Мотокрос протектори


Вело протектор за пищяла V.23 BLACK

S Наличен M Наличен L Изпраща до 5 дни

Вело протектор за пищяла V.23 BLACKОлекотен протектор за пищялаУдобна неопренова тъкан с интегрирана пластмасова обвивка от 3 частиОтлично прилягане и пълна защита в долната част на краката Подобрена вентилация с перфориран неопренСигурно и плътно прилягане с 3 ленти за регулиране Допълнит..

99лв.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE RED

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристикит..

305лв.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/RED

XS Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Наличен L Наличен

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристиките вклю..

305лв.

Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back Protection

S Наличен M Наличен L Наличен

Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back ProtectionХибридна технология Технологиите Nucleon Cell и Flex на Alpinestars осигуряват вентилация и гъвкавостЕргономично оформена двузонова външна обвивкаУсъвършенствана полимерна смес със сърцевина с твърда клетъчна структура, обхваната от..

177лв.

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIOR

Наличен в наш магазин

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIORХАРАКТЕРИСТИКИ:Протекторът отговаря на директива prEN1621-3Протекторът може да предложи по-широка защита в областта на гърдите и ребрата.Вентилиран.Регулиране на презрамките.Протекторът се предлага в един размер...

199лв.

Гъвкави шарнири за яка O'NEAL TRON Neckbrace

Изпращаме до 5 дни

Гъвкави шарнири за яка O'NEAL TRON Neckbrace..

20лв.

-25%
Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/RED

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor BLACK/RED

S/M Наличен

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/REDЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорби..

21450лв. 286лв.

Детска броня ALPINESTARS RST-GRD YT A5s V2 BWR

S/M Изпраща до 48 часа L/XL Изпраща до 48 часа

Детска броня ALPINESTARS RST-GRD YT A5s V2 BWR..

354лв.

Изчерпан

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/GREEN

Изчерпан

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/GREENИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПане..

145лв.

Изчерпан

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX RED

Изчерпан

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX REDИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПанел за за..

145лв.

Изчерпан

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX WHITE

Изчерпан

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX WHITEИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПанел за ..

145лв.

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLACK

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLACKКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен ..

159лв.

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLUE

XXS/XS Наличен

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLUEКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен о..

159лв.

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 ORANGE

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 ORANGEКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен..

159лв.

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 RED

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 REDКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен от..

159лв.

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 White

Изчерпан

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 WhiteКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен ..

159лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте разнообразието от маркови модели крос протектори - ризници, наколенки, гърбове, които онлайн магазин LinsonMoto ви предлага.

При спорт като мотокроса паданията и нараняванията не са рядко явление. Затова е много важно мото екипировката, която ще закупите да ви осигурява не само удобство и комфорт, но и да може да ви предложи сигурна защита в случай на инцидент.

Мотокрос протекторите са задължителни за всеки ездач, който практикува този спорт и ако и вие си търсите висококачествени протектори, които могат да ви осигурят максимална защита, дошли сте на правилното място.

Линсън Мото е магазин, в който ще откриете пълната гама от протекторни наколенки, налакътници, брони и ризници, протектори за врат от топ марки като ALPINESTARS, DAINESE,BARS, EKSELSIOR, ADRENALINE, O’NEAL и много други.

Моделите, размерите и марките на мотокрос протекторите, които предлагаме са толкова разнообразни, че сигурни сме и вие ще откриете точно този модел протектори, от който имате нужда, за да практикувате любимия си спорт добре защитени.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние разбираме напълно необходимостта от висококачествени наколенки, налакътници, брони и протектори за врат. Затова преди да ви предложим протектори, ние правим внимателен подбор на продуктите за защита, които предлагаме.

Ако посетите Линсън Мото, ще откриете:

Протекторни наколенки

Мотокрос наколенките са много важна част от екипировката на мотокрос и ендуро ездачите, тъй като най-честите травми при падане от мотора се случват тъкмо в областта на коленете. Наколенките, които ние предлагаме са не само много удобни и комфортни, но и могат да ви осигурят необходимата защита на коленете така, че рискът от травми при падане да е минимален.

Налакътници

Изработени от висококачествени синтетични материали, оборудвани с вентилационни отвори и здрави, регулируеми ремъци, мотокрос налакътниците, които от Линсън Мото ви предлагаме могат да ви осигурят надеждна защита и да ви предпазят от охлузвания, натъртвания или по-тежки травми.

Брони/ризници

Мотокрос броните предпазват много ефективно всички важни части на тялото и са препоръчителни както за начинаещите, така и за ветераните в мотокроса. При нас ще откриете висококачествени брони, които не само ще ви осигурят необходимата защита, но и облечени в тях ще се чувствате много удобно и комфортно.

Броните/ризниците, които предлагаме са изработени от висококачествени материали, разполагат с водоустойчиви и водоотблъскващи мембрани и имат мека и удобна вътрешна част.

Търситеси мотокрос протектори от топ марки на добри цени? Влезте на страниците на ЛинсънМото и ще откриете всичко необходимо за вашатабезопасност по време на езда!Често задавани въпроси

Какви видове мотокрос (ендуро) протектори се предлагат?

От LinsonMoto знаем колко важни са протекторите за безопасността на мотокрос и ендуро любителите. Затова се стремим да предлагаме разнообразна гама от детски и за възрастни протектори за гръб, наколенки, ризници, протектори яки, колани, клинове, налакътници от водещи брандове на добри цени. 

На какви марки и защо?

В нашия мото магазин ще откриете висококачествени мотокрос протектори от марки като: 

  • ALPINESTARS
  • ACERBIS
  • O’NEAIL
  • PRO - BIKER
  • SPIDI и много други

На какви цени варират?

Мотокрос протекторите, които можем да ви предложим са на цени, които варират от 29 до 489 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

При поръчка на мотокрос (ендуро) протектори, ние ги доставяме според статуса на конкретната поръчка:

  • Ако протекторите са налични в магазина ни, срокът на доставка е 24 часа след потвърждаване на поръчката.
  • Ако статусът е: “Изпращане до 48 часа”, срокът на доставката е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако статусът им е: “Очаквана доставка” сроковете подлежат на уточнение. В този случай служител от магазина се свързва с клиента, за да се уточнят сроковете за доставка.

Всички закупени мотокрос протектори предлагаме с опция преглед при доставката. При покупка на протектор на стойност над 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Мотокрос (ендуро) протекторите, закупени от нашия мото магазин могат да бъдат заменени/върнати до 30 дни след доставката. При връщането трябва да се попълни формуляр за връщане, и се представи платежен документ за покупката и артикулът да не е използван.