22.09.2023 - магазин София работи с нормално работно време 10:30 - 19:00ч

Шорти MTB / ВЕЛО


Вело шорти ALPINESTARS DROP 6 BLACK

28 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 32 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа

Вело шорти ALPINESTARS DROP 6 BLACK..

195лв.

Вело шорти ALPINESTARS DROP 6 BLUE

28 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 32 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа

Вело шорти ALPINESTARS DROP 6 BLUEПроектиран специално за ендуро каранеМногопанелната конструкция включва усъвършенстван, разтеглив полиматериал за максимална ефективност и комфорт на ездачаРазтегателна материя на разкрача, гърба и талията за повишен комфорт и високи нива на удобство за ездачаДва ст..

195лв.

Вело шорти ALPINESTARS DROP BLACK

28 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 32 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа

Вело шорти ALPINESTARS DROP BLACK..

88лв.

Вело шорти ALPINESTARS SHORT ALPS 6 BLK

36 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 32 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа

Вело шорти ALPINESTARS SHORT ALPS 6 BLK..

195лв.

Вело шорти ALPINESTARS SHORT DROP 4 BLACK

36 Наличен 34 Наличен

Вело шорти ALPINESTARS SHORT DROP 4 BLACK..

126лв.

Вело шорти O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 BLACK/GRAY

28 Изпраща до 5 дни 36 Изпраща до 5 дни 30 Изпраща до 5 дни 38 Изпраща до 5 дни 32 Изпраща до 5 дни 34 Изпраща до 5 дни

Вело шорти O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 BLACK/GRAYПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарОлекотена дишаща двупосочна разтеглива, бързо отвеждаща влагата и бързо съхнеща основна материя за максимален комфортПанели за разтягане на разкрача, горната част на с..

179лв.

Вело шорти O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 PETROL/TEAL

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 PETROL/TEALПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарОлекотена дишаща двупосочна разтеглива, бързо отвеждаща влагата и бързо съхнеща основна материя за максимален комфортПанели за разтягане на разкрача, горната част на ..

179лв.

Вело шорти O'NEAL MATRIX CHAMOIS BLACK

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL MATRIX CHAMOIS BLACKСтрахотно качество на панталона на достъпна ценаУдобна свободна кройка за максимална свобода на движениятаЛека и дишаща 4-посочна разтегливостКройка, която приляга на коляното и подложките, дори когато въртите педалитеЗатваряне на талията Quad-Snap с четири копч..

169лв.

Вело шорти O'NEAL MATRIX CHAMOIS BLACK/GRAY

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 BLACK/GRAYПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарОлекотена дишаща двупосочна разтеглива, бързо отвеждаща влагата и бързо съхнеща основна материя за максимален комфортПанели за разтягане на разкрача, горната част на с..

179лв.

Вело шорти O'NEAL MATRIX V.22 BLACK

28 Наличен 36 Наличен 30 Изпраща до 5 дни 38 Изпраща до 5 дни 32 Изпраща до 5 дни 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL MATRIX V.22 BLACKСтрахотно качество на панталона на достъпна ценаМатериите осигуряват перфектната комбинация от комфорт и защита по време на каранеЛека и дишаща 4-посочна разтегливостКройка, която приляга на коляното и подложките дори при педалиранеЗатваряне на талията Quad-Snap с ..

109лв.

Вело шорти O'NEAL MATRIX V.22 RED

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL MATRIX V.22 REDСтрахотно качество на панталона на достъпна ценаМатериите осигуряват перфектната комбинация от комфорт и защита по време на каранеЛека и дишаща 4-посочна разтегливостКройка, която приляга на коляното и подложките дори при педалиранеЗатваряне на талията Quad-Snap с че..

109лв.

Вело шорти O'NEAL MATRIX V.23 OLIVE

28 Изпраща до 5 дни 36 Изпраща до 5 дни 30 Изпраща до 5 дни 38 Изпраща до 5 дни 32 Изпраща до 5 дни 34 Изпраща до 5 дни

Вело шорти O'NEAL MATRIX V.23 OLIVEСтрахотно качество на панталона на достъпна ценаМатериите осигуряват перфектната комбинация от комфорт и защита по време на каранеЛека и дишаща 4-посочна разтегливостКройка, която приляга на коляното и подложките дори при педалиранеЗатваряне на талията Quad-Snap с ..

109лв.

Вело шорти O'NEAL MTB INNER V.22 BLACK

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 32 Наличен

Вело шорти O'NEAL MTB INNER V.22 BLACKОбхващащи фигурата вътрешни къси панталони за носене под шорти за MTBСтранични примки за закрепване, съвместими с шорти O'Neal MTBЛека, дишаща, бързо изпускаща и бързо съхнеща материя..

79лв.

Вело шорти O'NEAL MUD WP BLACK

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL MUD WP BLACKИзключително издръжлив и лек дизайн за максимален комфорт и защита3-слоен водоустойчив материалКройка, която приляга над коляното и подложките дори при педалиранеПредварително огънати ергономични крака за комфорт при каранеЕластична талия с двойни закопчалки за точно пр..

219лв.

Вело шорти O'NEAL PIN IT BLACK

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL PIN IT BLACKНашите най-леки къси панталониАктивна кройка с по-къса дължина на крачолитеДишащ, бързосъхнещ и бързо изпускащ влагата материал3 джоба: 2 x страничени ципа, 1 x цип отзад на талиятаВентилационни отвори от вътрешната страна на бедрата, изрязани с лазериПредварително изви..

179лв.

