Мото рогатки

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

Калник SW-MOTECH FENDER KIT SV 650 ABS

Изпращаме до 48 часа

Калник SW-MOTECH FENDER KIT SV 650 ABS..

197лв.

Калник SW-MOTECH FENDER KIT XSR 700 ABS

Изпращаме до 48 часа

Калник SW-MOTECH FENDER KIT XSR 700 ABS..

197лв.

Калник SW-MOTECH FENDER KIT XSR 700 ABS 23

Изпращаме до 48 часа

Калник SW-MOTECH FENDER KIT XSR 700 ABS 23..

197лв.

Калник SW-MOTECH FRONT FENDER KIT FJ-09 850 ABS

Изпращаме до 48 часа

Калник SW-MOTECH FRONT FENDER KIT FJ-09 850 ABS..

197лв.

Калник SW-MOTECH FRONT FENDER KIT FJ-09 850 ABS 19

Изпращаме до 48 часа

Калник SW-MOTECH FRONT FENDER KIT FJ-09 850 ABS 19..

197лв.

Калник SW-MOTECH FRONT FENDER KIT SV 650 ABS 21-23

Изпращаме до 48 часа

Калник SW-MOTECH FRONT FENDER KIT SV 650 ABS 21-23..

197лв.

Мото рогатка за Honda CBR 600 F4I

Наличен в наш магазин

Мото рогатка  за Honda CBR 600 F4IЧисто нова мото стойка (рогатка) за предни спойлери и фарЛеснен монтажРогатките пасват на 100% на оригиналните за тях места.АФТЪРМАРКЕТ ПРОДУКТ с качество сравнимо с това на оригиналните частиИзработени от алуминиева сплав..

90лв.

По поръчка

Мото рогатка Suzuki GSXR 600/750 2004-2005

По поръчка

Мото рогатка Suzuki GSXR 600/750 2004-2005Чисто нова мото стойка (рогатка) за предни спойлери и фарЛеснен монтажРогатките пасват на 100% на оригиналните за тях места.АФТЪРМАРКЕТ ПРОДУКТ с качество сравнимо с това на оригиналните частиИзработени от алуминиева сплав..

110лв.

Мото рогатка за Honda Cbr 1000rr 2004-2007

Наличен в наш магазин

Мото рогатка за Honda Cbr 1000rr 2004-2007Чисто нова мото стойка (рогатка) за предни спойлери и фарЛеснен монтажРогатките пасват на 100% на оригиналните за тях места.АФТЪРМАРКЕТ ПРОДУКТ с качество сравнимо с това на оригиналните частиИзработени от алуминиева сплав..

110лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Широка гама от рогатки за мотоциклети - SUZUKI, KAWASAKI, YAMAHA, HONDA

Какво представлява продукта ?

За някои хорамотоциклетизма е повече от хоби, тъй като се е превърнал в начин на живот.Привържениците на бързите двуколесни превозни средства обожават повече отвсичко своите мотори и се стараят винаги да им предоставят необходимите грижи.

Когато даденарезервна част прояви дефект е редно да бъде заменена с висококачественаединица. Понякога обаче не е необходимо компонентите да са повредени, за дабъдат сменени. В повечето случаи по-запалените мотористи искат да заменятнастоящите си части с по-олекотени алтернативи.

По този начинпроизводителността на мотора им се увеличава многократно, защото общото теглоще бъде с една идея по-малко. Типичен пример за подобна ситуация можем да дадемс компонента известен под наименованието - мото рогатки.  Макар, че не всеки е чувал за тях, моторогатките играят ключова роля в целостта на всички мотоциклети.

Продукта е елементот конструкцията и представлява свързващото звено между тялото на мотора ипредния спойлер. Без него вие няма да може да разчитате на предните брони,които придават, както привлекателен дизайн на средството за придвижване, така ипълноценна защита.

 

 Мото рогатки

Каксе използва и от кого се произвежда ?

Реално погледнатомото рогатката се използва, като монтажна скоба, която придържа в правилнапозиция скоростомера, фаровете и предния спойлер. Освен тази дейност, частта епроектирана да предотвратява допълнителни повреди по конструкцията на мотора вслучай на инцидент.

Ако евентуалнонякога претърпите ПТП първото нещо, което ще поеме цялата енергия от удара еименно мото рогатката. За щастие днес тя има изключително богато пазарноразнообразие, така че независимо от причината поради която ви е необходима,винаги ще успеете да откриете подходящ екземпляр.

Специалиститепрепоръчват дори да не сте претърпели инцидент отново да замените съществуващиякомпонент. За разлика от оригиналните, които са по принцип стоманени,афтърмаркет компаниите произвеждат своите модели от алуминиева сплав и другиолекотени материали.

Те от своя странапредоставят несравними предимства по отношение на производителността. А това вкрайна сметка ще бъде от съществено значение за всеки един ентусиаст, койтоцели нещо повече от следобедна разходка из града.

Защо да изберете Линсън Мото ?

Все пак имайтепредвид, че частта не е често срещана, тъй като не се произвежда от абсолютновсички производители на мотоциклетни консумативи. Макар да разполагате с изборада я поръчате от оригинални вносители не забравяйте, че тяхната цена ще бъде впъти по-голяма.

Ето затова випрепоръчваме да се доверите на нашия онлайн каталог. Тук ще попаднете нависококачествени рогатки, които са на справедливи цени. Инсталацията им еелементарна, тъй като пасват идеално подобно на ОЕМ частта. Това което гиразличава от нея обаче е тяхната издръжливост и достъпност.


Често задавани въпроси 

Какви видове мото рогатки се предлагат?

Ние можем да ви предложим широка гама от мото рогатки на добри цени и от водещи брандове. 

На какви марки и защо?

Рогатките, които от LinsonMoto предлагаме са съобразени със стандартите за качество. При нас ще откриете рогатки за HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, BMW, CBR, YAMAHA и много други.

На какви цени варират?

Цените на мото рогатките, които ще откриете в нашия магазин са много достъпни и варират от 85 до 190 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които мото артикулите могат да бъдат доставени до адреса на клиента зависят от статуса на конкретната поръчка:

  • При статус на поръчката: “Наличен в наш магазин”, мото рогатките се доставят до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • При статус: “Изпращане до 48 часа”, доставката се извършва до 48 часа след потвърждаване на поръчката.
  • При статус на поръчката: “Очаквана доставка” сроковете, в които можем да доставим мото артикула се уточняват между клиента и служител на магазина.

При покупка на мотоциклетни рогатки от нашия мото магазин всеки клиент може да се възползва от опцията преглед при доставката. А при покупка на стойност над 149 лв ние доставяме артикула напълно безплатно. 

Мога ли да върна артикул и как?

Рогатките за мотоциклет могат да бъдат върнати/заменени в срок от 30 дни. За да бъдат приети, артикулите не трябва да бъдат използвани и трябва да бъдат придружени от попълнен формуляр за връщане и касова бележка или фактура за извършена покупка от нашия магазин.