Мотокрос бричове


Дамски мотокрос брич THOR WOMEN'S PULSE REV CHARCOAL/FLO PINK

34 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа

Дамски мотокрос брич  THOR WOMEN'S PULSE REV CHARCOAL/FLO PINKПроектиран да предлага оптимален баланс между мобилност и издръжливостСпецифична кройка за жениКонструкция от 600D полиестер в зоните с висока степен на износванеПанелите In-Motion подобряват гъвкавостта и издръжливостта по цялата дъ..

229лв.

Дамски мотокрос брич THOR WOMEN'S PULSE REV MIDNIGHT/WHITE

34 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа

Дамски мотокрос брич  THOR WOMEN'S PULSE REV MIDNIGHT/WHITEПроектиран да предлага оптимален баланс между мобилност и издръжливостСпецифична кройка за жениКонструкция от 600D полиестер в зоните с висока степен на износванеПанелите In-Motion подобряват гъвкавостта и издръжливостта по цялата дължи..

229лв.

Дамски мотокрос брич THOR WOMEN'S SECTOR DISGUISE GRAY/PINK

34 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа

Дамски мотокрос брич  THOR WOMEN'S SECTOR DISGUISE GRAY/PINKПроектиран да предлага оптимален баланс между мобилност и издръжливостСпецифична кройка за жениИздръжлива конструкция в задната частДвойни шевове по цялата дължинаУдобно регулируемо закопчаванеПредварително извит дизайн осигурява актив..

152лв.

Дамски мотокрос брич THOR WOMEN'S SECTOR DISGUISE TEAL/AQUA

34 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа

Дамски мотокрос брич  THOR WOMEN'S SECTOR DISGUISE TEAL/AQUAПроектиран да предлага оптимален баланс между мобилност и издръжливостСпецифична кройка за жениИздръжлива конструкция в задната частДвойни шевове по цялата дължинаУдобно регулируемо закопчаванеПредварително извит дизайн осигурява актив..

152лв.

Дамски мотокрос брич THOR WOMEN'S SECTOR MINIMAL BLACK/FLO PINK

34 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 38 Изпраща до 48 часа 40 Изпраща до 48 часа

Дамски мотокрос брич  THOR WOMEN'S SECTOR MINIMAL BLACK/FLO PINKПроектиран да предлага оптимален баланс между мобилност и издръжливостСпецифична кройка за жениИздръжлива конструкция в задната частДвойни шевове по цялата дължинаУдобно регулируемо закопчаванеПредварително извит дизайн осигурява а..

152лв.

Дамски мотокрос брич THOR WOMENS PULSE REV BLACK/LIGHT MINT

34 Изпраща до 48 часа 42 Изпраща до 48 часа 36 Изпраща до 48 часа 44 Изпраща до 48 часа 38 Наличен 40 Наличен

Дамски мотокрос брич  THOR WOMENS PULSE REV BLACK/LIGHT MINTПроектиран да предлага оптимален баланс между мобилност и издръжливостСпецифична кройка за жениКонструкция от 600D полиестер в зоните с висока степен на износванеПанелите In-Motion подобряват гъвкавостта и издръжливостта по цялата дълж..

229лв.

Дамски мотокрос брич ALPINESTARS Fluid Chaser S21 BLACK/PINK

26 Наличен 34 Наличен

Дамски мотокрос брич ALPINESTARS Fluid Chaser S21 BLACK/PINKКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е издръжлива и лека.Панели от еластичен велур на коленете, разкрача и вътрешната страна на крачола за оптимизиране на движението и прилягането.Подсилени панели от синтетична кожа на вътрешната част..

207лв.

Дамски мотокрос брич ALPINESTARS Stella Fluid BLACK

26 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа 28 Изпраща до 48 часа 30 Изпраща до 48 часа 32 Изпраща до 48 часа

Дамски мотокрос брич ALPINESTARS Stella Fluid BLACKКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е издръжлива и лека.Панели от еластичен велур на коленете, разкрача и вътрешната страна на крачола за оптимизиране на движението и прилягането.Подсилени панели от синтетична кожа на вътрешната част на крака..

