Покупки на изплащане

Покупки на изплащане

Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Широка гама от продукти над 20 000 артикула

изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин

30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА

Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Безплатна доставка над 149.00лв

Х
Покупки на изплащане
Покупки на изплащане

Защо да чакате да смените старата си мотоекипировка или да поглезите мотора с нови аксесоари. Сега може да стане бързо и лесно, само трябва да отделите 5 мин.
Добавяте желаните от вас продукти в количката натискате бутона 'КУПИ НА КРЕДИТ'. След което, служител на кредитната фирма ще се свърже с Вас.
Вторият вариан за покупка на кредит е, да ни посетите на място. Работим в партньорство с БНП Париба и Уникредит Булбанк.

Х
Широка гама от продукти над 20 000 артикула
Широка гама от продукти <span>над 20 000 артикула</span>

Искате магазин, който предлага както мото екипировка на световни марки, така и мото части и аксесоари. Тогава ние, от LINSON MOTO, сме вашият магазин.
Младият ни и амбициозен екип се старае непрекъснато да обогатява продуктовата гама, за да можем да задоволим всяко едно желание на нашите клиенти.

Х
изпращане до 24 часа стоки налични в наш магазин
изпращане до 24 часа <span>стоки налични в наш магазин</span>

Бърза доставка на всички налични продукти. Изпращаме до 24 часа с опция за преглед и тест преди да платите.
Ако сте си поръчали повече от един продукт, имате възможност да изберете само част от пратката.

Х
30 ДНИ право на връщане ИЛИ ЗАМЯНА
30 ДНИ право на връщане <span>ИЛИ ЗАМЯНА</span>

В еуфорията при закупуването на новата мото екипировка не сте забелязали, че каската ви стяга или наколенките ви убиват.
Не се притеснявайте, ние от Линсон мото ви предоставяме 30 дневен срок за връщане или замяна на всеки закупен от нас продукт.
Единственото ни изискване е, закупените стоки да не са използвани и да не сваляте етикетите или стикерите.

Х
Безплатна доставка над 149.00лв
Безплатна доставка <span>над 149.00лв</span>

Купете мото продукти от нашия онлайн магазин на стойност над 149.00 лева и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

SCOTTOILER

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

Произход на марката и кога е създадена

Scottoiler e известна марка за автоматични системи за смазване на веригата за мотоциклети. Марката е основана през 1977г. от Фрейзър Скот, създателят на първата автоматична система за смазване на мотоциклетни вериги. Той бил голям фен на мотоциклетите, но го дразнело,че за да се поддържа веригата в добро състояние,трябвало да се полага доста труд.

Така през 1977 г. той решава да разработи първата автоматична система за смазване на мотоциклетни вериги. Scottoiler в момента е световен лидер на пазара в производството на системи за автоматично смасване на мото вериги.

Марката е спечила множество награди за своите продукти. Системите на Scottoiler се развиват непрекъснато през годините и отдавна са се наложили със своята функционалност, надеждност и издръжливост на всякакви условия. Показват отлични качесва не само при ежедневната употреба, но и при трудните условия на множество световни обиколки.

Кои са най-популярните факти за нея

Марката предлага комплекти за автоматично мазане на вериги. Те имат автоматична система за смазване на веригата, която увеличава експлоатационния живот на веригата до 7 пъти. Този факт гарантира безпроблемна работа на веригата, като ни спестява значително време и усилия. Марката предлага универсални комплекти, които са лесни за монтаж и могат да се използват за всеки мотоциклет.

Как действа системата на Scottoiler?

Системата Scottoiler vSystem се контролира с вакуум. Когато двигателят работи, по този начин се създава вакуум, който повдига диафрагмата. Това от своя страна отваря вентила. Докато вентилът е отворен, маслото тече гравитачно през тръбата за подаване към веригата. Количеството масло се регулира от настройката на вентила. 

Други нововъведения от марката  са по иглата на вентила и седалката на клапаните, които сега се произвеждат с още по-голяма точност, гарантираща още по-добра дозируемост. Профилът на иглата на вентила е модифициран, което спомага за равномерно регулиране на количеството масло.

Топ модели на марката

        Комплект за автоматично мазане на верига SCOTTOILER vSystem

        МАСЛО SCOTOIL - TRADITIONAL BLUE 250ML