Спирачни Дискове

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0009R

Наличен в наш магазин

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0009RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

78лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0014R

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0014RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

74лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0022R

Изпращаме до 48 часа

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0022RFERODO спирачните дискове са най-добрият вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерн..

52лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0173R

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0173RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

56лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0184MXR

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0184MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

109лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0197MXR

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0197MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

95лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0239MXR

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0239MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

114лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0248MXR

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0248MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

103лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0249R

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0249RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

209лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0263MXR

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0263MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

109лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0366MXR

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0366MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

105лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0444R

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0444RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

110лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0445R

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0445RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

74лв.

Заден спирачен диск Galfer BRAKE TRACK WAVE 165x3mm DF873W

Изпращаме до 48 часа

Заден спирачен диск Galfer BRAKE TRACK WAVE 165x3mm DF873WМоже да използвате FIXED DISC WAVE® (W-WLL) за всякакви настилки: Road и Off-Road.- Произведени от високо въглеродна неръждаема стомана, лазерно изрязване.- Сертифицирани от TÜV (KBA № 61147)- Третирани с катафореза за предотвратяване на коро..

153лв.

Заден спирачен диск Galfer WAVE FIXED DISC WAVE FIXED 160x3mm DF689W

Изпращаме до 48 часа

Заден спирачен диск Galfer WAVE FIXED  DISC WAVE FIXED 160x3mm DF689WМоже да използвате FIXED DISC WAVE® (W-WLL) за всякакви настилки: Road и Off-Road.- Произведени от високо въглеродна неръждаема стомана, лазерно изрязване.- Сертифицирани от TÜV (KBA № 61147)- Третирани с катафореза за предотв..

129лв.

Заден спирачен диск Galfer WAVE FIXED DISC WAVE FIXED 184x3mm DF165W

Изпращаме до 48 часа

Заден спирачен диск Galfer WAVE FIXED  DISC WAVE FIXED 184x3mm DF165WМоже да използвате FIXED DISC WAVE® (W-WLL) за всякакви настилки: Road и Off-Road.- Произведени от високо въглеродна неръждаема стомана, лазерно изрязване.- Сертифицирани от TÜV (KBA № 61147)- Третирани с катафореза за предотв..

176лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте онлайн магазин LINSONMOTO, защото тук ви предлагаме широка гама от спирачни дискове за всякакви марки мотори супер изгодно?

Спирачните дискове са едни от основните елементи от спирачната система на мотора. Основната им функция е да осигуряват фрикционнаповърхност на спирачните накладки или казано иначе, когато спирачката сенатисне, накладките се допират до дисковете и поради силата на триенетонамаляват или спират тяхното движение. А оттам спира движението на колелата и съответно мотоциклета спира да седвижи. Въпреки, че разпространените спирачни дискове за мотоциклети са основнодва вида: с твърдо закрепен ротор иплаващи (с плаващ ротор), вториятвид е много по-популярен от дисковете с твърдо закрепен ротор.

Плаващите спирачни дискове за мотори се състоят от дваелемента:

     плаващ ротор

      основа

Предимствата на този вид спирачни дискове са:

     ниската топлопроводимост

      висока устойчивост на усукване и други

Недостатъцитеим са:

     износване на връзките

      висока себестойност

Споредматериала,от който са изработени дисковете за спирачки се делят на произведени от:

     Чугун - този вид дискове санай-разпространени, заради голямата си устойчивост на високи температури ибързото разпределение на температурата във всяка точка на диска

   Желязо (ковано) - този вид дискове притежават сходни техническихарактеристики с чугунените, но са по-здрави от тях и могат да работят с всичкивидове накладки. Освен това притежават висока устойчивост и много доброразпределение на температурата

  Неръждаема стомана - спирачните дискове от неръждаемастомана имат ниска износоустойчивост. Този вид дискове за съжаление имат достапроблеми заради специфичните свойства на материала, от който се изработват

Дисковете за спирачната система на мотоциклета са консумативи и трябва да бъдат подменяни на определен период от време.Обикновено подмяната им се извършвазаедно с накладките, а действието е добре да се извърши в сервиз и от механик. Ако и вашият моторсе нуждае от подмяна на спирачни дискове и накладки, можете да разгледате мотоконсумативите, които от Линсън Мото предлагаме!

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия магазин ще откриете широка продуктова гама отспирачни дискове от популярни и световноизвестни марки като TRW, BERMBO, LUCAS, FERODO и други. Ниеможем да ви предложим висококачественидискове и накладки, подходящи за всички модели и марки мотоциклети, ацените, на които ще ги откриете в Linson Moto ще ви допаднат изключителномного.Често задавани въпроси 

Какви видове спирачни дискове се предлагат?

От магазин LinsonMoto разполагаме и можем да ви предложим широка гама от спирачни дискове от популярни марки на много достъпни цени.

На какви марки и защо?

В продуктовия ни каталог ще откриете спирачни дискове за мотоциклети от марките:

  • 4RIDE
  • TRW - LUCAS
  • FERODO и много други

На какви цени варират?

Цените на спирачните дискове, предлагани от LinsonMoto варират от13 до 676 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете на доставка на спирачните дискове са според статуса на поръчката:

  • Артикулите със статус: “Налични в наш магазин” се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Артикулите със статус на поръчката: “Изпращане до 48 часа” се доставят до 48 часа. 
  • Артикулите със статус: “Изпращане до 3 или 5 дни” се доставят в рамките на посочените срокове.
  • При артикули със статус: “По поръчка” наш служител се свързва по телефон с клиента за уточняване на срока на доставка. 

При покупка на стойност над 149 лв доставката е напълно безплатна. Всички наши клиенти, закупили спирачни дискове от нашия онлайн магазин могат да се възползват от опцията преглед при доставката.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки един мото продукт, предлаган от магазин LinsonMoto може да бъде върнат/ заменен до 30 дни след доставката. Изискванията са мото артикулите да не са използвани, да бъде попълнен формуляр за връщане, опаковката да не е нарушена и да бъде приложен платежен документ, удостоверяващ, че продуктът е закупен от нашия мото магазин.