Мотокрос очила


100% Комплект ролки за FORECAST система

Наличен в наш магазин

100% Комплект ролки за FORECAST система6 броя в комплект..

37лв.

-15%
ROLL OFF система за мотокрос очила O'NEAL B1

ROLL OFF система за мотокрос очила O'NEAL B1

Наличен в наш магазин

Резервна част на ROLL OFF система за крос очила O'NEAL B1Подходяща за модел очила B1Комплекта включвачаст ROLL OFF системафилм..

2125лв. 25лв.

-15%
ROLL OFF система за мотокрос очила O'NEAL B1 с корда

ROLL OFF система за мотокрос очила O'NEAL B1 с корда

Наличен в наш магазин

Резервна част на ROLL OFF система за крос очила O'NEAL B1Подходяща за модел очила B1Комплекта включвачаст ROLL OFF система с шнурфилм..

4165лв. 49лв.

ROLL OFF система за мотокрос очила PROGRIP Vista XXL Goggle Roll-Off System

Изпращаме до 48 часа

ROLL OFF система за мотокрос очила PROGRIP Vista XXL GogglesСистемата XXL осигурява 54% по-добра видимостРазмери на фолиото 1,6" x 21,3'; система с височина 50 ммПатентовани лещи "без замъгляване", комбинирани с лещи против залепванеВъзможност за едновременен монтаж на ролбанер и откъсвачПодходяща з..

126лв.

Roll off система за очила O'NEAL B-30

Наличен в наш магазин

Roll off система за очила O'NEAL B-30..

49лв.

Двойна плака O'NEAL за крос очила модел B-10 CLEAR

Наличен в наш магазин

Двойна плака O'NEAL за крос очила модел B-10 CLEAR6024-901..

19лв.

Двойна плака за очила 100% ARMEGA-CLEAR

Наличен в наш магазин

Двойна плака за очила 100% ARMEGA-CLEARРезервна двойна прозрачна плака за очила 100% подходяща само за моделът:ARMEGAПлаката е инжектирана 2мм дебелинаАнтифог покритие..

65лв.

Двойна плака за очила 100%-CLEAR GEN 2

Наличен в наш магазин

Двойна плака за очила 100%-CLEAR GEN 2Резервна двойна прозрачна плака за очила 100% подходяща за следните моделиStrata2Accuri2Racecraft2Двуслойна плака с антифог покритиеПредпазва от UVA и UVB лъчи до 400 nm..

40лв.

Двойна плака за очила MT MX EVO

Наличен в наш магазин

Двойна плака за очила MT MX EVO..

16лв.

Двойна плака за очила O'NEAL B-30 DUPLEX CLEAR

Наличен в наш магазин

Двойна плака за очила O'NEAL  B-30 DUPLEX CLEAR..

19лв.

-15%
Двойна плака за очила O'NEAL B-30 DUPLEX RADIUM RED

Двойна плака за очила O'NEAL B-30 DUPLEX RADIUM RED

Наличен в наш магазин

Двойна плака за очила O'NEAL  B-30 DUPLEX RADIUM RED..

3315лв. 39лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако си търсите удобни и качествени мотокрос (ендуро) очила, които са от издръжливи материали, то най-доброто място за вас е онлайн магазин LinsonMoto.

Очилата за мотокрос са много важни елементи от мотокрос екипировката и към избора им трябва да се подхожда с голямо внимание. Ако и вие си търсите удобни защитни мотокрос очила, ние можем да ви помогнем!

От Линсън Мото можем да ви предложим широка гама от висококачествени очила за мотокрос от популярни марки и на много достъпни цени. Очилата, които ще откриете при нас са с много удобна форма, с UV защита и с добра вентилация. Всички модели, които предлагаме разполагат със защита срещу изпотяване и надраскване и имат трислоен силикон на каишките.

При нас ще откриете мотокрос очила от популярни марки като WULFSPORT, O’NEAL, AGV, ALIPINESTARS, SHOEI и други в различни размери, форми и цветове.

Как да изберете мотокрос очила?

При избор на този толкова важен елемент от мотокрос екипировката е добре да се съобразите с няколко основни неща:

Размер

Разбира се, размерът зависи както от формата на лицето ви, така и от формата на каската, но правилото е да избирате очила с колкото се може по - голям размер на стъклата. Това са и тенденциите на популярните компании производителки на този продукт. Идеята е, че колкото по-широки и удобни са очилата, толкова по-голямо ще е зрителното ви поле.

Вентилация

Един от недостатъците на мотокрос очилата е, че лесно се замъгляват и замърсяват. Затова е силно препоръчително, когато избирате мотокрос очила, те да имат много добра многоточкова вентилация.

Комфорт и удобство

За да направите правилния избор, най-добре би било да пробвате предварително няколко модела, за да установите кой модел е подходящ за формата на лицето ви. Мотокрос очилата трябва не само да прилепват добре, но и да могат да се закрепват здраво и стабилно на каската ви.

Покритие на плаката

Качествените очила за мотокрос разполагат с UV защита и имат покритие, което предпазва плаките от надраскване и замъгляване. Плаките трябва да са изработени от високоякостен материал, който да е не само удароустойчив, но и при евентуален по-силен удар да се чупят така, че да не наранят очите.

Търситеси висококачествени мотокрос очила от топ марки на достъпни цени? Вижте каквоможем да ви предложим от Линсън Мото! Сигурни сме, че ако разгледате нашитеочила за мотокрос ще откриете своята марка, размер и цвят очила!Често задавани въпроси

Какви видове мотокрос (ендуро) се предлагат?

В нашия мото магазин ще откриете изключително разнообразна гама от модели и марки мотокрос (ендуро) очила, плаки и аксесоари за крос очила на достъпни цени и с качество, което не подлежи на съмнение.

На какви марки и защо?

От LinsonMoto предлагаме детски крос (ендуро) очила и мотокрос очила за възрастни от водещи марки като:

  • MT
  • 100%
  • O’NEAIL
  • OGIO и много други

На какви цени варират?

Мотокрос артикулите и аксесоарите за защита на очите, които от LinsonMoto предлагаме са на цени от 16 до 399 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете на доставка на закупени от нашия мото магазин крос (ендуро) очила са в зависимост от статуса на конкретната поръчка:

  • Ако очилата са със статус: “Наличен в наш магазин”, доставката се извършва в рамките на 24 часа след получаване на потвърждение на поръчката. 
  • Ако статусът е: “Очаквана доставка” сроковете на доставка се уточняват от наш служител и клиента, направил поръчката.

Мотокрос очилата и крос аксесоарите, закупени от нашия магазин се доставят с опция преглед и тест, а при покупка на стойност над 149 лв доставката е напълно безплатна. 

Мога ли да върна артикул и как?

Закупени от LinsonMoto артикули, включително и мотокрос очила могат да бъдат заменени/върнати в срок от 30 дни. За да приемем или заменим артикула той не трябва да е ползван и целостта на опаковката му да не е нарушена. 

Необходимо е и да бъде попълнен формуляр за връщане и да се представи фактура или касова бележка, удостоверяваща, че покупката е направена в нашия магазин.