Мотокрос каски


Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTI

S Наличен XL Наличен M Наличен L Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTIСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема Най-..

219лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACK

M Oчаква доставка XL Наличен S Oчаква доставка L Oчаква доставка

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACKСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема На..

199лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/ORANGE

L Наличен S Наличен XL Oчаква доставка M Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM BLACK/ORANGEСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема..

219лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM GRAY/NEON YELLOW

S Наличен L Oчаква доставка M Наличен XL Oчаква доставка

Детска каска O'NEAL 1SERIES STREAM GRAY/NEON YELLOWСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулир..

219лв.

Детска крос каска O'NEAL 2SERIES FLAT BLACK

S Наличен

Детска крос каска O'NEAL 2SERIES FLAT BLACKСерия 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност. ..

279лв.

Детска крос каска O'NEAL 2SERIES WILD MULTI

L Oчаква доставка M Oчаква доставка S Наличен

Детска крос каска O'NEAL 2SERIES WILD MULTIСерия 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност...

299лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATT

XS Наличен S Наличен

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP BEAST MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайн..

275лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD BLUE MATT

XS Наличен S Наличен

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH MOOD BLUE MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайнDo..

275лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD ORANGE MATT

XS Наличен S Наличен

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP MOOD ORANGE MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен ..

275лв.

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP PRISM MATT

XS Наличен S Oчаква доставка

ДЕТСКА МОТОКРОС КАСКА AIROH WRAAP PRISM MATTВъншната обвивка на каската е изработена от HRT(High Resistant Thermoplastic), двойна вътрешна част (EPS), за да e още по-добра формата на каската и усещането за нея.Хипоалергична вътрешна подплата с възможност за сваляне и лесна поддръжка.Агресивен дизайн..

275лв.

Детска мотокрос каска O'NEAL 2SERIES RL SLICK NEON YELLOW/BLACK

M Наличен

Детска крос каска O`NEAL 2SERIES RL SLICK NEON YELLOW/BLACKСериа 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност...

299лв.

Детска мотокрос каска O'NEAL 2SERIES YOUTH VILLAIN NEON YELLOW 2020

L Наличен M Oчаква доставка S Наличен

Детска мотокрос каска O'NEAL 2SRS YOUTH VILLAIN NEON YELLOW 2020Серия 2ABS черупкаСваляема вътрешност- за по-лесно почистване.Аеродинамична каска.Подвижна козирка.Най-новият на DOT и ECER 22-05 сертификат за качество/безопасност. ..

299лв.

-20%
ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT GLOSS BLACK
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT GLOSS BLACK

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Oчаква доставка

ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT GLOSS BLACK..

20720лв. 259лв.

-20%
ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT GLOSS PEARL WHITE
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT GLOSS PEARL WHITE

XS Oчаква доставка S Oчаква доставка M Oчаква доставка L Наличен XL Наличен XXL Oчаква доставка

ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT GLOSS PEARL WHITE..

20720лв. 259лв.

-20%
ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT SOLID MATT BLACK
177
Дни
12
Часа
23
Мин.
38
Сек.

ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT SOLID MATT BLACK

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

ЕНДУРО КАСКА MT SYNCHRONY DUO SPORT SOLID MATT BLACK..

20720лв. 259лв.

Ендуро каска O'NEAL SIERRA II FLAT WHITE

XS Наличен S Наличен M Наличен L Наличен XL Наличен XXL Наличен

КАСКО O'NEAL SIERRA FLAT WHITEСерия 2Изработена от ABS черупкаСваляема вътрешност за по-лесно почистване.Сваляем прозрачен визьор Черни вградени DVS очила PINLOCK - плака против изпотяване на визьора.Тегло: 1590 грама (± 50 грама)Съвместим със стандартите и ECE 22-05 и DOT..

399лв.

-72лв.
Ендуро каска O'NEAL SIERRA II CIRCUIT DVS WHITE/BLUE

Ендуро каска O'NEAL SIERRA II CIRCUIT DVS WHITE/BLUE

XS Наличен

КРОС КАСКА O'NEAL CIRCUIT DVS WHITE BLUEСериа 2ABS черупкаТегло: 1590 грама (± 50 грама)Сваляем прозрачен визьор Черни вградени DVS очила PINLOCKСъвместим със стандартите и ECE 22-05 и DOT..

287лв. 359лв.

