Джърси MTB/ВЕЛО


Апликация за джърси/тениска THOR

Наличен в наш магазин

Апликация за джърси/тениска  THOR Начин на употреба:Поставене вашият номер и/или буква върху джърсито и залепете с ютия...

71лв.

Вело джърси ALPINESTARS Drop 6 Long Sleeve BLACK/ORANGE

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Вело джърси ALPINESTARS Drop 6 Long Sleeve BLACK/ORANGEДизайн, оптимизиран за ендуро каранеИзработен от усъвършенствана поли-материя за отвеждане на влагатаРазполага с разширена мрежа в горната част на гърдите, гърба и подмишниците за високо ниво на дишанеОлекотенДва странични джоба за практичност в..

134лв.

Вело джърси ALPINESTARS Drop 6 Long Sleeve BLUE/BLACK

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Вело джърси ALPINESTARS Drop 6 Long Sleeve BLUE/BLACKДизайн, оптимизиран за ендуро каранеИзработен от усъвършенствана поли-материя за отвеждане на влагатаРазполага с разширена мрежа в горната част на гърдите, гърба и подмишниците за високо ниво на дишанеОлекотенДва странични джоба за практичност в р..

134лв.

Вело джърси ALPINESTARS Drop 6 Long Sleeve CORAL/BLACK

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Вело джърси ALPINESTARS Drop 6 Long Sleeve CORAL/BLACKДизайн, оптимизиран за ендуро каранеИзработен от усъвършенствана поли-материя за отвеждане на влагатаРазполага с разширена мрежа в горната част на гърдите, гърба и подмишниците за високо ниво на дишанеОлекотенДва странични джоба за практичност в ..

134лв.

Вело джърси ALPINESTARS TWISTED BLACK

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа

Вело джърси ALPINESTARS TWISTED BLACK..

115лв.

Вело джърси O'NEAL AERIAL SPLIT BLACK/GRAY

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен XXL Наличен

Вело джърси O'NEAL AERIAL JERSEY SPLIT BLACK/GRAYИзцяло ново трико с подобрени, леки и издръжливи материалиПроизводителна, бързо отвеждаща влагата, лека 4-посочна еластична материяМултипанел с къси ръкави и мрежа под мишниците за допълнителна вентилация и комфортДизайн на врата без якаКъси ръкавиЕла..

139лв.

Вело джърси O'NEAL AERIAL SPLIT RED/ORANGE

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен XXL Наличен

Вело джърси O'NEAL AERIAL SPLIT RED/ORANGEИзцяло ново трико с подобрени, леки и издръжливи материалиПроизводителна, бързо отвеждаща влагата, лека 4-посочна еластична материяМултипанел с къси ръкави и мрежа под мишниците за допълнителна вентилация и комфортДизайн на врата без якаКъси ръкавиЕластичен ..

139лв.

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 BLACK/RED/ORANGE

M Наличен L Наличен XL Наличен

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 BLACK/RED/ORANGEПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарТениска с дълги ръкави и мрежести панели под мишниците за допълнителна вентилация и комфортИдеално за спускане, АМ, ендуро и траялДопълнителен комфорт по време ..

109лв.

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 GRAY/NEON YELLOW

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен XXL Изпраща до 5 дни

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 GRAY/NEON YELLOWПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарТениска с дълги ръкави и мрежести панели под мишниците за допълнителна вентилация и комфортИдеално за спускане, АМ, ендуро и траялДопълнителен комфорт по време ..

109лв.

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 PETROL/TEAL

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен XXL Наличен

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.22 PETROL/TEALПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарТениска с дълги ръкави и мрежести панели под мишниците за допълнителна вентилация и комфортИдеално за спускане, АМ, ендуро и траялДопълнителен комфорт по време на ка..

109лв.

