Протекторни ризници за мотористи


Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIOR

Наличен в наш магазин

Гръден протектор SPIDI THORAX WARRIORХАРАКТЕРИСТИКИ:Протекторът отговаря на директива prEN1621-3Протекторът може да предложи по-широка защита в областта на гърдите и ребрата.Вентилиран.Регулиране на презрамките.Протекторът се предлага в един размер...

199лв.

Дамска протекторна жилетка ALPINESTARS Stella Paragon Lite Long Sleeve

Наличен в наш магазин

Дамска протекторна жилетка ALPINESTARS Stella Paragon Lite Long SleeveСпециално проектирани и разработени за жени водачиИзключително лек, този издръжлив и гъвкав протектор е изработен от дишаща еластична мрежа за удобно и плътно прилепванеНовият дизайн включва взаимосвързани клетъчни протектори, кои..

351лв.

Дамска протекторна ризница ALPINESTARS Bionic Action V2

M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Дамска протекторна ризница ALPINESTARS Bionic Action V2Ризницата е проектирана за жениКлетъчна защитна технология Nucleon с рамене и лакти Nucleon FlexАдаптивна и ергономична еднокомпонентна защита на гърдите за жени за оптимален комфортОтворени клетъчни защитни компоненти за лекота и вентилацияИздр..

354лв.

Дамска протекторна ризница ALPINESTARS Stella Bionic PROT

L Наличен

Дамска протекторна ризница ALPINESTARS Stella Bionic PROTСпециален ергономичен протектор за жениВисоко гъвкаво, модулно и персонализирано прилягане за различни форми на офроуд каране се осигурява от: подвижна комфортна подложка и V-образен бъбречен коланИновативен материал EVA, абсорбиращ ударите, к..

410лв.

Изчерпан

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor

Изчерпан

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body ArmorЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорбиране и раз..

286лв.

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor BLACK/RED

L/XL Наличен S/M Наличен

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/REDЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорби..

286лв.

Детска броня ALPINESTARS RST-GRD YT A5s V2 BWR

L/XL Изпраща до 48 часа S/M Изпраща до 48 часа

Детска броня ALPINESTARS RST-GRD YT A5s V2 BWR..

354лв.

Детска броня ALPINESTARS RST-GRD YTH B-ACT B/R

L/XL Изпраща до 48 часа S/M Изпраща до 48 часа

Детска броня ALPINESTARS RST-GRD YTH B-ACT B/R..

197лв.

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/GREEN

S/M Изпраща до 48 часа

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/GREENИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПане..

145лв.

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLACK

XXS/XS Наличен

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLACKКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен ..

159лв.

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLUE

XXS/XS Изпраща до 48 часа

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 BLUEКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен о..

159лв.

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 ORANGE

XXS/XS Наличен

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 ORANGEКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен..

159лв.

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 RED

XXS/XS Наличен

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 REDКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен от..

159лв.

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 White

XXS/XS Наличен

Детска мотокрос броня THOR GUARDIAN S20 WhiteКомфортната обвивка, оформена под налягане, осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор за гърба, конструиран така, че да намалява предаването на енергията при ударЩит срещу камъни, изработен ..

159лв.

Детска мотокрос ризница ADRENALINE DEFENDER PPE BLACK

M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни S Изпраща до 5 дни

Детска мотокрос ризница ADRENALINE DEFENDER PPE BLACKВерсията SHELL OFF-ROAD е разработена въз основа на опита и обратната връзка, получена от потребителите на предишния модел. Преработените елементи включват обширен защитен панел на гърба с ивица от твърди панели по линията на гръбнака и по-дълбоки..

142лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако се чудите откъде да си вземете протекторна ризница на разумна цена, то разгледайте моделите в нашия онлайн магазин LINSONMOTO.

Ако налакътниците, гърбовете и други подобни видове мото екипировка могат да осигурят защита на определени части на тялото, то протекторните ризници са в състояние да предпазят цялата горна част на моториста (гръдния кош, раменете, гърба, ключиците, ръцете и т. н., и т. н.).

Този вид мото защитно облекло се нарича още и „костенурка” и като разновидност се предлага в два варианта - за любителите на мото кроса и за улична езда.

Ризниците, предназначени за мото крос са леки и са проектирани да предпазват ездача при падане по черен път и не са подходящи за улични ездачи. За тях са подходящи по-масивните протекторни ризници, които могат да ги предпазят при падане на твърди повърхности като асфалт.

Като модификация, ризниците могат да бъдат няколко вида: двете половини на ризницата да са съединени помежду си със специална мрежеста материя или да се съединяват посредством удобни, широки колани.

Без значение от начина им на свързване обаче, всички модели протекторни ризници трябва да притежават СЕ сертификат за защита, да са изработени от висококачествени материали и да имат много добра вентилация, която да осигурява комфорт по време на езда.

Ризниците са наистина много важна част от цялостната мото екипировка, тъй като най-голям процент от тежките наранявания при инциденти след главата са в областта на торса. Якетата и гърбовете могат да ви предпазят донякъде, но протекторната ризница покрива много по-голяма площ и може да ви осигури още по-голяма защита.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ако си търсите висококачествена протекторна ризница, която да ви осигури максимална защита, ние можем да ви предложим много голямо разнообразие от модели, размери, цветове и марки, от които да избирате.

Марките, с които работим са сред най-добрите: ALIPINESTARS, DAINESE, O’NEAL, BLACK и други и ние сме сигурни, че ще откриете точната ризница, която да ви пасне идеално.

Ние можем да ви бъдем от помощ, ако срещате затруднение при избора на подходящата за вас протекторна ризница/броня. Достатъчно е просто да ни потърсите и ние ще отговорим за всеки ваш въпрос. А ако случайно не откривате модела или марката на ризницата, която искате да закупите, ние можем да ви помогнем, като ви я осигурим във възможно най-кратки срокове.