Мото кормила


SX PAD RENTHAL ОРАНЖЕВ 240 MM

Наличен в наш магазин

SX PAD RENTHAL ОРАНЖЕВ 240 MMSx Bar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.От Renthal отделят внимание на начина на захващане на протектора за скобата на кормилото, за да остане той непо..

27лв.

SX PAD RENTHAL СИН 240 MM

Наличен в наш магазин

SX PAD RENTHAL СИН 240 MMSx Bar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.От Renthal отделят внимание на начина на захващане на протектора за скобата на кормилото, за да остане той неподвиж..

27лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЖЪЛТ

Наличен в наш магазин

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЖЪЛТFatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro залепв..

43лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЗЕЛЕН

Наличен в наш магазин

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЗЕЛЕНFatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro залеп..

43лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ОРАНЖЕВ

Наличен в наш магазин

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ОРАНЖЕВFatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro зал..

43лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD СИН

Изпращаме до 48 часа

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD СИНFatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro залепва..

43лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЧЕРВЕН

Изпращаме до 48 часа

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЧЕРВЕНFatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro зале..

43лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЧЕРЕН

Наличен в наш магазин

Fatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro залепване.Графики устойчиви на измиване и изн..

43лв.

ГЪБА ЗА КОРМИЛО RENTHAL FATBAR PAD ЧЕРЕН/БЯЛ

Наличен в наш магазин

Fatbar Pad протектор за кормило от дунапрен на Renthal e изработен така че да предпази състезателя от нараняване и да бъде устойчив на износване.Устойчиво TPU покритие.Дунапрен с висока плътност за максимална защита.Изключително лек.Velcro залепване.Графики устойчиви на измиване и изн..

43лв.

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 BLUE

Наличен в наш магазин

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 BLUE..

139лв.

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 GOLD

Наличен в наш магазин

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 GOLD..

139лв.

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 RED

Наличен в наш магазин

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 RED..

139лв.

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 SILVER

Наличен в наш магазин

КОРМИЛО BARRACUDA HANDLEBAR 28/22 SILVER..

139лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Linsonmoto предлага богата продуктова гама кормила за MX и Enduro мотоциклети на световния лидер Renthal. В момента, доказани производители, като Kawasaki, Honda I Suzuki монтират кормилата на Renthal, като оригинално оборудване.

Каквопредставлява продукта

Мото кормилатапредлагат разнообразни функции, необходими за всеки един  моторист, за да направят управлението намотора възможно най-лесно, удобно и безопасно.

Предлагат се с външен диаметър 22.2 мм.,който е най-често срещан при повечето мотоциклети. Мото кормилата са съвместимис всички видове контролери и аксесоари.Те имат прецизна изработка, коятоосигурява тяхното високо качество.

Мото кормилата са на марката Renthal. Тъй като имат специалнообработена повърхност,  те сехарактеризират със здравина и имат дълга продължителност на живота.

Гумените дръжки на всички кормила са набраздени, за да се осигури по-голяма свързващаповърхност и съответно повече удобство и стабилност замоториста. Кормилата имат също така анодиран повърхностен слой , който предпазваот корозия.

Марката предлага различни колекции откормила, като всяка от тях има индивидуални технически черти и предимства.Напримермоделите от колекция 7/8 MX и Enduro се предлагат в различни цветове и размери,така че да отговорят на индивидуалните изисквания за качество и удобствона  състезателите.

Мото кормилата от колекция 7/8 имоделите кормила Fatbarsимат специално разработена алуминиева сплав-7010 T6Aluminium.

7010 T6 Aluminium  е изработена по нова технология и притежавасвойства, които спомагат за максималното намаляване на вибрациите отмотора, които често причиняват умора на ездача

Всяко кормило от марката сепредлага вкомплект с SX Bar Pad, който предсталява протектор от дунапрен. Той предпазваездача от наранявания, като в същото време допринася за стилната визия намотоциклета.

Кормилата от серията "Renthal7/8"осигуряват на състезателите отлична гъвкавост благодарение напатентованите им скоби. Те са с висока издръжливост и поддържат силатанеобходима за Motocross и Supercross. 

Как се използва

Към мото кормилата се предлага упътване за лесенмонтаж и употреба.

Тенденции

В момента мотоциклетнитемарки Honda, Kawasaki и Suzuki  монтират мотокормилата на Renthal на своите мотори като оригинално оборудване.

От кого се произвежда

Мото кормилата идват от световноизвестнатамарка Renthal, която непрекъснато сестреми да подобрява дизайна и качеството на своите продукти, за да отговарят тена променящите се изисквания на пазара.Марка е специализирана в производствотона части и аксесоари за мотоциклети,  ATV и велосипеди. 

Renthalпредлага  широка гама от продукти за мотокрос, Ендурои  шосейни мотоциклети. Освен мото кормила, продуктовата гама на маркатавключва също ръкохватки, стойки за щанги, лостове, ръчни предпазители, верижниколела, вериги и накладки.

Защо да изберете Линсън Мото

Онлайн магазин Motoekipпредлага голяморазнообразие от  оригинални  мото кормила и аксесоари към тях за различнимодели мотоциклети Off road, MX,Enduro и ATV. 


Често задавани въпроси 

Какви видове мото кормила се предлагат?

В нашия магазин ще откриете много голямо разнообразие от мото кормила за всякакъв тип мотори. Кормилата, които предлагаме са от водещи марки, с качество без конкуренция и на цени, повече от достъпни. 

На какви марки и защо?

Мото кормилата, които присъстват в продуктовия ни каталог са от популярни брандове като:

  • BARRACUDA
  • VICMA
  • RENTHAL и много други

На какви цени варират?

За да задоволим изискванията на всички свои клиенти, ние предлагаме мото кормила на цени, вариращи от 26 до 260 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които доставяме закупените от LinsonMoto мото кормила са според статуса на поръчката:

  • Ако продуктът е със статус: “Налични в наш магазин” доставката се извършва в срок до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако е със статус: “Изпращане до 48 часа” доставката се извършва в срок до 48 часа. 
  • Ако продуктът е със статус: “Изпращаме до 10 дни” мото кормилата се доставят в рамките на посочените срокове.
  • При продукти със статус: “Очаквана доставка” служител на нашия мото магазин се свързва по телефон с клиента за уточняване възможния срок на доставка. 

При покупка на продукт на стойност, надхвърляща 149 лв доставката е безплатна и всички наши клиенти закупили мото артикул от нашия магазин се възползват от опцията “Преглед” при доставката.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете върнете или замените мото кормилата до 30 дни след доставката. Условията са не сте използвали артикула, да попълните формуляр за връщане/замяна, опаковката да не е нарушена и да бъде приложен платежен документ, с който да удостоверите, че продуктът е закупен от нашия мото магазин.