Мото багаж


Алуминиев мото куфар SHAD TR37 - 37 литра

Наличен в наш магазин

Алуминиев мото куфар SHAD TR37Корпус, изработен от кована алуминиева сплав с щамповано лого, заедно с външни куки за допълнително закрепяне  на багаж.TR37 разполага и с уникална двойна заключваща система, изработена висококачествена неръждаема стомана AISI 304.Операция с една ръка: бързо отваря..

656лв.

Алуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литра

Наличен в наш магазин

Алуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литраКорпус, изработен от кована алуминиева сплав с щамповано лого, заедно с външни куки за допълнително закрепяне  на багаж.TR48 разполага и с уникална двойна заключваща система, изработена висококачествена неръждаема стомана AISI 304.Операция с една ръ..

736лв.

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48

Наличен в наш магазин

Алуминиева скара за куфар SHAD SH48/SH49/SH50/SH58X/SH59X/TR37/TR48Съвместима с моделите куфари на SHAD:SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50SHAD SH58XSHAD SH59XАлуминиев мото куфар SHAD TR37 - 37 литраАлуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литра..

206лв.

Водоустойчив калъф за таблет SHAD X1SE22

Наличен в наш магазин

Водоустойчив калъф за таблет SHAD X1SE22Водоустойчив калъф за телефони таблетиСъвместим с Мото чанта за резервоар SHAD E22Захващане с 4 метални катарами..

49лв.

Водоустойчива мото раница SW90

Наличен в наш магазин

100% водоустойчива голяма чанта за мотоциклет или ATV, изработена от PVC покритие. Закрепена с PVC водоустойчив цип, за да осигури водонепропускливост.SW90 включва водонепроницаем вентил, който изпуска въздуха и го прави по-регулируем.Може да се носи по различни начини, като чанта или раница&nb..

229лв.

Водоустойчива чанта SHAD SW05

Наличен в наш магазин

Водоустойчива чанта SHAD SW05Shad SW05 е 100% водоустойчива малка торбичка, изработена от 420D найлон и закопчана с PVC водоустойчив цип. Характеристика:Капацитет: 5LВодоустойчива 100%Водоустойчиви циповеРазлични опции за носене: колани / раменни коланиСвалящо се вътрешно отделениеРазмери: 20см..

65лв.

Изчерпан

Водоустойчива чанта SHAD SW18

Изчерпан

Водоустойчива чанта SHAD SW18100% водоустойчива чанта.PVC покритиеЗакрепване към мотора посредством ремъциПреден джобХарактеристики Размери 40x40x22 Капацитет 18L Водоустойчив ципДълга подплатена дръжка за носене през рамо..

194лв.

Вътрешна чанта за куфар SHAD TR37 / TR48 / TR36

Наличен в наш магазин

Вътрешна чанта за куфар SHAD TR37 / TR48 / TR36Улеснява пренасянето на вашите вещиИзработен от висококачествени материалиСъвместима с моделите:Алуминиев мото куфар SHAD TR37 - 37 литраАлуминиев мото куфар SHAD TR48 - 48 литра..

119лв.

Очакваме доставка

Вътрешна чанта за мото дисаги SHAD SH35/SH36

Очакваме доставка

Вътрешна чанта за мото дисаги SHAD SH35/СH36Чантата е съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH35SHAD SH36Идеално за носене на всичко, което ви е нужноУлеснява пренасянето на вашите вещиЧантата има цип и предна джоб, странична дръжка и раменна каишка за по-лесно транспортиранеИзработен от висококачестве..

59лв.

Вътрешна чанта за мото куфар SHAD SH39/SH40/SH45/SH46/SH48/SH49/SH50

Наличен в наш магазин

Вътрешна чанта за мото куфар SHAD SH39/SH40/SH45/SH46/SH48/SH49/SH50Чантата е съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH39SHAD SH40SHAD SH45SHAD SH46SHAD SH48SHAD SH49SHAD SH50Идеално за носене на всичко, което ви е нужноУлеснява пренасянето на вашите вещиЧантата има цип и предна джоб, странична дръжка и..

