Лостове, педали, жила

Търсене по модел моторФилтър мото авточасти

Десен OEM лост VICMA 72141

Изпращаме до 10 дни

 Десен OEM лост VICMA 72141VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: СпирачкаСтран..

13лв.

Десен OEM лост VICMA 72221

Наличен в наш магазин

 Десен OEM лост VICMA 72221VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: СпирачкаСтран..

11лв.

Десен OEM лост VICMA 72232

Наличен в наш магазин

 Десен OEM лост VICMA 72232VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: СпирачкаСтран..

18лв.

Десен OEM лост VICMA 72252

Изпращаме до 48 часа

 Десен OEM лост VICMA 72252VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: СпирачкаСтран..

15лв.

OEM лост VICMA 70051

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70051VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

14лв.

OEM лост VICMA 70052

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70052VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

13лв.

OEM лост VICMA 70056

Изпращаме до 10 дни

OEM лост VICMA 70056VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

13лв.

OEM лост VICMA 70182

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70182VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

16лв.

OEM лост VICMA 70271

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70271VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

16лв.

OEM лост VICMA 70272

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70272VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

16лв.

OEM лост VICMA 70277

Изпращаме до 10 дни

OEM лост VICMA 70277VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

11лв.

OEM лост VICMA 70781

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70781VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

26лв.

OEM лост VICMA 70786

Изпращаме до 10 дни

OEM лост VICMA 70786VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

19лв.

OEM лост VICMA 70831

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70831VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: СпирачкаСтрана на монтаж:..

15лв.

OEM лост VICMA 70836

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 70836VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

13лв.

OEM лост VICMA 71361

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 71361VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

14лв.

OEM лост VICMA 71987

Изпращаме до 10 дни

OEM лост VICMA 71987VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

13лв.

OEM лост VICMA 71989

Наличен в наш магазин

OEM лост VICMA 71989VICMA e испанска фирма, която предлага аксесоари и резервни части за мотопеди и мотоциклети.OEM лостовете VICMA са с висококачествена изработка която, съответства на оригиналните по форма и цвят за вашия мотоциклет.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Състояние: 100% НовиВид: Спирачка / СъединителСтра..

13лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ние от LINSONMOTO.BG ви предлагаме богата гама от OEM лостове спирачка/съединител за вашият мотор. Производени от Vpart.

При нас в LINSONMOTO.BG може да откриете голям асортимент от мото лостове за спирачки и съединители. Ние можем да предложим широка гама от различни модели, форми и дизайни. Всички мото лостове, който предлагаме са изработени от качествени материали.


Често задавани въпроси 

Какви видове мото лостове спирачка/съединител се предлагат?

В нашия мото магазин ще откриете лостове, педали и жила на достъпни цени. Ние можем да ви предложим богата гама от ОЕМ мото лостове спирачка/съединител, жила, манивели, конзоли за спирачка/съединител, спортни лостове, педали за задна спирачка/ скорости и много други.

На какви марки и защо?

При нас ще откриете мото лостове, педали и жила с високо качество и от популярни марки като:

  • 4RIDE
  • BARRACUDA
  • OXFORD
  • Pro RACING
  • VICMA и много други

На какви цени варират?

Мото лостовете спирачка/съединител, които от LinsonMoto предлагаме са на цени от 4 до 429 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които доставяме закупени от нашия мото магазин артикули зависи от статуса на конкретната поръчка:

  • При статус: “Наличен в нашия магазин” ние доставяме мото лостовете до 24 часа. 
  • При статус: “Изпращаме до 48 часа”, ние доставяме артикула до 48 часа.
  • При статус на поръчката: “Изпращане до 3, 5 или 10 дни”, ние доставяме закупения продукт в съответните срокове.
  • При статус: “Очаквана доставка” или “По поръчка”, служител на магазина се свързва с клиента, за уточняване на сроковете, в които мото артикулът може да бъде доставен.

Ако стойността на покупката надхвърля сумата от 149 лв, от LinsonMoto извършваме безплатна доставка. Преди да приеме доставката всеки наш клиент може да се възползва от предлаганата от нас опция “Преглед на продукта”.

Мога ли да върна артикул и как?

От LinsonMoto даваме възможност на нашите клиенти да върнат или заменят закупен от тях мото продукт. Изискванията са замяната или връщането да са до 30 дни след доставката, артикул да не е използван, да се попълни формуляр за връщане и мото продуктът да бъде придружен с платежен документ за осъществена покупка от нашия магазин.