Текстилни мото чанти


НОВО Водонепромокаемата чанта SHAD IB08 8L

Водонепромокаемата чанта SHAD IB08 8L

Наличен в наш магазин

Водонепромокаемата чанта SHAD IB08 8LВодонепромокаемата вътрешна чанта SHAD (8 л) е идеалният начин да организирате багажа си и да пренасяте лесно вещите си, като е напълно водоустойчива за максимална защита...

22лв.

НОВО Водонепромокаемата чанта SHAD IB20 20L

Водонепромокаемата чанта SHAD IB20 20L

Наличен в наш магазин

Водонепромокаемата чанта SHAD IB20 20LВодонепромокаемата вътрешна чанта SHAD (20 л) е идеалният начин да организирате багажа си и да пренасяте лесно вещите си, като е напълно водоустойчива за максимална защита.Водонепромокаемата вътрешна чанта SHAD има практична и удобна презрамка за рамо, така че м..

39лв.

Водоустойчива чанта SHAD SW05

Наличен в наш магазин

Водоустойчива чанта SHAD SW05Shad SW05 е 100% водоустойчива малка торбичка, изработена от 420D найлон и закопчана с PVC водоустойчив цип. Характеристика:Капацитет: 5LВодоустойчива 100%Водоустойчиви циповеРазлични опции за носене: колани / раменни коланиСвалящо се вътрешно отделениеРазмери: 20см..

65лв.

Магнити за монтаж на чанти за резервоар SHAD X1SL11

Наличен в наш магазин

Магнити за монтаж на чанти за резервоар SHAD X1SL11Съвместим с моделите:SHAD Чанта за резервоар E04 Semi Rigid Tank BagSHAD Чанта за резервоар Shad E22 Tank BagSHAD Чанта за резервоар SHAD SL35B TANK BAGSHAD Чанта за резервоар SHAD SL23BSHAD Чанта за мотор SHAD TANK BAG SL20FSHAD Чанта за резер..

49лв.

Магнитна чанта за резервоар T-Voyager 4 in 1 Tank-Bag 91568

Наличен в наш магазин

Магнитна чанта за резервоар T-Voyager 4 in 1 Tank-Bag 91568Mагнитна чанта за резервоара с комплект 3 сменяеми допълнителни чантиПроизведена от 600D полиестерЧанта за резервоар с 2 отделения, отблъскващи водатаТройка чанта- държач за мобилен телефон, държач за таблет и държач за предмети, които по же..

143лв.

Мото чанта SHAD SW38 100%-Водоустойчива

Наличен в наш магазин

Мото чанта SHAD SW38 100%-ВодоустойчиваТази 100% водоустойчива чанта за опашката е перфектната чанта, с която да отидете приключение!Характеристики:Вместимост 35 литра.IPX5 Основно отделение 100% Водоустойчиво.Водоустойчив и удобен за ръкавици цип.Отразяваща графика за по-голяма видимост1 външен джо..

156лв.

Мото чанта за крак ALPINESTARS ACCESS

Наличен в наш магазин

Мото чанта за крак ALPINESTARS ACCESSЧантата за бедро Access е гениално решение за лесен достъп до ключове, документи за самоличност, кредитни карти, мобилен телефон и други дребни вещи от първа необходимост на моториста. Тънка и ненатрапчива, с оптимизиран капацитет и достъп чрез удобен цип отгоре,..

98лв.

Мото чанта за крак ALPINESTARS ACCESS BLACK/RED/WHITE

Наличен в наш магазин

Мото чанта за крак ALPINESTARS ACCESS BLACK/RED/WHITEЧантата за бедро Access е гениално решение за лесен достъп до ключове, документи за самоличност, кредитни карти, мобилен телефон и други дребни вещи от първа необходимост на моториста. Тънка и ненатрапчива, с оптимизиран капацитет и достъп чрез уд..

98лв.

МОТО ЧАНТА ЗА КРАК RICHA UPPER LEG-BAG

Наличен в наш магазин

МОТО ЧАНТА ЗА КРАК RICHA UPPER LEG-BAG..

69лв.

Мото чанта за кръст OGIO RAZOR WAIST

Наличен в наш магазин

Мото чанта за кръст OGIO RAZOR WAISTКогато си на мотора, е много по-лесно да носиш нещата във удобна, красива и модерна чантичка за кръст , отколкото да се опиташ да ровиш в джобовете си. С OGIO RAZOR WAIST се наслаждаваш на карането и най-важните неща,като портфейла, ключовете и телефона ..

89лв.

НОВО Мото чанта за резервоар SHAD E03C

Мото чанта за резервоар SHAD E03C

Наличен в наш магазин

Мото чанта за резервоар SHAD E03CЧанта за резервоар E03CL Click System с вместимост 3 литра (2 кг товар) и система за блокиране на ключа. Проектирана в Барселона.Системата за закрепване Click System осигурява лесен и бърз монтаж на чантата. Изваждането е наистина удобно предвид вградения бутон. Сист..