79лв.

Очакваме доставка

Вътрешна чанта за мото куфар SHAD SH58X/SH59x

Очакваме доставка

Вътрешна чанта за мото куфар SHAD SH58X/SH59xЧантата е съвместима с моделите на SHAD:SHAD SH58XSHAD SH59XИдеално за носене на всичко, което ви е нужноУлеснява пренасянето на вашите вещиЧантата има цип и предна джоб, странична дръжка и раменна каишка за по-лесно транспортиранеИзработен от висококачес..

89лв.

Дисаги за мотор SHAD SL58

Наличен в наш магазин

Дисаги SHAD SL58 SADDLE BAGSHAD представя на пазара своята нова линия на SL туристически чанти.С висока устойчивост и качествоС атрактивен дизайн, 100% Barcelona Design.Те също имат големи размери светлоотразителни елементи за по-голяма сигурност.Голям капацитет Разгъващите дисаги, със светлоотразит..

259лв.

Дисаги за мотор T-Maxter Side XXL 90420

Наличен в наш магазин

Дисаги за мотор T-Maxter Side XXL 90420Изработен от полиестер 1680D.Ципове с големи гумирани плъзгачи за по леста употреба с ръкавици.4 джоба.Централно затваряне с отвори за поставяне на предпазен катинар(които не са включени в цената).Водоустойчиви капаци.Отразяващи вложки..

165лв.

Дъждобран за раници Ogio Rain cover NO DRAG

Наличен в наш магазин

Дъждобран за раници Ogio Rain cover NO DRAGПолиестер Оксфорд с водоустойчиво PU покритиеСветлоотразяващо лого на OGIO и акцентни панели за допълнителна видимостКаишките VELCRO осигуряват отлично прилепване към раменните дръжки на раницатаЕластичната лента по края сигурно се затяга около основата за ..

39лв.

Задна светлина за куфар SHAD SH26/SH29/SH33/SH37/SH50/SH58/SH59

Наличен в наш магазин

Задна светлина за куфар SHAD SH26/SH29/SH33/SH37/SH50/SH58/SH59Стойката за куфар не е включена в ценатаЛесна за монтажСъвместима с моделите куфари на SHAD:SHAD SH26SHAD SH29SHAD SH33SHAD SH37SHAD SH50SHAD SH58SHAD SH59..

59лв.

Задна светлина за куфар SHAD SH40/SH42/SH45/SH46

Наличен в наш магазин

Задна светлина за куфар SHAD SH40/SH42/SH45/SH46Стойката за куфар не е включена в ценатаЛесна за монтажСъвместима с моделите куфари на SHAD:SHAD SH40SHAD SH42SHAD SH45SHAD SH46..

64лв.

Капак за куфар D1B58E08 - White

Наличен в наш магазин

Капак за куфар D1B58E08  - WHITEПерсонализирайте своят SH58 Top Box мото куфар с висококачествено цветно покритие, което надгражда стандартното матово черно покритие на горната кутия. Наличен в широка гама от цветове, които придават отличителен завършек на тези висококачествени топ куфари от SH..

119лв.

Очакваме доставка

Кожен мото куфар SHAD SR28 CAFE RACER

Очакваме доставка

Кожен мото куфар SHAD SR28 CAFE RACERКожен мото куфар Shad SR28 е първият модел на SHAD, който ще бъде изграден за стилния ездач.Изработена от висококачествена 600D PU кожа, съчетана с 210D PU подплата, коженият куфар за мотор SR28 притежава капацитет от 27 литра и с лекота събира FULL FACE ("цяла")..

323лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага различни по вид и размери качествени модели куфари за мотори с марка SHAD и T-Box.

Отдавна си мечтаете да яхнетежелезния си кон и да потеглите на дълга обиколка и сега е настъпил дългочакания момент. А помислихте ли къде ще съберете багажа, който ще ви е необходим по време на дългото яздене изстраната? За да се чувствате удобно и комфортно по време на път, трябвавнимателно да обмислите покупката на куфар за мотор.

