Протектори


-15%
Вентилирани наколенки SPIDI K-NET
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Вентилирани наколенки SPIDI K-NET

Наличен в наш магазин

Вентилирани наколенки SPIDI K-NETSpidi правят перфектното съчетание между защита и вентилация. Наколенките K-NET са най-доброто решение за горещите летни дни.CE Multitech протектори сертифициран по стандарт EN 1621-1: 2012 S - E - H - KРегулируеми Перфорирани за по добра вентилация.Изработени о..

13175лв. 155лв.

-15%
Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE RED
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE RED

M Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристикит..

22525лв. 265лв.

-39,75лв.
Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/RED
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/RED

XS Изпраща до 5 дни M Изпраща до 5 дни S Наличен L Наличен XL Наличен

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристиките вклю..

22525лв. 265лв.

НОВО Гръб протектор D3O VIPER CENTRAL

Гръб протектор D3O VIPER CENTRAL

Наличен в наш магазин

Гръб протектор D3O VIPER CENTRALD3O® патентована технологияСертифициран на изискванията за производителност на EN1621-2:2014, ниво 1, включително незадължителен студен тест при -10 градусаUKCA сертифициранЗа зимни спортове: сертифициран като подходящ за използване при температури до -20 градусаAirwa..

49лв.

Гръб протектор RICHA CE D3O LEVEL 1

L Наличен XL Наличен M Наличен S Наличен

Гръб протектор RICHA CE D3O LEVEL 1..

89лв.

Гръб протектор RICHA CE D3O LEVEL 2

L Наличен M Наличен XL Наличен S Наличен

Гръб протектор RICHA CE D3O LEVEL 2Допълнителен протектор за гръб за вашето яке или екипЛек и гъвкъвНиво на защита: LEVEL 2..

109лв.

Гръб протектор RST CONTOUR PLUS 102510

Наличен в наш магазин

Гръб протектор RST CONTOUR PLUS 102510Допълнителен протектор за гръб за вашето яке или екипЛек и гъвкъвНиво на защита: LEVEL 2Размери: Ш-25см x В-42,5см х Д-2,5см..

49лв.

-20%
Гръб протектор SECA SW-253
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръб протектор SECA SW-253

S Наличен

Гръб протектор SECA SW-253ХАРАКТЕРИСТИКИ:Допълнителен протектор за гръб за вашето яке или екипЛек и гъвкъв..

4720лв. 59лв.

НОВО
-17%
Върната бройка
Гръб протектор SECA SW-253 ZA30122102

Гръб протектор SECA SW-253 ZA30122102

Наличен в наш магазин

Гръб протектор SECA SW-253 ZA30122102ВЪРНАТА БРОЙКАХАРАКТЕРИСТИКИ:Допълнителен протектор за гръб за вашето яке или екипЛек и гъвкъв..

49лв. 59лв.

-15%
Гръбен протектор NUCLEON KR-2I
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръбен протектор NUCLEON KR-2I

S Наличен L Наличен M Изпраща до 5 дни

Гръбен протектор NUCLEON KR-2IДопълтелен протектор за гръб към вашето яке или екипЛек, гъвкав, изработен от PU пяна Анатомична и адаптивна формаПерфориран, за дишане и комфортВентилационна система за оптимален въздушен поток..

8925лв. 105лв.

Очакваме доставка

Гръбен протектор за вграждане DAINESE MANIS D1 G1

Очакваме доставка

Гръбен протектор за вграждане DAINESE MANIS D1 G1MANIS D1 G1 е подвижен гръбен протектор, за да може да се присоби към човешкото тяло и да подсигури по-добър комфорт.Защитникът се характеризира с това, че предлага голям термичен комфорт и много леко тегло благодарение на големите перфорации, и малки..

156лв.

Очакваме доставка
-15%
Гръден протектор NUCLEON KR-С
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръден протектор NUCLEON KR-С

Очакваме доставка

Гръден протектор NUCLEON KR-СГръден протектор за оптимална защита, с еластични тиранти за сигурно пристяганеИновативна система позволява бърза връзка с протектори за гърба NUCLEON KR-1 и KR-2.Силно вентилиран и много лек, ергономично проектиран протектор..

8925лв. 105лв.

-15%
Гръден протектор O'NEAL IPX-HP 003.1
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръден протектор O'NEAL IPX-HP 003.1

Наличен в наш магазин

Гръден протектор O`NEAL IPX-HP 003.1Сертификат CE EN1621-3 Ниво 1 (протектори за гръдния кош)Сертифициран по EN1621 Ниво 1Цената е за 2 брояПодходящ за ризница модел Madass, Underdog и BP..

2465лв. 29лв.

-15%
Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIOR
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIOR

Наличен в наш магазин

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIORХАРАКТЕРИСТИКИ:Протекторът отговаря на директива prEN1621-3Протекторът може да предложи по-широка защита в областта на гърдите и ребрата.Вентилиран.Регулиране на презрамките.Протекторът се предлага в един размер...

16915лв. 199лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС РИЗНИЦА BLACK

XXS Наличен S Наличен L Наличен M Наличен

ДЕТСКА МОТОКРОС РИЗНИЦА BLACKРегулируеми размери на ръката, рамото, киткатаПодходящ за състезания, мотокрос, скейтборд, ски, кънки, сняг, офроуд и други спортове на открито..