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.23 OLIVE/BLACK

M Изпраща до 5 дни XXL Изпраща до 5 дни

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR HYBRID V.23 OLIVE/BLACKПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарТениска с дълги ръкави и мрежести панели под мишниците за допълнителна вентилация и комфортИдеално за спускане, АМ, ендуро и траялДопълнителен комфорт по време на ка..

109лв.

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR PLAIN V.22 BLACK

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен XXL Наличен

Вело джърси O'NEAL ELEMENT FR PLAIN V.22 BLACKПроектиран в сътрудничество с трикратния световен шампион по DH на UCI Грег МинаарТениска с дълги ръкави и мрежести панели под мишниците за допълнителна вентилация и комфортИдеално за спускане, АМ, ендуро и траялДопълнителен комфорт по време на каране с ..

109лв.

Вело джърси O'NEAL TOBANGA V.22 PETROL/TEAL

M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни XXL Изпраща до 5 дни

Вело джърси O'NEAL TOBANGA V.22 PETROL/TEALДжърси с дълъг ръкав от средно тежка материя за перфектен баланс между издръжливост/устойчивост на износване и комфортИзключително плоски шевове в точката ¾ на ръкавите, за да се позволи рязане без изтъркване или сгъване на гърба Отпусната кройка, идеа..

119лв.

Вело джърси O'NEAL TOBANGA-BLACK/GRAY

M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Наличен S Изпраща до 5 дни

Вело джърси O'NEAL TOBANGA-BLACK/GRAYДжърси с дълъг ръкав от средно тежка материя за перфектен баланс между издръжливост/устойчивост на износване и комфортИзключително плоски шевове в точката ¾ на ръкавите, за да се позволи рязане без изтъркване или сгъване на гърба Отпусната кройка, идеална за..

119лв.

Вело джърси O'NEAL TOBANGA-GRAY/RED

M Наличен L Наличен XL Наличен S Наличен XXL Наличен

Вело джърси O'NEAL TOBANGA-GRAY/REDДжърси с дълъг ръкав от средно тежка материя за перфектен баланс между издръжливост/устойчивост на износване и комфортИзключително плоски шевове в точката ¾ на ръкавите, за да се позволи рязане без изтъркване или сгъване на гърба Отпусната кройка, идеална за ц..

119лв.

Вело джърси THOR ASSIST BANGER LONG SLEEVE BLACK

S Изпраща до 48 часа XXL Наличен M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Вело джърси THOR ASSIST BANGER LONG SLEEVE BLACKИздръжлива полиестерна основна тъканПрилепнала кройка Хибриден втален ръкавМатериали за отвеждане на влагатаДизайн с дълъг ръкав..

92лв.

Вело джърси THOR ASSIST CALIBER SHORT SLEEVE BLACK

S Изпраща до 48 часа XXL Наличен M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Вело джърси THOR ASSIST CALIBER SHORT SLEEVE BLACKИздръжлива полиестерна основна тъканПрилепнала кройка Хибриден втален ръкавМатериали за отвеждане на влагатаДизайн с къс ръкав..

82лв.

Вело джърси THOR ASSIST CALIBER SHORT SLEEVE TEAL

S Изпраща до 48 часа XXL Изпраща до 48 часа M Наличен L Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа XL Наличен

Вело джърси THOR ASSIST CALIBER SHORT SLEEVE TEALИздръжлива полиестерна основна тъканПрилепнала кройка Хибриден втален ръкавМатериали за отвеждане на влагатаДизайн с къс ръкав..

82лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Джърси за маунтин байк

Както всеки спорт, и планинското и шосейно колоездене имат свои правила що се отнася до избора на подходящата вело екипировка и по-специално при избора на джърси МТВ/ВЕЛО.

Основни характеристики на джърси за маунт байк и шосейно колоездене

Вид 

Видовете джърси (тениски/блузи) са основни два: с къс или с дълъг ръкав.