Ендуро каска O'NEAL SIERRA II COMB BLACK/WHITE

XS Наличен S Наличен

Каска O'NEAL SIERRA II COMB BLACK/WHITEСериа 2Изработена от ABS черупкаСваляем прозрачен визьор Черни вградени DVS очила PINLOCK - плака против изпотяване на визьораСваляема вътрешност за по-лесно почистванеТегло: 1590 грама (± 50 грама)Съвместим със стандартите и ECE 22-05 и DOT..

399лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако искате да спестите пари и да си вземете качествена мотокрос (ендуро) каска, нашият онлайн магазин LinsonMoto ви предлага точно това, което търсите.

Каската за мотокрос е много по-различна от всички останали видове каски за мотор. Този вид каски имат издължена брадичка, която има за цел да защитава долната част на глава от травми и наранявания и да осигурява допълнително количество въздух на ездача по време на шофиране.

Обикновено мотокрос каските разполагат с предпазни козирки, но нямат визьори. За сметката на това се предлагат със защитни очила, които осигуряват добра защита на очите от пръски кал и малки частици прах и мръсотия, които могат да попаднат в тях по време на езда.

Материалите, от които е изработват черупките на мотокрос каските най-често са поликарбонат, фибростъкло, въглеродни влакна или комбинация от всички материали.

Каските за мотокрос разполагат с мека вътрешна част за по-голям комфорт, имат много добра вентилация и конструкцията им е монолитна, което осигурява допълнителна защита срещу наранявания по време на падане.

Как да изберете подходящата мотокрос каска?

Размер

Колкото и висококачествена да е една каска, ако не е вашият размер нито ще ви е удобна, нито ще може да ви осигури защитата, от която се нуждаете. Затова преди да извършите покупката се уверете, че купувате мотокрос каска с точния размер. Ако имате възможност, сложете каската и я усетете на главата си. Каската трябва да е нито много стегната, нито много голяма.

Тегло

Обикновено мотокрос каските са с тегло от 1400 до 1800 грама. Когато сложите каската на главата си теглото ѝ трябва да се разпредели равномерно върху главата и раменете ви, за да ви осигурява необходимия комфорт.

Цвят

Тук изборът е изцяло според вашите вкусове и разбирания за естетика. Ако си търсите висококачествена мотокрос каска на добри цени, можете да разгледате и нашите предложения.

На страниците на Линсън Мото ще откриете пълната гама от модели, размери и марки мотокрос каски на цени, които ще ви зарадват много приятно.

Маркитекаски, които предлагаме са сред най-популярните марки в света на мотокроссъстезанията, така че можете да сте напълно спокойни, че купувате висококачествен продукти. Някой отмарките, с които работим и които предлагаме са A - PRO, AIRON, NITRO, O’NEAL, AGV, WULFSPORT, VIPER, SHARK, а товаса марки, които не допускат никакви компромиси с качеството на предлаганите оттях продукти.Често задавани въпроси

Какви видове мотокрос каски се предлагат?

На страниците на нашия мото магазин ще откриете разнообразие модели и размери мотокрос и ендуро каски на достъпни цени и от популярни брандове. 

На какви марки и защо?

Мотокрос и ендуро каските, които от LinsonMoto можем да ви предложим са от популярни брандове, които не правят компромиси с качеството на своите продукти. 

При нас ще откриете както детски крос (ендуро) каски, така и мотокрос (ендуро) каски за възрастни от марки като:

  • AIROH
  • A - PRO
  • SHARK
  • O’NEAIL
  • MT и много други

На какви цени варират?

Цените, на които предлагаме мотокрос каските са на цени, вариращи от 39 до 1143 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Доставката на всички наши мото артикули се извършва в зависимост от статуса на поръчката:

  • Ако поръчката е със статус: “Наличен”, доставката се извършва в рамките на 24 часа след като поръчката се потвърди. 
  • При поръчка със статус: “Изпращане до 48 часа”, доставката се извършва до 48 часа след потвърждение на поръчката.
  • При поръчка: “Очаквана доставка”, сроковете за доставка се уточняват от наш служител и клиента, направил поръчката.

От LinsonMoto доставяме закупените артикули с опция преглед при доставката. Ако стойността на закупената мотокрос каска надвишава 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Ако сте закупили мотокрос (ендуро) каска от LinsonMoto можете да я замените/ върнете в срок от 30 дни. При връщането каската не трябва да е използвана и целостта на опаковката ѝ не трябва да е нарушена. 

Необходимо е при връщането да предоставите платежен документ, в който да удостоверите, че артикулът е закупен от нашия магазин и да попълните формуляр за връщане.