Накладки за мотор

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Апирачни накладки MOTO-MASTER BRAKE PAD CARBON RACING KAWASAKI ZX-6 R 63 23

Изпращаме до 48 часа

Апирачни накладки MOTO-MASTER BRAKE PAD CARBON RACING KAWASAKI ZX-6 R 63 23..

109лв.

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR KAW

Изпращаме до 48 часа

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR KAWПлаващ преден диск MX с черен анодизиран, лазерно маркиран носач, леки неръждаеми плаващи ротори и неръждаем 270-милиметров диск FlameСъответстващ адаптер за преместване на супортите от заготовка от CNC-обработен авиационен алуминий, черно анодиз..

499лв.

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR KTM

Изпращаме до 48 часа

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR KTM..

499лв.

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR KTM KTM SX 150

Изпращаме до 48 часа

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR KTM KTM SX 150..

499лв.

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR TM RACING MX 144

Изпращаме до 48 часа

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR TM RACING MX 144..

499лв.

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR YAM WR 450 F

Изпращаме до 48 часа

Кит накладки и диск MOTO-MASTER MM FL 270 KIT OFFR YAM WR 450 F..

499лв.

Кит спирачни накладки и дискове MOTO-MASTER BRAKE KIT FIX 240 MM

Изпращаме до 48 часа

Кит спирачни накладки и дискове MOTO-MASTER BRAKE KIT FIX 240 MMПрецизно лазерно изрязани спирачни дискове с висока производителностСпециална висококачествена неръждаема стомана с дебелина 4,4 мм за оптимална устойчивост на износванеДизайнът на пламъчето осигурява оптимално разсейване на топлината и..

706лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-100

Изпращаме до 48 часа

Спирачни накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-100Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет р..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-103

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-103Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-104

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-104Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-105

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-105Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-106

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-106Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-107

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-107Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-108

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-108Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-110

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-110Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-112

Изпращаме до 48 часа

Мото накладки RENTHAL BRAKE PAD SINTER BP-112Висококачествени спирачни накладки от синтерован метал, предназначени специално за мотокрос и офроуд състезанияСъчетават отлична спирачна ефективност на мокра и суха настилка с максимална спирачна силаСместа от синтерован метал е изработена от девет разли..

80лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако държите на качеството и си търсите надеждни накладки за мотор, разгледайте широката гама от накладки в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Накладките са много важначаст от спирачната система на мотора, тъй като на тях се пада честта дапонасят огромна част от натоварването по време на спиране.

Какво представляват накладките?

Спирачните накладки са малки, но много важни консумативи, които работят заедно состаналите елементи на спирачната система. Основната им задача е при натисканена спирачката да се допрат до спирачните дискове, намалявайки тяхната работа ипринуждавайки мотора да намали скоростта си или напълно да спре.

Видове накладки

Синтеровани

Синтерованите накладки в момента са най-популярните видове накладки и се използват при оригиналнотооборудване на почти всички модели мотоциклети. Синтероването е процес, при който метални частици се сливат в единфрикционен материал. Процесът се извършва подналягане и високи температури и се получава материал, който е многоустойчив на износване. Този вид накладки:

     осигуряват стабилен коефициент на триене при студ

     справят се добре и при много високи температури

      държат много стабилно при дъжд и кал

Органични

Органичните спирачни накладки се произвеждат от смес от влакна, пълнители и смола.Някой производители използват влакна от кевларили въглерод, за да увеличат издръжливостта на накладките още повече.Органичните накладки са:

     „по-меки” от синтерованите

     осигуряват по-голям комфорт по време на спиране

     значително по-тихи са от синтерованите

     по-евтини

      минусите им са, че се износватпо-бързо и не се представят много добре при дъжд и кал

Керамични

Керамичните накладки се произвеждат от керамични влакна с висока якост и нишки цветни метали, които сесвързват във фрикционен материал посредством подлагане на високи температура иналягане. Този вид накладки са:

     тихи

     осигуряват висока ефективност при спиране

     справят се добре при различни условия

      недостатъкът им е, че не саподходящи за много модели мотори

А вие търсите линакладки за мотора си? Ако искате да откриете най-подходящите накладки,разгледайте продуктите, които от ЛинсънМото предлагаме!

Защо да изберете Linson Moto?

При нас ще откриете широка гама от накладки за мотор свисоко качество и от световноизвестни марки като FERODO, BREMBO, TRW и много други. Ако не можете да направитеизбора си сами, ние сме на вашеразположение, за да отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват и да випомогнем да направите възможно най-добрияизбор на накладки за вашата марка и модел мотоциклет.


Често задавани въпроси 

Какви видове накладки за мотоциклети се предлагат?

В продуктовия каталог на мото магазин LinsonMoto ще откриете широка гама от предни и задни накладки за мотор на прилични цени и от водещи марки. 

На какви марки и защо?

Ние можем да ви предложим накладки от популярни брандове като:

  • BREMBO
  • BARRACUDA
  • FERODO
  • RENNER
  • TRW - LUCAS
  • VICMA и много други

На какви цени варират?

Цените, на които предлагаме накладките за мотори варират от 10 до 295 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, при които извършваме доставката на закупени от нашия мото магазин накладки зависят от статуса на поръчката: 

  • Ако статусът на поръчката е: “Наличен в наш магазин”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако поръчката е със статус: “Изпращане до 48 часа”, тогава срокът на доставка е до 48 часа. 
  • Ако статусът на поръчката е: “Изпращане до 3 или 5 дни”, тогава и сроковете на доставка са в посочените срокове.
  • Ако поръчката е със статус: “По поръчка” или “Очаквана доставка”, тогава сроковете се уточняват чрез телефонен разговор между наш служител и клиента.

При покупка на накладки за мотор от нашия магазин, при доставката можете да се възползвате от опцията преглед на артикула. При стойност на покупката над 149 лв доставяме поръчката напълно безплатно.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки артикул, закупен от нашия мото магазин може да бъде върнат/заменен в срок до 30 дни след доставката. Условието е артикулът да не е използван, да се приложи платежен документ за извършена покупка от нашия магазин и да се попълни формуляр за връщане.