Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Съединители

Търсене по модел мотор
Съединители
Ако държите на сигурността и качеството, разгледайте широката гама от съединители за мотори в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Съединителят на практика се явява връзката между двигателя на мотора и скоростната му кутия. Неговата основна задача е да осигури както плавно потегляне на двуколесното превозно средство, така и да гарантира на ездача плавно превключване на предавките по време на шофиране.

От какви елементи се състои мотоциклетният съединител?

Въпреки, че има модели мотори с еднодискови съединители, по-голямата част от съвременните мотоциклети са оборудвани с многодискови съединители. Многодисковите съединители се състоят от няколко основни компонента:

      барабани

      дискове

      притискателен диск

      пружини

      изключващ механизъм

      кошница

Елементите на мотоциклетните съединители са подложени на големи натоварвания и често се износват и трябва да бъдат незабавно подменени. Ако и вашият съединител е за смяна, ние можем да ви бъдем от помощ!

От Линсън Мото можем да ви предложим както цели комплекти съединители, така и всички негови елементи поотделно. При нас ще откриете богата гама от съединители за всички популярни марки и модели мотори. Ние работим със световноизвестни марки и можем да ви предложим съединители за мотори от марки като LUCAS, FERODO и други на много изгодни цени.

Защо да се доверите на Linson Moto?

Ние сме магазин за екипировка, части, консумативи и аксесоари за мотор, който се грижи за своите клиенти. Затова наред с всички останали мото продукти, които предлагаме сме се постарали да можем да ви предложим възможно най-голямо разнообразие от съединители от популярни марки на добри цени.

От Линсъм Мото знаем колко важен е съединителят за безпроблемното запалване на мотора и това е една от причините да разширяваме постоянно асортимента от висококачествени, маркови съединители и компоненти за съединители.

Като хора, които обичат свободата, която ездата дава на всеки моторист, ние искаме да бъдем от помощ на вас, нашите клиенти винаги, когато имате нужда от мото част, екипировка или консуматив за мотора си. Съединителите, които предлагаме са с много високо качество, подходящи са за монтаж на различни марки и модели мотори и ние можем да ви ги доставим по възможно най-бързия начин.

Как да пазарувате от Линсън Мото?

Просто трябва да влезете на страниците на магазина ни, да изпишете в търсачката „съединители”, да посочите марката и кубатурата на мотора си и ще откриете съединителя, от който имат нужда.