OGIO

банер на производителя
Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


НОВО Дъждобран за раници Ogio Rain cover NO DRAG

Дъждобран за раници Ogio Rain cover NO DRAG

Дъждобран за раници Ogio Rain cover NO DRAGПолиестер Оксфорд с водоустойчиво PU покритиеСветлоотразяващо лого на OGIO и акцентни панели за допълнителна видимостКаишките VELCRO осигуряват отлично прилепване към раменните дръжки на раницатаЕластичната лента по края сигурно се затяга около основата за ..

Наличен в наш магазин

35лв.

НОВО Кутия за мотокрос очила OGIO STEALTH

Кутия за мотокрос очила OGIO STEALTH

Кутия за очила Ogio Stealth Black Goggle BoxКутията за очила OGIO MX е чудесен начин да носите очилата си със себе си, където и да отидете. Интериорът, облицован с мек материал и е разделен, така че можете да носите до 5 чифта очила.Компресионно формован плот с повдигаща дръжка.Съхранение ..

Наличен в наш магазин

124лв.

Очакваме доставка
НОВО Мото дисаги OGIO STEALTH

Мото дисаги OGIO STEALTH

Мото дисаги Ogio Saddle Bag DuffleХарактеристики:Два странични подсилени джобаДва основни джобаТермоустойчиво дъноСиликоново покритие на страниците против приплъзванеРазширител за по-голяма вместимостДъждобран за всяка от страните скрит в джобУниверсален и лесен монтажВидео..

Очакваме доставка

289лв.

НОВО Мото раница OGIO GAMBIT 33l

Мото раница OGIO GAMBIT 33l

Мото раница Ogio Gambit 33 L Black Раница от висококачествени материали.Просторни джобове с цип.Отделение за лаптоп до 17" подплатено с мек материал.Система HUB, осигуряваща максимален комфорт на гърба.Възможно е да прикрепите повече багаж към телескопичната дръжка.Висок комфорт при използване и удо..

Наличен в наш магазин

213лв.

НОВО Мото раница OGIO MACH 1

Мото раница OGIO MACH 1

Мото раница Ogio NO DRAG MACH 1Ogio NO DRAG MACH 1 e  с опростена външна част, която няма да се деформира от силен вятър. Уплътнението на рамото перфектно приляга с тялото ви, повишавайки аеродинамиката.Голямо основно отделение с интериорно съхранение - органайзер панел, който да държи вси..

Наличен в наш магазин

224лв.

Мото раница OGIO NO DRAG 3

Мото раница OGIO NO DRAG 3

Мото раница OGIO NO DRAG 3Mach 3 разполага с подсилен заден профил от пяна, за да увеличи вентилацията на въздуха заедно с отделен джоб за обувки. Подвижната каишка за каска освобождава ръцете ви, когато слизате от мотора, докато червеният интериор ви помага да намерите лесно всичките си предмети.Ха..

Наличен в наш магазин

329лв.

НОВО Мото раница OGIO NO DRAG 5

Мото раница OGIO NO DRAG 5

Мото раница OGIO NO DRAG 5NO DRAG 5  разполага с подсилен заден профил от пяна, за да увеличи вентилацията на въздуха заедно с отделенджоб за обувки. Подвижната каишка за каска освобождава ръцете ви, когато слизате от мотора, докато червениятинтериор ви помага да намерите лесно всичките си пред..

Наличен в наш магазин

349лв.

НОВО Мото раница OGIO NO DRAG MACH LT

Мото раница OGIO NO DRAG MACH LT

Мото раница OGIO NO DRAG MACH LTOGIO NO DRAG MACH LT се ражда от дългогодишното наследство на OGIO за висока производителност на мото продукти, предназначени за хора, които карат. Формираните от EVA предни панели осигуряват по-аеродинамичен профил, регулируеми раменни презрамни осигуряват страхотно ..

Наличен в наш магазин

289лв.

Мото раница OGIO NO DRAG S

Мото раница OGIO NO DRAG S

Мото раница OGIO NO DRAG SOGIO Mach S Back Pack взима най-модерната раница на Mach 5 на OGIO и я реинженерира с 15% по-малка. Пълна с подобни страхотни функции, като голямо основно отделение с регулируем разделител  и допълнителен джоб за електроника, облицован с мека подплата, тази раница е на..

Наличен в наш магазин

319лв.

НОВО Мото раница с хидратор OGIO ATLAS 3l. Hydro

Мото раница с хидратор OGIO ATLAS 3l. Hydro

Мото раница с хидратор Ogio Atlas 3 l. HydroНезависимо колко дълго пътувате, можете да се доверите на тази раница хидратор за да подържате отлична хидратация на вашия организъм.ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПОДРОБНОСТИ:Специализирано анти-Sl: отделение за воден мехур с прикрепена лента за закачане и примка за за..

Наличен в наш магазин

179лв.

НОВО Мото раница с хидратор OGIO BAJA HYDRO 2L

Мото раница с хидратор OGIO BAJA HYDRO 2L

Мото раница с хидратор OGIO BAJA HYDRO 2LСнабдена с хидратор и място за съхранение, BAJA HYDRO 2L осигурява рационална организация в една лесна за носене раница.Характеристики:Специализирано отделение за хидратиране с обем от 2 литра,  фиксирана каишка за закачане и примка за задържан..

Наличен в наш магазин

229лв.

Очакваме доставка
Мото раница с хидратор OGIO DAKAR HYDRO 3L

Мото раница с хидратор OGIO DAKAR HYDRO 3L

Мото раница с хидратор OGIO DAKAR HYDRO 3LСнабдена с хидратор и място за съхранение, Dakar 3L Hydration Pack осигурява рационална организация в една лесна за носене раница.Характеристики:Специализирано отделение за хидратиране с обем от 3 литра,  фиксирана каишка за закачане и примка за &n..

Очакваме доставка

289лв.

НОВО Мото раница с хидратор OGIO ERZBERG 1L

Мото раница с хидратор OGIO ERZBERG 1L

Мото раница с хидратор Ogio Erzberg 1L BlackС Erzberg 1L Hydration Pack винаги ще бъдете достатъчно хидратирани. Без значение в какви условия каратв с многоусуквания, завои или прескачане на пътека, този пакет за хидратация ще остане там , където сте го поставили преди да тръгнете.Характеристика:Спе..

Наличен в наш магазин

134лв.

НОВО Мото чанта OGIO TAIL BAG STEALTH

Мото чанта OGIO TAIL BAG STEALTH

Мото чанта Ogio Tail Bag StealthOgio Tail Bag Stealth е мото чанта, която много лесно се поставя на опашката на мотора.Ogio Tail Bag Stealth е практична, удобна лека чанта с разширение и обем за една мото каска.Характеристики:Външен джоб с цип за лесен достъп.Два посилени странични джоба.Голям джоб ..

Наличен в наш магазин

189лв.

Мото чанта за крак OGIO RAZOR LEG

Мото чанта за крак OGIO RAZOR LEG

Мото чанта за крак OGIO RAZOR LEGРазполага с нов водоустойчив, EVA формован преден панелВодоустойчив ципОсновната зона за съхранение включва вътрешен джоб за съхранение с ципСтрахотно за носене на ежедневни неща (портфейл, ключове, телефон и др.)Размери: 28.5x16.5x8150D Mini Honey Comb ripstop с TPE..

Наличен в наш магазин

99лв.

Мото чанта за кръст OGIO RAZOR WAIST

Мото чанта за кръст OGIO RAZOR WAIST

Мото чанта за кръст OGIO RAZOR WAISTКогато си на мотора, е много по-лесно да носиш нещата във удобна, красива и модерна чантичка за кръст , отколкото да се опиташ да ровиш в джобовете си. С OGIO RAZOR WAIST се наслаждаваш на карането и най-важните неща,като портфейла, ключовете и телефона ..

Наличен в наш магазин

89лв.

НОВО Мото чанта за кръст с органайзер за инструменти OGIO 450

Мото чанта за кръст с органайзер за инструменти OGIO 450

Мото чанта за кръст с органайзер за инструменти Ogio 450 Tool PackЛуксозна чанта за кръст с органайзер за инструменти.Флип отпред. Десен джоб зас водоустойчив цип. Разширяем кобур за прибиране на напитки . Резервно отделение за мото инструменти.Външни D-пръстени за Т-образни дръжки. Подложка от пяна..

Наличен в наш магазин

129лв.

НОВО Сак за съкранение на каска OGIO HEAD

Сак за съкранение на каска OGIO HEAD

Сак за съкранение на каска OGIO HEAD CASEЧантата за каска OGIO HEAD CASE е най-доброто средство за съхранение и носене на един предмет, който предпазва главата ви, каската ви. OGIO HEAD CASE може да побере всички видове и размери каски. Има външен джоб за очила, лещи или каквото ..

Наличен в наш магазин

119лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати