Мотокрос протектори


Вело протектор за пищяла V.23 BLACK

S Наличен M Наличен L Наличен

Вело протектор за пищяла V.23 BLACKОлекотен протектор за пищялаУдобна неопренова тъкан с интегрирана пластмасова обвивка от 3 частиОтлично прилягане и пълна защита в долната част на краката Подобрена вентилация с перфориран неопренСигурно и плътно прилягане с 3 ленти за регулиране Допълнит..

99лв.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE RED

M Наличен L Наличен XL Изпраща до 48 часа

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристикит..

274лв.

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/RED

XS Изпраща до 48 часа S Наличен XL Наличен M Наличен L Изпраща до 48 часа

Гръб ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK/REDИзключително лека и дишаща конструкция и включва подсилена защита  за гърба е оптимизирана за комфорт на дълги пътувания.Иновативна система за поглъщане на енергията, високоеластична пяна с памет за  защита на гръбначните прешлениХарактеристиките вклю..

265лв.

НОВО Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back Protection

Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back Protection

S Изпраща до 48 часа XL Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Наличен

Гръб за вграждане ALPINESTARS Nucleon Flex Proi Full Back ProtectionХибридна технология Технологиите Nucleon Cell и Flex на Alpinestars осигуряват вентилация и гъвкавостЕргономично оформена двузонова външна обвивкаУсъвършенствана полимерна смес със сърцевина с твърда клетъчна структура, обхваната от..

157лв.

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIOR

Наличен в наш магазин

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIORХАРАКТЕРИСТИКИ:Протекторът отговаря на директива prEN1621-3Протекторът може да предложи по-широка защита в областта на гърдите и ребрата.Вентилиран.Регулиране на презрамките.Протекторът се предлага в един размер...

199лв.

НОВО Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor

L/XL Изпраща до 48 часа

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body ArmorЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорбиране и раз..

286лв.

НОВО Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/RED

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor BLACK/RED

S/M Изпраща до 48 часа L/XL Изпраща до 48 часа

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/REDЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорби..

286лв.

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/BLACK

XS/S Изпраща до 48 часа S/M Изпраща до 48 часа

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/BLACKИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПане..

145лв.

Детска протекторна броня POLIPOST PHANTOM MINI BLACK

Наличен в наш магазин

Детска протекторна броня POLIPOST PHANTOM MINI BLACKPhantom Mini е новата част от линията за защита на гърдите Phantom. Специално разработен за деца, този нов гръден протектор ще осигури пълна свобода на движенията, пълна вентилация и комфорт по време на каране. На всичкото отгоре Phantom Mini има с..

159лв.

НОВО Детска протекторна яка ALPINESTARS NECK SUPPORT BLACK/ORANGE

Детска протекторна яка ALPINESTARS NECK SUPPORT BLACK/ORANGE

Изпращаме до 48 часа

Детска протекторна яка ALPINESTARS NECK SUPPORT BLACK/ORANGEКомпактен, лесен за използване дизайн за деца на възраст 8-14 годиниЕргономичен дизайн и проектирана форма за идеално напасване с Alpinestars A-5 SЛявата и дясната твърда рамка са изработени от комбинация от полимерни съединения, като вътре..

256лв.

НОВО Детска протекторна яка ALPINESTARS NECK SUPPORT BLACK/YELLOW

Детска протекторна яка ALPINESTARS NECK SUPPORT BLACK/YELLOW

Изпращаме до 48 часа

Детска протекторна яка ALPINESTARS NECK SUPPORT BLACK/YELLOWКомпактен, лесен за използване дизайн за деца на възраст 8-14 годиниЕргономичен дизайн и проектирана форма за идеално напасване с Alpinestars A-5 SЛявата и дясната твърда рамка са изработени от комбинация от полимерни съединения, като вътре..

256лв.

НОВО Детска протекторна яка ALPINESTARS Sequence Neck Roll BLACK/BLUE

Детска протекторна яка ALPINESTARS Sequence Neck Roll BLACK/BLUE

Изпращаме до 48 часа

Детска протекторна яка ALPINESTARS Sequence Neck Roll BLACK/BLUEХибриден младежки предпазител за врата с удължена опашка за стабилност при висока позицияЕргономичен дизайн и проектирана форма, която пасва на деца от 6 до 10 години и младежи от 10 до 14 годиниСърцевината с двойна плътност е изработен..

92лв.

НОВО Детска протекторна яка ALPINESTARS Sequence Neck Roll BLACK/RED

Детска протекторна яка ALPINESTARS Sequence Neck Roll BLACK/RED

Изпращаме до 48 часа

Детска протекторна яка ALPINESTARS Sequence Neck Roll BLACK/REDХибриден младежки предпазител за врата с удължена опашка за стабилност при висока позицияЕргономичен дизайн и проектирана форма, която пасва на деца от 6 до 10 години и младежи от 10 до 14 годиниСърцевината с двойна плътност е изработена..

92лв.

Детска протекторна яка O'NEAL NX2 BLACK YOUTH

Наличен в наш магазин

Детска протекторна яка O'NEAL NX2 BLACK YOUTHПротекторната яка спомага да се сведе до минимум нараняване на врата и ключицатаИма възможност за закрепяне към ризницаУниверсален размер..

79лв.

НОВО Детска протектрона броня SPLIT LITE V.22 BLACK

Детска протектрона броня SPLIT LITE V.22 BLACK

Наличен в наш магазин

Детска протектрона броня SPLIT LITE V.22 BLACKОлекотен гръден протектор с инжектирани пластмасови частиПодложка от биопяна за оптимален комфортПерфектно прилягане с множество настройки на размера на раменните възглавнички и закопчалката на талиятаСваляща се предна/задна част за множество възможности..

199лв.

