Мотокрос бричове


-60лв.
последна бройка
Дамски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/PINK

Дамски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/PINK

32 Неналичен 28 Неналичен 30 Наличен

ДАМСКИ МОТОКРОС БРИЧ O'NEAL ELEMENT RACEWEAR BLACK/PINKПерфектна комбинация от комфорт и защитаБрич O'NEAL е изработен от по-лека, здрава, и дишаща материяStretch панелиТалията е еластична за по-голям комфорт с регулируема катарамаБедрени протекториДопълнително услилени в зоните на триене с мотора..

139лв. 199лв.

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT FACTOR GRAY/BLUE/NEON YELLOW

22 Наличен 28 Наличен 24 Наличен 26 Наличен

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT FACTOR GRAY/BLUE/NEON YELLOWПерфектна комбинация от комфорт и защитаБрич O'NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материя.Stretch панели-бедрени протекториТалията е еластична за по-голям комфорт с регулируема катарамаДопълнително услилен в зоните на триене с..

199лв.

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT FACTOR GRAY/ORANGE/BLUE

20 Наличен 28 Наличен 18 Oчаква доставка 22 Наличен 26 Oчаква доставка 24 Наличен

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT FACTOR GRAY/ORANGE/BLUEПерфектна комбинация от комфорт и защитаБрич O'NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материя.Stretch панели-бедрени протекториТалията е еластична за по-голям комфорт с регулируема катарамаДопълнително услилен в зоните на триене с мото..

199лв.

НОВО
Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/BLUE

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/BLUE

28 Наличен 18 Наличен 22 Наличен 26 Наличен 20 Наличен 24 Наличен

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/BLUEПерфектна комбинация от комфорт и защитаБрич O'NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материя.Stretch панели-бедрени протекториТалията е еластична за по-голям комфорт с регулируема катарамаДопълнително услилен в зоните на триене с мотора..

199лв.

НОВО
Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/NEON YELLOW

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/NEON YELLOW

28 Наличен 18 Oчаква доставка 22 Наличен 26 Oчаква доставка 20 Oчаква доставка 24 Oчаква доставка

Детски мотокрос брич O'NEAL ELEMENT RIDE BLACK/NEON YELLOWПерфектна комбинация от комфорт и защитаБрич O'NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материя.Stretch панели-бедрени протекториТалията е еластична за по-голям комфорт с регулируема катарамаДопълнително услилен в зоните на триене с мотор..

199лв.

-60лв.
Ендуро панталон O'NEAL BAJA BLACK/ORANGE

Ендуро панталон O'NEAL BAJA BLACK/ORANGE

36 Неналичен 32 Неналичен 34 Неналичен 38 Неналичен 30 Наличен

Мото крос панталон O'NEAL BAJA BLACK/ORANGEПредназначението на панталона е да се носи над ботушитеВетро и водо устойчивЗащитни джобове на бедратаПредварително извит за по-добър комфортРегулириране на талията и глезенитеДва външни непромокаеми джоба..

179лв. 239лв.

Ендуро панталон O'NEAL BAJA BLACK/WHITE

32 Наличен 34 Наличен 36 Oчаква доставка 30 Наличен 38 Наличен 40 Наличен

Мото крос панталон O'NEAL BAJA BLACK/WHITEПредназначението на панталона е да се носи над ботушитеВетро и водо устойчивЗащитни джобове на бедратаПредварително извит за по-добър комфортРегулириране на талията и глезенитеДва външни непромокаеми джоба..

239лв.

НОВО
Крос брич O'NEAL MAYHEM COVERT BLACK/GREEN

Крос брич O'NEAL MAYHEM COVERT BLACK/GREEN

38 Oчаква доставка 32 Наличен 28 Oчаква доставка 36 Oчаква доставка 40 Oчаква доставка 34 Oчаква доставка 30 Наличен 42 Oчаква доставка

Крос брич O'NEAL MAYHEM COVERT BLACK/GREENПерфектна комбинация от комфорт и защитаРегулиране на талията посредством велкро от двете страниSpandex вложки в областта на чаталаЕргономично оформено коляно Брич O’NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материяStretch панелиДопълнително услилени..

299лв.

Крос брич O'NEAL MAYHEM CRACKLE 91 YELLOW/WHITE/BLUE

42 Oчаква доставка 28 Oчаква доставка 32 Наличен 36 Наличен 40 Oчаква доставка 30 Наличен 34 Наличен 38 Наличен

Крос брич O'NEAL MAYHEM CRACKLE 91 YELLOW/WHITE/BLUEПерфектна комбинация от комфорт и защитаРегулиране на талията посредством велкро от двете страниSpandex вложки в областта на чаталаЕргономично оформено коляно Брич O’NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материяStretch панелиДопълнителн..

299лв.

НОВО
Крос брич O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK/TEAL 2021

Крос брич O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK/TEAL 2021

32 Наличен 30 Наличен 34 Наличен 40 Oчаква доставка 38 Oчаква доставка 28 Oчаква доставка 42 Oчаква доставка 36 Oчаква доставка

Крос брич O'NEAL MAYHEM HEXX BLACK/TEAL 2021Перфектна комбинация от комфорт и защитаРегулиране на талията посредством велкро от двете страниSpandex вложки в областта на чаталаЕргономично оформено коляно Брич O’NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материяStretch панелиДопълнително услиле..

299лв.

Крос брич O'NEAL MAYHEM HEXX NEON YELLOW

42 Неналичен 34 Неналичен 40 Неналичен 32 Наличен 36 Наличен 38 Неналичен 28 Неналичен 30 Наличен

Крос брич O'NEAL MAYHEM HEXX NEON YELLOWПерфектна комбинация от комфорт и защитаРегулиране на талията посредством велкро от двете страниSpandex вложки в областта на чаталаЕргономично оформено коляно Брич O’NEAL е изработен от по-лека, здрава и дишаща материяStretch панелиДопълнително услилени в..

