Съединители

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

Казанче за съединител Suzuki GSXR 1000

Наличен в наш магазин

Казанче за съединител Suzuki GSXR 1000..

35лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако държите на сигурността и качеството, разгледайте широката гама от съединители за мотори в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Съединителят на практика се явява връзката между двигателя на мотора и скоростната му кутия. Неговата основна задача е да осигури както плавно потегляне на двуколесното превозно средство, така и да гарантира на ездача плавно превключване на предавките по време на шофиране.

От какви елементи се състои мотоциклетният съединител?

Въпреки, че има модели мотори с еднодискови съединители, по-голямата част от съвременните мотоциклети са оборудвани с многодискови съединители. Многодисковите съединители се състоят от няколко основни компонента:

      барабани

      дискове

      притискателен диск

      пружини

      изключващ механизъм

      кошница

Елементите на мотоциклетните съединители са подложени на големи натоварвания и често се износват и трябва да бъдат незабавно подменени. Ако и вашият съединител е за смяна, ние можем да ви бъдем от помощ!

От Линсън Мото можем да ви предложим както цели комплекти съединители, така и всички негови елементи поотделно. При нас ще откриете богата гама от съединители за всички популярни марки и модели мотори. Ние работим със световноизвестни марки и можем да ви предложим съединители за мотори от марки като LUCAS, FERODO и други на много изгодни цени.

Защо да се доверите на Linson Moto?

Ние сме магазин за екипировка, части, консумативи и аксесоари за мотор, който се грижи за своите клиенти. Затова наред с всички останали мото продукти, които предлагаме сме се постарали да можем да ви предложим възможно най-голямо разнообразие от съединители от популярни марки на добри цени.

От Линсъм Мото знаем колко важен е съединителят за безпроблемното запалване на мотора и това е една от причините да разширяваме постоянно асортимента от висококачествени, маркови съединители и компоненти за съединители.

Като хора, които обичат свободата, която ездата дава на всеки моторист, ние искаме да бъдем от помощ на вас, нашите клиенти винаги, когато имате нужда от мото част, екипировка или консуматив за мотора си. Съединителите, които предлагаме са с много високо качество, подходящи са за монтаж на различни марки и модели мотори и ние можем да ви ги доставим по възможно най-бързия начин.

Как да пазарувате от Линсън Мото?

Просто трябва да влезете на страниците на магазина ни, да изпишете в търсачката „съединители”, да посочите марката и кубатурата на мотора си и ще откриете съединителя, от който имат нужда.