Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

JT

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 18 от 2369 (132 страници)

Произход на марката и кога е създадена

JT Sprockets е популярна английска компания, която е лидер в производството на зъбни колела (пиньони), вериги и спирачни дискове, предназначени за мотоциклети и АТВ –та.  Като водеща светова марка, JT Sprockets използват съвременни технологии и висококачествени материали с цел постигането на изключителна здравина, чрез които намаляват износването.

Марката не спира да подобрява качеството на своите продукти, както и да вдига стандартите по отношение на качество на клиентското обслужване. Цел на марката е да предостави на пазара най-добрите спирачни дискове по отношение на здравина. За този факт ясно говори броят продажби на компанията по целия свят.

Кои са най-популярните факти за нея

Качеството на продуктите им се дължи на инвестирането в проучвания и тестове на продуктите, както и подобряване на производствените технологии. Марката разполага с най-големия и най-добре оборудвания завод в света. Оборудван е с техника за прецизна изработка, която включва последно поколение CNC компютърен дизайн и металообработващи машини с компютърен контрол. Всеки спирачен диск преминава през 25 производствени фази и 10 индивидуални проверки по качеството преди стане готов да напусне завода.

Екипът на компанията знаят ключа за създаването на висококачествени спирачни дискове – висока прецизност в производството и присъщо високо качество на използваните метали при изработката. По този начин се постига висока издръжливост и производителност на крайния продукт.

С помощта на топлинна и финална ръчна обработка марката постига съвършенство на крайния продукт, за да отговори и дори да надмине изискваните стандарти за качество в мотоциклетната индустрия.

Марката влага само най-добрите суровини и модерни технологии при производството им.  Тя използва алуминиева сплава 7075-T6, която се използва в авиационното строителство. Тя е с олекотено тегло. Това и е единствената марка за спирачни дискове, която използва супер издръжлива стомана с карбон C49 .

Топ модели на марката

        Задно зъбчато колело JTR698,40

        Задно зъбчато колело JTR735,36

        Задно зъбчато колело JTR28,42