Магазин София работи с нормално работно време

JT

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 18 от 2369 (132 страници)

Произход на марката и кога е създадена

JT Sprockets е популярна английска компания, която е лидер в производството на зъбни колела (пиньони), вериги и спирачни дискове, предназначени за мотоциклети и АТВ –та.  Като водеща светова марка, JT Sprockets използват съвременни технологии и висококачествени материали с цел постигането на изключителна здравина, чрез които намаляват износването.

Марката не спира да подобрява качеството на своите продукти, както и да вдига стандартите по отношение на качество на клиентското обслужване. Цел на марката е да предостави на пазара най-добрите спирачни дискове по отношение на здравина. За този факт ясно говори броят продажби на компанията по целия свят.

Кои са най-популярните факти за нея

Качеството на продуктите им се дължи на инвестирането в проучвания и тестове на продуктите, както и подобряване на производствените технологии. Марката разполага с най-големия и най-добре оборудвания завод в света. Оборудван е с техника за прецизна изработка, която включва последно поколение CNC компютърен дизайн и металообработващи машини с компютърен контрол. Всеки спирачен диск преминава през 25 производствени фази и 10 индивидуални проверки по качеството преди стане готов да напусне завода.

Екипът на компанията знаят ключа за създаването на висококачествени спирачни дискове – висока прецизност в производството и присъщо високо качество на използваните метали при изработката. По този начин се постига висока издръжливост и производителност на крайния продукт.

С помощта на топлинна и финална ръчна обработка марката постига съвършенство на крайния продукт, за да отговори и дори да надмине изискваните стандарти за качество в мотоциклетната индустрия.

Марката влага само най-добрите суровини и модерни технологии при производството им.  Тя използва алуминиева сплава 7075-T6, която се използва в авиационното строителство. Тя е с олекотено тегло. Това и е единствената марка за спирачни дискове, която използва супер издръжлива стомана с карбон C49 .

Топ модели на марката

        Задно зъбчато колело JTR698,40

        Задно зъбчато колело JTR735,36

        Задно зъбчато колело JTR28,42