59лв.

Очакваме доставка
-38,85лв.
Детска ризница ALPINESTARS BIONIC ACTION
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Детска ризница ALPINESTARS BIONIC ACTION

Очакваме доставка

Детска ризница ALPINESTARS  BIONIC ACTION Основна конструкция изработена от еластична и дишаща материя, включваща панели с отвори;Всички компоненти на протекторната жилетка са създадени с възможно най-малко материали, което я прави изключително лека и запазва нейния слим дизайн, като същев..

22015лв. 259лв.

-15%
Детски мотокрос наколенки O'NEAL PEEWEE
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Детски мотокрос наколенки O'NEAL PEEWEE

M/L Наличен XS/S Наличен

Налакътник O'NEAL PEEWEEГъвкава и удобна пянаInjection-пластмасаРегулируеми презрамки..

3315лв. 39лв.

-15%
Детски мотокрос налакътник O'NEAL PEEWEE
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

Детски мотокрос налакътник O'NEAL PEEWEE

XS/S Наличен M/L Наличен

Налакътник O'NEAL PEEWEE ELBOWГъвкава и удобна пянаInjection-пластмасаРегулируеми презрамки..

2465лв. 29лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Когато караме мотор е необходимо е да носим надеждни протектори. Такива можете да откриете в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Понякога само стандартната мото екипировка не е достатъчна, за да ви осигури добра защита в случай на инцидент. Затова към якето, панталоните, каската, обувките и мото ръкавиците е добре да добавите и протектори, които можете да закупите допълнително.

Видове протектори за мотор

Протекторни наколенки

Този вид мото защита ще предпази колене ви от контузии, фрактури и нараняване. Наколенките се поставят в областта на колената, изработени са от висококачествена удароустойчива пластмаса и обикновено се закрепват за крака с удобни ленти велкро.

Протекторни налакътници

Налакътниците като технология и като материали, от които се изработват много приличат на наколенките. Основната разлика между двата вида е, че докато наколенките предпазват колената, налакътниците са предназначени да защитават ръцете и по-специално областта на лактите, тъй като при падане от мотор тъкмо лактите претърпяват най-тежки контузии. Има различни видове налакътници, като всички са изработени от висококачествени, удароустойчиви и абсорбиращи удара материали. Закрепват се подобно на наколенките.

Протектори за гръб

Изработени са от удароустойчиви материали и основната им задача е да предпазят тъканите на гърба и гръбнака от нараняване. Според вида си, протекторите се делят на няколко на модели, които защитават само областта на гърба и гръбнака, на модели, които осигуряват защита и на рамената, и на модели, които защитават не само целия гръб, но и целия гръден кош на моториста.

Ризници/брони

Този вид протектори осигуряват максимална защита на горната част на тялото на моториста. Изработени са от синтетични материали с висока удароустойчивост, имат мека подплата за по-голям комфорт и се поставят под якето.

Защита на врата

Защитата на врата е предназначена основно за мотокросъри и има за задача в случай на инцидент да задържи главата на ездача на едно ниво, за да предпази врата му от фрактури.

А вие има ли нужда от протектори? Ако търсите най-подходящите за вашия стил езда, разгледайте протекторите, които от Линсън Мото ви предлагаме.

При нас ще откриете разнообразие от модели, размери, цветове и марки на всички видове протектори, които се предлагат към момента на пазара. Ние работим с марки като A - PRO, ADRENALINE, ALPINESTARS, BARS,DAINESE, O’NEAL, SPIDI и други, които са световно признати, а цените на предлаганите от нас протектори са без аналог.


Често задавани въпроси

Какви видове протектори за мотор се предлагат?

В нашия мото магазин ще откриете разнообразие от протектори за гърбове, мото ризници, протекторни налакътници, наколенки и други предпазни средства. 

На какви марки и защо?

От LinsonMoto предлагаме протектори за мотористи с високо качество и от доказани марки като: 

 • ACERBIS 
 • A - PRO
 • BARS
 • ALPINESTARS
 • DAINESE
 • O’NEAIL
 • RICHA
 • PRO - BIKER
 • SECA
 • SPIDI и много други

На какви цени варират?

Протекторите, които предлагаме са на цени от 16 до 1200 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

При покупка на протектори от LinsonMoto доставката е според статуса на поръчката:

 • Ако протекторите са налични в магазина, доставката е в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката.
 • Ако протекторите са със статус: “Изпращане до 48 часа”, доставката е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
 • Ако продуктите са със статус “Изпращане до 3 или 5 дни” доставката е в рамките на посочените срокове.
 • Ако продуктите са със статус: “Очаквана доставка” наш служител се свързва по телефон с клиента, за да се уточнят сроковете, в които доставката може да бъде направена.

Всички закупени от LinsonMoto продукти предлагаме с опция преглед и тест при доставката. При покупка на артикул на стойност над 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Ако сте закупили протектор за мотор от нашия магазин можете да го върнете или замените в срок от 30 дни. При връщането продуктът трябва да не е с нарушена опаковка и да не е използван. 

Задължително трябва да попълните формуляр за връщане и да представите касова бележка или фактура за извършена покупка.