Масла


Антифриз TWIN AIR Ice Coolant 2.2L

Изпращаме до 48 часа

Антифриз TWIN AIR Ice Coolant 2.2LГотова за употреба деминерализирана вода, без необходимост от разрежданеНа основата на монопропилен гликол (MPG)Най-съвременна технология за нанотехнологии и органични добавкиБез силикати, биоразградима и нетоксичнаНамалява и поддържа оптимални работни температуриЗа..

55лв.

Антифриз TWIN AIR ICE FLOW COOLANT 20L

Изпращаме до 48 часа

Антифриз TWIN AIR ICE FLOW COOLANT 20LГотова за употреба деминерализирана вода, без необходимост от разрежданеНа основата на монопропилен гликол (MPG)Най-съвременна технология за нанотехнологии и органични добавкиБез силикати, биоразградима и нетоксичнаНамалява и поддържа оптимални работни температу..

475лв.

Комплект за почистване/смазване въздушни филтъри TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Комплект за почистване/смазване въздушни филтъри TWIN AIRИзползване на гранулирани детергенти вместо разтворители; не се втвърдяват и не увреждат филтърната пянаПрепоръчва се за всички филтри с пянаНай-строгите стандарти за биоразградимост; започва тънко за дълбоко, равномерно проникване и изсъхва д..

80лв.

Комплект спрей почистване/смазване на филтър TWIN AIR

Наличен в наш магазин

Комплект спрей почистване смазване на филтър TWIN AIR Течният препарат за отстраняване на мръсотия бързо разтваря мръсотията и мазнините от филтрите, без да втвърдява или уврежда въздушния филтър, както разтворителите и бензинът.Маслото за въздушни филтри Liquid Power може да се използва за вси..

56лв.

Масло за въздушен филтър Liquid Power TWIN AIR 1L

Изпращаме до 48 часа

Масло за въздушен филтър TWIN AIR 1LМаслото за въздушни филтри Liquid Power може да се използва за всички видове въздушни филтри с пянаПозволява максимално дишане, без да позволява проникване на вредни замърсявания във филтъра..

36лв.

Масло за въздушни филтри Bio Liquid Power TWIN AIR 1L

Наличен в наш магазин

Масло за въздушни филтри Bio Liquid Power TWIN AIR 1LПоддържайте филтъра си от пяна в състояние като новЗапочва тънко за дълбоко и равномерно проникване и изсъхва до равномерно покритие с висока степен на прилепване, което задържа мръсотията, праха и песъчинкитеРазработен и произведен от Texaco спец..

44лв.

Минерално масло MAGURA BLOOD 1L

Изпращаме до 48 часа

Минерално масло MAGURA BLOOD 1L..

90лв.

Минерално масло за съединител MAGURA BLOOD 100 ML

Изпращаме до 48 часа

Минерално масло за съединител MAGURA BLOOD 100 ML..

19лв.

Препарат за почистване на въздушни филтри TWIN AIR 1L

Наличен в наш магазин

Препарат за почистване на въздушни филтри TWIN AIR 1LПрепаратът за отстраняване на замърсявания BIO почиства филтрите с течно масло Bio Power, като използва гранулирани детергенти вместо разтворителиВодоразтворимият почистващ препарат може да се оттича директно в канализацията, без да запушва канала..

36лв.

Смазка за спирачни апарати EBC LUBE001

Изпращаме до 48 часа

Смазка за спирачни апарати EBC LUBE001..

2лв.

Спирачна течност EBC BF004 6PK DOT4 -250ml

Изпращаме до 48 часа

Спирачна течност EBC BF004 6PK DOT4 -250ml..

53лв.

Спирачна течност EBC BF307 DOT4- 6 броя

Изпращаме до 48 часа

Спирачна течност EBC BF307 DOT4- 6 брояВисоко усъвършенствана течност DOT 4 за състезателни или високопроизводителни шосейни моториМоже да се използва във всички спирачни системи, които отговарят на изискванията за DOT 3 или DOT 4 (не е съвместима с течност DOT 5)586 градуса температура на кипене в ..

311лв.

Спирачна течност EBC DOT5 250ML - 6 броя

Изпращаме до 48 часа

Спирачна течност EBC DOT5 250ML - 6 броя..

421лв.

Спрей TWIN AIR CONTACT CLEANER

Наличен в наш магазин

Спрей TWIN AIR CONTACT CLEANERВисококачествен почистващ препарат за електрически компонентиПочистете въздушната кутия, клетката и др. с тази бързосъхнеща формула, която не оставя следиБезопасен за пластмасови и боядисани повърхностиПредлага се в аерозолни кутии от 500 ml, 12 броя в кутия..

17лв.

Спрей за въздушен филтър TWIN AIR BIO

Наличен в наш магазин

Спрей за въздушен филтър TWIN AIR BIOПоддържайте филтъра от пяна в състояние като новЗапочва се с тънък слой за дълбоко и равномерно проникване и изсъхва под формата на равномерно покритие с висока степен на прилепване, което задържа мръсотията, праха и песъчинкитеРазработено и произведено от Texaco..

31лв.

