Стойки


LED-Осветител за номер A-ion 90586

Наличен в наш магазин

LED-Осветител за номер  A-ion 90586Дълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LEDE – одобрен..

33лв.

LED-Осветител за номер 90166

Наличен в наш магазин

LED-Осветител за номер 90166Дълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LEDE – одобрен..

32лв.

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA MICRO TIGER

Наличен в наш магазин

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA MICRO TIGERNIVERSAL- E-MARKED- B-LUXMICRO TIGER-LED е универсална задна светлина , която използва специална LED технология от последно поколение с оптична леща.той представлява ВЪРХЪТ НА БАРАКУДА  и е част от гамата  B-LUX.MICRO TIGER-LED има малък размер (..

99лв.

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA PLATE LIGHT

Наличен в наш магазин

LED-ОСВЕТИТЕЛ ЗА НОМЕР BARRACUDA PLATE LIGHT..

60лв.

LED-Осветител за номер E-ion 90587

Наличен в наш магазин

LED-Осветител за номер E-ion 90587Дълъг животНиска консумацияБяла светлинаВисока яркост LEDE – одобрен..

26лв.

Задна стойка BIKE-LIFT B-LIFT RS-17/L

Наличен в наш магазин

Задна стойка BIKE-LIFT B-LIFT RS-17/LПроектиран е с двойни колела, за да се осигури максимална стабилност на велосипеда на земятаRS-17 има универсален дизайн и се предлага отделно както с гумени адаптери, така и с V-образни адаптери..

165лв.

Задна стойка за мотор BARRACUDA тип лапичка

Наличен в наш магазин

Задна стойка за мотор BARRACUDA  тип лапичкаBARRACUDA PADDOCK STAND са изработени от стоманени тръби с високотехнологичен дизайн и най-добра технология.Те имат добра стабилност благодарение на 4-те си отлични колела и се предлагат в 2 различни версии: Тип Лапичка и Тип Вилица.УНИВЕРСАЛЕНИ за вс..

166лв.

Приставка за предна мото стойка -3041C/16

Наличен в наш магазин

Приставка за мото стойка -3041C/16..

36лв.

СТОЙКА ЗА НОМЕР 2021

Наличен в наш магазин

СТОЙКА ЗА НОМЕР 2021ADJUSTABLE - ALUMINIUMКомплектът за регистрационна табела е прецизно изработен с помощта на най-новата технология за лазерно рязане, изработен от алуминий и завършен с черно анодирано покритие.В комплект с регулируемо приспособление от неръждаема стомана.Те са специфични за даден..

23451лв.

Стойка за номер BARRACUDA

Наличен в наш магазин

Стойка за номер BARRACUDA ..

97лв.

Стойка за номер BARRACUDA KTM 125/390 Duke (2017-2021)

Наличен в наш магазин

Стойка за номер BARRACUDA  KTM 125/390 Duke (2017-2021)Стойката за номер е прецизно изработена с помощта на най-новата технология за лазерно рязане, изработена от алуминий и завършен с черно анодирано покритие.В комплект с регулируемо рамо от неръждаема стомана.Тя са специфични за даден модел и..

185лв.

Стойка за номер BARRACUDA Yamaha T-MAX (2012-2016)

Наличен в наш магазин

Стойка за номер BARRACUDA  Yamaha T-MAX (2012-2016)..

100лв.

НОВО Стойка за номер BARRACUDA ADJUSTABLE Kawasaki Z1000/Z750/Z750R

Стойка за номер BARRACUDA ADJUSTABLE Kawasaki Z1000/Z750/Z750R

Наличен в наш магазин

Стойка за номер BARRACUDA ADJUSTABLE Kawasaki Z1000/Z750/Z750RПасва на моделите:Kawasaki Z1000 (2007-2009)Kawasaki Z750 (2007-2014)Kawasaki Z750R (2011-2015)..

149лв.

СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Ducati Diavel (2014-2018)

Наличен в наш магазин

СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Ducati Diavel (2014-2018)..

139лв.

Стойка за номер BARRACUDA Honda CBR 600RR (2003-2006),1000RR (2004-2007)

Наличен в наш магазин

Стойка за номер BARRACUDA Honda CBR 1000RR Fireblade (2004-2007)Honda CBR 600RR (2003-2004)Honda CBR 600RR (2005-2006)Стойка за регистрационна табела е прецизно изработен с помощта на най-новата технология за лазерно рязане, изработен от алуминий и завършен с черно анодирано покритие.В комплект..

