Ботуши за мотокрос


-45,35лв.
Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK

43 Наличен 44.5 Наличен 48 Наличен

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACKЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е резистент..

86165лв. 907лв.

-5%
Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/GRAY/RED

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/GRAY/RED

43 Наличен 45.5 Наличен

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/GRAY/REDЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е ..

86165лв. 907лв.

-42,40лв.
Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/YELLOW

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/YELLOW

44.5 Наличен 45.5 Наличен

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 BLACK/YELLOWЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контроли чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана,която допълнително поддържа крака. Черупката е рези..

80560лв. 848лв.

-5%
Ботуши ALPINESTARS TECH 7 RED

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 RED

42 Наличен 43 Наличен 44.5 Наличен

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 REDЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е резистентна..

86165лв. 907лв.

-5%
Ботуши ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACK

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACK

42 Наличен 44.5 Наличен 45.5 Наличен 47 Наличен 49.5 Изпраща до 48 часа

Ботуши ALPINESTARS TECH 7 WHITE/BLACKЕргономичен дизайн, с нисък профил в зоната на пръстите, за по-добър контрол и чуствителност при смяна на скороститеСъчетава иновативна one-piece черупка,съчетана с твърда сплав на пръстите и интегрирана стомана, която допълнително поддържа крака. Черупката е рез..

86165лв. 907лв.

-41%
Ботуши ELEVEIT X-LEGEND BLACK FLOU YELLOW

Ботуши ELEVEIT X-LEGEND BLACK FLOU YELLOW

47 Изпраща до 48 часа

X-Legend е средно с 500 г по-лек от най-високия клас ботуши на големите марки за офроуд,без да прави компромис с нивото на защита.По-ниското тегло повишава реактивността и намалява умората. Системите CFF и CLF, не позволяват усукването на крака и  блокират прекомерното сгъване на глезена напред..

520лв. 880лв.

-41%
Ботуши ELEVEIT X-LEGEND BLACK ORANGE WHITE

Ботуши ELEVEIT X-LEGEND BLACK ORANGE WHITE

42 Изпраща до 48 часа

X-Legend е средно с 500 г по-лек от най-високия клас ботуши на големите марки за офроуд,без да прави компромис с нивото на защита.По-ниското тегло повишава реактивността и намалява умората.Системите CFF и CLF, не позволяват усукването на крака и  блокират прекомерното сгъване на глезена на..

520лв. 880лв.

-38%
Ботуши ELEVEIT X-LEGEND WHITE/BLACK

Ботуши ELEVEIT X-LEGEND WHITE/BLACK

42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа

Ботуши ELEVEIT X-LEGEND WHITE/BLACKX-Legend е средно с 500 г по-лек от най-високия клас ботуши на големите марки за офроуд,без да прави компромис с нивото на защита.По-ниското тегло повишава реактивността и намалява умората. Системите CFF и CLF, не позволяват усукването на крака и  блокират пре..

550лв. 880лв.

-39%
Ботуши ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOW

Ботуши ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOW

41 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 45 Изпраща до 48 часа 46 Изпраща до 48 часа 47 Изпраща до 48 часа

Ботуши ELEVEIT X-TARMAC BLACK FLOU YELLOWВодоустойчивата и дишаща подплата E-dry превръща X-Tarmac в перфектния ботуш за вашите офроуд приключения.Системите CFF и CLF, не позволяват усукването на крака и  блокират прекомерното сгъване на глезена напред и назад...

420лв. 680лв.

-37%
Ботуши ELEVEIT X-TARMAC WATERPROOF

Ботуши ELEVEIT X-TARMAC WATERPROOF

42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 45 Изпраща до 48 часа

Водоустойчивата и дишаща подплата E-dry превръща X-Tarmac в перфектния ботуш за вашите офроуд приключения.Системите CFF и CLF, не позволяват усукването на крака и  блокират прекомерното сгъване на глезена напред и назад...

460лв. 720лв.

-24%
НОВО
Ботуши GAERNE MX SG-12 BLACK

Ботуши GAERNE MX SG-12 BLACK

42 Изпраща до 48 часа 43 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 45 Изпраща до 48 часа 46 Изпраща до 48 часа 47 Изпраща до 48 часа

Ботуши GAERNE MX SG-12 BLACKПроизведеният в Италия  модел SG-12 е един от най-предпочитаните ботуши сред състезателите по MX и ендуро. Те спечелват 5 звезди от всички ревюта и списания за най-издръжливи и удобно предпазни ботуши. Подобрените ботуши предлагат прецизен контрол при шофиране б..

800лв. 1050лв.

-29%
Ботуши GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACK

Ботуши GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACK

45 Наличен 46 Изпраща до 48 часа

Ботуши GAERNE MX SG-12 GREY/YELLOW FLUO/BLACKПроизведеният в Италия  модел SG-12 е един от най-предпочитаните ботуши сред състезателите по MX и ендуро. Те спечелват 5 звезди от всички ревюта и списания за най-издръжливи и удобно предпазни ботуши. Подобрените ботуши предлагат прецизен ..

750лв. 1050лв.

-29%
Ботуши GAERNE MX SG-12 MAGNESIUM

Ботуши GAERNE MX SG-12 MAGNESIUM

45 Наличен

Ботуши GAERNE MX SG-12 MAGNESIUMПроизведеният в Италия  модел SG-12 е един от най-предпочитаните ботуши сред състезателите по MX и ендуро. Те спечелват 5 звезди от всички ревюта и списания за най-издръжливи и удобно предпазни ботуши. Подобрените ботуши предлагат прецизен контрол при шофира..

750лв. 1050лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако комфортът и качествената изработка са важни за вас, то разгледайте ботушите за мотокрос (ендуро), предлагащи се в нашия онлайн магазин LinsonMoto.

Търсите комфортни и качествени ботуши за мотокрос (ендуро)? Разгледайте марките и моделите, които се предлагат в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Ботушите за мотокрос - роднини, но не и братя на мото ботушите

Качествената екипировка е важна за всеки моторист, това е кристално ясно. За любителите на мотокроса обаче една част от тази екипировка е от изключително голямо значение. Става дума за ботушите за мотокрос.

Проектирани специално за офроуд, мотокрос и ендуро, крос ботушите са предназначени да предотвратят нараняването на краката на състезателя. На външен вид могат и да приличат на стандартните ботуши за мотор, но са по-твърди, по-здрави и предлагат по-високо ниво на защита в сравнение с ботушите и обувките за мотор.

Ако и вие практикувате мотокрос (ендуро) или сега навлизате в този високоадреналинов мото свят, ето на какво е добре да обърнете внимание при избор на ботуши за мотокрос. 

Критерии при избора на крос ботуши

Размер

Точният размер ботуши или обувки за мотор стои в основата на комфорта по време на езда. Затова първото, с което трябва да започнете е да определите правилния размер на вашите ботуши. 

Ако имате възможност да пробвате лично, изпробвайте няколко модела и марки ботуши. Казваме ви това, тъй като има разлики в конструкцията и дизайна на различните марки и е напълно възможно ботушите за мотор от любимата ви марка да не са ви толкова удобни, колкото сте си представяли. 

Ако пазарувате онлайн се съобразете с таблицата или се консултирайте със служител на магазина. Обърнете внимание и дали търговеца предлага възможност за тест и връщане, за да сте спокойни, че ако ботушите не са ви удобни можете да ги върнете или замените в определен срок.

Система катарами

Ботушите, предназначени за мотокрос разполагат с две или повече на брой катарами. Огледайте ги добре и се уверете, че са качествени и здрави и имат регулируема настройка, която позволява след като ги настроите веднъж да “запамети” настройките, за да не се налага да го правите всеки път.  

Ако търсите ботуши, с които активно да участвате в състезания, тогава е добре да се ориентирате към мото ботуши sidi или друг модел от висок клас с катарами от алуминий. А ако ви трябват ботуши за входно ниво на мотокрос е напълно достатъчно закопчалките да са и от пластмаса. 

Без значение обаче от какъв материал са закопчалките на катарамите, имате ли възможност, спирайте се на ботуши за мотор, които имат възможност за смяна на компоненти от катарамите. Така, ако тези компоненти се повредят, можете да смените само тях, без да се налага да купувате нов чифт ботуши.

