Как да поръчам онлайн

Как да поръчам онлайн


Използвайте главното меню, прегледайте категориите и продуктите. Ако знаете наименованието, на продукта който търсите за по-бърз и лесен начин можете да използвате и търсачката.

 kak da poracham online 2

След като намерите желаният от вас продукт, изберете от падащото меню размерът които ви е необходим изберете количеството което желаете, след което чрез натискане на  бутона „Купи“ продуктът ще бъде добавен във вашата кошница.

 kak da poracham online 3

Ако желаете  избраният от вас продукт да бъде на изплащане е необходимо да натиснете бутона купи на кредит.

kak da poracham online 4


Кошница


При добавянето на продукти в количката е нужно да кликнете на бутона “виж количката”, за да бъдете пренасочен към страницата на вашата кошница за пазаруване, където имате възможността да прегледате списъка с избрани продукти, да актуализирате количеството, или да премахнете един или повече продукти. Също така, тук е мястото за добавяне на код на ваучер, ако разполагате с такъв или купон за намаление. След натискане на бутона „Използвай купон“ или „Използвай ваучер“, стойността на ваучера или купона ще бъде приспадната от общата стойност на поръчката.

 kak da poracham online 4

kak da poracham online 5

След като изберете продуктите е необходимо да натиснеш бутона ПОРЪЧАЙ.

На следващата стъпка е необходимо да попълните необходимите  данни  за доставка.

- Ако сте нов клиент можете да поръчате чрез БЪРЗА ПОРЪЧКА  или да си направите безплатна регистрация.

kak da poracham online 6

- Ако не желаете да се регистрирате или нямате време за попълване на данни изберете БЪРЗА ПОРЪЧКА тя се намира под бутона купи. При този вид поръчка е необходимо да въведете име , телефонен номер, и да натиснете бутона ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА.  След което служител на linsonmoto.bg ще се свърже с вас за уточнение на адреса за доставка.

kak da poracham online 7

- А ако вече имате регистрация ще намерите данните използвани при последната доставка.

Ако желаете доставката да бъде при същите условия, е достатъчно да сложите отметка че сте съгласен с общите условия на сайта и да кликнете върху бутона „ПОТВЪРДИ“.

- При закупуване на продукти на изплащане методите за поръчка са като посочените по горе (без БЪРЗА ПОРЪЧКА ), но освен данните за доставка трябва да бъде попълнено електронното заявление.

kak da poracham online 1