Ръкохватки


Алуминиева конзола за газ SCAR за GAS GAS/KTM/HUSQVARNA BLACK

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR за GAS GAS/KTM/HUSQVARNA BLACKБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови моделиПредлага се в оранжево, червено,..

107лв.

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHA

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHAБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови моделиПредлага се в оранжево, червено, синьо и черно..

107лв.

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHA BLUE

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHA BLUEБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови моделиПредлага се в оранжево, червено, синьо и черно..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR KTM/HUSQVARNA/GASGAS

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR KTM/HUSQVARNA/GASGASБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткат..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA ORANGEБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохват..

107лв.

Алуминиева конзола загаз с лагер SCAR

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола загаз с лагер SCAR Благодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови мо..

107лв.

Алуминиева конзоло за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзоло за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNAБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа ..

107лв.

Мото ръкохватки SCAR HALF WAFFLE BLACK

Изпращаме до 48 часа

Мото ръкохватки  SCAR HALF WAFFLE BLACKРъкохватките са съставени от два компонента с мека обвивка.Проектирани да поглъщат ударите и намалява умората в ръцете Предлага се в четири цвята...

27лв.

Мото ръкохватки RENTHAL GRIP D/C 1/2 WAFFLE GREY

Изпращаме до 48 часа

Мото ръкохватки RENTHAL GRIP D/C 1/2 WAFFLE GREY..

43лв.

Мото ръкохватки RENTHAL GRIP D/C 1/2 WAFFLE ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Мото ръкохватки RENTHAL GRIP D/C 1/2 WAFFLE ORANGE..

43лв.

Мото ръкохватки RENTHAL GRIP D/C 1/2 WAFFLE RED

Изпращаме до 48 часа

Мото ръкохватки RENTHAL GRIP D/C 1/2 WAFFLE RED..

43лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ние от LINSONMOTO ви предлагаме разнообразие от модели универсални ръкохватки за мотори и скутери на достъпни цени.

Ако е дошло време за подмянана ръкохватките на мотоциклета ви, можете да разгледате мото аксесоарите,които от Линсън Мото ви предлагаме!

В нашия магазин ще откриете разнообразие от ръкохватки сразличен диаметър, дизайн и материал,от който са изработени. Качеството на ръкохватките, които от Linson Motoпредлагаме е много високо, моделите са подходящи за всяка марка и моделмотоциклет, а цените са повече от добри.

Как да изберете ръкохватки за вашия мотор?

Обърнете специално внимание на материала

Ръкохватките могат да бъдат са изработени от различниматериали като каучук, гума, силикон,пяна и други, затова единствено от вас зависи на кой вид ще се спрете.Най-лесно ще изберете подходящите ръкохватки като пробвате предварително няколко вида, за да разберете дали са виудобни или не.

Вземете под внимание стила си на каране и вида на кормилото

Колкото и добри да са ръкохватките, ако те не са подходящиза вида кормило и на стила ви на каране… няма да са ви удобни. Затова, предипокупка разгледайте различните видове и се консултирайтес вашия монтьор, за да спрете на ръкохватки с подходящ дизайн.

Избирайте ръкохватки в подходящия размер

Ако не сте сигурни какъв трябва да е размерът на новитеръкохватки се обърнете към магазина, от който искате да ги закупите и оттам щеви помогнат да направите правилния избор.

Кога и как се сменят ръкохватки?

Тъй като ръкохватките са едни от най-използваните мото аксесоари, след време ще забележите, че се износват и вече не са ви толковаудобни. Това е най-голямата индикация, че е време да ги смените с нови. Саматасмяна се извършва бързо и много лесно. Просто трябва да развиете тапите, даизвадите старите ръкохватки, да почистите добре мястото и да поставите новите.

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим огромно разнообразие отвисококачествени универсални и мотокрос ръкохватки от световноизвестни брандовекато LAMPA, VICMA, A - PRO, O’NEAL.Ръкохватките, които ви предлагаме са с класическиили нестандартен дизайн, в различни размери и са подходящи за всякаквимарки и модели мотоциклети.

На страниците наLinson Moto ще откриете не само ръкохватки с високо качество, но и ощемного други мото аксесоари от топбрандове на атрактивни цени.

Често задавани въпроси 

Какви видове ръкохватки за мотори се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим много голямо разнообразие от мотокрос и универсални ръкохватки за мотори. При нас ще откриете широка гама от модели и марки MX/Enduro ръкохватки, дръжки тип “Подгрев”, тип “Масури” и т. н., и т. н.

На какви марки и защо?

Постарали сме се да можем да ви предложим възможно най-големия асортимент от ръкохватки за мотори с високо качество от доказали се брандове.

Като:

 • A - PRO
 • BARRACUDA
 • LAMPA
 • O’NEAL
 • OXFORD
 • VICMA
 • RENTHAL и други

На какви цени варират?

Ръкохватките, които предлагаме в нашия онлайн магазин са на цени от 8 до 179 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от магазина ни мото ръкохватки е според статуса на поръчката:

 • При статус: “Наличен в наш магазин”, мото артикулите се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • При статус: “Изпращаме до 48 часа”, ръкохватките се доставят в срок до 48 часа.
 • При статус: “Изпращаме до 5 или 10 дни”, доставката се извършва в предварително посочените срокове.
 • При статус “Очаквана доставка” от магазина се свързваме с клиента, за да уточним сроковете, в които доставката може да бъде извършена.

От LinsonMoto предлагаме опция “Преглед” при доставката на закупени от магазина мото артикули. А при покупка на продукт на стойност над 149 лв доставката е безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените артикули в срок до 30 дни след доставката. За да върнете или замените покупката, продуктът не трябва да бъдат използван, а опаковката му - нарушена. 

Освен това да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ за извършена покупка от нашия онлайн или физически магазин.