Мото кормила

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA BK

Изпращаме до 48 часа

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA BKACMA е проектирана изключително за използване като гайка за трипътникНе трябва да се използва за осите на задното колело или шарнирното окачване...

99лв.

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA BK EX 400

Изпращаме до 48 часа

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA BK EX 400Анодизиран в четири различни цвята, той украсява централната част на кормилото ви и привлича всеки поглед. GILLES.TOOLING ACMA произлиза директно от нашата популярна патентована самозаключваща се титаниева предпазна ключалка ACM. В унисон със своя..

89лв.

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA BL M 1000 RR ABS

Изпращаме до 48 часа

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA BL M 1000 RR ABS..

99лв.

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA RD CB 650 F 14-16

Изпращаме до 48 часа

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA RD CB 650 F 14-16..

89лв.

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA RD M 1000 RR ABS

Изпращаме до 48 часа

Гайка за трипътник GILLES TOP YOKE NUT ACMA RD M 1000 RR ABS..

99лв.

Гайка/Болт за трипътник SCAR за HONDA RED

Наличен в наш магазин

Гайка/Болт за трипътник за HONDA REDCNC обработени гайка или болт за трипътник Предварително пробити отвори за предпазен кабел Анодизиран за дълготрайно покритие с лазерно гравирано лого Подходящ за OEM и Scar тройни скоби..

39лв.

Гайка/Болт за трипътник SCAR за KAWASAKI BLUE

Изпращаме до 48 часа

Гайка/болт за трипътник за KAWASAKI BLUECNC обработени гайка /болт за трипътник Предварително пробити отвори за предпазен кабел Анодизиран за дълготрайно покритие с лазерно гравирано лого Подходящ за OEM и Scar тройни скоби..

39лв.

Гайка/Болт за трипътник SCAR на KTM ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Гайка/Болт за трипътник на KTM ORANGECNC обработена гайка или болт на кормилното управлениеПредварително пробити отвори за предпазен кабелАнодизиран за дълготрайно покритие с лазерно гравирано логоПодходяща за OEM и оригинален трипътник..

39лв.

Гайка/Болт за трипътник SCAR на SUZUKI/YAMAHA BLUE

Изпращаме до 48 часа

Гайка/Болт за кормило за SUZUKI/YAMAHA BLUECNC обработена гайка или болт на кормилното управлениеПредварително пробити отвори за предпазен кабелАнодизиран за дълготрайно покритие с лазерно гравирано логоПодходяща за OEM и оригинален трипътник..

39лв.

Гъба за кормило CYCRA BLACK/WHITE

Изпращаме до 48 часа

Гъба за кормило CYCRA BLACK/WHITE..

96лв.

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD BLK/RED

Изпращаме до 48 часа

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD BLK/RED..

53лв.

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD MINI WHT/GRN

Изпращаме до 48 часа

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD MINI WHT/GRN..

53лв.

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD SX TEAM ISSUE TLD

Изпращаме до 48 часа

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD SX TEAM ISSUE TLD..

53лв.

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD TEAM BK/R/G

Изпращаме до 48 часа

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD TEAM BK/R/G..

53лв.

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD TEAM BK/W/GN

Изпращаме до 48 часа

Гъба за кормило RENTHAL BAR PAD TEAM BK/W/GN..

53лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Linsonmoto предлага богата продуктова гама кормила за MX и Enduro мотоциклети на световния лидер Renthal. В момента, доказани производители, като Kawasaki, Honda I Suzuki монтират кормилата на Renthal, като оригинално оборудване.

Каквопредставлява продукта

Мото кормилатапредлагат разнообразни функции, необходими за всеки един  моторист, за да направят управлението намотора възможно най-лесно, удобно и безопасно.

Предлагат се с външен диаметър 22.2 мм.,който е най-често срещан при повечето мотоциклети. Мото кормилата са съвместимис всички видове контролери и аксесоари.Те имат прецизна изработка, коятоосигурява тяхното високо качество.

Мото кормилата са на марката Renthal. Тъй като имат специалнообработена повърхност,  те сехарактеризират със здравина и имат дълга продължителност на живота.