Видове куфари за мотор

Куфарите, предназначени за мотоциклет, се делят на няколкоосновни вида: твърди куфари, меки чанти и коженидисаги.

Твърди куфари

Твърдите куфари се произвеждат от алуминиеви или композитни материали и са много добър избор, акоизкарвате много време в пътуване. Този вид продукти за багаж имат няколкосъществени предимства като:

     сигурност

     водоустойчивост

     бърз достъп

      голям капацитет за съхранение набагаж

Меки сакове

Меките сакове са изработени от трайни видове найлон, полиестер или други подобниматериали. Предлагат се в много голяморазнообразие от размери и дизайн, за да отговорят на нуждите на всеки единмоторист. Проектирани са така, че да запазват формата си дори когато са напълнопразни. Меките сакове са по-леки ипо-компактни в сравнение с твърдите куфари и не добавят допълнително теглокъм мотора.

Кожени дисаги

Кожените дисаги за мотор са „златната среда” между твърдите и меките куфари, което логично гиправи едни от най-предпочитаните продукти за съхранение на багаж от голяма частот мотористите. Този вид чанти се изработват от естествена кожа или устойчивана различни атмосферни влияния изкуствена кожа. Някой от предимствата накожените дисаги са:

     предлагат в много голямо разнообразие като размери и дизайн

     в тях може да се съхранява доста багаж

      имат добри заключващи механизми накапаците срещу кражби

Търсите ли си подходящ куфар за вашия мотор? Ние, от ЛинсънМото сме на ваше разположение!

Защо да изберете Linson Moto?

Ние можем да ви предложим изключително богато разнообразиеот твърди, меки куфари и дисаги от водещимарки на примамливи цени. При нас ще откриете подходящия куфар засъхранение на багаж в размерите и с дизайна, който не само да отговаря навашия модел и марка мотор, но и който ще задоволи и вашите очаквания.

Някой от марките куфари, сакове и дисаги, които Лисън Мото предлагаме са SHAD и LAPMA и ние сме сигурни, че виеотдавна си мечтаете за куфар точно от тези две световноизвестни марки.


Често задавани въпроси 

Какви видове мото багаж се предлагат?

В продуктовия каталог на мото магазин LinsonMoto ще откриете разнообразие турър, спортни и скутер дисаги за мотори с марка SHAD, кожени и текстилни мото чанти, системи за монтаж, куфари за мотори на марка SHAD и T - Box и много други видове мото багаж.

На какви марки и защо?

За да отговорим на изискванията на своите клиенти ние предлагаме дисаги, чанти и куфари единствено от брандове, които са се доказали през годините. 

В нашия магазин ще откриете мото багаж от популярни брандове като: 

 • A - PRO
 • ALPINESTARS
 • LAMPA
 • O’NEAL
 • OGIO
 • RICHA
 • SPIDI
 • VICMA и много други

На какви цени варират?

Цените, на които ще откриете мото багажа, който предлагаме варират от 15 до 799 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете на доставката на закупени от нашия магазин мото артикули за съхранение на багаж се определят според статуса на поръчката: 

 • Ако продуктът е със статус: “Наличен в наш магазин”, той се доставя до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако статусът му е: “Изпращаме до 10 дни”, тогава сроковете на доставка са в посочените срокове.
 • Ако поръчката е със статус: “Очаквана доставка”, тогава наш служител се свързва с клиента, за да уточни кога се очаква доставката и кога е най-краткия срок, в който можем да доставим артикула.

При покупка на мото багаж от нашия магазин, при доставката можете да се възползвате от опцията преглед на артикула. Ако стойността на покупката е над 149 лв доставката е напълно безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Мото багаж, закупен от нашия магазин може да бъде върнат/заменен в срок до 30 дни след доставката. Условието е артикулът да не е използван, опаковката му да не е нарушена, да се приложи касова бележка или друг платежен документ за извършена покупка от нашия магазин и да се попълни формуляр за връщане.