Гараж


USB захранващ порт SW-MOTECH DOUBLE USB POWER PORT 1

Изпращаме до 48 часа

USB захранващ порт SW-MOTECH DOUBLE USB POWER PORT 1..

69лв.

USB захранващ порт SW-MOTECH DOUBLE USB POWER PORT 2

Изпращаме до 48 часа

USB захранващ порт SW-MOTECH DOUBLE USB POWER PORT 2..

25лв.

USB захранващ порт SW-MOTECH DOUBLE USB POWER PORT 3

Изпращаме до 48 часа

USB захранващ порт SW-MOTECH DOUBLE USB POWER PORT 3Двоен USB контакт за зарежданеМаксимална изходна мощност от 2100 mA за всяка връзкаСвързване чрез запалката за цигари или електрическия изход на превозното средствоНаклонен корпус на конектораЗа 12 V работно напрежение на автомобила..

59лв.

USB порт POWER PORT FOR CIGARE

Изпращаме до 48 часа

USB порт POWER PORT FOR CIGARE..

19лв.

Адаптер за запалка SW-MOTECH CIGARETTE LIGHTER SOCKET 1

Изпращаме до 48 часа

Адаптер за запалка SW-MOTECH CIGARETTE LIGHTER SOCKET 1Нямате вграден електрически контакт? Няма проблем!Този контакт за запалка може да се свърже директно към акумулатора на мотоциклета чрез предоставената кабелна свръзка.Висококачественият контакт и напълно изолираният кабелен сноп са защитени от ..

39лв.

Адаптер за запалка SW-MOTECH CIGARETTE LIGHTER SOCKET 2

Изпращаме до 48 часа

Адаптер за запалка SW-MOTECH CIGARETTE LIGHTER SOCKET 2Адаптер за свързване на гнездо за запалка към връзка SAE, дължина на кабела около 10 cm, за работно напрежение 12 V на автомобила. Подходящ и за захранване на електрически чанти за резервоари QUICK-LOCK EVOЛесно свързване с помощта на щепселна в..

19лв.

Адаптери за навигация SW-MOTECH ADAPTER GARMIN ZUMO

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за навигация SW-MOTECH ADAPTER GARMIN ZUMOКомплект адаптери за монтиране на мотоциклетни GPS устройства Garmin zumo 340/345/350/390/395/395/590/595/660 на ударопоглъщащите GPS стойки QUICK-LOCK и Nonshock от SW-MOTECHЗа Garmin zumo 340/345/350/390/395/395/590/595/660 на GPS монтажи QUICK-LO..

16лв.

Адаптери за стойки GILLES SWINGARM LIFT KIT RSH KTM ADVENTURE 790 R

Изпращаме до 48 часа

Адаптери за стойки GILLES SWINGARM LIFT KIT RSH KTM ADVENTURE 790 R..

230лв.

Адапторна плочка GILLES ADAPTOR PLATE KIT BK

Изпращаме до 48 часа

Адапторна плочка GILLES ADAPTOR PLATE KIT BK..

202лв.

Вана за омасляване на въздушен филтър TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Вана за омасляване на въздушен филтър TWIN AIR Ваната за омасляване позволява да потопите въздушния филтър в маслото за равномерно омасляване, след което да изстискате излишното масло обратно във ваната..

13лв.

Вана за почистване на въздушен филтър TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Вана за почистване на въздушен филтър TWIN AIRЗатварящата се вана за почистване на въздушни филтри разполага с филтърна тава, която позволява на мръсотията да потъне на дъното...

31лв.

Втулка MAGURA SLEEVE 724.10.2 zki

Изпращаме до 48 часа

Втулка MAGURA SLEEVE 724.10.2 zki..

48лв.

-10%
Гаражен комплект - 3 части 104

Гаражен комплект - 3 части 104

Наличен

Мото покривало COVERLUXМото покривало COVERLUXЗащитава вашия мотоциклет от дъжд, слънце, сняг, прах, замърсяване на птици, дървесни отпадъци и др.Изработен от 200D полиестерна тъканВодоустойчиво полиуретаново покритие.UV устойчивост.Мека подплата в 80гр полипропиленов материал.Шиене на ленти.Еластич..

31410лв. 349лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Онлайн магазин LINSONMOTO ви предлага разнообразие от модели мото адаптери със задна стойка с различни размери.

Закупили сте си мотор и търсите подходящите мото аксесоари,с които да се погрижите за неговатадобра поддръжка?

