Мото степенки


Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT CBR 1000 RR

Изпращаме до 48 часа

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT CBR 1000 RR..

160лв.

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT FJ-09 850 ABS

Изпращаме до 48 часа

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT FJ-09 850 ABS..

114лв.

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT FTR 1200 ABS

Изпращаме до 48 часа

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT FTR 1200 ABS..

79лв.

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT M 1000 RR ABS

Изпращаме до 48 часа

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT M 1000 RR ABS..

160лв.

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT PANIGALE V4 1000 R ABS

Изпращаме до 48 часа

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT PANIGALE V4 1000 R ABS..

160лв.

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT YZF-R1 1000 ABS

Изпращаме до 48 часа

Капаци за степенки GILLES FOOTREST COVER KIT YZF-R1 1000 ABS..

99лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT F 650 GS

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT F 650 GSЛесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гумена вложка с уве..

285лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT F 700 GS ABS 17

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT F 700 GS ABS 17Лесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гумена вложк..

285лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT G 310 GS ABS 23

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT G 310 GS ABS 23Лесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гумена вложк..

285лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT KLE 300 19

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT KLE 300 19Лесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гумена вложка с у..

285лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT MT-09 ABS 22

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT MT-09 ABS 22Лесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гумена вложка с..

285лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT PAN AMERICA 1250 ABS 23

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT PAN AMERICA 1250 ABS 23Лесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гуме..

285лв.

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT SCRAMBLER 1200 XC

Изпращаме до 48 часа

Мото степенка SW-MOTECH EVO FOOTREST KIT SCRAMBLER 1200 XCЛесен монтаж в оригиналните монтажни точки и 36 настройки на позицията (отпред, отзад, надолу, под ъгъл)Силна връзка благодарение на зъбните и болтовите елементиМаркировките улесняват симетричното регулиране от двете страниПодвижна гумена вло..

285лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага разнообразие от качествени степенки за мотори на достъпни цени. Изработени са от качествена материали

Основнатафункция,която изпълняват мото степенките е да поддържатстабилно мотоциклета или скутера, когато го паркирате. В зависимост отмодела и марката, моторите могат да бъдат оборудвани с централна или със странични степенки, а има модели, които саоборудвани и с двата вида степенки.

Много ездачи предпочитатстраничните степенки, тъй като се използват много по-бързо и лесно и използват собствената тежест на мотора,за да го задържат надеждно и стабилно изправен, когато е паркиран.

Как се използват мото степенките?

Ако степенките са странични, след като паркирате мотоциклета или скутера, използвайте крака си, за да натиснете и свалите степенката наземята. Уверете се, че е в изправеноположение и е заключена. След това внимателно слезте от мотора като гонаклоните на страната на степенката. Уверете се, че стои стабилно на степенката.

Когато решите да потеглите, просто яхнете мотора, махнете с крак степенката и можете да стартиратедвуколесното превозно средство. Ако степенкатае централна, след като паркирате я дръпнете, за да слезе надолу, поставетедвата си крака на земята и дръпнетемотоциклета назад и нагоре, за да застане стабилно върху степенката. Притръгване направете стъпките в обратен ред.

Ако е дошло време да сменитестарите си мото степенки с нови, ние можем да ви бъдем от помощ при избораим!

Защо да изберете Линсън Мото?

Ако влезете в нашия магазин ще откриете богата гама от висококачествени ОЕМ и афтър - маркет леви,десни и централни степенки от топ брандове като VICMA на много достъпни цени. Моделите степенки, които предлагаме са:

     изработени от висококачествени материали

     изключително издръжливи на натоварване

      подходящи са за всички модели имарки скутери и мотоциклети

Ние можем да випредложим както леви и десни странични мото степенки за определени модели имарки мотоциклети, така и универсалнимодели, които са подходящи за всички модели двуколесни превознисредства.  Монтажът на мото степенките,които ще откриете на страниците на нашия магазин е изключително лесен и дориникога да не сте монтирали подобен мото аксесоар ще се справите без никаквипроблеми.

Търсите странични или централни степенки на добри цени, отвисоко качество и от световноизвестни марки? Влезте на страниците на Linson Moto и ще откриете моделаи марката мото степенки, от които се нуждаете!


Често задавани въпроси 

Какви видове мото степенки се предлагат?

От магазин LinsonMoto разполагаме с разнообразна продуктова широка гама от ОЕМ мото степенки и адаптери за степенки на достъпни цени и високо качество.

На какви марки и защо?

В нашия мото магазин ще откриете както универсални, така и десни и леви степенки и адаптери за степенки от известни марки като VICMA, BARRACUDA и много други.

На какви цени варират?

Цените на мото степенките, които можем да ви предложим са много достъпни и варират от 26 до 69 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете за доставка на степенките за мотор са според статуса на поръчката:

  • Ако продуктът е със статус: “Налични в наш магазин”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако мото продуктът е със статус: “Изпращаме до 10 дни”, доставката се извършва в рамките на посочените срокове.
  • Ако продуктът е със статус: “Очаквана доставка” наш служител се свързва с клиента за уточняване на срока на доставка на артикула.

Ако стойността на покупката е над 149 лв от LinsonMoto правим доставката безплатно. Всички наши клиенти закупили мото артикули се възползват и от опцията “Преглед” при доставката.

Мога ли да върна артикул и как?

Продуктите за мотор, предлагани от LinsonMoto могат да бъдат върнати или заменени до 30 дни след доставката. Изискванията са да не са използвани от клиента, опаковката на артикула да не е нарушена, да се представи попълнен формуляр за връщане и платежен документ, удостоверяващ, че продуктът е закупен от нашия онлайн магазин.