Спирачни Дискове

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

По поръчка

ЗАДЕН ПЛАВАЩ СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0267RF

По поръчка

ЗАДЕН ПЛАВАЩ СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0267RFFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са..

344лв.

По поръчка

ЗАДЕН ПЛАВАЩ СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0339RF

По поръчка

ЗАДЕН ПЛАВАЩ СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0339RFFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са..

287лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0005R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0005RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

121лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0009R

Наличен в наш магазин

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0009RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

78лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0014R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0014RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

74лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0022R

Изпращаме до 5 дни

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0022RFERODO спирачните дискове са най-добрият вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерн..

52лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0023R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0023RFERODO спирачните дискове са най-добрият вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерн..

242лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0059R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0059RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

209лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0075R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0075RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

225лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0107R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0107RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

159лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0164R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0164RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

183лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0171R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0171RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

120лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0173R

Изпращаме до 48 часа

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0173RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

56лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0180R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0180RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

243лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0184MXR

Изпращаме до 48 часа

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0184MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

109лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0184R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0184RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

193лв.

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0187R

По поръчка

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0187RFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазерно..

209лв.

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0197MXR

Изпращаме до 48 часа

ЗАДЕН СПИРАЧЕН ДИСК FERODO FMD0197MXRFERODO спирачните дискове са най-добрия вариант за следпродажбено обслужване. Предлаганата гама на FERODO включва спирачни дискове в подобрени серии надвишаващи изискванията за дисковете за първоначално вграждане. Всички спирачни дискове FERODO са лазер..

95лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте онлайн магазин LINSONMOTO, защото тук ви предлагаме широка гама от спирачни дискове за всякакви марки мотори супер изгодно?

Спирачните дискове са едни от основните елементи от спирачната система на мотора. Основната им функция е да осигуряват фрикционнаповърхност на спирачните накладки или казано иначе, когато спирачката сенатисне, накладките се допират до дисковете и поради силата на триенетонамаляват или спират тяхното движение. А оттам спира движението на колелата и съответно мотоциклета спира да седвижи. Въпреки, че разпространените спирачни дискове за мотоциклети са основнодва вида: с твърдо закрепен ротор иплаващи (с плаващ ротор), вториятвид е много по-популярен от дисковете с твърдо закрепен ротор.

Плаващите спирачни дискове за мотори се състоят от дваелемента:

     плаващ ротор

      основа

Предимствата на този вид спирачни дискове са:

     ниската топлопроводимост

      висока устойчивост на усукване и други

Недостатъцитеим са:

     износване на връзките

      висока себестойност

Споредматериала,от който са изработени дисковете за спирачки се делят на произведени от:

     Чугун - този вид дискове санай-разпространени, заради голямата си устойчивост на високи температури ибързото разпределение на температурата във всяка точка на диска

   Желязо (ковано) - този вид дискове притежават сходни техническихарактеристики с чугунените, но са по-здрави от тях и могат да работят с всичкивидове накладки. Освен това притежават висока устойчивост и много доброразпределение на температурата

  Неръждаема стомана - спирачните дискове от неръждаемастомана имат ниска износоустойчивост. Този вид дискове за съжаление имат достапроблеми заради специфичните свойства на материала, от който се изработват

Дисковете за спирачната система на мотоциклета са консумативи и трябва да бъдат подменяни на определен период от време.Обикновено подмяната им се извършвазаедно с накладките, а действието е добре да се извърши в сервиз и от механик. Ако и вашият моторсе нуждае от подмяна на спирачни дискове и накладки, можете да разгледате мотоконсумативите, които от Линсън Мото предлагаме!

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия магазин ще откриете широка продуктова гама отспирачни дискове от популярни и световноизвестни марки като TRW, BERMBO, LUCAS, FERODO и други. Ниеможем да ви предложим висококачественидискове и накладки, подходящи за всички модели и марки мотоциклети, ацените, на които ще ги откриете в Linson Moto ще ви допаднат изключителномного.Често задавани въпроси 

Какви видове спирачни дискове се предлагат?

От магазин LinsonMoto разполагаме и можем да ви предложим широка гама от спирачни дискове от популярни марки на много достъпни цени.

На какви марки и защо?

В продуктовия ни каталог ще откриете спирачни дискове за мотоциклети от марките:

  • 4RIDE
  • TRW - LUCAS
  • FERODO и много други

На какви цени варират?

Цените на спирачните дискове, предлагани от LinsonMoto варират от13 до 676 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете на доставка на спирачните дискове са според статуса на поръчката:

  • Артикулите със статус: “Налични в наш магазин” се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Артикулите със статус на поръчката: “Изпращане до 48 часа” се доставят до 48 часа. 
  • Артикулите със статус: “Изпращане до 3 или 5 дни” се доставят в рамките на посочените срокове.
  • При артикули със статус: “По поръчка” наш служител се свързва по телефон с клиента за уточняване на срока на доставка. 

При покупка на стойност над 149 лв доставката е напълно безплатна. Всички наши клиенти, закупили спирачни дискове от нашия онлайн магазин могат да се възползват от опцията преглед при доставката.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки един мото продукт, предлаган от магазин LinsonMoto може да бъде върнат/ заменен до 30 дни след доставката. Изискванията са мото артикулите да не са използвани, да бъде попълнен формуляр за връщане, опаковката да не е нарушена и да бъде приложен платежен документ, удостоверяващ, че продуктът е закупен от нашия мото магазин.