Магазин София работи с нормално работно време

TROFEO

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 18 от 125 (7 страници)

Произход на марката и кога есъздадена ?

Страстта по моторите е често срещана при повечето хора, но наред с емоциите идва и отговорността за полагането на оптимални грижи върху превозното средство. За да постигнете това обаче ще се нуждаете от наличието на качествени продукти.

След тридесет години сътрудничество с най-престижните марки, компанията Ognibene S.p.A, успя да създаде своя собствена професионална линия от високоефективни артикули, наречени под наименованието – Trofeo. Благодарение на опитът си, дължащ се на задълбочени проучвания тяхната стока надделя мигновено над всички останали.

Началото на всичко започва през 1948 г., като от 60-те години насам те имат основна роля в мотоциклетната индустрия. През 2013 г.стартира - Trofeo, в сътрудничество с марката – TK, производител на състезателни спирачни дискове, които бързо достигнаха отлични нива на конкурентоспособност.

Все пак безопасността на моториста е техният първи приоритет, така че в това отношение клиентите знаят, че не са ощетени и то никак. Всеотдайността и професионализмът са двете водещи качества,довеждащи до производството на стабилни и дълготрайни елементи.

Първата им линия е подходяща за всеки тип мотоциклет, тъй като се състои от трансмисионните комплекти, филтри, спирачни накладки и много други. Именно така брандадоби световна популярност и днес е един от най-предпочитаните сред мото обществото.

Trofeo

Кои са най-популярните фактиза нея ?

Макар широко разпространени, малцина знаят, че италианският производител е специалист и в други насоки. Неговият гений също се разпростира и в заводите за прецизна кинематика, опаковането на фармацевтични продукти и автоматизацията като цяло. Специализираният им персонал предлага най-добрите условия, предоставяйки консултации, планиране и персонализация.

Друг популярен факт е, че от 1964 г. производителят е дистрибутор на веригата – Renold SD, занимавайки се също с пряка помощ и логическа поддръжка. В допълнение към това той е бил дистрибутор и за индустриалната група  - DID HENGJIU.

Едни от най-търсените части на Ognibeneвсе още остават техните стандартни и състезателни маслени филтри – Trofeo. Конструирани при спазването на най-взискателните стандарти, главното преимущество на системата им за филтриране е, че гарантира поддържането на смазочните материали дори след хиляди километри.

Trofeo

Най-предпочитани модели намарката

Ако се нуждаете от конкретначаст винаги можете да им седоверите. Стандартът им е повече от безкомпромисен ипоради това ще ви споделим най-харесваните им модели според статистикитепроведени между клиентите.

Те са няколко вида, като най-основните са следнитеняколко :

  • Спортна верига Trofeo 530TRX2 120-звена

  • Спортна верига Trofeo 530TRX2 110- звена

  • Спортен маслен филтър Trofeo TR303GP

  • Спортен маслен филтър Trofeo TR204GP