SONAX

Сортирай по:
Филтър
Филтър
Сортиране

Сорт


Лосион за кожа SONAX CREMA 250 мл

Лосион за кожа SONAX CREMA 250 мл

Изпращаме до 48 часа

16лв.

Почистващ препарат за кожа SONAX PROFILINE

Почистващ препарат за кожа SONAX PROFILINE

Наличен в наш магазин

35лв.

Показани са от 1 до 2 от 2 (1 страници)

Произход на марката и кога е създадена

Немската фирма SONAX е световен лидер в производството на почистващи препарати и козметика за автомобили, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства. Води началото си от 1950 година, което я прави едни от пионерите в производството и развитието на продукти за грижа и поддръжка на автомобили, а в по-късен етап и поддръжка на мотоциклети.

Вече повече от 65 години SONAX предлага разнообразни продукти за цялостна грижа за автомобила на пазара. Марката  непрекъснато разширява продуктовото си портфолио като не спира да влага средства в проучване и развитие на своите продукти, за да отговарят те на всички модерни стандарти за качество и безопасност в индустрията. Продуктите на марката се продават по целия свят, тъй като компанията присъства в повече от 90 държави.

Кои са най-популярните факти за нея

Без значение колко замърсен е вашият мотор, продуктите от марката са отличен избор за почистването на всякакъв тип мръсотия. Характерна черта за марката е, че тя спазва всички екологични и здравни изисквания при производството на своите продукти и

Марката предлага разнообразна гама продукти, които осигуряват пълна и систематична поддръжка на автомобила. Компанията предлага също така и специална продуктова линия от препарати за професионални автомивки и автокозметични центрове.

Марката предлата висококачествени лосиони, подходящи за почистване и поддръжка на вътрешната облицовка в автомобила, кожени покрития на мотоциклети и други меки кожи. Лосионите освежават цвета и миризмата на кожата и ефективно спомагат за премахването на различни замърсявания, масло и грес, а също така и поддържат кожата гладка и я правят водоустойчива.

В каталога на марката се предлагат и препарати за почистване на кожа. Те премахват дори и най-упоритите петна, като зацапване от дънки и мастило, без да порвежда или захабява покритието на кожата на екипировката.

Топ модели на марката

        Лосион за кожа SONAX CREMA 250 мл

        ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЖА SONAX PROFILINE