Ръкохватки


Алуминиева конзола за газ SCAR BLUE

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR BLUEБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови модели..

107лв.

Алуминиева конзола за газ SCAR за GAS GAS/KTM/HUSQVARNA BLACK

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR за GAS GAS/KTM/HUSQVARNA BLACKБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови моделиПредлага се в оранжево, червено,..

107лв.

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHA

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHAБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови моделиПредлага се в оранжево, червено, синьо и черно..

107лв.

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHA BLUE

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ SCAR за YAMAHA BLUEБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови моделиПредлага се в оранжево, червено, синьо и черно..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCARБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови модели..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR KTM/HUSQVARNA/GASGAS

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR KTM/HUSQVARNA/GASGASБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткат..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за HONDA RED

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за HONDA REDБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-та..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA ORANGEБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохват..

107лв.

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за YAMAHA BLACK

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за газ с лагер SCAR за YAMAHA BLACKБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4..

107лв.

Алуминиева конзола за гас с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA/GAS GAS

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола за гас с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA/GAS GASБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохва..

107лв.

Алуминиева конзола загаз с лагер SCAR

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзола загаз с лагер SCAR Благодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа 4-тактови мо..

107лв.

Алуминиева конзоло за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNA

Изпращаме до 48 часа

Алуминиева конзоло за газ с лагер SCAR за KTM/HUSQVARNAБлагодарение на конзолата работата на дроселовата клапа е плавна и безпроблемнаЗапечатаният лагер елиминира триенето и е по-здрав от стандартнияПозволява на водача да върти газта с удобство и лекотаНабраздена зона за монтиране на ръкохваткатаЗа ..

107лв.

Конзола за газ MOTION PRO NYLON THROTTLE SLEEVE-HON CB 350 F

Изпращаме до 48 часа

Конзола за газ MOTION PRO NYLON THROTTLE SLEEVE-HON CB 350 F..

16лв.

Конзола за газ MOTION PRO REP. THROTTLE SLEEVE CRF 230 F 19

Изпращаме до 48 часа

Конзола за газ MOTION PRO REP. THROTTLE SLEEVE CRF 230 F 19..

16лв.

Конзола за газ MOTION PRO REP. THROTTLE SLEEVE KDX 200

Изпращаме до 48 часа

Конзола за газ MOTION PRO REP. THROTTLE SLEEVE KDX 200..

16лв.

Конзола за газ MOTION PRO REP. THROTTLE SLEEVE KX 125 J 93

Изпращаме до 48 часа

Конзола за газ MOTION PRO REP. THROTTLE SLEEVE KX 125 J 93..

16лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ние от LINSONMOTO ви предлагаме разнообразие от модели универсални ръкохватки за мотори и скутери на достъпни цени.

Ако е дошло време за подмянана ръкохватките на мотоциклета ви, можете да разгледате мото аксесоарите,които от Линсън Мото ви предлагаме!

В нашия магазин ще откриете разнообразие от ръкохватки сразличен диаметър, дизайн и материал,от който са изработени. Качеството на ръкохватките, които от Linson Motoпредлагаме е много високо, моделите са подходящи за всяка марка и моделмотоциклет, а цените са повече от добри.

Как да изберете ръкохватки за вашия мотор?

Обърнете специално внимание на материала

Ръкохватките могат да бъдат са изработени от различниматериали като каучук, гума, силикон,пяна и други, затова единствено от вас зависи на кой вид ще се спрете.Най-лесно ще изберете подходящите ръкохватки като пробвате предварително няколко вида, за да разберете дали са виудобни или не.

Вземете под внимание стила си на каране и вида на кормилото

Колкото и добри да са ръкохватките, ако те не са подходящиза вида кормило и на стила ви на каране… няма да са ви удобни. Затова, предипокупка разгледайте различните видове и се консултирайтес вашия монтьор, за да спрете на ръкохватки с подходящ дизайн.

Избирайте ръкохватки в подходящия размер

Ако не сте сигурни какъв трябва да е размерът на новитеръкохватки се обърнете към магазина, от който искате да ги закупите и оттам щеви помогнат да направите правилния избор.

Кога и как се сменят ръкохватки?

Тъй като ръкохватките са едни от най-използваните мото аксесоари, след време ще забележите, че се износват и вече не са ви толковаудобни. Това е най-голямата индикация, че е време да ги смените с нови. Саматасмяна се извършва бързо и много лесно. Просто трябва да развиете тапите, даизвадите старите ръкохватки, да почистите добре мястото и да поставите новите.

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим огромно разнообразие отвисококачествени универсални и мотокрос ръкохватки от световноизвестни брандовекато LAMPA, VICMA, A - PRO, O’NEAL.Ръкохватките, които ви предлагаме са с класическиили нестандартен дизайн, в различни размери и са подходящи за всякаквимарки и модели мотоциклети.

На страниците наLinson Moto ще откриете не само ръкохватки с високо качество, но и ощемного други мото аксесоари от топбрандове на атрактивни цени.

Често задавани въпроси 

Какви видове ръкохватки за мотори се предлагат?

От LinsonMoto можем да ви предложим много голямо разнообразие от мотокрос и универсални ръкохватки за мотори. При нас ще откриете широка гама от модели и марки MX/Enduro ръкохватки, дръжки тип “Подгрев”, тип “Масури” и т. н., и т. н.

На какви марки и защо?

Постарали сме се да можем да ви предложим възможно най-големия асортимент от ръкохватки за мотори с високо качество от доказали се брандове.

Като:

 • A - PRO
 • BARRACUDA
 • LAMPA
 • O’NEAL
 • OXFORD
 • VICMA
 • RENTHAL и други

На какви цени варират?

Ръкохватките, които предлагаме в нашия онлайн магазин са на цени от 8 до 179 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от магазина ни мото ръкохватки е според статуса на поръчката:

 • При статус: “Наличен в наш магазин”, мото артикулите се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • При статус: “Изпращаме до 48 часа”, ръкохватките се доставят в срок до 48 часа.
 • При статус: “Изпращаме до 5 или 10 дни”, доставката се извършва в предварително посочените срокове.
 • При статус “Очаквана доставка” от магазина се свързваме с клиента, за да уточним сроковете, в които доставката може да бъде извършена.

От LinsonMoto предлагаме опция “Преглед” при доставката на закупени от магазина мото артикули. А при покупка на продукт на стойност над 149 лв доставката е безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете да замените/върнете закупените артикули в срок до 30 дни след доставката. За да върнете или замените покупката, продуктът не трябва да бъдат използван, а опаковката му - нарушена. 

Освен това да попълните формуляр за връщане и да приложите платежен документ за извършена покупка от нашия онлайн или физически магазин.