Вело шорти O'NEAL PIN IT V.22 PETROL

28 Наличен 36 Наличен 30 Изпраща до 5 дни 38 Наличен 32 Наличен 34 Изпраща до 5 дни

Вело шорти O'NEAL PIN IT V.22 PETROLНашите най-леки къси панталониАктивна кройка с по-къса дължина на крачолитеДишащ, бързосъхнещ и бързо изпускащ влагата материал3 джоба: 2 x страничени ципа, 1 x цип отзад на талиятаВентилационни отвори от вътрешната страна на бедрата, изрязани с лазериПредварителн..

179лв.

Вело шорти O'NEAL ROCKSTACKER BLACK

28 Наличен 36 Наличен 30 Наличен 38 Наличен 32 Наличен 34 Наличен

Вело шорти O'NEAL ROCKSTACKER BLACKУдължена кройка над коляното за покриване на горната част на подложките при ездаРазтегателни зони за комфорт: отпред, на седалката и в областта на разкрача за перфектно прилягане и комфорт2 странични джоба с ципЦветовете съответстват на фланелките Element FR, Slick..

179лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Независимо от стила колоездене, който практикувате определено трябва да помислите за покупка на добър чифт шорти за колоездене.

Даваме този съвет, тъй като, за разлика от ежедневните спортни панталони, велосипедните шорти са изработени от различни видове материали, имат специфична конструкция и са проектирани да осигурят добър комфорт и висока производителност.

Видове велосипедни шорти

За шосейно колоездене

Шосейното колоездене е свързано предимно със скорост и изминаване на дълги разстояния. Поради това шортите за този стил колоездене трябва да са тесни (по тялото), много здрави, супер еластични и с аеродинамични характеристики.

Обикновено моделите за шосейно колоездене се изработват от леки и гъвкави материали като ликра или спандекс, тъй като те са материали, които се адаптират перфектно към формата на тялото и позволяват на кожата да диша.

Повечето къси панталони (клинове) са оборудвани с подложка в зоната на дупето и слабините, която осигурява комфорт и удобство през дългите часове, които колоездачът изкарва седнал върху твърдата седалка на велосипеда.

Някой модели разполагат с удобни джобове за съхранение на дребни лични вещи, а има и шорти, които разполагат с презрамки за още по-голямо удобство и комфорт.

За планинско колоездене

За разлика от шосейните шорти, панталоните за маунтин байк са с по-свободна кройка, тъй като трябва да могат да осигурят на колоездача възможно най-голяма свобода на движение по неравни терени.

Материалите, от които обикновено се изработват са изключително здрави и устойчиви технически тъкани като найлон или полиестер в комбинация с полиамид, еластан и други.

Почти всички модели шорти за планинско колоездене са с вътрешна подплата, която може да се сваля, разполагат с удобни джобове с цип и с панели за разтягане на разкрача за още по-голяма свобода и комфорт на движенията.

Нуждаете се от подходящото оборудване за градско, шосейно или планинско колоездене? Вижте огромното разнообразие от дамски, мъжки и детски шорти за МТВ/ВЕЛО, които от онлайн магазин Линсън Мото предлагаме.

Защо да се доверите на Линсън Мото?

Ние не сме просто доставчици на мото и велосипедна екипировка и аксесоари, а запалени колоездачи също като вас и сме наясно колко важна за безопасността и комфорта е качествената вело екипировка.

Затова се стремим да предлагаме вело каски, очила, панталони, шорти, обувки, ръкавици и аксесоари за колоездене от популярни марки, които са се доказали като производители на вело екипировка от висок клас.

Знаем също така колко е трудно да направиш правилния избор сред огромното разнообразие от МТВ/ВЕЛО шорти, които се предлагат на пазара и за да ви улесним в избора сме на ваше разположение, за да ви дадем професионален съвет.

Искате ли да откриете вело шортите, в които ще се чувствате удобно и комфортно върху седлото на велосипеда? Не губете време, а разгледайте нашите предложения и ни потърсете за съвет. Ние сме на ваше разположение, за да ви помогнем да направите възможно най-правилния и подходящ избор на МТВ/ВЕЛО шорти според стила колоездене, който практикувате.

Често задавани въпроси

Какви шорти за МТВ/ВЕЛО се предлагат?

В нашия магазин ще откриете широка гама от качествени мъжки, детски и дамски шорти за шосейно и планинско колоездене на изключително примамливи цени. Всички видове велосипедни шорти, които предлагаме са със сертификат за качество и безопасност.

На какви марки и защо?

От магазин Линсън Мото държим изключително много на качеството на вело артикулите, които предлагаме. Затова се стремим да работим с популярни производители като O’NEAL, които не правят никакви компромиси с качеството на вело шортите, които произвеждат и предлагат.

На какви цени варират?

Моделите дамски, детски и мъжки шорти за колоездене, които ще откриете на страниците на нашия магазин са на цени от 79 до 219 лв.

Как и за колко време се доставят?

Сроковете, в които доставяме закупен вело артикул е според неговия статус.

Например : 

  • При статус: “Наличен в нашия магазин”, доставката до клиента е 24 часа.
  • При статус: “Доставяме до 48 часа”, “Изпращане до 3, 5 или 10 дни”, срокът съответно е до 48 часа, до 3 дни и т. н, и т. н.

Мога ли да върна артикул и как?

В срок до 30 дни от датата на доставката всеки закупен от страниците на нашия магазин вело артикул може да бъде върнат или заменен.

Условията, при които връщането може да се осъществи са:

  • Запазена цялост на опаковката на продукта
  • Предоставяне на платежен документ, че покупката е извършена от Линсън Мото
  • Попълнен формуляр за връщане