Слюди


НОВО Комплект болтове за слюда 10 бр Blue

Комплект болтове за слюда 10 бр Blue

Наличен в наш магазин

Комплект болтове за слюда 10 бр BlueКомплект от 10бр (всеки комплект се състои от болт, шайби и гумена гайка)Изработени от анодизирана алуминиева сплавЦвят: Син..

29лв.

НОВО Комплект болтове за слюда 10 бр Gold

Комплект болтове за слюда 10 бр Gold

Наличен в наш магазин

Комплект болтове за слюда 10 бр GoldКомплект от 10бр (всеки комплект се състои от болт, шайби и гумена гайка)Изработени от анодизирана алуминиева сплавЦвят: Жълт..

29лв.

НОВО Комплект болтове за слюда 10 бр Red

Комплект болтове за слюда 10 бр Red

Наличен в наш магазин

Комплект болтове за слюда 10 бр RedКомплект от 10бр (всеки комплект се състои от болт, шайби и гумена гайка)Изработени от анодизирана алуминиева сплавЦвят: Червен..

29лв.

НОВО Комплект болтове за слюда 10 бр Silver

Комплект болтове за слюда 10 бр Silver

Наличен в наш магазин

Комплект болтове за слюда 10 бр Silver Комплект от 10бр (всеки комплект се състои от болт, шайби и гумена гайка)Изработени от анодизирана алуминиева сплавЦвят: Сив..

29лв.

Прозрачна слюда за мотор Honda Fireblade CBR1000RR 2008-2011

Наличен в наш магазин

Прозрачна слюда за мотор Honda Fireblade CBR1000RR 2008-2011DBS screens са изработени от висококачествен поликарбонатПроектира за минимално въздушно съпротивление. Тази част е aftermarket. Не е произведена от производителя..

60лв.

Прозрачна слюда за мотор Honda Fireblade CBR1000RR 2012-2016

Наличен в наш магазин

Прозрачна слюда за мотор Honda Fireblade CBR1000RR 2012-2016DBS screens са изработени от висококачествен поликарбонатПроектира за минимално въздушно съпротивлениеВъзможно е снимката да не отговаря на описанието !..

60лв.

Прозрачна слюда за мотор SUZUKI GSX-R 600/750 2011-2014г.

Наличен в наш магазин

Прозрачна слюда за мотор SUZUKI GSX-R 600/750 2011-2014г.DBS screens са изработени от висококачествен поликарбонатПроектира за минимално въздушно съпротивление..

60лв.

Слюда за мотор BMW S1000 2009-2014 BLUE

Наличен в наш магазин

Слюда за мотор BMW S1000 2009-2014 BLUEDBS screens са изработени от висококачествен поликарбонатПроектира за минимално въздушно съпротивлениеDouble bubble затъмнена спортна слюдаТази слюда е затъмнена на около 80%. През нея се вижда. Тази част е aftermarket. Не е произведена от производителя..

60лв.

Слюда за мотор BMW S1000RR 2009-2014

Наличен в наш магазин

Слюда за мотор BMW S1000RR 2009-2014..

80лв.

Слюда за мотор Honda CBR600RR 2007-2012

Наличен в наш магазин

Слюда за мотор Honda CBR600RR 2007-2012..

60лв.

Черна слюда за мотор BMW S1000RR 2009-2014

Наличен в наш магазин

Слюда за мотор BMW S1000RR 2009-2014DBS screens са изработени от висококачествен поликарбонатПроектира за минимално въздушно съпротивлениеDouble bubble затъмнена спортна слюдаТази слюда е затъмнена на около 80%. През нея се вижда. Тази част е aftermarket. Не е произведена от производителя..

80лв.

Черна слюда за мотор Honda CBR1000RR 2013-2016

Наличен в наш магазин

Черна слюда за мотор Honda CBR1000RR 2013-2016..

60лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако търсите здрава и качествена слюда за вашия мотор, разгледайте това, което ви предлагаме от онлайн магазин LINSONMOTO.

Да яздите мотора сибез защитно стъкло е наистина приятно за няколко часа, но ако често ви сеналага да изминавате големи разстояния, идеята не е много добра. Ако искате даяздите спокойно и да сте напълнопредпазени от вятър, прах, кал или от досадни мушици, които полепват постъклото на каската ви и затрудняват видимостта ви, тогава трябва да помислитеза покупка и монтаж на противовятърностъкло (слюда).

Как да изберете подходящата слюда за вашия мотор?

Размер

Не всички слюди са подходящиза вашия мотоциклет, затова, преди да започнете търсенето на противовятърнозащитно стъкло трябва се спрете на подходящияразмер. Въпреки, че няма точни правила за размера и височината на слюдата еприето височината ѝ да бъде точно подлинията на видимост, за да можете лесно да виждате пътя пред себе си, акогато се налага да се предпазите отвятър, дъжд или кални отломки просто да се наведете и да се скриете.

Разбира се, ако имате желание можете да изберете и по-висока или по-ниска слюда, но ако гостроите трябва да сте наясно, че ако се спрете на по-високо стъкло вероятносттато да се замърси и да попречи навидимостта ви е много голяма, а ако изберете по-ниска слюда, тя няма даможе да ви предпази ефективно нито от вятър, нито от дъжд, нито от кал.

Материал

Материалът, който е произведена слюдата е от много голямозначение, тъй като от него зависи колко ще е ефективна защитата ви. Обикновено материалите, от които сепроизвеждат предпазни стъкла са акрилили поликарбонат.

Акрилът е по-евтинматериал, но има един основен недостатък и той е, че лесно се надрасква. По-добрият (ималко по-скъп) избор е поликарбонатът, който не се надрасква, лесно се почиства и е доста по-издръжлив отакрила.

Монтаж

В зависимост от това колко често яздите мотора си можете даизбирате между постоянно фиксирана илисваляща се слюда. Ако търсите висококачественопротивовятърно стъкло (слюда) завашата марка и модел мотоциклет, ние можем да улесним избора ви!

Защо да избере Linson Moto?

На страниците на нашиямагазинще откриете много широка гама отвисококачествени слюди от водещи брандове. Стъклата, които предлагаме:

     поликарбонатни са

     монтират се изключително лесно

      в разнообразни размери и цветове са

Често задавани въпроси 

Какви видове слюди за мотори се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим голямо многообразие от прозрачни, черни и други слюди за мотори от водещи брандове на добри цени. 

На какви марки и защо?

При нас ще откриете висококачествени слюди от реномирани марки като DBS MOTO, подходящи за широка гама мотори - BMW, HONDA, SUZUKI, KAWASAKI, YAMAHA и много други.

На какви цени варират?

Слюдите за мотори, които предлагаме в нашия мото магазин са на цени, вариращи от 60 до 80 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които доставяме слюдите за мотор са според статуса на поръчката: 

  • При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, мото слюдите се доставят за 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • При статус на поръчката: “Изпращаме до 48 часа” доставката се реализира до 48 часа след потвърждение.
  • При статус: “Очаквана доставка” служител на LinsonMoto се свързва с клиента, за да се уточнят възможните срокове на доставка.

Ние предлагаме опция “Преглед” при доставката на всички мото артикули (включително и на всички модели и марки слюди за мотор). При покупка на стойност над 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените слюди за мотор до 30 дни след доставката. За да върнете или замените продукта той не трябва да бъдат използван, нито опаковката му нарушена. Задължително е и да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ, с който да докажете, че слюдата е закупена от наш магазин.