Подметки

Те се износват най-бързо, затова се уверете, че избрания модел е с допълнително подсилени и с добро сцепление подметки. Има модели кросови ботуши Sidi, O’NEAL, ALPINESTARS и други, при които подметката може да се сменя или са с подсилена вътрешна рамка, които биха били доста добър избор. 

Ако пък държите на по-леките подметки, можете да се спрете и на модели с формована подметка.

Защита и поддръжка на нулевата част на глезена

Безопасността е изключително важен критерий при избора на мотокрос ботуши. Тъй като това е високоскоростен и високоадреналинов спорт, изпълнен с много препятствия, ботушите задължително трябва да имат стабилни и здрави протектори от TPU (термопластичен полиуретан), за да предпазят краката ви от нараняване. 

Имате ли възможност, спирайте се на модели от по-висок клас като ботуши за мотор Sidi, тъй като те са с много добра поддръжка на ходилата, с метални предпазители на пръстите и имат допълнителна защита, която предпазва краката от топлината на двигателя.  

Материал

При този вид ботуши за мотор естествената кожа не е достатъчна. Затова водещите производители използват инжекционно формована пластмаса, за да предпазят ходилата и глезените от наранявания по време на езда.

Защо да изберете мотокрос ботуши от LinsonMoto?

Като хора, занимаващи се активно с този вид мото спорт, ние сме наясно колко важно е качеството на ботушите за ендуро и крос състезания. Затова се стремим да предлагаме единствено модели от популярни марки, които не правят компромиси с качеството на своите продукти.  

При нас ще откриете ботуши от висок клас, произведени от световноизвестни производители като:

  •  O’NEAL

  •  ALPINESTARS

  • SIDI

  • GAERNE и много други

 

В нашия онлайн магазин можем да ви предложим широка гама не само от мъжки кросови ботуши Sidi, Alpinestars, O’Neal, Gaerne във всякакви размери, но и голямо разнообразие от дамски и детски мотокрос ботуши от много високо качество.

Що се отнася до цените, на които предлагаме марковите мотокрос артикули, то те са повече от достъпни и със сигурност ще откриете модели от любимата си марка на цени, които няма да съсипят бюджета ви.

Всички крос и ендуро ботуши за мотор, които предлагаме са с високо ниво на защита, изработени са от качествени материали и притежават сертификат за безопасност и качество.

Пазаруването от онлайн магазина ни е бързо, лесно и безопасно. А ако при покупката се окаже, че размерът на закупените обувки или ботуши не ви пасне, винаги можете да замените или върнете продукта в срок от 30 дни.


Често задавани въпроси

Какви видове ботуши за мотокрос се предлагат?

В нашия онлайн магазин ще откриете богата гама от модели и размери мъжки и детски ботуши за мотокрос от водещи производители на много достъпни цени.

На какви марки и защо?

Всички модели и размери мотокрос ботуши, които предлагаме са с високо качество и от брандове като: 

  • ALPINESTARS
  • O’NEAL
  • GAERNE и много други

На какви цени варират?

От LinsonMoto можем да ви предложим дамски, детски и мъжки мотокрос ботуши и аксесоари за ботуши на цени от 6 до 829 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

При покупка на мотокрос ботуши от нашия магазин доставката се извършва в зависимост от статуса на поръчката: 

  • Ако крос ботушите са налични в магазина ни, доставката се извършва в рамките на 24 часа след като поръчката се потвърди. 
  • Ако са със статус: “Изпращане до 48 часа”, доставката е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако статутът им е: “Очаквана доставка”, тогава служител на Linsonmoto свързва с клиента и сроковете за доставка се уточняват.

Мотокрос ботушите, които от нашия магазин предлагаме се доставят с опция преглед, а при покупка на стойност над 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Ако след като получите покупката си решите да върнете или замените закупения артикул, можете да го направите в срок от 30 дни след доставката. За да върнете мотокрос ботушите (ендуро) опаковката им не бива да бъде нарушена и ботушите не трябва да са използвани. 

При връщането е нужно да бъде попълнен формуляр за връщане и да се представи платежен документ, удостоверяващ, че покупката е извършена от нашия магазин.