Сигурност


Заключващо устройство SW-MOTECH LEGEND GEAR LOCK SET \

Изпращаме до 48 часа

Заключващо устройство SW-MOTECH LEGEND GEAR LOCK SET \Комплект ключалки, състоящ се от 2 еднакви ключалки и 2 ключаКомплектът ключалки е подходящ за монтиране в страничните чанти Legend Gear LH и затваря капака на чантатаВключени в доставката: 2 x ключалки, 2 x ключове, монтажен материал..

19лв.

Заключващо устройство SW-MOTECH TRAX LOCK SET

Изпращаме до 48 часа

Заключващо устройство SW-MOTECH TRAX LOCK SET..

25лв.

Заключващо устройство SW-MOTECH TRAX LOCK SET FOR EVO CAR

Изпращаме до 48 часа

Заключващо устройство SW-MOTECH TRAX LOCK SET FOR EVO CAR..

138лв.

Заключващо устройство за багаж SW-MOTECH LUGGAGE LOCK

Изпращаме до 48 часа

Заключващо устройство за багаж SW-MOTECH LUGGAGE LOCK..

13лв.

Работен килим MOTO MASTER PITMAT 100X200CM

Изпращаме до 48 часа

Работен килим MOTO MASTER PITMAT 100X200CMПрофесионалното качество на Pitmat привлича вниманието във всяка работилница и е изработено така, че да издържа на тежка употреба на открито и многократно почистване.Когато се използва на пистата, той осигурява чисто работно пространство около мотоциклета и ..

125лв.

Анкер за заключване AUVRAY WALL & GROUND ANCHOR 65X42MM

Изпращаме до 48 часа

Анкер за заключване AUVRAY WALL & GROUND ANCHOR 65X42MM..

205лв.

Верига заключване SNAKE-COMBI 90629

Наличен в наш магазин

Верига заключване SNAKE-COMBI100cm – дължина10 000 комбинациидебелина на веригата - 5,5mm..

34лв.

Заключвалка DISK BRAKE – 65390

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск DISK BRAKE  - 65390пин - Ø 10mmзакалена стомана на заключващият пинКалъф за съхранение3бр ключа в комплекта..

34лв.

Заключвалка диск BITE – 90626

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск BITE – 90626универсална – пасва на мотори и скутерипин - Ø 5,5 mmсистема “push-to-lock”закалена стомана на заключващият пинКалъф за съхранение3бр ключа в комплекта..

24лв.

Заключвалка диск Pinch XL Ø 10 mm red 91566

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск Pinch XL Ø 10 mm red 91566• Специална система “push-to-lock”.• Защитена плоча на цилиндъра срещу пробиване и пробиване• 2 стандартни ключа..

58лв.

Заключвалка диск Pinch XL Ø 10mm black 91565

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск Pinch XL Ø 10mm black 91565• Специална система “push-to-lock”.• Защитена плоча на цилиндъра срещу пробиване и пробиване• 2 стандартни ключа..

58лв.

Заключвалка диск Pinch Ø 5,5 mm black 91563

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск Pinch Ø 5,5 mm black 91563• Специална система “push-to-lock”.• Защитена плоча на цилиндъра срещу пробиване и пробиване• 2 стандартни ключа..

54лв.

Заключвалка диск Pinch Ø 5,5 mm red 91564

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск Pinch Ø 5,5 mm red 91564• Специална система “push-to-lock”.• Защитена плоча на цилиндъра срещу пробиване и пробиване• 2 стандартни ключа..

54лв.

Заключвалка диск Stone black 90588

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск Stone black 90588пин - Ø 5,5mmсистема “push-to-lock”защита против пробиванезакалена стомана на заключващият пин2бр ключа в комплекта..

48лв.

Заключвалка диск Stone red 90589

Наличен в наш магазин

Заключвалка диск Stone red 90589пин - Ø 5,5mmсистема “push-to-lock”защита против пробиванезакалена стомана на заключващият пин2бр ключа в комплекта..

48лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В нашия онлайн магазин LINSONMOTO ще откриете различни модели вериги и катинари за заключване на мотори направени от качествени материали.

Без значение дали карате спортен мотоциклет или тежък чопър, вероятността да не го откриететам, където сте го паркирали е доста голяма. Мотоциклетите и скутерите са достапримамливи обекти за крадците и аконе искате и вашето любимо двуколесно превозно средство да изчезне безследно, едобре да се погрижите за неговата защитаи сигурност.

Заключващитеустройства замотоциклети, които се предлагат напазара са не само изключително разнообразни като цени и видове, но и могат да осигурят отлична защита на мотора висрещу посегателства от страна на крадците.

Видове заключващи системи и устройства

Въпреки разнообразието от заключващи системи, за коетоспоменахме, като цяло видовете садва:

     системи, които се прикрепват към неподвижен предмети

      заключалки, които заключватопределен елемент от мотора

Към първия вид системи за сигурност спадат заключващите вериги и кабели за мотори,а към втория вид спадат дисковите заключалки.

Заключващите вериги и кабели за мотори

Изработват от висококачествена,закалена стомана, която може да устои на срязване и чупене. Този видзаключващи системи са много надежднии могат да гарантират сигурността намотора ви, без значение къде сте го паркирали. Единственият недостатък на заключващите вериги икабели за мотори е, че са по-обемни иза да ги носите с вас ще трябва да им намерите подходящо място в куфара намотора.

Дисковото заключване

Доста по-малка иудобна за носене система, при която се заключва самият спирачен диск намотоциклета. Така всеки, който реши да го открадне ще бъде изненадан, тъй катомотора не само няма да потегли, но и вграденатааларма на дисковото заключване ще започне да пищи, което ще гонакара бързо да се откаже от намеренията си и да побегне. Ако държите насигурността на мотоциклета си и искате да му осигурите ефективна защита срещу кражба, в нашия магазин ще откриетезаключващата система, от което имате нужда.

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим заключващи системи, подходящи за всички марки и модели скутери имотори. При нас ще откриете много голям асортимент от заключващи вериги и кабели и дискови заключващи устройства за моториот високо качество на достъпни цени.

От Линсън Мото разбираме колко е важна сигурността на мотора ви за вас, затова предлагамесистеми за сигурност единствено от доказали се топ брандове като LAMPA, OXFORD и други.


Често задавани въпроси 

Какви видове мото сигурност се предлагат?

На страниците на мото магазин LinsonMoto ще откриете голямо разнообразие от артикули за мото сигурност на достъпни цени. Ние можем да ви предложим както дисково заключване за мотор, така и широка гама от заключващи вериги и кабели за мотоциклети.

На какви марки и защо?

За нас е много важно да можем да осигурим сигурна защита срещу посегателства и кражби, затова предлагаме вериги, дискове и катинари за мотори от водещи марки. 

Като например :

  • LAMPA
  • OXFORD много други

На какви цени варират?

Цените, на които ще откриете предлаганите от LinsonMoto артикули от категория “Мото сигурност” варират от 7 до 79 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете на доставката на закупени от нашия магазин мото артикули за сигурност се определят според статуса на поръчката.

Така например, ако дисковете, веригите, заключвалките или кабелите са със статус на поръчката: “Налични в наш магазин”, артикулът се доставя до 24 часа след потвърждение на поръчката.

При покупка на артикул от категория “Мото сигурност” от нашия магазин, при доставката можете да се възползвате от опцията преглед на артикула. Ако стойността на покупката надхвърля 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Продукт от категория “Мото сигурност” може да бъде върнат/заменен в срок до 30 дни след доставката. Условието е продуктът да не е използван, опаковката му да не е с нарушена цялост, да се приложи касова бележка или фактура за извършена покупка от нашия магазин и да се попълни формуляр за връщане.