет да е вашият акумулатор е добре да не забравяте, че колкото по-мощен е двигателят на мотора ви, от толкова по-голям като капацитет акумулатор се нуждае. 

 • Напрежение и пусков ток - Тази характеристика зависи пряко от капацитета на акумулатора, но като цяло, ако моторът ви е по-мощен, ще се нуждае от акумулатор за мотор 12V 12ah, а ако карате скутер -  акумулатор 6V за мотор  ще ви е напълно достатъчен.

 • Полярност или тип терминал - Проверете полярността на текущата си батерия, за да избегнете възможен проблем с връзките и кабелите. Казваме това, тъй като се случва връзките и кабелите да са по-къси и да срещнете затруднения при поставянето на новия акумулатор.  

Типът на акумулаторната батерия също е от значение. Като типове, батериите предназначени за мотоциклети не се различават от тези за автомобилите, така че на пазара можете да откриете всички познатите ви видове акумулатори.

 

Като например :

 • WET (обикновени киселинни) - Този тип акумулатори за мотор са пълни са с течен електролит. Изискват редовно проверяване нивото на електролита, периодичното му доливане и презареждане на батерията. Цената на WET акумулаторите за мотоциклети е достъпна, но срокът им на експлоатация е не повече от 2 - 3 години.

 • AGM - Различават се от обикновените киселинни батерии по по-стабилната работа и по-големия срок на експлоатация (от 5 до 10 години). При този тип акумулатор електролитът импрегнира специално фибростъкло, което е разположено между оловните плочи. AGM батериите не изискват доливане на електролит.

 • Гел - Цената на този тип акумулатори за мотор е малко по-висока от тази на предходните два вида батерии, но за това си има основателна причина. GEL батериите за мотоциклет практически не изискват никаква поддръжка, а периодът им на експлоатация е 12 години.

 • Литиево - йонни - В сравнение с всички останали типове батерии, литиево - йонните са най-скъпи, но и с най-дълъг срок на експлоатация и не изискват никаква поддръжка.

Как можем от онлайн магазин Линсон Мото да ви бъдем от помощ?


Като хора, които са напълно наясно с желанията на запалените мотористи, ние сме се постарали да предлагаме възможно най-широката гама от размери, капацитет и типове акумулатори за мотоциклети на достъпни цени. 

В нашия онлайн магазин Linson Moto ще откриете изключително богат асортимент от акумулатори за мотори и скутери.

Те от своя страна са от популярни марки като:

 • UNIBAT

 • BOSCH

 • VARTA

 • YUASA

 • 4RIDE

 • BS BATTERY

 • DECA

 • LAMPA

 • EXIDE и много други

Продуктите, които предлагаме са с различни амперажи като акумулатор за мотор 12V 12ah, акумулатор 6V за мотор и скутер и други, така че лесно можете да откриете точно този модел, който да отговаря на изискванията ви. 

Размерите, с които разполагаме са подходящи за почти всички модели и марки мотоциклети, а що се отнася до типовете батерии, при нас ще откриете вида, който отговаря на желанията и финансовите ви възможности.

Освен акумулатори, от Linson Moto можем да ви предложим и широка гама от зарядни и много други консумативи, които ще ви бъдат от полза при поддръжката им. Акумулаторните батерии за мотори, с които разполагаме са много високо качество, придружени са с гаранция и при нас ще ги откриете на много изгодни и достъпни цени.

Акумулаторната батерия на двуколесното ви возило ви е за смяна и търсите да закупите нова, който да ви служи дълги години занапред? Разгледайте акумулаторите за мотоциклети, които от Linson Moto ви предлагаме и ви гарантираме, че ще откриете батерия, която да отговаря на изискванията ви.


Често задавани въпроси

Какви видове акумулатори за мотор се предлагат?

В нашия магазин ще откриете разнообразие от марки, размери необслужваеми и обслужваеми акумулатори с капацитет от 2,3 Ah до 30 Ah, зарядни за батерии и много други. 

На какви марки и защо?

Продуктовата гама акумулатори за мотори на LinsonMoto е много голяма и в нея присъстват единствено батерии от популярни брандове.

Като например : 

 • BOSCH 
 • 4RIDE
 • BS BATTERY
 • DECA
 • EXIDE
 • VARTA
 • UNIBAT
 • LAMPA
 • YUASA и много други

На какви цени варират?

Обслужваемите, необслужваемите батерии, както и аксесоарите за акумулаторите, които ще откриете в нашия мото магазин са на цени, вариращи от 22 до 488 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете за доставка зависят от статуса на конкретната поръчка: 

 • Ако акумулаторът е със статус: “Наличен”, срокът на доставка е 24 часа след потвърждение на поръчката. 
 • Ако статусът на артикула е: “Изпращане до 48 часа”, срокът, в който се доставя е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако статусът на акумулатора е “Изпращане до 3 или 5 дни”, доставката се извършва според установените срокове. 
 • Ако статусът е: “По поръчка” или “Очаквана доставка”, служител на магазина се свързва с клиента, за да се уточнят възможните срокове на доставка.

При покупка на акумулатор от мото магазина ни, клиентите ни могат да се възползват от опцията преглед на продукта при доставката. Доставката е напълно безплатна, ако стойността на покупката надхвърля 149 лв. 

Мога ли да върна артикул и как?

Закупени от LinsonMoto акумулатори за мотор могат да бъдат заменени/върнати в срок от 30 дни след доставката. При връщането/ замяната се изисква аксесоарът или батерия да не са използвани, да се представи попълнен формуляр за връщане и фактура или касова бележка, удостоверяваща, че покупката е направена от нашия мото магазин.