Спрей за почистване въздушни филтри TWIN AIR

Наличен в наш магазин

Спрей за почистване въздушни филтри TWIN AIRБързо разтваря мръсотията и мазнините от филтрите, без да втвърдява или уврежда въздушния филтър, както разтворителите и бензинът..

29лв.

Спрей за смазване на въздушни филтри LIQUID POWER TWIN AIR

Наличен в наш магазин

Спрей за смазване на въздушни филтри TWIN AIRМаслото за въздушни филтри Liquid Power може да се използва за всички видове въздушни филтри с пянаПозволява максимално дишане, без да позволява проникване на вредни замърсявания във филтъра..

27лв.

Минерално моторно масло за мотоциклети LIQUI MOLY HD Classic SAE 50

Изпращаме до 48 часа

 Минерално моторно масло за мотоциклети LIQUI MOLY HD Classic SAE 50Предназначено за класически мотоциклети. Особено подходящо за мотори “Harley Davidson”. Осигурява висока устойчивост на износване и корозия. Има висока вискозитетно-температурна стабилност. Гарантира по-добра работа на двигател..

22лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте разнообразието от висококачествени масла и смазочни продукти, което онлайн магазин за мотоекипировка LINSONMOTO ви предлага.

Маслото играе ключова роля за ефективнатаработа на двигателя на мотоциклета. Задачатаму е не само да понижи температуратапри триенето на елементите на двигателя, но и да го предпази от корозия, износване, утечки и отлагания и други.

Двигателното масло е консуматив, който има определен период на ефективност, следкоето трябва да бъде сменено с ново. Ако и вие търсите да закупите масло замотоциклета си, първо трябва да знаете от какъв вид масло се нуждае вашиятмодел и марка мотоциклет.

Видове масла

Минерални

Тези масла се произвеждатна базата петролни продукти. Това е основен тип масло, който е подходящ за двигатели с по-малък капацитет, коитоне създават голямо налягане по време на работа. Минералните масла са достъпни като цена, но ефективността имне е много продължителна и се налага по-често да бъдат сменяни.

Полусинтетични

При този вид масла се смесватминерални и синтетични продукти. Смесвайки ги, производителите са взелинай-доброто от двата вида масла - високотониво на защита от минералните масла и високитепоказатели за ефективност от синтетичните масла. Полусинтетичното масло еподходящо за всички мотоциклети с капацитет до 250 кубика.

Синтетични

Синтетичните масла се считат за най-добрите. Произвеждат се от чисти полимери на базата на фабричнопроизведени материали. Основните предимства на този вид масла е, че тяхното качество не се влошава бързо, имат много добро смазващо действие и иматдоста по-дълъг експлоатационен живот.Този вид масла са много подходящи за състезателните машини и супербайковете.

Ако и вашият мотоциклет се нуждае от смяна на маслото,разгледайте и нашите предложения за двигателни масла! Сигурни сме, че ще откриете точно този вид и марка масло,което да отговаря както на вашите изисквания, така и на изискванията напроизводителя на мотоциклета.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние сме се постарали да подберем и да предлагаме единствено масла с доказани качества и от популярнимарки, за да сте сигурни, че купувате точно това масло, от което вашиятдвигател има нужда. При нас ще откриете много голямо разнообразие не само от масла, но и голям асортимент отдобавки на много приемливи цени. Маслата и добавките, които можем да ви предложим са сгарантирано високо качество, а марките, които предлагаме са MOTUL, CASTROL, BARDAHL, REPSOL, Bel - Ray,PITOLINE и много други.Често задавани въпроси 

Какви видове масла за мотор се предлагат?

На страниците на онлайн магазин LinsonMoto ще откриете изключително разнообразна гама от минерални, полусинтетични и синтетични масла, антифриз, добавки, спрейове за вериги, спирачна течност и много други. 

На какви марки и защо?

Ние можем да ви предложим висококачествени масла, добавки и течности за мотори от водещи брандове.

Като например :

 • CASTROL
 • MOTUL
 • BREMBO
 • BARDAHL
 • DBS MOTO
 • LIQUI MOLY
 • BEL - RAY
 • BARRACUDA
 • PERSOL и много други

На какви цени варират?

Маслата, антифриза и добавките, които от нашия мото магазин предлагаме са в широк ценови диапазон - от 5 до 429 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които можем да доставим консумативите за мотор са в зависимост от статуса на конкретната поръчка:

 • Ако артикулът е със статус на поръчката: “Наличен в наш магазин” доставката се извършва до 24 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако артикулът е със статус на поръчката: “Изпращане до 48 часа”, доставката се извършва до 48 часа. 
 • Ако артикулът е със статус: “Очаквана доставка”, сроковете за доставка се уточняват чрез телефонен разговор между служител на LinsonMoto и клиента.

При покупка на стойност над 149 лв доставката е напълно безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки един мото продукт, предлаган в нашия магазин може да бъде върнат или заменен до 30 дни след доставката. 

При връщането трябва да бъдат спазени следните условия:

 • Артикулът не трябва да бъде използван.
 • Целостта на опаковката му не трябва да бъде нарушена.
 • Изисква се попълнен формуляр за връщане.
 • Изисква се предоставяне на платежен документ, който да удостовери, че артикулът е закупен от нашия магазин.