Мото степенки


Протектор за мотокрос степенки

Изпращаме до 48 часа

Протектор за мотокрос степенки Пяната предпазва механизма на степенките от замърсяване ...

19лв.

Пружина за дясна степенка SCAR Evolution Racing

Наличен в наш магазин

Пружина за дясна степенка Evolution RacingПружината е изработена от алуминий и се продава като единична бройка за модела Evolution RacingС монтаж от дясно..

5лв.

Пружина за лява степенка SCAR Evolution Racing

Наличен в наш магазин

Пружина за лява степенка Evolution RacingПружината е изработена от алуминий и се продава като единична бройка за модела Evolution RacingС монтаж от ляво..

5лв.

Степенки SCAR Evolution за KTM SX85/ 18- SILVER

Изпращаме до 48 часа

Степенки Evolution за KTM SX85/ 18- SILVERОригинален дизайн на белегаШирочина 57 мм - с 25% по-широка от OEM18 зъба от неръждаема стомана с остри главиПодобрено сцепление и стабилност в сравнение с OEMИдеален за екстремни условия на каранеДо 25% по-лек от OEMПодходящи за някой модели на марките:HUSQ..

225лв.

Степенки SCAR за KAWASAKI/HONDA RED

Изпращаме до 48 часа

Степенки за KAWASAKI/HONDA REDСтепенките с вградени зъби са изработени от висококачествен  алуминий и след това са обработени с CNC. Те имат 18 зъба от  неръждаема стомана с висока якост за здравина и сцепление Корпусите на стъпенките са широки 48 мм, с плоски зъбиПродават се в компле..

205лв.

Степенки SCAR за KTM ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Степенки за KTM ORANGEСтепенките с вградени зъби са изработени от висококачествен  алуминий и след това са обработени с CNC.Те имат 18 зъба от  неръждаема стомана с висока якост за здравина и сцепление Корпусите на стъпенките са широки 48 мм, с плоски зъбиПродават се в комплект от 2 б..

214лв.

Степенки SCAR за YAMAHA BLUE

Изпращаме до 48 часа

Степенки за YAMAHA BLUEСтепенките с вградени зъби са изработени от висококачествен  алуминий и след това са обработени с CNC.Те имат 18 зъба от  неръждаема стомана с висока якост за здравина и сцепление Корпусите на стъпенките са широки 48 мм, с плоски зъбиПродават се в комплект от 2 ..

205лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки  Evolution Racing ORANGEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, изработени от&n..

225лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing за HONDA/KAWASAKI BLUE

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки Evolution Racing за HONDA/KAWAZAKI BLUEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, израб..

225лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing за HONDA/KAWASAKI RED

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки Evolution Racing за HONDA/KAWAZAKI REDХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, израбо..

225лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing за HUSQVARNA/KTM/GASGAS BLUE

Наличен в наш магазин

Състезателни степенки за HUSQVARNA/KTM/GASGAS BLUEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, изработени от&nb..

225лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing за KAWASAKI BLUE

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки Evolution Racing за KAWASAKI BLUEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, изработени ..

225лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing за KTM SX85/105 ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки Evolution Racing за KTM SX85/105 ORANGEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, израб..

225лв.

Състезателни степенки SCAR Evolution Racing за YAMAHA BLUE

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки Evolution Racing за YAMAHA BLUEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, изработени от..

225лв.

Състезателни степенки SCAR за KTM ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Състезателни степенки за KTM ORANGEХарактеристики:Степенките Scar е с интегрирани зъби са изработени от висококачествен алуминий. Със CNC обработка, което ги прави 40% по-леки и 20% по-устойчиви от оригиналните Изключително сцепление с новите заострени зъби, изработени от  закалена ст..

225лв.

Титаниева степенка за спирачка SCAR KTM/HUSQVARNA/GAS GAS

Изпращаме до 48 часа

Титаниева степенка за KTM/HUSQVARNA/GAS GASИзработена от изключително лек титан и здрава заваркаЗъби за допълнителна здравина и сцеплениеРъчна изработкаЦената е за 1 брой..

107лв.

Титаниеви адаптери за степенка SCAR на YAMAHA

Изпращаме до 48 часа

Титаниеви адаптери за степенка на YAMAHAИзработени от висок клас титан CNC-обработкаСпециално проектирани да предотвратяват навлизането на кал в скобитеHa oоловината от теглото на стандартните.Продават се в комплект от 2 броя..

