Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

RENTHAL

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 18 от 48 (3 страници)

Произходна марката и кога е създадена

Английскатамарка Renthal заема лидерска позиция в производството, дизайна и продажбите на  разнообразие от части и аксесоари замотоциклети, ATV и велосипеди в целия свят. 

Маркатае специализирана в производството на мото кормилаза различни моделимотоциклети. В исторически план името й се свързва с революцията впроизводството на алуминиеви кормила.През 2019-та компанията навършва 50 годинив създаването на оригинални кормила за мотори.

 

Основанае през 1969г. от мотоциклетните инженери Андрю Реншал и ХенриРозентал.Първоначално са се занимавали с производство на кормила за планинскиколела.

Коиса най-популярните факти за нея

През1975г. компанията навлиза в пазара за кормила за мотокрос мотори като разполагас производствен завод в Манчестър, където в момента все още  се намира настоящата й база.Името на маркатаРентал всъщност е образувано от фамилните имена на създателите й.

Компаниятане престава да се развива през 70-те и 80-те години, като достига и доамериканския пазар в началото на 90-те.

Презоктомври 2000г.заводът на Renthalе разрушен от пожар. След бедствието е построеномодерно производствено предприятие, заемащо 49 000кв.м., където серазработват и дизайни на продуктите. В него се намира огромно разнообразие отпроизводствено технологично оборудване, включващо R&D машини, а също така там сеосъществява контрол върху качеството.

През2004 марката става първият производител, чието алуминиево кормило е вложено в оригиналнотооборудване на японски модел офроуд мотоциклет.

През2010г. марката затвърждава своето място и в производството на продукти заколела като влага същото количество ентусиазъм, инженерен талант и внимание къмвсеки детайл както и при създаването на части за състезателни мотоциклети.

Настоящатапродуктова гама от мото части на марката включва разнообразие от серии мото кормила  за мотокрос, Ендуро и шосейнимотоциклети.

Кормилатаот серията "Renthal 7/8" осигуряват нужното ниво гъвкавост и издръжливост на професионалнитесъстезатели в категориите Motocross и Supercross.

Освенмотокормила марката създава също така и ръкохватки, стойки за щанги, лостове,ръчни предпазители, верижни колела, вериги и накладки.

Кормилас марката на Renthal присъстват като част от оригиналното оборудване на състезателнитемотокрос моторите на марки като Honda, Kawаsaki и Suzuki.

Топмоделите на марката

  • КормилоRENTHAL 7/8 CR HIGH
  • Кормило RENTHAL 7/8 CR MID
  • Кормило RENTHAL 7/8 ENDURO BLACK
  • Кормило RENTHAL 7/8 ENDURO MEDIUM