НОВО Детска протектрона броня SPLIT PRO V.23 BLACK

Детска протектрона броня SPLIT PRO V.23 BLACK

Наличен в наш магазин

Детска протектрона броня SPLIT PRO V.23 BLACKОлекотен гръден протектор с инжектирани пластмасови частиПодложка от биопяна за оптимален комфортПерфектно прилягане с множество настройки на размера на раменните възглавнички и закопчалката на талиятаСваляща се предна/задна част за множество възможности ..

259лв.

Детска ризница ALPINESTARS BIONIC ACTION V2 BLACK

S/M Наличен L/XL Наличен

Ризница ALPINESTARS BIONIC ACTION V2Основната конструкция на ризницата е изработена от еластична и дишаща материя, включваща панели с отвориКомпонентите на ризницата е лека и позволява на въздуха да се движи свободно.Сваляем колан.Сваляем гръбен протекторРемъци на гърдите, раменете и ръцете за по-до..

276лв.

НОВО Детска ризница ALPINESTARS Bionic Plus BLACK/YELLOW

Детска ризница ALPINESTARS Bionic Plus BLACK/YELLOW

S/M Изпраща до 48 часа L/XL Изпраща до 48 часа

Детска ризница ALPINESTARS Bionic Plus BLACK/YELLOWЗадният протектор е изработен от висококачествена полимерна смес за оптимизирана гъвкавост и отлично намаляване на теглото.Протекторите за гърдите, гърба, раменете и лактите са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилацияЕргономичният прот..

325лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Разгледайте разнообразието от маркови модели крос протектори - ризници, наколенки, гърбове, които онлайн магазин LinsonMoto ви предлага.

При спорт като мотокроса паданията и нараняванията не са рядко явление. Затова е много важно мото екипировката, която ще закупите да ви осигурява не само удобство и комфорт, но и да може да ви предложи сигурна защита в случай на инцидент.

Мотокрос протекторите са задължителни за всеки ездач, който практикува този спорт и ако и вие си търсите висококачествени протектори, които могат да ви осигурят максимална защита, дошли сте на правилното място.

Линсън Мото е магазин, в който ще откриете пълната гама от протекторни наколенки, налакътници, брони и ризници, протектори за врат от топ марки като ALPINESTARS, DAINESE,BARS, EKSELSIOR, ADRENALINE, O’NEAL и много други.

Моделите, размерите и марките на мотокрос протекторите, които предлагаме са толкова разнообразни, че сигурни сме и вие ще откриете точно този модел протектори, от който имате нужда, за да практикувате любимия си спорт добре защитени.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние разбираме напълно необходимостта от висококачествени наколенки, налакътници, брони и протектори за врат. Затова преди да ви предложим протектори, ние правим внимателен подбор на продуктите за защита, които предлагаме.

Ако посетите Линсън Мото, ще откриете:

Протекторни наколенки

Мотокрос наколенките са много важна част от екипировката на мотокрос и ендуро ездачите, тъй като най-честите травми при падане от мотора се случват тъкмо в областта на коленете. Наколенките, които ние предлагаме са не само много удобни и комфортни, но и могат да ви осигурят необходимата защита на коленете така, че рискът от травми при падане да е минимален.

Налакътници

Изработени от висококачествени синтетични материали, оборудвани с вентилационни отвори и здрави, регулируеми ремъци, мотокрос налакътниците, които от Линсън Мото ви предлагаме могат да ви осигурят надеждна защита и да ви предпазят от охлузвания, натъртвания или по-тежки травми.

Брони/ризници

Мотокрос броните предпазват много ефективно всички важни части на тялото и са препоръчителни както за начинаещите, така и за ветераните в мотокроса. При нас ще откриете висококачествени брони, които не само ще ви осигурят необходимата защита, но и облечени в тях ще се чувствате много удобно и комфортно.

Броните/ризниците, които предлагаме са изработени от висококачествени материали, разполагат с водоустойчиви и водоотблъскващи мембрани и имат мека и удобна вътрешна част.

Търситеси мотокрос протектори от топ марки на добри цени? Влезте на страниците на ЛинсънМото и ще откриете всичко необходимо за вашатабезопасност по време на езда!Често задавани въпроси

Какви видове мотокрос (ендуро) протектори се предлагат?

От LinsonMoto знаем колко важни са протекторите за безопасността на мотокрос и ендуро любителите. Затова се стремим да предлагаме разнообразна гама от детски и за възрастни протектори за гръб, наколенки, ризници, протектори яки, колани, клинове, налакътници от водещи брандове на добри цени. 

На какви марки и защо?

В нашия мото магазин ще откриете висококачествени мотокрос протектори от марки като: 

  • ALPINESTARS
  • ACERBIS
  • O’NEAIL
  • PRO - BIKER
  • SPIDI и много други

На какви цени варират?

Мотокрос протекторите, които можем да ви предложим са на цени, които варират от 29 до 489 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

При поръчка на мотокрос (ендуро) протектори, ние ги доставяме според статуса на конкретната поръчка:

  • Ако протекторите са налични в магазина ни, срокът на доставка е 24 часа след потвърждаване на поръчката.
  • Ако статусът е: “Изпращане до 48 часа”, срокът на доставката е до 48 часа след потвърждение на поръчката.
  • Ако статусът им е: “Очаквана доставка” сроковете подлежат на уточнение. В този случай служител от магазина се свързва с клиента, за да се уточнят сроковете за доставка.

Всички закупени мотокрос протектори предлагаме с опция преглед при доставката. При покупка на протектор на стойност над 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Мотокрос (ендуро) протекторите, закупени от нашия мото магазин могат да бъдат заменени/върнати до 30 дни след доставката. При връщането трябва да се попълни формуляр за връщане, и се представи платежен документ за покупката и артикулът да не е използван.