ADRENALINE

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Дамски кожен панталон ADRENALINE SIENA 2.0

Дамски кожен панталон ADRENALINE SIENA 2.0

Дамски кожен панталон ADRENALINE SIENA 2.0Комфортен дамски панталпон който перфектно подчертава дамските форми.Изработено от естествена кожаПротектори на коленатаЕластични части за по-добър комфорт Фиксирана мрежестта подплата..

M Oчаква доставка XL Наличен L Oчаква доставка XXL Наличен S Oчаква доставка XS Наличен

349лв.

-16%
Дамско кожено яке ADRENALINE SPIRIT

Дамско кожено яке ADRENALINE SPIRIT

Дамско кожено яке ADRENALINE SPIRITХАРАКТЕРИСТИКИ:Комфортно дамско яке което перфектно подчертава дамските форми.Изработено от естествена телешка кожаПротектори на раменете и лактитеЕластични части за по-добър комфорт Сваляема термо подплатаВентилационни отвори с ципЦип за свързване с панталон..

S Наличен L Наличен

329лв. 389лв.

Дамско яке ADRENALINE SIENA 2.0

Дамско яке ADRENALINE SIENA 2.0

Дамско яке ADRENALINE SIENA 2.0Комфортно дамско яке което перфектно подчертава дамските форми.Изработено от естествена кожаПротектори на раменете и лактитеЕластични части за по-добър комфорт Сваляема термо подплатаВентилационни отвори с цип*От същата серия се предлага и панталон (възможност да ..

S Наличен XXL Наличен XS Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни M Наличен

449лв.

Кожено мото яке ADRENALINE SPIRIT

Кожено мото яке ADRENALINE SPIRIT

Кожено мото яке ADRENALINE SPIRITХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработено от естествена телешка кожаПротектори на раменете и лактитеЕластични части за по-добър комфорт Сваляема термо подплатаВентилационни отвори с ципЦип за свързване с панталон..

58 Наличен

389лв.

Изчерпан
-21%
Мото ботуши ADRENALINE ROCKET

Мото ботуши ADRENALINE ROCKET

Мото ботуши ADRENALINE ROCKETНай-новият модел ботуши на ADRENALINE ROCKE са перфектният вариант за спортно шофиране. Ботушът ще ви предостави комфорт при шофиране и безкомпромисна защита с ниво 2 на (IPS / IPA) тестове.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработени в съчетание между естествена и изкуствена кожа;Вътрешно..

42 Неналичен

249лв. 315лв.

Мото панталон ADRENALINE SYMETRIC

Мото панталон ADRENALINE SYMETRIC

Мото панталон ADRENALINE SYMETRICИзработен от дебела кожаСваляема термо подплатаДвойни и тройни шевове"CE"сертифицирани протектори на коленете и тазобедрена ставаРегулиране на талията2 външни джобаЦип за свързване с яке..

54 Наличен 56 Наличен 58 Наличен

399лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати