РАБОТНО ВРЕМЕ 22.09.2022 - от 10:30 до 19:00ч

Мото екипи


Гръбен протектор NUCLEON KR-2I

S Наличен L Наличен M Oчаква доставка

Гръбен протектор NUCLEON KR-2IДопълтелен протектор за гръб към вашето яке или екипЛек, гъвкав, изработен от PU пяна Анатомична и адаптивна формаПерфориран, за дишане и комфортВентилационна система за оптимален въздушен поток..

105лв.

-21%
ДАМСКИ РЪКАВИЦИ SEVENTY SD-C24 URBAN BLACK

ДАМСКИ РЪКАВИЦИ SEVENTY SD-C24 URBAN BLACK

S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен

ДАМСКИ РЪКАВИЦИ SEVENTY SD-C24 URBAN BLACK..

79лв. 99лв.

Екип ALPINESTARS GP FORCE 2PCS BLACK

2XL Наличен 3XL Изпраща до 48 часа

Екип ALPINESTARS GP FORCE BLACKЕкипа е направен от здрава и издръжлива 1.3мм премиум кожена конструкция с гъвкави панели от двете страни на торса, на лактите и колената, което осигурява допълнителен комфорт.Стратегически позиционираните и обширни еластични панели на подмишниците, чатала и от вътрешн..

1564лв.

Екип ALPINESTARS GP FORCE 2PCS BLACK/WHITE

S Наличен M Наличен L Наличен 2XL Наличен

Екип ALPINESTARS GP FORCE BLACK/WHITEЕкипа е направен от здрава и издръжлива 1.3мм премиум кожена конструкция с гъвкави панели от двете страни на торса, на лактите и колената, което осигурява допълнителен комфорт.Стратегически позиционираните и обширни еластични панели на подмишниците, чатала и от в..

1564лв.

Екип ALPINESTARS GP TECH V3 TECH-AIR

M Изпраща до 48 часа

Екип ALPINESTARS GP TECH V3 TECH-AIRС помощта на най-съвременните технологии за външна защита, коженият екип GP Tech v3 е изработен от първокласна кенгурува и телешка кожа за ненадмината устойчивост на абразия и скъсване. Напълно оптимизиран за използване със или без Tech-Air (водеща в света електро..

3520лв.

Екип ALPINESTARS RACING ABSOLUTE TECH-AIR

S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Екип ALPINESTARS RACING ABSOLUTE TECH-AIRЗа усъвършенстване технологията на кожения костюм Racing Absolute, Alpinestars използва технологии, взаимствани от Световното първенство MotoGP, както и препоръки от световни състезатели, за да създаде съвременен състезателен костюм, който поставя нови критер..

4888лв.

КОЖЕН ЕКИП ALPINESTARS ATEM V4 BLACK/GREY/WHITE 2PC

S Oчаква доставка M Oчаква доставка L Наличен XL Oчаква доставка 2XL Oчаква доставка 3XL Oчаква доставка

КОЖЕН ЕКИП ALPINESTARS ATEM V4 BLACK/GREY/WHITE 2PC..

1959лв.

Кожен екип ALPINESTARS MOTEGI V3 BLACK 2 PIECE

M Oчаква доставка L Наличен XL Oчаква доставка 2XL Oчаква доставка

Кожен екип ALPINESTARS MOTEGI V3 BLACK 2 PIECE ..

1764лв.

Кожен екип ALPINSTARS ATEM V3 2PC

2XL Наличен

Кожен екип ALPINSTARS ATEM V3 2PC Екипът е изработен от здрава и издръжлива кожа - 1.3 мм Гъвкави панели на лактите, колената и двете страни на торса.Еластични панели на подмишниците, чатала и вътрешната страна на краката за по-добър комфорт, и осигуряване на по-добро прилепване към тялото..

1956лв.

-175,35лв.
Кожен екип от две части A-PRO DEFENDER BLACK
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Кожен екип от две части A-PRO DEFENDER BLACK

L Наличен XL Наличен 2XL Oчаква доставка

Кожен екип от две части A-PRO DEFENDER BLACKЕстествена телешка кожаПротектори на раменете, лактите и колената Външни протектори на раменатаТектислни зони за по-добър комфортАкордионни платкиВъзможност за поставяне на гръбен протекторЗакопчаване на якето към панталона посредством цип- могат да с..

99365лв. 1169лв.

Кожен екип от две части SPIDI RACE WARRIOR TOURING LONG WHITE/BLACK

S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни

Кожен екип от две части SPIDI RACE WARRIOR TOURING LONG WHITE/BLACKЕкипът е изработен от висококачествена италианска кожа, а в същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE) 2016/454ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен..

1949лв.

Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR BLACK/RED

XXS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Наличен XL Изпраща до 5 дни 2XL Изпраща до 5 дни 3XL Изпраща до 5 дни

Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR BLACK/REDЕкипът е направен от две части, за да е възможно якето ипантлона да се носят по отделно. В същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE) 2016/454ХА..

1999лв.

Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR BLACK/WHITE

XXS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни 2XL Изпраща до 5 дни 3XL Изпраща до 5 дни 4XL Изпраща до 5 дни

Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR BLACK/WHITEЕкипът е направен от две части, за да е възможно якето ипантлона да се носят по отделно. В същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE) 2016/454..

1999лв.

Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR WHITE/BLUE

XXS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни 2XL Изпраща до 5 дни 3XL Изпраща до 5 дни

Кожен екип от две части SPIDI SPORT WARRIOR TOUR WHITE/BLUEЕкипът е направен от две части, за да е възможно якето ипантлона да се носят по отделно. В същото време SPIDI не правят и компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE) 2016/454Х..

1999лв.

Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/RED

XXS Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни

Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/REDЕкипът е изработен от висококачествена италианска перфорирана кожа подходящ за горещите дни. А в същото време SPIDI не правят компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE)..

1659лв.

Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/WHITE

XXS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Наличен L Изпраща до 5 дни XL Наличен 2XL Изпраща до 5 дни 3XL Наличен

Кожен екип с гърбица  SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO BLACK/WHITEЕкипът е изработен от висококачествена италианска перфорирана кожа подходящ за горещите дни. А в същото време SPIDI не правят компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Реглам..

1799лв.

Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO WHITE/BLUE

XXS Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни 3XL Изпраща до 5 дни

Кожен екип с гърбица SPIDI SPORT WARRIOR PERFORATED PRO WHITE/BLUEЕкипът е изработен от висококачествена италианска перфорирана кожа подходящ за горещите дни. А в същото време SPIDI не правят компромис със защитата, екипът е сертифициран по стандарт CE prEN 17092-4: 2017 клас ААА, и по Регламент (UE..

1659лв.

НОВО
-15%
КОЖЕН МОТО ЕКИП A-PRO RUNNER BLACK 2PC
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

КОЖЕН МОТО ЕКИП A-PRO RUNNER BLACK 2PC

M Наличен L Наличен XL Oчаква доставка 2XL Oчаква доставка 3XL Oчаква доставка

КОЖЕН МОТО ЕКИП A-PRO RUNNER BLACK 2PC..

67915лв. 799лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В LINSONMOTO ще открие богата гама текстилни екипи за мотор от различни марки и от дишащи материали.

Един от най-важните елементи от цялостното мото оборудване е облеклото, с което яздите мотора си.

Възможностите да се сдобиете с подобно облекло в днешно време са много и единствено от вас зависи дали ще се спрете на кожени или текстилни мото екипи, дали ще закупите отделно мото яке и  мото панталон или ще се спрете на гащеризон.

Без значение дали мото екипа ви ще е от две части или цял, той трябва да отговаря на няколко основни изисквания. Трябва да може да ви осигурява:

Комфорт

Когато облечете мото екипа и седнете на мотора, облеклото трябва да ви е удобно, да не ви притеснява никъде и да не оставя незащитени области от тялото ви.

Защита

Основната задача на мото екипите е да могат да предпазват тялото ви както от дъжд, вятър, слънце и студ, така и да ви осигуряват добра защита, ако поради някаква причина паднете от мотора. Затова е много важно, когато избирате мото екипи да обърнете внимание както на материала, от който са изработени, така и на защитата, която могат да ви осигурят.

Добре е екипът да е от две части или гащеризона, на които ще се спрете да имат протектори на раменете, лактите и колената, протектор на гръб, еластични части, които да ви осигурят по-добър комфорт, термо подплата, която се сваля, вентилационни отвори и други.

Изборът на подходящи мото екипи понякога може да е настина труден, но ние от Линсън Мото сме винаги на ваше разположение, за да ви помогнем!

Защо да закупите своите мото екипи от Линсън Мото?

Разнообразието от екипи, което предлагаме ще задоволи и най-претенциозните сред вас. Ние можем да ви предложим не само широка гама от модели, марки, материи, размери и цветове на мото екипи, но и цените, на които ги предлагаме са повече от приемливи.

При нас ще откриете както кожени, така и текстилни екипи от две части и цели мото екипи (гащеризони) от производители като DAINESE, A - PRO, ALPINESTARS, SPIDI, ADRENALINE, които не правят никакви компромиси в качеството на своите продукти.

Освен висококачествени и СЕ сертифицирани мото екипи ние можем да ви предложим допълнителни протектори, каски, ботуши, очила, ръкавици, аксесоари, маски, както и всичко останало, което да допълни мото екипировката ви.