299лв.

-86лв.
Мотокрос брич EKSELSIOR Armoured Race

Мотокрос брич EKSELSIOR Armoured Race

30 Наличен

Брич панталон Armoured RaceХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен от висококачествен текстилПерфектна комбинация за комфорт и защита100% водоустойчив и ветроустойчивПокритие за допълнителна здравина и издържливостУстойчив на износване,подсилен с KEVLARТрикотажни участъци за по-голям комфортОдобрени CE протектори ..

129лв. 215лв.

Изчерпан
-64лв.
Мотокрос брич EKSELSIOR KONSTANT 8+

Мотокрос брич EKSELSIOR KONSTANT 8+

32 Неналичен 30 Неналичен 34 Неналичен

Брич панталон KONSTANT 8+ WaterproofedХАРАКТЕРИСТИКИ:Изработен от висококачествен текстилПерфектна комбинация за комфорт и защита100% водоустойчив и ветроустойчивПокритие за допълнителна здравина и издържливостУстойчив на износванеUV-CutFar - защита..

95лв. 159лв.

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/BLUE

36 Наличен 32 Наличен

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/BLUEDST (Durable Stretch Technology), изработена от HEX-Stretch плат, осигурява отлична мобилност с дълготрайна издръжливостЛазерно изрязани вентилационни отвориСтратегически разположени зони за вентилация с опънати мрежиЕксклузивна конструкция от плат HE..

299лв.

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/GREY

32 Наличен

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION DST-BLACK/GREYDST (Durable Stretch Technology), изработена от HEX-Stretch плат, осигурява отлична мобилност с дълготрайна издръжливостЛазерно изрязани вентилационни отвориСтратегически разположени зони за вентилация с опънати мрежиЕксклузивна конструкция от плат HE..

349лв.

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION-BLACK/GREY

36 Наличен 34 Наличен

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION-BLACK/GREYЛазерно изрязани вентилационни отвориСтратегически разположени зони за вентилация с опънати мрежиЕксклузивна конструкция от плат HEX-Stretch която е гъвкава и здраваКожени панели от вътрешната страна с DuPont ™ Kevlar®Добавена Lycra® добавя повишен комфор..

299лв.

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION-BLUE/WHITE

34 Наличен

Мотокрос брич FLY RACING EVOLUTION-BLUE/WHITEЛазерно изрязани вентилационни отвориСтратегически разположени зони за вентилация с опънати мрежиЕксклузивна конструкция от плат HEX-Stretch която е гъвкава и здраваКожени панели от вътрешната страна с DuPont ™ Kevlar®Добавена Lycra® добавя повишен комфор..

299лв.

Мотокрос брич FLY RACING F-16 2.0-BLACK/BLUE

32 Наличен 38 Наличен 34 Наличен 36 Наличен

Мотокрос брич FLY RACING F-16-BLACK/BLUEМрежестата подплата за по-добра вентилация и удобствоЕластант за по-голяма гъвкавост600D полиестер за здравина и изключителна издръжливостYKK® цип за максимална издръжливостЗащитна гума Soft-Flex създава масивни отвори за проветрениеЕргономично предварително о..

179лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ако търсите мотокрос (ендуро) бричове, то има подходящо място за вас - нашият онлайн магазин за мото екипировка LinsonMoto.

Мотокросът е високорисков спорт и при него случаите на падания и наранявания не са редки, затова екипировката трябва да бъде избирана с много голямо внимание.

Важна част от тази специална екипировка са мотокрос бричовете, които могат да предпазят краката ви от охлузвания и други по-тежки травми.

Основни характеристики на мотокрос бричовете

Здравина и високо качество на материала

Вече споменахме, че мотокросът е високорисков спорт и ако го практикувате, най-вероятно често ще падате от мотора. Затова, когато избирате бричове винаги обръщайте внимание на материала, от който са изработени.

Материалът трябва да е достатъчно здрав, да е издръжлив на абразия и да е с гладка повърхност. Едни от най-добрите материи за изработка на бричове за мотокрос са компресираните найлонови тъкани с кевларени нишки или високотехнологичните синтетични материали в комбинация с кожа.

Форма

За разлика от останалите видове мото панталони, където специалната форма не е задължителна, при мотокрос бричовете формата е от много голямо значение. Когато избирате бричове, гледайте те да са с ергономичен дизайн (с предварително извити колена), да имат разтегливи панели в задната част за добър комфорт и удобство по време на езда и по възможност да са оборудвани с подсилени панели от вътрешната част на брича.

Клас

В зависимост от модела и марката на мотокрос бричовете те могат да бъдат с ниска или висока защита. Имате ли възможност, винаги избирайте бричове, които се изработени от висококачествени материи, които могат да ви осигурят по-висока защита в случай на инцидент на състезателното трасе.

Ако търсите мотокрос бричове от високо качество и на добри цени, ние можем да ви помогнем!

Защо да изберете Линсън Мото?

Ние сме магазин, който работи единствено с популярни марки и можем да ви предложим разнообразие от модели, размери и цветове на мотокрос бричове от марките ALIPINESTARS, WULFSPORT, O’NEAL, EKSELSIOR и други.

Тъй като самите ние сме запалени по мотокроса сме наясно колко важна част от екипировката са бричовете, затова сме се постарали да подберем и да ви предложим панталони с много високо качество, които да ви осигурят не само максимална защита, но и пълен комфорт по време на ездата.

От Линсън Мото се стараем да сме максимално полезни на своите клиенти и сме винаги на линия, ако се нуждаете от професионалното ни мнение и съвет при избора на подходящите бричове за вас, вашата половинка или дете.