Мотокрос пластмаси

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

-15%
Водач за кабел на съедините SCAR за HONDA CRF250 R
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Водач за кабел на съедините SCAR за HONDA CRF250 R

Изпращаме до 48 часа

Водач за кабел на съедините SCAR за HONDA CRF250 R CNC-обработен съединител По-лек и по-здрав от OEM Премахване на хлабината на стандартния водач на кабела Предлага се в червено или синьо..

4165лв. 49лв.

-15%
Водач за кабел на съединител SCAR за KAWASAKI
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Водач за кабел на съединител SCAR за KAWASAKI

Изпращаме до 48 часа

Водач за кабел на съединител SCAR за KAWASAKICNC-обработен съединител По-лек и по-здрав от OEM Премахване на хлабината на стандартния водач на кабела Предлага се в червено или синьо..

2635лв. 31лв.

-15%
Водач на кабел за съединител за мотокрос SCAR за HONDA
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Водач на кабел за съединител за мотокрос SCAR за HONDA

Изпращаме до 48 часа

Водач на кабел за съединител за мотокрос SCAR за HONDACNC-обработен водачПо-лек и по-здрав от OEM Премахване на хлабината на стандартния водач на кабела Предлага се в червено или синьо..

5015лв. 59лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за BETA RR 20

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за BETA RR 20Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

93лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за HONDA CRF250/CRF450

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за HONDA CRF250/CRF450Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

93лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за HUSQVARNA TC 85

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за HUSQVARNA TC 85Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за HUSQVARNA TC/FC TE/FE

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за HUSQVARNA TC/FC TE/FEВодоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за KAWASAKI KXF250 13-

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за KAWASAKI KXF250 13-Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за KAWASAKI KXF450 19-

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за KAWASAKI KXF450 19-Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за KTM SX 50

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за KTM SX 50Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за KTM SX 65

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за KTM SX 65Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за KTM SX 85

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за KTM SX 85Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за SUZUKI RMZ250/450

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за SUZUKI RMZ250/450Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за YAMAHA YZ 65 18-

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за YAMAHA YZ 65 18-Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Калъф за седалка TWIN AIR за YAMAHA YZ125/250 WR125/2

Изпращаме до 48 часа

Калъф за седалка TWIN AIR за YAMAHA YZ125/250 WR125/2Водоустойчив и с изключително сцепление на мокро и сухоПерфектно прилягащ заместител на оригиналните калъфи за седалки на мотоциклети..

94лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Пластмасовите части са важен компонент от елементите за защита, както на мотоциклета така и неговия ездач. Основната им функция е да предпазват важните части от конструкцията на мотора от атмосферните условия ии различните предизвикателства на Ендуро и

Разгледайте онлайн магазин LINSONMOTO, защото тук ви предлагаме богата гамана оригинални и резервни пластмасови части за вашия мотоциклет

Пластмасовите части са важен компонент отелементите за защита,  както намотоциклета така и неговия ездач. Основната им функция еда предпазват важните части от конструкцията на мотора от атмосферните условияи различните предизвикателства на Ендурои Мотокрос терените. Предимство носии голямото разнообразие от цветове, което ще ви помогне да пресонализиратемотоцилета си и да го направите уникален.

В категорията за пластмасови части можеда откриете:

      Комплекти – за основните маркимотоциклети

      Калници

      Странични капаци

      Капаци за радиатори

      Капаци за резервоари

      Плъзгачи за вериги

      Маска за номер

      Маска за фар

      Протектори за предница и мн.дрВсички пластмасови компоненти саперфекто изработени с отлично качество, гъвкава струкутра, пълно съвпадение нацвеовете и здраво гланцово покритие.

По-малко податливи на драскотини;

Защо да изберете LinsonMoto?

Освен,  че ще откриете широка продуктова гама и богатизбор на цветове на пластмасови части за мотоциклети, но и  цените, на които ги предлагаме в Linson Motoще ви допаднат изключително много.


Често задавани въпроси 

Какви видове мотокрос пластмаси се предлагат?

Продуктовият ни каталог е изключително разнообразен и включва както плъзгачи за вериги, калници, аксесоари, така и фарове, табели, калобрани, така и странични панели, протектори, рейсинг седалки и много други. 

На какви марки и защо?

От LinsonMoto не правим компромиси с качеството на мотокрос пластмасите, които предлагаме. Затова работим единствено с доказани марки като POLISPORT и други. 

При нас ще откриете разнообразие от качествени крос и ендуро пластмаси за:

 • HUSQVARNA
 • HONDA
 • KAWASAKI
 • BETA
 • YAMAHA
 • SUZUKI
 • KTM
 • SHERCO
 • Универсални пластмаси и много други

На какви цени варират?

Мотокрос пластмасите, които ще откриете в продуктовия каталог на нашия магазин са в ценови диапазон от 14 до 1009 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупен артикул от мотокрос и ендуро пластмаса е в зависимост от статуса на конкретната поръчка:

 • При статус: “Наличен”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • При статус: “Изпращане до 10 дни”, доставката се извършва в рамките на посочените срокове.
 • При статус: Очаквана доставка” сроковете, в които може да бъде извършена доставката се уточняват по телефона от наш служител, който се свързва с клиента, направил поръчката. 

При доставката всеки клиент може да се възползва от опцията преглед на артикула. Ако стойността на закупеният мотокрос артикул е над 149 лв доставката е напълно безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Мотокрос и ендуро пластмасите могат да бъдат върнати/заменени до 30 дни след доставката. Условието е артикулите да не бъдат използвани, да бъде попълнен формуляр за връщане и да бъде представена касова бележка или друг платежен документ, който да удостоверява, че артикулът е закупен от нашия магазин.