Плащания

Плащания


 ОНАЛАЙН ПЛАЩАНИЯ


НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – заплащането се осъществява в момента на доставката на Стоката, когато куриер/превозвач посети посочения от Потребителя адрес за доставка и предаде Стоката на Потребителя. Цената на Поръчката се дава на куриера/превозвача.

Когато пратката ви е до офис на избраната от вас куриерска фирма, заплащането се осъществява при получаването на вашата пратка след преглед и/или тест.

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ с кредитната/дебитната си карта, съвсем безопасно, чрез платежната система ……………... Сигурността на онлайн плащането е гарантирана! Приемат се кредитни/дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат код CVV2/CVC2 ).

ЛИЗИНГ - Закупуване на стока чрез лизинг – в този случай, клиентът попълва онлайн формуляра, след получаване на необходимите данни служител на БНП ПАРИБА ще се свърже с вас за уточнение на детайлите. При одобрение на вашата молба ние от motoekip.com принтираме, подписваме и изпращаме желаният от вас продукт заедно с договора за лизинг. При получаване на продукта чрез избрана от вас куриерска фирма е необходимо да предоставите копие от лична карта и да подпишете полученият договор. Единият екземпляр се връща към нас (motoekip.com), а другият екземпляр остава за вас. След подписването на договора вие се задължавате да плащате по посочените в договора условия.

БАНКОВ ПЪТПо банков път на посочена от Доставчика банкова сметка, преди получаване на поръчаната Стока – Потребителя следва да изпрати копие от платежното нареждане/вносната бележка на e-mail: linsonmoto@gmail.com, а ако не може следва да изпрати следната информация на посочения e-mail: датата на плащането; банката; номер на платежното нареждане/вносната бележка; номер на поръчката; три имена и телефонен номер за контакт. 

 

ПЛАЩАНИЯ във ФИЗИЧЕСКИТЕ МАГАЗИНИ НА MOTOEKIP.COM

-       в брой на каса

-       чрез  ПОС терминал

-       ЛИЗИНГ