Мото Екипировка - втора употреба

Ако се нуждаете от качествена мото екипировка на изгодни цени, посетете онлайн магазин LINSONMOTO.

Мечтаете да яхнете железния си кон и да потеглите с приятели на път. Или едва дочаквате да дойде уикенда, за да превземете планината надпреварвайки се по тесните ѝ, неравни горски пътеки. А може би усилено тренирате за състезание?

А оборудвани ли сте с подходящата за стила ви на езда мото екипировка?

Ако все още търсите екипировката, от която се нуждаете, за да се насладите на ездата на мотора си, ние можем да ви помогнем да откриете всичко необходимо, при това на много прилични цени.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние знаем колко важна е мото екипировката за всеки моторист. Знаем също така, че за да съберете качествена екипировка означава да се разделите с немалко средства.

За да помогнем на тези от вас, които не искат да събират екипировка с години, нито могат да отделят големи суми, за да закупят нова екипировка, предлагаме мото екипировка втора употреба.

При нас ще откриете каски, екипи, якета, панталони, ботуши, ръкавици, мото аксесоари от популярни марки като AGV, NITRO, A - PRO, ALPINESTARS, O’NEAL, DAINESE, SHARK, SIDI, APRO, RST, ARAI, HJC, WULFSPORT, KBC и много други.

Преди да предложим мото продуктите за продажба, ние извършваме щателна проверка на тяхното състояние, затова ви гарантираме, че мото екипировката втора употреба, която ще откриете при нас е с много високо качество и без никакви забележки или с много леки козметични забележки.

Мото екипировката втора ръка, която предлагаме, е подходяща както за начинаещи в ездата, така и за ветерани, които от години яздят своя мотор.

Моделите, размерите и цветовете на каските, панталоните, якетата, екипите, ботушите и ръкавиците втора употреба, които ще откриете при нас са изключително разнообразни, а цените са много, много примамливи.

Ако имате нужда от мото екипировка на ниски цени, влезете на страниците на Линсън Мото или посетете нашия офлайн магазин и ние ви гарантираме, че ще откриете точно това, от което в момента се нуждаете.

Ние можем да ви предложим всичко необходимо като екипировка или аксесоари от високо качествено, от марки, които добре познавате и на цени, на които не можете да устоите!

Защо да чакате повече, когато мото екипировката втора употреба ви очаква в Линсън Мото?


Често задавани въпроси

Какви видове мото екипи се предлагат?

За всички наши клиенти, които търсят маркови и качествени екипи за мотор на достъпни цени, от LinsonMoto предлагаме широка гама от кожени и текстилни екипи от една или две части от популярни марки.

На какви марки и защо?

На страниците на онлайн магазина ни ще откриете разнообразие от модели и размери мото екипи от водещи производители.

Като например :

  • A - PRO
  • ALPINESTARS
  • SPIDI и много други

На какви цени варират?

Артикулите, които предлагаме са на цени от 19 до 4888 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

При закупуване на мото екипи от LinsonMoto доставяме покупката според статуса на поръчката:

  • Ако продуктът е в наличност, то той се доставя в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката.
  • Ако е със статус: “Изпращане до 48 часа”, доставката е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако е със статус “Изпращане до 5 дни” доставката е в рамките на посочените срокове.
  • Ако е със статус: “Очаквана поръчка” служител на Linsonmoto се свързва с клиента, за да се уточнят сроковете, в които доставката може да бъде направена.

Всички закупени от нашия магазин артикули доставяме с опция преглед и тест. При покупка на стойност над 149 лв доставката е безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки продукт, закупен от LinsonMotoможе да бъде върнат или заменен, ако не е използван и опаковката му не е нарушена. Срокът за връщане е 30 дни. При връщането се изисква да се попълни формуляр за връщане и да се представи документ за осъществена покупка.