Накладки за мотор

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-100

Изпращаме до 48 часа

Спирачни накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-100Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет р..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-103

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-103Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-104

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-104Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-105

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-105Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-106

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-106Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-107

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-107Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-108

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-108Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-109

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-109Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-110

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-110Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-111

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-111Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

64лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-112

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-112Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-113

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-113Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-114

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-114Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

64лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-114

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-114Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-116

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-116Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-117

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-117Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки TRW MCB683SV

Наличен в наш магазин

TRW са с над 100-годишен опит в областта на спирачните системи.Накладките на TRW имат дълъг живот,притежават висока съвместимост със спирачните дисковеи са най-доброто решение за Вашият мотоциклет.SV/SHСинтеровани накладки от серията на TRW SV/SH(SINTER STREET).Разполагат с идеална спирачна ефективн..

64лв.

НОВО Накладки EBC BRAKE PAD CARBON SCOOTER

Накладки EBC BRAKE PAD CARBON SCOOTER

Изпращаме до 48 часа

Накладки EBC BRAKE PAD CARBON SCOOTERПо-висока издръжливост на накладките за скутери с 30% съдържание на меден прах и въглеродни гранули, за да се получи накладка, която издържа много повече от оригиналните накладки и повечето конкурентни накладки, но осигурява превъзходен спирачен ефект Британ..

14лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако държите на качеството и си търсите надеждни накладки за мотор, разгледайте широката гама от накладки в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Накладките са много важначаст от спирачната система на мотора, тъй като на тях се пада честта дапонасят огромна част от натоварването по време на спиране.

Какво представляват накладките?

Спирачните накладки са малки, но много важни консумативи, които работят заедно состаналите елементи на спирачната система. Основната им задача е при натисканена спирачката да се допрат до спирачните дискове, намалявайки тяхната работа ипринуждавайки мотора да намали скоростта си или напълно да спре.

Видове накладки

Синтеровани

Синтерованите накладки в момента са най-популярните видове накладки и се използват при оригиналнотооборудване на почти всички модели мотоциклети. Синтероването е процес, при който метални частици се сливат в единфрикционен материал. Процесът се извършва подналягане и високи температури и се получава материал, който е многоустойчив на износване. Този вид накладки:

     осигуряват стабилен коефициент на триене при студ

     справят се добре и при много високи температури

      държат много стабилно при дъжд и кал

Органични

Органичните спирачни накладки се произвеждат от смес от влакна, пълнители и смола.Някой производители използват влакна от кевларили въглерод, за да увеличат издръжливостта на накладките още повече.Органичните накладки са:

     „по-меки” от синтерованите

     осигуряват по-голям комфорт по време на спиране

     значително по-тихи са от синтерованите

     по-евтини

      минусите им са, че се износватпо-бързо и не се представят много добре при дъжд и кал

Керамични

Керамичните накладки се произвеждат от керамични влакна с висока якост и нишки цветни метали, които сесвързват във фрикционен материал посредством подлагане на високи температура иналягане. Този вид накладки са:

     тихи

     осигуряват висока ефективност при спиране

     справят се добре при различни условия

      недостатъкът им е, че не саподходящи за много модели мотори

А вие търсите линакладки за мотора си? Ако искате да откриете най-подходящите накладки,разгледайте продуктите, които от ЛинсънМото предлагаме!

Защо да изберете Linson Moto?

При нас ще откриете широка гама от накладки за мотор свисоко качество и от световноизвестни марки като FERODO, BREMBO, TRW и много други. Ако не можете да направитеизбора си сами, ние сме на вашеразположение, за да отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват и да випомогнем да направите възможно най-добрияизбор на накладки за вашата марка и модел мотоциклет.


Често задавани въпроси 

Какви видове накладки за мотоциклети се предлагат?

В продуктовия каталог на мото магазин LinsonMoto ще откриете широка гама от предни и задни накладки за мотор на прилични цени и от водещи марки. 

На какви марки и защо?

Ние можем да ви предложим накладки от популярни брандове като:

  • BREMBO
  • BARRACUDA
  • FERODO
  • RENNER
  • TRW - LUCAS
  • VICMA и много други

На какви цени варират?

Цените, на които предлагаме накладките за мотори варират от 10 до 295 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, при които извършваме доставката на закупени от нашия мото магазин накладки зависят от статуса на поръчката: 

  • Ако статусът на поръчката е: “Наличен в наш магазин”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако поръчката е със статус: “Изпращане до 48 часа”, тогава срокът на доставка е до 48 часа. 
  • Ако статусът на поръчката е: “Изпращане до 3 или 5 дни”, тогава и сроковете на доставка са в посочените срокове.
  • Ако поръчката е със статус: “По поръчка” или “Очаквана доставка”, тогава сроковете се уточняват чрез телефонен разговор между наш служител и клиента.

При покупка на накладки за мотор от нашия магазин, при доставката можете да се възползвате от опцията преглед на артикула. При стойност на покупката над 149 лв доставяме поръчката напълно безплатно.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки артикул, закупен от нашия мото магазин може да бъде върнат/заменен в срок до 30 дни след доставката. Условието е артикулът да не е използван, да се приложи платежен документ за извършена покупка от нашия магазин и да се попълни формуляр за връщане.