Моделите с къс ръкав са незаменими през лятото, тъй като предлагат удобство и комфорт на колоездача. Изработват се от дишащи материи, прилягат плътно по тялото и разполагат с допълнителни мрежести вложки за по-добра циркулация на въздуха.

Моделите джърси с дълъг ръкав са по-добрия вариант за пролетта и есента. И те се изработват от дишащи материи, прилягат удобно на тялото и го предпазват от вятър и студ.


Тъкани 

Обикновено тениските и блузите заМТВ и шосейно колоездене се изработват от технически материи като полиестер, еластан, найлон и ликра. Тези материи са предпочитани, тъй като са еластични, дишащи и осигуряват по-добър комфорт.

Някой от моделите с дълъг ръкав могат да бъдат изработени от естествени материи като мериносова вълна или в комбинация от естествени и синтетични материали за по-голяма еластичности и по-добро прилягане.


Допълнителни детайли

Разликата между вело тениските с високо качество и джърси от нисък клас се крие в детайлите.

Така например, една тениска от висок клас задължително има здрави, плоски шевове, които не причиняват разраняване или протриване и разполага с два или три задни джоба.

Плюс това, почти всички висококачествени тениски са с лазерно изрязани ръкави за по-добро прилягане, разполагат с микроперфорирана или мрежеста материя за по-добра вентилация и задължително са със светлоотразителни елементи за по-добра видимост.

Ако имате нужда от джърси за маунт байк, шосейно или градско колоездене от високо качество и на изгодни цени, разгледайте продуктите, които от онлайн магазин Линсън Мото предлагаме.


Защо да изберете Linson Moto?

Като един от водещите магазини за продажба на мото и вело артикули, ние можем да ви предложим разнообразна гама от джърси, с които да практикувате любимия си спорт.

В онлайн магазина ни ще откриете тениски за колоездене във всякакви размери, дизайн, дължини и цветове. Всички модели, които предлагаме са изработени от технически материи, разполагат с отлична вентилация и предлагат изключително удобство и комфорт.

Брандовете, с които работим са се доказали като едни от най-добрите при разработката и производството на МТВ/ВЕЛО екипировка и аксесоари и сме сигурни, че ще ви е много приятно да се оборудвате с джърси от световно известни брандове.

Като например : 

  • MUC OFF
  • O’NEAL
  • THOR
  • FXR RACING и други

И още нещо. В нашия онлайн магазин ще откриете не само тениски, но и пълната екипировка за колоезденето, което практикувате. 

Ние можем да ви предложим вело каски, обувки, ръкавици, панталони, шорти, раници, дъждобрани и комплекти за хидратация, очила и много други вело аксесоари от водещи марки и на прилични цени.

Често задавани въпроси

Какви МТВ/ВЕЛО джърси се предлагат?

На страниците на нашия магазин Линсън Мото можете да откриете широка гама висококачествени МТВ/ВЕЛО джърси от водещи брандове на цени, които ще ви зарадват истински.

На какви марки и защо?

Ние предлагаме джърси с доказано качество и от популярни марки като:

  • O’NEAL
  • THOR
  • FXR RACING
  • MUC OFF и много други

На какви цени варират?

МТВ/ВЕЛО тениските, които предлагаме са в ценови диапазон, който варира от 48 до 139 лв.

Как и за колко време се доставят?

Закупените от нашия магазин тениски за маунт байк, градско или шосейно колоездене доставяме със съдействието на куриерските компании, с които работим. Що се отнася до сроковете на доставка, то те са посочени като статус в описанието на вело продукта.

При покупка на стойност над 149 лв, доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки един закупен от нашия онлайн магазин мото или вело артикул може да бъде върнат или заменен до 30 дни от дата на доставка. Връщането на закупената стока е извършва като се предостави документ, които доказва, че покупката е извършена от магазин Линсън Мото. 

Важно е също така да се попълни формуляр за връщане и целостта на опаковката на артикула да не е нарушена.