Мото окачване

иконтка лупа за търсенеПромени иконтка лупа за търсенеТърси

HOLESHOT система SCAR за 85SX ORANGE

Изпращаме до 48 часа

HOLESHOT система SCAR за 85SX ORANGEHoleshot системата ще помогне за притискане на вилките с няколко сантиметра надолу от нормалното положение на мотоциклета.Когато са заключени в началото на състезанието, по-голямото натоварване ще бъде поставено върху предната част, а не върху задната, което ще на..

148лв.

HOLESHOT система SCAR за CR/KXF/RM BLUE

Наличен в наш магазин

HOLESHOT система SCAR за CR/KXF/RM BLUEHOLESHOT система ще помогне за притискане на вилките с няколко сантиметра надолу от нормалното положение на мотоциклета.Когато са заключени в началото на състезанието, по-голямото натоварване ще бъде поставено върху предната част, а не върху задната, което..

148лв.

HOLESHOT система SCAR за KTM/HUSQVARNA BLUE

Изпращаме до 48 часа

HOLESHOT система SCAR за KTM/HUSQVARNA BLUELaunch Control Pro Circuit ще помогне за притискане на вилките с няколко сантиметра надолу от нормалното положение на мотоциклета.Когато са заключени в началото на състезанието, по-голямото натоварване ще бъде поставено върху предната част, а не върху задна..

148лв.

Блок втулка за задна ос SCAR за GASGAS RED

Изпращаме до 48 часа

Блок втулка за задна ос за GASGAS REDПозиции за заден и преден ходСкали от двете страни на блока за лесно регулиране и прецизно подравняване на оста...

76лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ние от LINSONMOTO.BG качествениве части за окачването на вашия моциклет

Системата за окачване изпълнява две основни задачи при управлението на мотора: осигурява стабилност по време на езда и запазва баланса по време на спиране и предлага комфорт на ездача като минимизира ефекта от преминаването през дупки или други неравности на пътя.

В зависимост от марката и модела мотор окачването може да бъде както предно, така и задно, като телескопичните вилици в комбинация с хидравличния амортисьор са най-разпространената форма на предно окачване, а мятника и винтовите пружини са основните компоненти на задно мото окачване.

Едни от най-големите производители на резервни части замото окачване са компании като ALL BALLS, ARIETE и ATHENA, които са популярни в цял свят като компании, които предлагат висококачествени семеринги за амортисьори, уплътнения и комплекти резервни части за окачване на широка гама от марки и модели мотори.

Ако и вашият мотор се нуждае от подмяна на някоя част от окачването, можете да разгледате продуктите, които от Линсън Мото предлагаме.

Защо Linson Moto?

Както един от водещите магазини за мото части, аксесоари и мото екипировка ние се стремим да предлагаме възможно най-пълната и широка гама от компоненти за окачването на мотоциклета.

И тъй като държим изключително много на своите клиенти, не правим никакви компромиси с качеството на артикулите, които предлагаме. При нас ще откриете амортисьори, семеринги за амортисьори, комплекти резервни части за окачване на прилични цени от водещи брандове като ALL BALLS, ARIETE, ATHENA и други.

За нас е важно всеки клиент, който посети магазина ни да може да открие частта, от която се нуждае. Затова се стремим да предлагаме както части за окачване за най-популярните модели и марки спортни, състезателни, турър и ендуро мотори, така и компоненти за окачването винтидж мотори.

Всички резервни части и комплекти части за окачването на мотора, които предлагаме са с изключително високо качество, на достъпни цени и от доказани производители като ALL BALLS, ARIETE и ATHENA.

Освен части за мото окачване в нашия продуктов каталог ще откриете :

  • широка гама от части за мотор 
  • мото оборудване 
  • аксесоари за мотоциклет 
  • мото екипировка (нова и втора употреба) 
  • тунинг аксесоари и много други

Търсите качествени части за мото окачване за вашия модел и марка мотоциклет на достъпни цени?

Разгледайте широката гама от семеринги за амортисьор, комплекти прахоуловители и семеринги, ремонтни комплекти за амортисьор, които от Линсън Мото предлагаме и ще откриете частта, която търсите.

Вие открийте нужното за вашия мотоциклет, а ние ще ви го доставим във възможно най-кратки срокове до самия праг на вратата ви.


Често задавани въпроси

Какви видове части за мото окачване се предлагат? 

В продуктовия каталог на нашия мото магазин ще откриете изключително широка гама от ремонтни комплекти за амортисьор, прахоуловители, семеринги за амортисьори и много други части за ремонт и поддръжка на мото окачването.

На какви марки и защо?

Частите за мото окачване, които от Linson Moto предлагаме са с много високо качество и от популярни брандове като ALL BALLS, ARIETE, ATHENA и много други.

На какви цени варират?

В зависимост от резервната част от системата за окачване, ценовият диапазон на предлаганите мото артикули варира от 13 до 129 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които доставяме закупените артикули за мото окачване са според статуса на поръчката, а именно:

  • Ако частта за мото окачване е със статус: “Наличен”, то тя ще бъде доставена до 24 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако е със статус: “Изпращане до 48 часа”, срокът за доставка е в рамките на 48 часа.
  • Ако статусът е: “Изпращаме до 3, 5 или 10 дни”, сроковете, в които извършваме доставката са в съответствие с тези посочени дни.
  • Ако е със статус: “По поръчка” или “Очаквана доставка” сроковете се уточняват между клиента и служител на Linson Moto.

При покупка на мото артикули, включително и части за мото окачване всеки наш клиент може да се възползва от опцията преглед при доставката. А ако стойността на закупеният артикул е над 149 лв доставката е безплатна.

Мога ли да върна артикул и как?

Закупените части могат да бъдат върнати или заменени в срок от 30 дни. За да бъдат приети от онлайн магазина, частите не трябва да бъдат ползвани и целостта на опаковката им не бива да бъде нарушена. 

Задължително условие е също така да се попълни и формуляр за връщане и да се представи платежен документ за извършена покупка от нашия онлайн магазин.