Поддръжка


Био грес PEDRO'S BIO-GREASE 2.0 - 100G

Изпращаме до 48 часа

Био грес PEDRO'S BIO-GREASE 2.0 - 100GФормулиран за добра защита от корозияБиоразградимДобра водоустойчивостОтлична защита от износване..

22лв.

Вело инструмент PEDRO'S UNIVERSAL CRANK REMOVER

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент PEDRO'S UNIVERSAL CRANK REMOVER..

61лв.

Вело инструмент PEDRO'S VISE WHIP II

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент PEDRO'S VISE WHIP IIЧелюстите работят върху зъбни колела, заключващи халки за зъбни колела, верижни колела за електронни велосипеди и касети.Подходящи са за зъбни колела с размери 9-23 зъба и заключващи халки с диаметър 40-46 мм с противоположни нарези.Съвместими с всички многоскорос..

177лв.

Вело инструмент за гуми PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент за гуми PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVERКонструкция от стомана с термична обработка за по-голяма здравинаДължина 275 мм за използване на лост върху здрави гуми за спускане и фрийрайд, също така чудесно за отстраняване на уплътнението на вилката на окачванетоГолемият накрайник на лопатката..

39лв.

Вело инструмент за гуми PEDRO'S TIRE LEVER - PINK PAIR

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент за гуми PEDRO'S TIRE LEVER - PINK PAIRКонструкция от формована кутия и патентована пластмасова смес за здравинаФормата на длетото е лесна за поставяне под каплата, а малко по-дебелата форма предпазва лоста на гумата от изплъзванеСмелата форма улеснява свалянето на най-тесните гуми, б..

13лв.

Вело инструмент за касета PEDRO'S COGSET LOCKRING SOCKET

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент за касета PEDRO'S COGSET LOCKRING SOCKETИзработени са от термично обработена стомана за максимална здравина и дълготрайно представяне.Професионално качество, прецизно оразмерени за перфектно прилягане.Предназначен за работа с дръжката Pro Socket на Pedro със снап-канал, с 24-милиметр..

28лв.

Вело инструмент за курбели PEDRO'S CRANK ADJ CAP DRIVER Shimano Hollowtech II

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент за курбели PEDRO'S CRANK ADJ CAP DRIVER Shimano Hollowtech IIИнструмент за регулиране на капачките за системи Shimano Hollowtech II с манивела и долна скоба.Ергономична дръжка за отвертка с двойна плътност за удобство и контрол на въртящия момент.Накрайникът на инструмента е пре..

33лв.

Вело инструмент за спици PEDRO'S PRO SPOKE WRENCH

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент за спици PEDRO'S PRO SPOKE WRENCHКлюч за спици ProКогато използвате двата отвора на гаечния ключ, извитата и изваяна пластмасова дръжка пасва идеално на пръстите ви и ги позиционира от двете страни на спицата за идеален лост и контрол.Ключът е излят от термично обработена стомана...

98лв.

Вело инструмент за средно движение PEDRO'S BOTTOM BRACKET WRENCH II

Изпращаме до 48 часа

Вело инструмент за средно движение PEDRO'S BOTTOM BRACKET WRENCH IIПодхожда на чашки за долна скоба с външен лагер с диаметър 16 и 44 мм и на заключващи халки за ротор на дискова спирачка.Прецизен лазерно изрязан дизайн с ергономична омекотена ръкохватка.Проектирани да издържат на тежките условия на..

61лв.

Вело лостчета за гуми PEDRO'S TIRE LEVER - YELLOW PAIR

Изпращаме до 48 часа

Вело лостчета за гуми PEDRO'S TIRE LEVER - YELLOW PAIRКонструкция от формована кутия и патентована пластмасова смес за здравинаФормата на длетото е лесна за поставяне под каплата, а малко по-дебелата форма предпазва лоста на гумата от изплъзванеСмелата форма улеснява свалянето на най-тесните гуми, б..

13лв.

Вело обезмаслител PEDRO'S BYE GREASE - 100ML

Изпращаме до 48 часа

Вело обезмаслител PEDRO'S BYE GREASE - 100MLПроектиран така, че да си проправя път към металните повърхности и да остава там, след което да атакува и да разкъсва връзките, задържащи маслата, замърсяванията и мръсотията, и накрая да се разтваря и задържа, за да отнесе всичко.Напълно биоразградим, без..

17лв.

Вело обезмаслител PEDRO'S BYE GREASE - 500ML

Изпращаме до 48 часа

Вело обезмаслител PEDRO'S BYE GREASE - 500MLПроектиран така, че да си проправя път към металните повърхности и да остава там, след което да атакува и да разкъсва връзките, задържащи маслата, замърсяванията и мръсотията, и накрая да се разтваря и задържа, за да отнесе всичко.Напълно биоразградим, без..

36лв.

Вело помпа CRANKBROTHERS GEM Hand CHROME

Изпращаме до 48 часа

Вело помпа CRANKBROTHERS GEM Hand CHROMEПомпите Gem се отличават с хибридна композитна конструкция за ниско тегло и висока устойчивост.Помпите Gem разполагат и с конвертируема глава за вентили Presta или Schrader и патентован превключвател за голям обем/високо налягане: използвайте режима за голям о..

49лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Поддръжка

МТБ/ВЕЛО ПОДДРЪЖКА