Гумените дръжки на всички кормила са набраздени, за да се осигури по-голяма свързващаповърхност и съответно повече удобство и стабилност замоториста. Кормилата имат също така анодиран повърхностен слой , който предпазваот корозия.

Марката предлага различни колекции откормила, като всяка от тях има индивидуални технически черти и предимства.Напримермоделите от колекция 7/8 MX и Enduro се предлагат в различни цветове и размери,така че да отговорят на индивидуалните изисквания за качество и удобствона  състезателите.

Мото кормилата от колекция 7/8 имоделите кормила Fatbarsимат специално разработена алуминиева сплав-7010 T6Aluminium.

7010 T6 Aluminium  е изработена по нова технология и притежавасвойства, които спомагат за максималното намаляване на вибрациите отмотора, които често причиняват умора на ездача

Всяко кормило от марката сепредлага вкомплект с SX Bar Pad, който предсталява протектор от дунапрен. Той предпазваездача от наранявания, като в същото време допринася за стилната визия намотоциклета.

Кормилата от серията "Renthal7/8"осигуряват на състезателите отлична гъвкавост благодарение напатентованите им скоби. Те са с висока издръжливост и поддържат силатанеобходима за Motocross и Supercross. 

Как се използва

Към мото кормилата се предлага упътване за лесенмонтаж и употреба.

Тенденции

В момента мотоциклетнитемарки Honda, Kawasaki и Suzuki  монтират мотокормилата на Renthal на своите мотори като оригинално оборудване.

От кого се произвежда

Мото кормилата идват от световноизвестнатамарка Renthal, която непрекъснато сестреми да подобрява дизайна и качеството на своите продукти, за да отговарят тена променящите се изисквания на пазара.Марка е специализирана в производствотона части и аксесоари за мотоциклети,  ATV и велосипеди. 

Renthalпредлага  широка гама от продукти за мотокрос, Ендурои  шосейни мотоциклети. Освен мото кормила, продуктовата гама на маркатавключва също ръкохватки, стойки за щанги, лостове, ръчни предпазители, верижниколела, вериги и накладки.

Защо да изберете Линсън Мото

Онлайн магазин Motoekipпредлага голяморазнообразие от  оригинални  мото кормила и аксесоари към тях за различнимодели мотоциклети Off road, MX,Enduro и ATV. 


Често задавани въпроси 

Какви видове мото кормила се предлагат?

В нашия магазин ще откриете много голямо разнообразие от мото кормила за всякакъв тип мотори. Кормилата, които предлагаме са от водещи марки, с качество без конкуренция и на цени, повече от достъпни. 

На какви марки и защо?

Мото кормилата, които присъстват в продуктовия ни каталог са от популярни брандове като:

  • BARRACUDA
  • VICMA
  • RENTHAL и много други

На какви цени варират?

За да задоволим изискванията на всички свои клиенти, ние предлагаме мото кормила на цени, вариращи от 26 до 260 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които доставяме закупените от LinsonMoto мото кормила са според статуса на поръчката:

  • Ако продуктът е със статус: “Налични в наш магазин” доставката се извършва в срок до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако е със статус: “Изпращане до 48 часа” доставката се извършва в срок до 48 часа. 
  • Ако продуктът е със статус: “Изпращаме до 10 дни” мото кормилата се доставят в рамките на посочените срокове.
  • При продукти със статус: “Очаквана доставка” служител на нашия мото магазин се свързва по телефон с клиента за уточняване възможния срок на доставка. 

При покупка на продукт на стойност, надхвърляща 149 лв доставката е безплатна и всички наши клиенти закупили мото артикул от нашия магазин се възползват от опцията “Преглед” при доставката.

Мога ли да върна артикул и как?

Можете върнете или замените мото кормилата до 30 дни след доставката. Условията са не сте използвали артикула, да попълните формуляр за връщане/замяна, опаковката да не е нарушена и да бъде приложен платежен документ, с който да удостоверите, че продуктът е закупен от нашия мото магазин.