Детска мотокрос екипировка


-7%
Детски мотокрос екип ALPINESTARS R-HANA WT/MUL

Детски мотокрос екип ALPINESTARS R-HANA WT/MUL

Наличен

Детско мотокрос джърси ALPINESTARS R-HANA WT/MULДетско мотокрос джърси ALPINESTARS R-HANA WT/MULУсъвършенстваната конструкция от полиетиленови тъкани е лека, влагоотвеждаща и издръжлива.Разтеглива конструкция на яката и маншета на китката на врата за прилягане и комфорт.По-дълга кройка в задната час..

28179лв. 303лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Детска мотокрос екипировка Oneal. При нас може да откриете крос каски, бричове, очила, фланелки, протектори и ботуши на достъпни цени с доказано качество.

Детето ви прави първите си стъпки в мотокроса и вие искате да му осигурите възможно най-добрата екипировка? Линсън Мото е магазин, който може да ви предложи всичко необходимо за тренировките и състезанията на вашето дете по мотокрос.

Ако разгледате нашите предложения ще откриете, че ние работим единствено с топ марки като ALIPINESTARS, NITRO, DAINESE, A - PRO, WULFSPORT, AIRON, O’NEAL, което е гаранция, че мотокрос екипировката, която ще закупите за детето си ще отговаря на изискванията за комфорт и безопасност по време на езда.

Каква детска мотокрос екипировка можем да ви предложим?

За нас е важно да предлагаме качествена и с високо ниво на защита екипировка за всички мотористи. Когато говорим за мото екипировка за деца обаче, ние сме още по-внимателни и прецизни при подбора на каските, очилата, мото екипите, панталоните, якетата, тениските, ботушите и ръкавиците за мотокрос, които предлагаме.

При нас ще откриете висококачествени детски мотокрос каски, които са изработени от високотехнологични материали и които осигуряват не само безопасността, но и комфорта на детето по време на езда.

Очилата, които предлагаме в комплект или отделно от каските са със специални филтри, които почистват лещите в движение като не позволяват по очилата да полепва прах и мръсотия.

Детските бричове, панталони, тениски и якета са изработени от същите висококачествени материи, от които се изработват и облеклата на големите и предоставят високо ниво на защита.

Ръкавиците, предназначени за деца предпазват нежната детска кожа от появата на мазоли и едновременно с това предпазват ръчичките им от наранявания в случай на падане по мотора.

Ботушите осигуряват сигурна защита на ходилата, пръстите и глезените от навяхвания, охлузвания и травми, които биха могли да се получат, ако по време на езда детето падне от мотора.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние държим на качеството на мото екипировката, която предлагаме, затова работим единствено с популярни и доказали се марки и можем да ви предложим невероятно богато разнообразие от маркова детска мотокрос екипировка в различни размери, модели и цветове.

За нас е важно да можем да осигурим не само подходящата екипировка за вас, но и екипировката, от което се нуждае вашето дете, за да може да тренира и практикува мотокрос в пълна безопасност и необходимия му комфорт.


Често задавани въпроси

Какви видове детска мотокрос екипировка се предлагат?

От нашия онлайн магазин можем да ви предложим разнообразие от марки и размери висококачествена детска мотокрос екипировка

В продуктовата гама на LinsonMoto ще откриете :

 • детски крос каски 
 • блузи 
 • ризници 
 • протектори 
 • мотокрос бричове 
 • ботуши 
 • крос очила 
 • ръкавици и много други 

На какви марки и защо?

Детската мотокрос екипировка, което предлагаме е не само с много високо качество, но и от марки, популярни и доказали се в света.

Например като :

 • AIRON
 • O’NEAIL
 • 100% и много други

На какви цени варират?

Крос екипировката за деца, която от LinsonMoto предлагаме е на цени от 29 до 319 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

В зависимост от статуса на поръчката, доставката на детска мотокрос екипировка се извършва както следва:

 • При статус: “Наличен”, доставката се извършва 24 часа след получаване на потвърждение на поръчката. 
 • При статус: “Очаквана доставка” наш служител свързва с клиента, за уточняване сроковете на доставка. 

Детската крос екипировка закупена от нашия онлайн магазин се доставя с опция преглед, а ако покупката е на стойност надвишаваща 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Закупен от нашия магазин артикул, (включително и детска крос екипировка) може да бъде върнат или заменен в срок от 30 дни. За да бъде върнат без проблем артикулът не трябва да е бил използван и опаковката му не трябва да е нарушена. 

Изисква се и попълнен формуляр за връщане/замяна, както и платежен документ, който да удостоверява, че покупката е извършена от нашия магазин.