Мото Екипировка


-5%
Ботуши ALPINESTARS SUPERTECH R VENTED BLACK

Ботуши ALPINESTARS SUPERTECH R VENTED BLACK

40 Изпраща до 5 дни 44 Наличен

Ботуши ALPINESTARS SUPERTECH R VENTED BLACKПочти всеки компонент на Supertech R Vented Boot, най-добрата състезателна обувка на Alpinestars, носена от редица бивши и настоящи шампиони, е подложен на строга програма за подобрения, за да се усъвършенстват още повече нейните характеристики. С обширни п..

99655лв. 1049лв.

-5%
Дамски кожен екип ALPINESTARS STELLA GP PLUS BLACK/GRAY

Дамски кожен екип ALPINESTARS STELLA GP PLUS BLACK/GRAY

38/M Изпраща до 5 дни 46/XXXL Изпраща до 5 дни 42/XL Изпраща до 5 дни

Дамски кожен екип ALPINESTARS STELLA GP PLUS BLACK/GRAYБлагодарение на задълбочените изследвания на специалния дизайн за жени и с акцент върху адаптивността, комфорта и свободата на движение, коженият костюм Stella GP Plus 1PC е оптимизиран за инженерно проектирана женска форма, за да осигури състез..

2090лв. 2200лв.

Дамски ръкавици ALPINESTARS Stella Copper BLACK

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

        Дамски ръкавици ALPINESTARS Stella Copper BLACKВключваща здрава защита на кокалчетата и длан от синтетичен велур за висока степен на издръжливост.Съвместим със сензорни екрани връх на пръстите за използване с GPS системи и смартфони и подложка на пръстите за по-голям..

100лв.

Дамски ръкавици ALPINESTARS Stella Copper BLACK/PINK

XS Изпраща до 48 часа S Наличен M Изпраща до 48 часа L Наличен XL Изпраща до 48 часа

        Дамски ръкавици ALPINESTARS Stella Copper BLACK/PINKВключваща здрава защита на кокалчетата и длан от синтетичен велур за висока степен на издръжливост.Съвместим със сензорни екрани връх на пръстите за използване с GPS системи и смартфони и подложка на пръстите за по-..

100лв.

Дамски ръкавици ALPINESTARS Stella Copper BLACK/WHITE

XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

        Дамски ръкавици ALPINESTARS Stella Copper BLACK/WHITEВключваща здрава защита на кокалчетата и длан от синтетичен велур за висока степен на издръжливост.Съвместим със сензорни екрани връх на пръстите за използване с GPS системи и смартфони и подложка на пръстите за по..

100лв.

-5%
Дамско яке ALPINESTARS Stella Alya Sport Waterproof BLACK

Дамско яке ALPINESTARS Stella Alya Sport Waterproof BLACK

48 Изпраща до 48 часа 56 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа 52 Изпраща до 48 часа

 Дамско яке ALPINESTARS Stella Alya Sport Waterproof BLACKОсновната конструкция на шасито е от полиетилен 600D и технически разтегателен софтшел за оптимална издръжливост, ниско тегло и комфорт.Шасито е конструирано от технически разтеглив софтшел за комфорт, издръжливост и леко тегло, с водоус..

50540лв. 532лв.

-20%
Дамско яке ALPINESTARS Stella Bond BLACK

Дамско яке ALPINESTARS Stella Bond BLACK

52 Неналичен 46 Неналичен 54 Неналичен 48 Неналичен 56 Изпраща до 48 часа 50 Изпраща до 48 часа

Дамско яке ALPINESTARS Stella Bond BLACK Анатомично профилирани за напълно оптимизирано прилягане към тялото.Конструкцията на якето е от първокласен памук и полиестер с еластан за комфорт на мотоциклетиста.Разтеглива ребрена материя на яката, маншета и долната част за оптимизирано прилягане.Alp..

40640лв. 508лв.

Изчерпан
-20%
Дамско яке ALPINESTARS Stella Gravity BLACK

Дамско яке ALPINESTARS Stella Gravity BLACK

Изчерпан

    Дамко яке ALPINESTARS Stella Gravity BLACKБроня Nucleon Flex Plus ниво 1 на рамото и лакътя (гръдните протектори Nucleon ниво 1 и 2 на гърба се предлагат като надстройка за аксесоари)600 Denler polyester dobby на раменете и лактите за повишена устойчивост на износванеРегулатори на обем..

328лв. 410лв.

-20%
Дамско яке ALPINESTARS Stella Gravity GREY

Дамско яке ALPINESTARS Stella Gravity GREY

56 Изпраща до 48 часа 52 Изпраща до 48 часа

    Дамко яке ALPINESTARS Stella Gravity GREYБроня Nucleon Flex Plus ниво 1 на рамото и лакътя (гръдните протектори Nucleon ниво 1 и 2 на гърба се предлагат като надстройка за аксесоари)600 Denler polyester dobby на раменете и лактите за повишена устойчивост на износванеРегулатори на обема..

35440лв. 443лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В нашия онлайн магазин LINSONMOTO ще откриете богата гама от качествена мото екипировка на приемливи цени.

Току-що сте закупили първия си мотор и нямате търпение да го пояздите, но се колебаете в избора на подходящата мото екипировка? А може би от години се наслаждавате на свободата, която ви дава железния ви кон, но е време да подновите екипировката си с нова?

Без значение дали сте начинаещ ездач или не, ако търсите висококачествена мото екипировка, която да ви предпазва по време на езда, дошли сте на правилното място!

Ние, от Линсън Мото говорим на вашия език и можем не само да ви предложим точно това, от което имате нужда, но и да ви дадем професионален съвет при избора!

Търсите си яке, панталон, ръкавици, ботуши, протектори, брони, каски, мото екипи или аксесоари? При нас ще откриете екипировката, която ще ви служи дълги години.

Мото екипировката, която ви предлагаме е не само от високо качество и притежава сертификати за безопасност, но е и стилна, красива и облечени с мото якето, панталона или ботушите, които ще закупите от нас ще се отличавате от всички останали.

Защо ви гарантираме, че можем да ви предложим всичко, от което един моторист се нуждае, за да е напълно защитен по време на езда?

     Защото преди да ви предложим който и да е мото продукт, ние го тестваме, за да сме напълно сигурни, че е подходящ за ездачи.

     Защото работим с марки като ALPINESTARS, DAINESE, RST, AKITO, O‘NEAL, NITRO и други, което е гарант за изключително високо качество на предлаганата от нас мото екипировка.

     Защото всички наши продукти имат необходимите сертификати за качество и безопасност и можете да сте спокойни, че якето, каската, бронята, панталона или ботушите, които ще закупите са изработени според всички изисквания за безопасност.

Ние знаем колко важна е мото екипировката на ездача и не правим никакви компромиси с качеството на продуктите, които предлагаме. Затова работим единствено със световноизвестни производители, които с всяка година усъвършенстват технологиите при производство на екипировката, за да може тя да отговори на нуждите ви.

Търсите си яке, панталон, ботуши, каска, ръкавици, броня или мото екипи?

Ние, от Линсън Мото сме на линия, за да ви помогнем в избора! Влезте, разгледайте и ако не можете да вземете решение ни се обадете! Ние с радост ще ви помогнем, за да направите възможно най-информирания избор на мото екипировка!