Детска мотокрос екипировка


Вело / MTB чорапи Muc-Off Riders - Black

S/M Наличен L/2XL Наличен

Вело / MTB чорапи Muc-Off Riders - BlackТези чорапи правят впечатление. Чорапите Muc-Off с средна дължина са проектирани за ефективност и комфорт, с плосък шев на пръстите и дишаща мрежеста горна част, съставена от бързосъхнеща, отвеждаща влагата материя.Изработени от смес от полипропилен и ликра, к..

39лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID HI-VIZ/BLACK

XL Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID HI-VIZ/BLACKСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

59лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID OLIVE/TAN

XL Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID OLIVE/TANСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

59лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID PINK/BLACK/BLUE

XL Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID PINK/BLACK/BLUEСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

59лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID RED

S Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID REDСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

39лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID RED/GREEN/BLACK

XL Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID RED/GREEN/BLACKСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

59лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID TEAL/ORANGE/BLACK

XL Изпраща до 48 часа XS Изпраща до 48 часа S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID TEAL/ORANGE/BLACKСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

59лв.

Детска блуза MOOSE RACING AGROID WHITE/RED/BLUE

XL Изпраща до 48 часа XS Наличен S Изпраща до 48 часа M Изпраща до 48 часа L Изпраща до 48 часа

Детска блуза MOOSE RACING AGROID WHITE/RED/BLUEСпецифична детска кройка, проектирана за удобство и пълен обхват на движениеДишаща полиестерна мрежеста материяВисококачествени сублимирани графикиНеограничаващи трайни разтегателни маншетиРазтегателна яка за максимален комфорт..

59лв.

-20%
Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor

L/XL Изпраща до 48 часа

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body ArmorЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорбиране и раз..

22880лв. 286лв.

-20%
Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor BLACK/RED

Детска броня ALPINESTARS A-5 S Body Armor BLACK/RED

S/M Наличен L/XL Наличен

Детска броня ALPINESTARS  A-5 S Body Armor BLACK/REDЛека, лесна за използване бронежилетка за деца/младежи, която може да включва YNSЧерупките са силно перфорирани за максимална дишаемост и вентилация на въздухаВпръскани черупки, конструирани с интегрирана в гърба решетъчна структура за абсорби..

22880лв. 286лв.

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/BLACK

S/M Изпраща до 48 часа

Детска броня THOR YOUTH GUARDIAN MX FLOW/BLACKИновативната система за комфортна подплата Press-Fit осигурява гладко вътрешно шаси за максимален комфортРегулируема система за закопчаване на талиятаПротектор на гърба от първо ниво, конструиран така, че да намалява предаването на енергията от удараПане..

145лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTI

S Наличен M Изпраща до 5 дни L Изпраща до 5 дни XL Изпраща до 5 дни

Детска каска O'NEAL 1SERIES REX MULTIСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема Най-..

219лв.

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACK

S Наличен M Наличен XL Наличен

Детска каска O'NEAL 1SERIES SOLID BLACKСерия 1Изработена от ABS черупкаМножество вентилационни отвори за оптимална вентилация и охлаждане.Вътрешност на каската която абсорбира потта.Сваляема вътрешност за по-лесно почистванеDouble D закопчванеАеродинамична каскаПодвижна козирка - регулируема На..

199лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Детска мотокрос екипировка Oneal. При нас може да откриете крос каски, бричове, очила, фланелки, протектори и ботуши на достъпни цени с доказано качество.

Детето ви прави първите си стъпки в мотокроса и вие искате да му осигурите възможно най-добрата екипировка? Линсън Мото е магазин, който може да ви предложи всичко необходимо за тренировките и състезанията на вашето дете по мотокрос.

Ако разгледате нашите предложения ще откриете, че ние работим единствено с топ марки като ALIPINESTARS, NITRO, DAINESE, A - PRO, WULFSPORT, AIRON, O’NEAL, което е гаранция, че мотокрос екипировката, която ще закупите за детето си ще отговаря на изискванията за комфорт и безопасност по време на езда.

Каква детска мотокрос екипировка можем да ви предложим?

За нас е важно да предлагаме качествена и с високо ниво на защита екипировка за всички мотористи. Когато говорим за мото екипировка за деца обаче, ние сме още по-внимателни и прецизни при подбора на каските, очилата, мото екипите, панталоните, якетата, тениските, ботушите и ръкавиците за мотокрос, които предлагаме.

При нас ще откриете висококачествени детски мотокрос каски, които са изработени от високотехнологични материали и които осигуряват не само безопасността, но и комфорта на детето по време на езда.

Очилата, които предлагаме в комплект или отделно от каските са със специални филтри, които почистват лещите в движение като не позволяват по очилата да полепва прах и мръсотия.

Детските бричове, панталони, тениски и якета са изработени от същите висококачествени материи, от които се изработват и облеклата на големите и предоставят високо ниво на защита.

Ръкавиците, предназначени за деца предпазват нежната детска кожа от появата на мазоли и едновременно с това предпазват ръчичките им от наранявания в случай на падане по мотора.

Ботушите осигуряват сигурна защита на ходилата, пръстите и глезените от навяхвания, охлузвания и травми, които биха могли да се получат, ако по време на езда детето падне от мотора.

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние държим на качеството на мото екипировката, която предлагаме, затова работим единствено с популярни и доказали се марки и можем да ви предложим невероятно богато разнообразие от маркова детска мотокрос екипировка в различни размери, модели и цветове.

За нас е важно да можем да осигурим не само подходящата екипировка за вас, но и екипировката, от което се нуждае вашето дете, за да може да тренира и практикува мотокрос в пълна безопасност и необходимия му комфорт.


Често задавани въпроси

Какви видове детска мотокрос екипировка се предлагат?

От нашия онлайн магазин можем да ви предложим разнообразие от марки и размери висококачествена детска мотокрос екипировка

В продуктовата гама на LinsonMoto ще откриете :

 • детски крос каски 
 • блузи 
 • ризници 
 • протектори 
 • мотокрос бричове 
 • ботуши 
 • крос очила 
 • ръкавици и много други 

На какви марки и защо?

Детската мотокрос екипировка, което предлагаме е не само с много високо качество, но и от марки, популярни и доказали се в света.

Например като :

 • AIRON
 • O’NEAIL
 • 100% и много други

На какви цени варират?

Крос екипировката за деца, която от LinsonMoto предлагаме е на цени от 29 до 319 лв. 

Как и за колко време се доставят продуктите?

В зависимост от статуса на поръчката, доставката на детска мотокрос екипировка се извършва както следва:

 • При статус: “Наличен”, доставката се извършва 24 часа след получаване на потвърждение на поръчката. 
 • При статус: “Очаквана доставка” наш служител свързва с клиента, за уточняване сроковете на доставка. 

Детската крос екипировка закупена от нашия онлайн магазин се доставя с опция преглед, а ако покупката е на стойност надвишаваща 149 лв доставката е безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Закупен от нашия магазин артикул, (включително и детска крос екипировка) може да бъде върнат или заменен в срок от 30 дни. За да бъде върнат без проблем артикулът не трябва да е бил използван и опаковката му не трябва да е нарушена. 

Изисква се и попълнен формуляр за връщане/замяна, както и платежен документ, който да удостоверява, че покупката е извършена от нашия магазин.