Ако това е желанието ви, дошли сте на правилното място!Защото в нашия магазин ще откриетевсичко, от което вашият мотор се нуждае като аксесоари. Ние можем да випредложим разнообразие от стойки за мотор, тапи заауспух, покривала, зарядни за акумулатор, инструменти, препарати за почистване и още много други висококачествени аксесоари на невероятноатрактивни цени.

Защо да закупите аксесоари за мотоциклет от Линсън Мото?

През годините, в които предлагаме мото екипировка, части, консумативи и аксесоари за мотори ние разбрахмеедно - клиентите ни искат да влязат, открият и закупят всички мото продукти,които са им необходими веднага и повъзможност с един клик.

За да можем да отговорим на желанията ви, от Linson Moto сме се постарали дапредлагаме възможно най-широкатапродуктова гама от аксесоари за гараж, така че в момента, в който потърситенякой аксесоар да можете бързо и лесно да го откриете и закупите.

Освен, че държим да предлагаме широка гама от мото продуктиза гараж, ние сме си поставили за цел да предлагаме единствено оригинални, висококачествени аксесоари,които да отговарят на всички европейски изисквания.

Ако вашият мотор има нужда от покривало, зарядно заакумулатор, тапи за ауспух, стойки, адаптери за стойки или продукти започистване, не се колебайте да разгледате аксесоаритеза гараж, които от Линсън Мото предлагаме, защото:

     Ние можем да ви предложим изобилие от мото аксесоари отсветовни марки като BOSCH, BICMA, LAMPA,OXFORD, ALPINESTARS, SHAD и други

     Цените, на които можете да закупите всичко, което ви енеобходимо са достъпни и напълно приемливи

      Предлаганите от нас аксесоари са100% оригинални и ще ви служат дълги години занапред

Как да закупите аксесоарите за мотоциклет от Linson Moto?

След като сте наясно от какъв вид аксесоар имате нужда,просто влизате в магазина, избирате категория„аксесоари” и търсите този мото артикул, който искате да закупите. (Едва ли ще ви отнеме много време да гооткриете, тъй като ние разполагаме с изключително широк спектър от аксесоари).След като го откриете просто го поставяте в количката за пазаруване и ви оставасамо да го получите на адрес отнашите куриери.

 

Често задавани въпроси 

Какви видове гараж аксесоари за мотор се предлагат?

В продуктовия каталог на LinsonMoto ще откриете адаптери за стойки, зарядни за акумулатори, покривала, препарати, инструменти, тапи за ауспуси, стойки и много други.

На какви марки и защо?

Гараж аксесоарите за мотор, които предлагаме в нашия мото магазин са с безупречно качество и от популярни брандове като: 

 • A - PRO
 • BARRACUDA
 • BOSCH
 • DBS MOTO
 • BEL - RAY
 • LAMPA
 • DECA
 • MOTUL
 • O’NEAL
 • OXFORD
 • SONAX
 • RENNER
 • VICMA и много други

На какви цени варират?

Гараж аксесоарите, които присъстват в нашия продуктов каталог са на цени вариращи от 0,50 лв до 1749 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на закупени от мото магазин LinsonMoto аксесоари за мотор се извършва в зависимост от статуса на конкретната поръчка:

 • Ако избраният артикул е със статус на поръчката: “Наличен в нашия магазин”, доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако артикулът е със статус на поръчката: “Изпращаме до 48 часа”, доставката се извършва до 48 часа.
 • Ако статусът е: “Изпращаме до 3, 5 или 10 дни”, доставката се извършва в посочените срокове.
 • При статус на поръчката: “Очаквана доставка”, служител на LinsonMoto се свързва с клиента по телефона, за да се уточнят подробности около сроковете, в които доставката може да бъде реализирана.

От LinsonMoto предлагаме опция “Преглед на продукта” при доставката на всеки един закупен от нашия магазин мото артикул. При покупка на артикули от продуктовия ни каталог на стойност над 149 лв. доставката е безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Мото артикулите, включително и гараж аксесоарите за мотор, които предлагаме могат да бъдат върнати/заменени до 30 дни след доставката. 

За да бъде върнат или заменен закупен артикул изискванията са да не бъде използван, да не е с нарушена опаковка, да бъде придружен с попълнен формуляр за връщане и с касова бележка или друг платежен документ, с който да бъде доказано, че е закупен от нашия онлайн магазин.