528лв.

Титаниеви степенки SCAR за BETA

Изпращаме до 48 часа

Титаниеви степенки за BETA Изработена от изключително лек титан и здрава заваркаЗъби за допълнителна здравина и сцеплениеПремиум качество и висока производителностВсеки комплект е ръчно изработен..

518лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага разнообразие от качествени степенки за мотори на достъпни цени. Изработени са от качествена материали

Основнатафункция,която изпълняват мото степенките е да поддържатстабилно мотоциклета или скутера, когато го паркирате. В зависимост отмодела и марката, моторите могат да бъдат оборудвани с централна или със странични степенки, а има модели, които саоборудвани и с двата вида степенки.

Много ездачи предпочитатстраничните степенки, тъй като се използват много по-бързо и лесно и използват собствената тежест на мотора,за да го задържат надеждно и стабилно изправен, когато е паркиран.

Как се използват мото степенките?

Ако степенките са странични, след като паркирате мотоциклета или скутера, използвайте крака си, за да натиснете и свалите степенката наземята. Уверете се, че е в изправеноположение и е заключена. След това внимателно слезте от мотора като гонаклоните на страната на степенката. Уверете се, че стои стабилно на степенката.

Когато решите да потеглите, просто яхнете мотора, махнете с крак степенката и можете да стартиратедвуколесното превозно средство. Ако степенкатае централна, след като паркирате я дръпнете, за да слезе надолу, поставетедвата си крака на земята и дръпнетемотоциклета назад и нагоре, за да застане стабилно върху степенката. Притръгване направете стъпките в обратен ред.

Ако е дошло време да сменитестарите си мото степенки с нови, ние можем да ви бъдем от помощ при избораим!

Защо да изберете Линсън Мото?

Ако влезете в нашия магазин ще откриете богата гама от висококачествени ОЕМ и афтър - маркет леви,десни и централни степенки от топ брандове като VICMA на много достъпни цени. Моделите степенки, които предлагаме са:

     изработени от висококачествени материали

     изключително издръжливи на натоварване

      подходящи са за всички модели имарки скутери и мотоциклети

Ние можем да випредложим както леви и десни странични мото степенки за определени модели имарки мотоциклети, така и универсалнимодели, които са подходящи за всички модели двуколесни превознисредства.  Монтажът на мото степенките,които ще откриете на страниците на нашия магазин е изключително лесен и дориникога да не сте монтирали подобен мото аксесоар ще се справите без никаквипроблеми.

Търсите странични или централни степенки на добри цени, отвисоко качество и от световноизвестни марки? Влезте на страниците на Linson Moto и ще откриете моделаи марката мото степенки, от които се нуждаете!


Често задавани въпроси 

Какви видове мото степенки се предлагат?

От магазин LinsonMoto разполагаме с разнообразна продуктова широка гама от ОЕМ мото степенки и адаптери за степенки на достъпни цени и високо качество.

На какви марки и защо?

В нашия мото магазин ще откриете както универсални, така и десни и леви степенки и адаптери за степенки от известни марки като VICMA, BARRACUDA и много други.

На какви цени варират?

Цените на мото степенките, които можем да ви предложим са много достъпни и варират от 26 до 69 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете за доставка на степенките за мотор са според статуса на поръчката:

  • Ако продуктът е със статус: “Налични в наш магазин”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако мото продуктът е със статус: “Изпращаме до 10 дни”, доставката се извършва в рамките на посочените срокове.
  • Ако продуктът е със статус: “Очаквана доставка” наш служител се свързва с клиента за уточняване на срока на доставка на артикула.

Ако стойността на покупката е над 149 лв от LinsonMoto правим доставката безплатно. Всички наши клиенти закупили мото артикули се възползват и от опцията “Преглед” при доставката.

Мога ли да върна артикул и как?

Продуктите за мотор, предлагани от LinsonMoto могат да бъдат върнати или заменени до 30 дни след доставката. Изискванията са да не са използвани от клиента, опаковката на артикула да не е нарушена, да се представи попълнен формуляр за връщане и платежен документ, удостоверяващ, че продуктът е закупен от нашия онлайн магазин.