224лв.

НОВО СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Kawasaki Er6-N (2012-2016)

СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Kawasaki Er6-N (2012-2016)

Наличен в наш магазин

СТОЙКА ЗА НОМЕР BARRACUDA Kawasaki Er6-N (2012-2016)Стойка за регистрационна табела е прецизно изработен с помощта на най-новата технология за лазерно рязане, изработен от алуминий и завършен с черно анодирано покритие.В комплект с регулируемa шина от неръждаема стомана.Тя са специфични за даден мод..

156лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако търсите качествени аксесоари за вашия мотор, посетете нашия онлайн магазин LINSONMOTO. Там ще откриете различни стойки за мото номера.

Стойките за мотори са изключително полезни мото аксесоари, тъй като гарантират стабилността ибезопасността на двуколесното превозно средство, когато то е паркирано. Основните функции на тези мотоаксесоари са:

     да поддържат стабилномотора, когато той трябва да се паркира

     да се повдигне, за да се почисти веригата

      да се смени гумата, или ако трябвада бъде извършен някакъв дребен ремонт по него

Стойките, които към момента се предлагат на пазара могат дабъдат различни видове и да саизработени от материали като алуминий,стомана или други материали.

Според своето предназначениестойките за мотори могат да бъдат:

     предни стойки

     задни стойки

     централни стойки

     стойки за транспортиране на мотоциклети

      стойки за повдигане и други

Ако и вие си търситекачествена предна, задна или централна стойка за мотор, можете да разгледатемото аксесоарите, които от Linson Moto предлагаме. В нашия магазин щеоткриете много голямо разнообразие от предни и задни стойки за мотор от водещи марки и на приемливи цени.

Задните и предни стойки, които предлагаме са изработени от висококачествени материали, издръжливина износване и натоварване. Проектирани са така, че да могат лесно и бързо да се монтират и демонтират.Почти всички модели, които предлагаме са оборудвани с колелца, което ги прави изключително маневрени и стабилни, беззначение от терена, на който ще бъдат използвани.

При нас ще откриете стойки за мотори за всички марки имодели спортни, мотокрос, ендуро,стрийт мотоциклетиот световноизвестни марки като LAMPA,VICMA и други. Освен висококачествени стойки, ние можем да ви предложим иразнообразие от приставки, степенки,централни стойки, крикове, адаптери за стойки и още много други мото аксесоари.

Защо да изберете Linson Moto?

Ние не оспорваме факта, че стойки за мотори можете даоткриете и в много други магазини. Но сме сигурни, че при нас ще откриетевашите стойки за мотор, които ще ви служат дълги години занапред. Сигурни сме,защото преди да ви предложим предни, задни или централни стойки за вашия мотор,ние извършваме анализ на пазара иизбираме марки, които предлагат мото аксесоари с качество без конкуренция.

ЛинсънМотое един от малкото магазини, които предлагат 100% оригинални части и мото аксесоари от световноизвестни марки наповече от достъпни цени!

Често задавани въпроси 

Какви видове стойки за мото номера се предлагат?

Ние можем ви предложим богата гама от качествени стойки за номера на скутери и мотори, осветление за мото номера и много други. 

На какви марки и защо?

Моделите стойки и осветление за мото номера, които ще откриете в нашия мото магазин са на достъпни цени и от реномирани брандове.

Като например : 

  • BETA TOOLS
  • BARRACUDA
  • LAMPA и много други

На какви цени варират?

Стойките за номера на скутери и мотори, които можем да ви предложим са на цени, вариращи от 13 до 99 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които извършваме доставката на този вид мото продукти зависят от статуса на поръчката.

Така например, ако стойките и осветлението за мото номера са със статус: “Налични в наш магазин”, доставката е до 24 часа след потвърждение на поръчката.

От мото магазин LinsonMoto предлагаме опция “Преглед на продукта” при доставката на всеки един закупен от магазина ни мото продукт. А ако покупката мото артикул е на стойност, надхвърляща 149 лв, ние извършваме доставката напълно безплатно.

Мога ли да върна артикул и как?

Мото стойките за номера на скутери и мотори, които предлагаме могат да бъдат върнати или заменени в срок до 30 дни след доставката. За да бъде заменен/върнат закупен мото продукт той не трябва да бъде използван, опаковката му да не е нарушена. 

Задължително е и да бъде придружен с попълнен формуляр за връщане и с платежен документ, който да доказва, че е закупен от нашия мото магазин.