207лв.

Дамски мотокрос брич O’NEAL ELEMENT RACEWEAR V.22 BLACK/GRAY/PINK

34 Наличен 36 Наличен 38 Наличен 32 Наличен

Дамски мотокрос брич O’NEAL ELEMENT RACEWEAR V.22 BLACK/GRAY/PINKДишаща и влагозадържаща материа.Вентилирано.V-образно деколте.Разширено в областта на оашката за по-добър комфорт.Сублимирани графики.Устойчива на износване материя...

219лв.

-20%
Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/RED

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/RED

22 Изпраща до 48 часа 24 Наличен 26 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/REDКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива и издръжлива.Предварително извита ергономична конструкция и панели от микро рип-стоп плат за комфорт и свобода на движенията.Подсилен кожен панел на вътрешната част на крака за ..

156лв. 195лв.

-20%
Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/WHITE

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/WHITE

22 Изпраща до 48 часа 24 Изпраща до 48 часа 26 Изпраща до 48 часа

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/WHITEКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива и издръжлива.Предварително извита ергономична конструкция и панели от микро рип-стоп плат за комфорт и свобода на движенията.Подсилен кожен панел на вътрешната част на крака з..

156лв. 195лв.

Изчерпан
-20%
Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/YELLOW

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/YELLOW

Изчерпан

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Chaser BLACK/YELLOWКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива и издръжлива.Предварително извита ергономична конструкция и панели от микро рип-стоп плат за комфорт и свобода на движенията.Подсилен кожен панел на вътрешната част на крака ..

156лв. 195лв.

-20%
Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Factory BL/Y/BL

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Factory BL/Y/BL

30 Изпраща до 48 часа 32 Изпраща до 48 часа 34 Изпраща до 48 часа

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Factory BL/Y/BL Панталоните Racer Pants предлагат оптимизирани нива на комфорт и производителност в позиция за каране, благодарение на лекото си шаси, разтегателните панели в долната част на талията и предварително извития дизайн на крачолите.Разработени и..

156лв. 195лв.

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Found BLACK

22 Изпраща до 48 часа 24 Изпраща до 48 часа 26 Изпраща до 48 часа 28 Изпраща до 48 часа

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Found BLACKКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива.Олекотена и проветрива мрежа с вложки от разтегливи панели.Подсилени с кожа панели на вътрешната част на краката.Затваряне с тресчотка и ремъци за регулиране на талията.Удобен вътреш..

197лв.

-20%
Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Graphite BLACK/GREY

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Graphite BLACK/GREY

22 Изпраща до 48 часа

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Graphite BLACK/GREYОптимизирани нива на комфорт и ефективност. ..

156лв. 195лв.

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Graphite S23 BLACK

22 Изпраща до 48 часа 24 Изпраща до 48 часа 26 Изпраща до 48 часа 28 Изпраща до 48 часа

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Graphite S23 BLACKКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива.Олекотена и проветрива мрежа с вложки от разтегливи панели.Подсилени с кожа панели на вътрешната част на краката.Затваряне с тресчотка и ремъци за регулиране на талията.Удобен..

197лв.

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Narin BLUE/WHITE

22 Изпраща до 48 часа 24 Изпраща до 48 часа 26 Изпраща до 48 часа 28 Наличен

Детски мотокрос брич ALPINESTARS Racer Narin BLUE/WHITEКонструкцията от полиетиленово влакно 600D е изключително устойчива.Олекотена и проветрива мрежа с вложки от разтегливи панели.Подсилени с кожа панели на вътрешната част на краката.Затваряне с тресчотка и ремъци за регулиране на талията.Удобен в..

197лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако търсите мотокрос (ендуро) бричове, то има подходящо място за вас - нашият онлайн магазин за мото екипировка LinsonMoto.

