Гараж


Вана за омасляване на въздушен филтър TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Вана за омасляване на въздушен филтър TWIN AIR Ваната за омасляване позволява да потопите въздушния филтър в маслото за равномерно омасляване, след което да изстискате излишното масло обратно във ваната..

13лв.

Вана за почистване на въздушен филтър TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Вана за почистване на въздушен филтър TWIN AIRЗатварящата се вана за почистване на въздушни филтри разполага с филтърна тава, която позволява на мръсотията да потъне на дъното...

31лв.

Капачка за масло SCAR BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR BLUECNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR BLUE CNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого..

31лв.

Капачка за масло SCAR ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR ORANGECNC-обработка, черно анодизиран алуминиев основен корпус в сребристо, златисто, червено и синьоЛазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR REDCNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого..

31лв.

Капачка за масло SCAR RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR REDCNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR REDCNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого ..

31лв.

Капачка за масло SCAR за GASGAS RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR за GASGAS REDCNC обработкаАнодизиран..

31лв.

Капачка за масло SCAR за HONDA CRF RED

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR за HONDA CRF REDCNC обработкаАнодизиран..

31лв.

Капачка за масло SCAR за KAWASAKI BLUE

Изпращаме до 48 часа

Капачка за масло SCAR за KAWASAKI BLUE CNC-обработен, черен анодизиран алуминиев корпус в сребристо, златисто, червено и синьо Лазерно гравирано лого..

31лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага разнообразие от модели мото адаптери със задна стойка с различни размери.

Закупили сте си мотор и търсите подходящите мото аксесоари,с които да се погрижите за неговатадобра поддръжка?

Ако това е желанието ви, дошли сте на правилното място!Защото в нашия магазин ще откриетевсичко, от което вашият мотор се нуждае като аксесоари. Ние можем да випредложим разнообразие от стойки за мотор, тапи заауспух, покривала, зарядни за акумулатор, инструменти, препарати за почистване и още много други висококачествени аксесоари на невероятноатрактивни цени.

Защо да закупите аксесоари за мотоциклет от Линсън Мото?

През годините, в които предлагаме мото екипировка, части, консумативи и аксесоари за мотори ние разбрахмеедно - клиентите ни искат да влязат, открият и закупят всички мото продукти,които са им необходими веднага и повъзможност с един клик.

За да можем да отговорим на желанията ви, от Linson Moto сме се постарали дапредлагаме възможно най-широкатапродуктова гама от аксесоари за гараж, така че в момента, в който потърситенякой аксесоар да можете бързо и лесно да го откриете и закупите.

Освен, че държим да предлагаме широка гама от мото продуктиза гараж, ние сме си поставили за цел да предлагаме единствено оригинални, висококачествени аксесоари,които да отговарят на всички европейски изисквания.

Ако вашият мотор има нужда от покривало, зарядно заакумулатор, тапи за ауспух, стойки, адаптери за стойки или продукти започистване, не се колебайте да разгледате аксесоаритеза гараж, които от Линсън Мото предлагаме, защото:

     Ние можем да ви предложим изобилие от мото аксесоари отсветовни марки като BOSCH, BICMA, LAMPA,OXFORD, ALPINESTARS, SHAD и други

     Цените, на които можете да закупите всичко, което ви енеобходимо са достъпни и напълно приемливи

      Предлаганите от нас аксесоари са100% оригинални и ще ви служат дълги години занапред

Как да закупите аксесоарите за мотоциклет от Linson Moto?

След като сте наясно от какъв вид аксесоар имате нужда,просто влизате в магазина, избирате категория„аксесоари” и търсите този мото артикул, който искате да закупите. (Едва ли ще ви отнеме много време да гооткриете, тъй като ние разполагаме с изключително широк спектър от аксесоари).След като го откриете просто го поставяте в количката за пазаруване и ви оставасамо да го получите на адрес отнашите куриери.

 

Често задавани въпроси 

Какви видове гараж аксесоари за мотор се предлагат?

В продуктовия каталог на LinsonMoto ще откриете адаптери за стойки, зарядни за акумулатори, покривала, препарати, инструменти, тапи за ауспуси, стойки и много други.

На какви марки и защо?

Гараж аксесоарите за мотор, които предлагаме в нашия мото магазин са с безупречно качество и от популярни брандове като: 

 • A - PRO
 • BARRACUDA
 • BOSCH
 • DBS MOTO
 • BEL - RAY
 • LAMPA
 • DECA
 • MOTUL
 • O’NEAL
 • OXFORD
 • SONAX
 • RENNER
 • VICMA и много други

На какви цени варират?

Гараж аксесоарите, които присъстват в нашия продуктов каталог са на цени вариращи от 0,50 лв до 1749 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от мото магазин LinsonMoto аксесоари за мотор се извършва в зависимост от статуса на конкретната поръчка:

 • Ако избраният артикул е със статус на поръчката: “Наличен в нашия магазин”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако артикулът е със статус на поръчката: “Изпращаме до 48 часа”, доставката се извършва до 48 часа.
 • Ако статусът е: “Изпращаме до 3, 5 или 10 дни”, доставката се извършва в посочените срокове.
 • При статус на поръчката: “Очаквана доставка”, служител на LinsonMoto се свързва с клиента по телефона, за да се уточнят подробности около сроковете, в които доставката може да бъде реализирана.

От LinsonMoto предлагаме опция “Преглед на продукта” при доставката на всеки един закупен от нашия магазин мото артикул. При покупка на артикули от продуктовия ни каталог на стойност над 149 лв. доставката е безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Мото артикулите, включително и гараж аксесоарите за мотор, които предлагаме могат да бъдат върнати/заменени до 30 дни след доставката. 

За да бъде върнат или заменен закупен артикул изискванията са да не бъде използван, да не е с нарушена опаковка, да бъде придружен с попълнен формуляр за връщане и с касова бележка или друг платежен документ, с който да бъде доказано, че е закупен от нашия онлайн магазин.