118лв.

НОВО Мото чанта за резервоар SHAD E03CL със заключване

Мото чанта за резервоар SHAD E03CL със заключване

Наличен в наш магазин

Мото чанта за резервоар SHAD E03CL със заключванеЧанта за резервоар E03CL Click System с вместимост 3 литра (2 кг товар) и система за блокиране на ключа. Проектирана в Барселона.Системата за закрепване Click System осигурява лесен и бърз монтаж на чантата. Изваждането е наистина удобно предвид вград..

138лв.

Мото чанта за резервоар SHAD E04

Наличен в наш магазин

Чанта E04 Semi Rigid Tank BagТвърда чанта/раница със светлоотразителни елементи за увеличаване на сигурността.Външен водоустойчив джоб подходящ за таблет/сматрфон/ GPSВътрешни джобовеВодоустойчивостВодоустойчиви ципове, възможност за работа с ръкавициДопълнителен дъждобранДълга омекотена, регулируем..

137лв.

НОВО Мото чанта за резервоар SHAD E09C

Мото чанта за резервоар SHAD E09C

Наличен в наш магазин

Мото чанта за резервоар SHAD E09CЧанта за резервоар E09C Click System с вместимост 9 литра (2 кг товар) и система за блокиране на ключа. Проектирана в Барселона.Системата за закрепване Click System осигурява лесен и бърз монтаж на чантата. Изваждането е наистина удобно предвид вградения бутон. ..

179лв.

НОВО Мото чанта за резервоар SHAD E09CL със заключване

Мото чанта за резервоар SHAD E09CL със заключване

Наличен в наш магазин

Мото чанта за резервоар SHAD E09CL със заключванеЧанта за резервоар E09C Click System с вместимост 9 литра (2 кг товар) и система за блокиране на ключа. Проектирана в Барселона.Системата за закрепване Click System осигурява лесен и бърз монтаж на чантата. Изваждането е наистина удобно предвид в..

199лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

Ще я откриете сред разнообразието от модели в нашия онлайн магазин за мото екипировка LINSONMOTO.

Мото аксесоарите, които сте си избрали, за да пренасяте багажа си влияе директно върху вашия комфорт по време на пътуване. Ако все още не сте се спрели на вид мото багаж, препоръчваме ви да разгледате мото чантите, които предлагаме от Линсън Мото! Мото чантите са доста по-леки и компактни от твърдите куфари, събират доста багаж и най-важното - не добавят допълнително тегло към мотора ви и можете да развивате не само по-висока скорост, но и да маневрирате по-лесно.

Видове мото чанти

Водоустойчиви чанти/сакове

Този вид чанти са много подходящи както за дълги пътувания, така и езда през прашни и кални терени:

      изключително леки са като тегло

      събират много багаж

      имат здраво и сигурно закопчаване, което не пропуска нито дъжд, нито прах

      чантите/саковете могат да бъдат изработени както от водонепропусклив текстил, така и от водоустойчиви материали като поливинилхлорид (PVC) или термопластичен полиуретан (TPU)

Текстилни водоустойчиви твърди чанти и раници

Този вид мото чанти обикновено имат:

      двуслойна система от твърда външна обвивка

      водоустойчив вътрешен слой

      най-често са предназначени за монтаж на резервоара, но има модели, които са много удобни за монтаж и на багажника на мотора

Мото чанти за крак, кръст, ръка

Тези мото чанти няма да ви съберат багаж, но пък са идеалното решение, ако имате нужда от малка, компактна чанта, в която да носите личните си документи и телефона. Мото чантите за крак, ръка или кръст се:

      изработват от висококачествени, водонепропускливи материали

      закопчават се бързо, лесно и много стабилно

      подходящи както за кратки, така и за дълги пътувания

Защо да изберете Линсън Мото?

Ако сте се спрели на мото чанти и търсите най-подходящия мото аксесоар, в нашия магазин ще откриете широка продуктова гама от меки и твърди мото чанти, раници и сакове от брандове като LAMPA, A - PRO, ALPINESTARS, O’NEAL и други. Мото чантите, които от Linson Moto предлагаме са:

      произведени от висококачествени, водонепропускливи материали

      закопчаването им е стабилно и удобно

      събират много багаж

Всички модели сакове, раници и чанти, които предлагаме са леки, компактни и са подходящи както за кратка, така и за дълга езда. Търсите удобни, здрави и комфортни мото чанти? Разгледайте мото аксесоарите за багаж, които ние ви предлагаме и ще откриете чантата, която ще ви пасне идеално!