Мотокросът е високорисков спорт и при него случаите на падания и наранявания не са редки, затова екипировката трябва да бъде избирана с много голямо внимание.

Важна част от тази специална екипировка са мотокрос бричовете, които могат да предпазят краката ви от охлузвания и други по-тежки травми.

Основни характеристики на мотокрос бричовете

Здравина и високо качество на материала

Вече споменахме, че мотокросът е високорисков спорт и ако го практикувате, най-вероятно често ще падате от мотора. Затова, когато избирате бричове винаги обръщайте внимание на материала, от който са изработени.

Материалът трябва да е достатъчно здрав, да е издръжлив на абразия и да е с гладка повърхност. Едни от най-добрите материи за изработка на бричове за мотокрос са компресираните найлонови тъкани с кевларени нишки или високотехнологичните синтетични материали в комбинация с кожа.

Форма

За разлика от останалите видове мото панталони, където специалната форма не е задължителна, при мотокрос бричовете формата е от много голямо значение. Когато избирате бричове, гледайте те да са с ергономичен дизайн (с предварително извити колена), да имат разтегливи панели в задната част за добър комфорт и удобство по време на езда и по възможност да са оборудвани с подсилени панели от вътрешната част на брича.

Клас

В зависимост от модела и марката на мотокрос бричовете те могат да бъдат с ниска или висока защита. Имате ли възможност, винаги избирайте бричове, които се изработени от висококачествени материи, които могат да ви осигурят по-висока защита в случай на инцидент на състезателното трасе.

Ако търсите мотокрос бричове от високо качество и на добри цени, ние можем да ви помогнем!

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние сме магазин, който работи единствено с популярни марки и можем да ви предложим разнообразие от модели, размери и цветове на мотокрос бричове от марките ALIPINESTARS, WULFSPORT, O’NEAL, EKSELSIOR и други.

Тъй като самите ние сме запалени по мотокроса сме наясно колко важна част от екипировката са бричовете, затова сме се постарали да подберем и да ви предложим панталони с много високо качество, които да ви осигурят не само максимална защита, но и пълен комфорт по време на ездата.

От Линсън Мото се стараем да сме максимално полезни на своите клиенти и сме винаги на линия, ако се нуждаете от професионалното ни мнение и съвет при избора на подходящите бричове за вас, вашата половинка или дете.


Често задавани въпроси

Какви видове мотокрос (ендуро) бричове се предлагат?

На страниците на мото магазин LinsonMoto ще откриете многообразие модели, размери, цветове и марки мъжки мотокрос бричове на добри цени. 

На какви марки и защо?

От LinsonMoto държим изключително много на качеството на предлаганите от нас мотокрос артикули. 

В продуктовия ни каталог ще откриете богата гама на крос (ендуро) бричове на популярни марки: 

  • O’NEAL
  • EKSELSIOR
  • FLY RACING и много други

На какви цени варират?

Цените, на които можем да ви предложим мотокрос бричовете варират от 129 до 359 лв.

Как и за колко време се доставят продуктите?

Сроковете, в които извършваме доставката на закупени от нашия магазин артикули зависят от статуса на поръчката:

  • При статус: “Наличен в наш магазин”, доставката се реализира до 24 часа след потвърждението на поръчката. 
  • При статус: “Очаквана доставка” сроковете за доставка се уточняват от наш служител и клиента, желаещ да направи поръчката. 

Всички модели и марки мотокрос (ендуро) бричове закупени от нашия магазин се предлагат с опция преглед при доставката. Доставката е безплатна, ако стойността на закупения артикул е над 149 лв.

Мога ли да върна артикул и как?

Всеки един закупен чифт мотокрос бричове могат да бъдат върнати или заменени в срок от 30 дни след доставката. За да бъдат върнати, артикулът не трябва да бъде използван и опаковката му не трябва да е нарушена. 

Необходимо е също така да се представи платежен документ, удостоверяващ, че покупката е извършена от нашия магазин и да се попълни формуляр за връщане.