XPD

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Ботуши за мотор XPD X-SENSE OUTDRY®

Ботуши за мотор XPD X-SENSE OUTDRY®

Ботуши за мотор XPD X-SENSE OUTDRY®XPD X-SENSE OutDry®: благодарение на патентования процес на ламиниране OutDry®, тези кожени ботуши постигат максимални нива на водоустойчивост и дишане. Перфектният комфорт е гарантиран при всякакви метеорологични условия.Подходящи за туристически преходи и градски..

41 Наличен 42 Наличен 44 Наличен 45 Наличен

399лв.

Ботуши за мотор XPD X-TRAIL OUTDRY®

Ботуши за мотор XPD X-TRAIL OUTDRY®

Ботуши за мотор XPD X-TRAIL OUTDRY®XPD X-TRAIL OutDry®: благодарение на патентования процес на ламиниране OutDry®,тези кожени ботуши постигат максимални нива на водоустойчивост и дишане.Перфектният комфорт е гарантиран при всякакви метеорологични условия.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Подходящи за туристически прех..

41 Наличен 42 Наличен 43 Наличен 44 Наличен 45 Наличен 46 Наличен

559лв.

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL BLACK/GREY

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL BLACK/GREY

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL BLACK/GREYС мотоциклетните обувки X-Radical вие сте в безопасност на пътя.Характеристика:специално прилягане, адаптирано към женската анатомиявелур в горната частперфорирана мрежасветоотразителен материалподметка със специален туристически профилподсилена подметка по ръбакомп..

42 Наличен 43 Наличен 44 Наличен 45 Наличен 46 Наличен

299лв.

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL BLACK/NEON YELLOW

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL BLACK/NEON YELLOW

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL BLACK/NEON YELLOWС мотоциклетните обувки X-Radical вие сте в безопасност на пътя.Характеристика:специално прилягане, адаптирано към женската анатомиявелур в горната частперфорирана мрежасветоотразителен материалподметка със специален туристически профилподсилена подметка по р..

39 Наличен 42 Наличен 43 Наличен 44 Наличен 45 Наличен 46 Наличен

299лв.

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL LADY

МОТО БОТИ XPD X-RADICAL LADY

Обувки за мотоциклети XPD X-RadicalС мотоциклетните обувки X-Radical вие сте в безопасност на пътя.Характеристика:специално прилягане, адаптирано към женската анатомиявелур в горната частперфорирана мрежасветоотразителен материалподметка със специален туристически профилподсилена подметка по ръбаком..

37 Наличен 39 Наличен

299лв.

Мото боти XPD X-ROAD H20UT Yellow fluo

Мото боти XPD X-ROAD H20UT Yellow fluo

Мото боти XPD X-ROAD H20UT Yellow fluoВодоустойчива, дишаща и ветроустойчива мембранавелурена горна частмикрофибър с дебелина 1,5 ммперфорирана мрежаотразяващ материалподметка със специален туристически профилподсилена подметка в краякомпозитна стелкаполиуретанова защита в областта на глезенаодобрен..

41 Наличен 42 Наличен 43 Наличен 44 Наличен 45 Наличен

359лв.

-30%
Мото боти XPD X-TWO WHITE

Мото боти XPD X-TWO WHITE

Мото боти XPD X-TWO WHITEМоделът боти X-Two съчетава агресивен стил в спортни обувки със средна височина.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени от висококачествен микрофибърПолиуретаново-неопренови гъвкави участъци.Микрометрично затварянеПодсилени в областта на пръстите, петата и глезенаДишаща, мрежеста вътрешно..

45 Наличен

32830лв. 469лв.

Мото ботуши XPD X-NASHVILLE BLACK

Мото ботуши XPD X-NASHVILLE BLACK

Мото ботуши XPD X-NASHVILLE BLACKБотушите XPD X-Nashville са в чист байкърски стил, съчетан с елементи за безопасност като протектори за глезена и високоустойчива кожа.Материали:Горна част: пълнозърнеста кравешка кожа с дебелина 1,2 / 1,4 мм, обработена с масло и водоустойчива.Подплата: пълнозърнест..

43 Наличен

479лв.

Мото ботуши XPD X-NASHVILLE BRAUN

Мото ботуши XPD X-NASHVILLE BRAUN

Мото ботуши XPD X-NASHVILLE BRAUNБотушите XPD X-Nashville са в чист байкърски стил, съчетан с елементи за безопасност като протектори за глезена и високоустойчива кожа.Материали:Горна част: пълнозърнеста кравешка кожа с дебелина 1,2 / 1,4 мм, обработена с масло и водоустойчива.Подплата: пъ..

42 Наличен

479лв.

НОВО Мото кецове XPD MOTO PRO Anthracite/Red

Мото кецове XPD MOTO PRO Anthracite/Red

Мото кецове XPD MOTO PRO Anthracite/RedТехническите маратонки за мотоциклети са проектирани да работят. Лесни за поставяне, тествани за каране. Сертифицирани по стандарт CE EN 13634:2017: горна част с ниво на устойчивост на износване 1 и горна част с ниво на устойчивост на рязане 1.Стелка с въздушен..

41 Наличен 42 Наличен 43 Наличен 44 Наличен

379лв.

НОВО Мото кецове XPD MOTO PRO Green/Beige

Мото кецове XPD MOTO PRO Green/Beige

Мото кецове XPD MOTO PRO Green/BeigeТехническите маратонки за мотоциклети са проектирани да работят.Лесни за поставяне, тествани за каране.Сертифицирани по стандарт CE EN 13634:2017: горна част с ниво на устойчивост на износване 1 и горна част с ниво на устойчивост на рязане 1.Стелка с въздушен комп..

41 Наличен 42 Наличен 43 Наличен 44 Наличен

379лв.

НОВО Мото кецове XPD MOTO-1 Black/White

Мото кецове XPD MOTO-1 Black/White

Мото кецове XPD MOTO-1 Black/WhiteПроветриви защитни кецове, спортни и стабилни.Сертифицирани по стандарт CE EN 13634:2017: горна част с ниво на устойчивост на износване 1 и горна част с ниво на устойчивост на рязане 1.Стелка с въздушен композит Ortholite®Велурена кожаПодплата от перфорирана мрежест..

45 Наличен 46 Наличен 43 Наличен

319лв.

НОВО Мото кецове XPD MOTO-1 Blue/Grey/Black

Мото кецове XPD MOTO-1 Blue/Grey/Black

Мото кецове XPD MOTO-1 Blue/Grey/BlackПроветриви защитни кецове, спортни и стабилни. Сертифицирани по стандарт CE EN 13634:2017: горна част с ниво на устойчивост на износване 1 и горна част с ниво на устойчивост на рязане 1.Стелка с въздушен композит Ortholite®Велурена кожаПодплата от перфорира..

41 Наличен 42 Наличен 44 Наличен

319лв.

НОВО Мото кецове XPD MOTO-1 Leather Black

Мото кецове XPD MOTO-1 Leather Black

Мото кецове XPD MOTO-1 Leather BlackНай-готините защитни кецове, стилни и функционални.Сертифицирани по стандарт CE EN 13634:2017: горна част с ниво на устойчивост на износване 1 и горна част с ниво на устойчивост на рязане 1.Стелка с въздушен композит Ortholite®Велурена кожаПодплата от перфорирана ..

41 Наличен 45 Наличен 42 Наличен 46 Наличен 43 Наличен 44 Наличен

359лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати