MTB / ВЕЛО

В онлайн магазин LINSONMOTO ще откриете богато разнообразие екипировка за MTB(моунтинбайк) и вело екипировка, части и аксесоари

Независимо дали практикувате планинско или шосейно колоездене използването на подходящо оборудване и екипировка ще ви помогне да направите практикуването на този спорт много по-безопасен.

Маунтин байк и вело екипировка, която всеки практикуващ колоездене трябва да има

Каска 

Велосипедната каска за планинско и шосейно колоездене е задължителна част от вело екипировката. Тя предпазва главата, значително намалявайки риска от травми в случай на инцидент.


Очила 

Този МТВ/ВЕЛО аксесоар е задължителен, тъй като предпазва очите на колоездача както от пътни отломки, така и от вредните UV лъчи.


Обувки 

Вело обувките за планинско или шосейно колоездене е добре да са водоустойчиви, с подметка, която осигурява добро сцепление с педалите и със закопчаване, което гарантира плътно прилягане към крака на колоездача.


Джърси 

Джърси или блузите за колоездене са специално предназначени за практикуване на този спорт. Изработват от поглъщаща потта материя и разполагат както с допълнително покритие и защита срещу удар от клони или пътни отломки, така и с допълнителни джобове за съхранение на малки вещи.


Панталони/шорти 

Панталоните за маунтин байк обикновено не са нито много широки, нито много тесни, за да осигурят комфорт по време на езда. Голяма част от моделите разполагат с добра вентилация, еластичен панел в задната част за по-голямо удобство и комфорт.

Шортите за планинско колоездене са с по-свободна кройка, с допълнителна вътрешна подплата, с еластични панели и се изработват от здрави и издръжливи технически тъкани.

Моделите за шосейно колоездене са с аеродинамичен дизайн, с допълнителни панели за по-добър комфорт и се изработват от дишаща материя, която не позволява на потта да причини дискомфорт.


Ръкавици 

Вело и МТВ ръкавиците изпълняват две функции - осигуряват допълнителна защита и отнемат част от натоварването на ръцете и предпазват дланите и пръстите от различни атмосферни влияния.

Обикновено през лятото се използват ръкавици без пръсти, изработени от еластична материя и с допълнителни вложки, а през зимата - ръкавици с пръсти за по-добра защита на ръцете от минусовите температури.

Освен тези основни елементи от МТВ/ВЕЛО екипировката е добре да се оборудвате и с качествени аксесоари като раница, протектори бутилка за вода, комплект за първа помощ и други.

Ако се питате как да си осигурите всичко необходимо, за да практикувате планинско или шосейно колоездене, предлагаме ви да разгледате МТВ/ВЕЛО продуктите, предлагани от Линсън Мото.

Защо да изберете Linson Moto?

В нашия онлайн магазин ще откриете всичко необходимо за безопасността и комфорта си по време на езда. Ние можем да ви предложим пълната гама от вело каски, джърси, обувки, панталони, шорти, ръкавици и очила от водещи брандове.

Като например : 

 • THOR
 • O’NEAL
 • Alpinestars
 • 100%
 • A - PRO
 • FXR RACING
 • TRW - LUCAS и други

Освен пълната вело и маунт байк екипировка можем да ви предложим още висококачествени аксесоари като раници, бутилки за вода, ръкохватки, педали, седалки и широка гама от части за велосипеди на много достъпни цени.

Често задавани въпроси

Какви МТВ/ВЕЛО продукти се предлагат?

В онлайн магазин Линсън Мото можете да откриете голямо разнообразие от маунтин байк и вело екипировка, аксесоари и части за велосипеди от високо качество на достъпни цени.

На какви марки и защо?

Ние разбираме нуждата на колоездачите от качествена МТВ/Вело екипировка затова се стремим да предлагаме каски, обувки, ръкавици, аксесоари и вело облекло от водещи брандове, които не правят никакви компромиси с качеството на своите продукти.

В нашия магазин ще откриете екипировка и аксесоари за планинско и шосейно колоездене от популярни марки като:

 • O’NEAL
 • Alpinestars
 • THOR
 • FXR RACING
 • RW - LUCAS
 • A - PRO и много други

На какви цени варират?

МТВ/ВЕЛО артикулите, които предлагаме са в ценовия диапазон от 82 до 282 лв.

Как и за колко време се доставят?

След като разгледате и изберете маунтин байк или вело артикул, който искате да закупите, ние ще ви го доставим в сроковете, упоменати в описанието на продукта.

Ако екипировката или аксесоарът е със статус “Наличен в магазина”, ще ви го доставим в рамките на 24 часа. Ако е със статус “Доставка до 24 часа, до 48 часа или до 5 или 10 дни” закупеният артикул ще ви бъде доставен в упоменатите срокове.

Мога ли да върна артикул и как?

Ако след доставката решите, че искате да замените или върнете закупения вело артикул, можете да го направите в срок до 30 дни. Връщането на продукта става като представите касов бон, че артикулът е закупен от магазин Линсън Мото. Силно препоръчително е и целостта на опаковката на продукта да не е нарушена.